• header

Magic

Hur fan!!! Nog för att jag tror på magi men det måste ju finnas en förklaring. Det måste ju vara så att den mörka mannen inte har några ben, bara torso och så? Och att benen är typ….vettefan??

136 Comments

t

du svara ju alla utan mig?

Vad är grejen med pälsen på din jacka? Var inte du emot äkta päls? Och det ska ju inte spela någon roll om det är secondhand eller något? Fattar inte hur du tänker…jag har also alltid undrat hur känns att tjäna så mycket lättförjänta pengar?

Reply
Matilda

Det där var definitionen av FREAKY! Hur gick det där till? Jag hatar när man ser sånt och inte kan lista ut hur dom gör…

Reply
Elooo96

jag tror den däär svarta är en robot :) men jag e inte sääker :) men det vaar talang :D

Reply
Chockad plutt

Men shit!!! Hur fan gick det där till? Haha, gud! Väldigt imponerande iaf! :O

Reply
david

Det är två dvärgar som står på varandra! Det låter roligt men det är sant :)

Reply
Jennifer

Skulle inte du kunna berätta mer om london? :) Är det billigt att shoppa dära? Skulle var kul att få veta för jag planerar nämligen en resa dit i sommar! :)

Reply
sara

det där går inte att förklara, hahaha stört omöjligt att det ens kunde hända.. :| i don’t get it! :/

Reply
Felicia

Hej!!
Har lagt märke till att du ibland går utan navelsmycke, hur länge brukar du gå utan smycke i navlen?
För har hört att naveln kan växa igenom snabbt om man inte har smycke där, är det sant??

Skulle vara skit tacksam för svar!!! :D

Reply
Sara

Kenza! Dagens fråga! :)
Vad har du för framtidsplaner? Bloggen kan ju inte pågå föralltid, eller? Vad vill du göra i framtiden? Vad har du för drömmar?

Reply
Lina

Wow! Det är ju typ det sjukaste jag sett!

Men med tanke på ett av dina förra inlägg:
Du gillar väl disney filmer? Har för mig det i alla fall. Vet inte om du har hört att det finns en film som heter Beastly? Det är en remake på ”skönheten och odjuret” fast inte tecknad, trailen finns uppe på youtube och den har premiär 4 mars i USA så tyvärr tar det väl ett tag innan den kommer till Sverige, men den verkar grym!

Reply
Judith

Hej Kenza! (igen) Skrev en kommentar tidigare, men hittar den inte så jag undrar om du kanske inte valt att publicera den?:)

Men nu undrar jag återigen: du reser ju ganska mycket hit och dit och jag undrar om du gör något för miljön? Klimatkompenserar du? Att flyga släpper ut väldigt mycket koldioxid som nästan kräver kompensering av något slag…

Annars, en bra blogg med en go tjej! Tack för bra läsning! Kram

Reply
Bella

HAHA du är så dum kenza. Benprotes kan man ha ja, men det var ju tydligt att han ”sågade” längre upp.

Reply
Amanda

Jag läste om tricket innan och det är tydligen en midget utan ben då, som sedan “står” på ett par fake, robot ben! haha men det ser sjukt bra ut

Reply
Fatima

Jag gissar på att han är dvärg och att hans “ölmage” är egentligen benen som är ihopkurade. Händerna ser ut som hos en vanlig vuxen man men å andra sidan ser de lite overkliga ut, tror att det kan vara handskar eller nåt.

Reply
elina

haha, sprang ut med datorn i köket o visade min man hahahaha, gud va sjukt (hemsk jag känner mig som skrattar åt en man som egentligen förmodligen bara har en önskan i livet (att få ben)). Extremt välgjort ändå!

Läste bland kommentarerna här att några var nyfikna på “skorna med stort S” – jag med! Vill så gärna se dem!

Reply
Odylana ♥

Benen ser lite konstiga ut.. Kolla på det i slutet när han ska springa iväg sen ;) Men coolt vare! Han lär ju inte ha några ben alls? :s

Reply
Lova

Altså det är omöjligt!!!!!
Är det en riktig människa eller!???

PS.Jag är bara 10 år och jag skulle vela att du ger tips till dom lite mindre också.För att jag tycker att du har en sådan underbar smak!!!

Alla kramar och pussar!!!

Reply
Ida

Känns lite som om den mörke mannen var en robot. Och att han har en magnet som håller fast överkroppen med underkroppen xD

Reply
E M M A - FOTO

Haha, shiiiit! Ser verkligen ut som äkta magi ju! Jag önskar också att jag kunde göra så coola saker…

Hatar verkligen när man ser riktigt skickliga “trollkarlar” (eller illusionister, kanske man ska kalla dom?) och man verkligen inte kan lista ut hur dom gör. Haha. Man blir så irriterad…

Du får ha en skön, lugn måndagskväll
Kramar, Emma

Reply
julia

hej vill inte låta elak, men kan inte du visa i ett inlägg ´vad du köpte i london? Vore jättekul :)

Reply
Hej

Övderdelen på mannen är fejk, i början iallafall. Sen nederdelen är riktig men han har böjt sig fram och överdelen gömmer sig i lådan. Resten har jag ingen aning :)

Reply
Elin

Jag älskar att kolla på illusioner och magitrick men det här va ju helt sjukt! hur kan han leva om han är delad på hälften? och sen bara sitta ihop igen? nåt är mycket märkligt med det där numret alltså!

Reply
Wilma

Herregud så häftigt!
Jag vet ärligt talat inte om jag tror på magi eller inte, men nu gör jag nog det, hehe :)
Imponerande, det där måste jag visa alla mina vänner så kanske dom har tips på hur det egentligen görs!
Puss

Reply
Malin

what the fuck, haha.. blir ju fan puckad av att kolla på sånt där, men det är sjukt bra och roligt!!!:D

Reply
malin

jag tror att den som “inte har några ben” står på ett konstigt sätt och lxm krymper ihop sig sj :)

Reply
jenkan

Hej vackra du! :) Jag har en fråga, är det dyrt i london? Vilken sida hittade du din resa? Hoppas du svarar. Ha det bra, ääääääääälskar din blogg!

Reply
Denise

varför skulle det var Roligt att det är två dvärgar som står på varandra?
det är inte ett dugg roligt, bara väldigt coolt och intressant att dom, eller snarare han och robotben, klarar av det.

Reply
Julia

Jag har sett flera dokumentärer om människor som föddes utan armar och ben. Det finns även de som har armar och kan ta sig fram med hjälp av en skateboard eller går med händerna.En kvinna födde tom flera barn.Men det jag vill ut på egentligen är, att jag kan tänka mig att den mörka killen i videon är en sådan som föddes utan. Benen såg något stela ut tycker jag. Antagligen “elektriska” proteser eller liknande.
Jag är inte säker på att jag har rätt. Men det var min tanke!

Annars ville jag bara säga att Kenza, din blogg är grym!!

Reply
Amanda

Hur faan?! Man blir både imponerad och irriterad när man ser sånt här, men det här var nog det bästa jag sett!

Reply
maria

grymt bra video. lägger också märke till det på slutet att han går konstigt. de finns bara en förklaring till det.. mannen är en dvärg

Reply
Anna

är det bara jag som tycker det är otroligt irriterande med personen som komenterar angående “pälsen”. 1. med så många läsare som Kenza har såfår man klara sig utan svar kanske (och dessutom har hon varit iväg hemifrån). 2. hon HAR INTE ÄKTA PÄLS PÅ JACKAN?!!

Reply
amalia

men eftersom han ser ganska bred ut framåt kanske det är en dvärg eller ett barn som sitter med benen upp framför bröstet? och sedan är benen helt fejk. det ser iallafall ut som det och sen när han hoppar använder han de ungefär som styltor?

jag vill verkligen veta hur det där går till… helt sjukt:o

Reply
esther

shit vad rädd jag blev när han sågade av kroppen! Jag tror att det är en robot.. hmm eller jag vet inte.. jo, jag tror det för den svart, han rör sig inte jättemänskligt.

Reply
Sigrid

Det måste ju vara så att den svarta mannen inte har på sig sin riktiga kropp, om du fattar, och så är hans ben uppkavlade i kroppen, och så sticker bara hans huvud upp. Benen rör sig ju inte ens i början när han står upp, så det kan ju stämma. Sedan i slutet så trycker han bara benen ut ur överkroppen och ner i benen. Om du fattar? Det är den ända förklaringen jag kan hitta, och det känns som att det är det mest troliga också!

Reply
Sanhe

Han kanske är en dvärg/ kortväxt och bara har en kostym på sig eller något ^^

Reply
Ia

Skulle vara kul med en liten London guide, med tips på shopping, matställen m.m :)

Reply
anonym (a)

haha kolla.. de e två personer :) en som e “benen” o den andra som e överkroppen han sitter i skräddarställning.
du vet den där lådan som e framför? han som e “benen” har sin överkropp där i sen när dom tar bort överkroppen till bänken så kryper han som e i benen in i lådan. seen tar dom benen och lägger överkroppen över o han som e överkroppen sträcker ut sina ben :) haha hoppas du fatta ;) <3

Reply
Dijana

Helt klart riktigt bra gjort! Otroligt! Sitter och gapar varje gång jag ser det.. Magic? nja, lite tveksamt med i alla fall sjukt bra!

Reply
Linda

Det där var riktigt coolt,asså även fast han är en robot hur kan dom få fast kroppsdelarna igen så han kan gå? haha sjukt skumt ;D

Reply
Claudia

Eller så är det en robot.
Men den innehålller nåt som inte får trilla ut (kanske dvärg) För de bär aldrig han rakt upp. Och när de för över han till den rullande saken sitter han på en platta, de kunde lika bra burit han som det va… om du förstår vad jag menar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*