• header

MYS

Gissa om jag saknat lillskrutten!! Han verkar ha saknat mig med för han vill bara ligga här och mysa och slicka i mina näsborrar, haha. Om ni undrar vad tusan kudden gör mellan soffan och väggen så är det Manis lilla trappa upp till fönsterbrädan. Där ligger även hans lilla filt, på den brukar han ligga och titta ut :)

Har hängt med tjejerna här idag, jag och Nadia har berättat om vår roliga helg. Mycket att ta igen! Snart blir det middag och mys med pojkvännen. Jag har verkligen saknat ordentlig mat. När man är borta i ett annat land (speciellt när man går på stan hela dagarna) blir det ju oftast så att man tar det första bästa när man är hungrig, vilket i vårt fall blev pizzahut eller roomservice pizza på rummet. Ser fram emot en riktig hemlagad middag ikväll! ♥

PS. Tänkte påminna er igen om att jag aldrig kommenterar andra bloggar utan det är folk som låtsas vara mig. Jag svarar bara på era kommentarer här i min blogg! Så ni vet!

217 Comments

malin

Snälla Kenza jag hoppas du svarar
jag vet det låter dummt
kan du hjälpa mig att hitta den halsduken som är ifrån gina tricot vit brun randiga som du har http://kenzas.se/2010/11/02/lace-and-boots/
har letat efter den ganska länge men hittar den aldrig
jag vill verkligen verkligen ha den
har försökt själv skriva en annons men det gick ingen vidare och du kan hjäpa mig så läsarna kanske vill sälja en sån halsduk till mig det skulle betyda jätte mycket
kram
[email protected]

Kenzas svar: Den är många år gammal, du lär nog inte få tag på någon.. :( Kram!

Reply
maria

Du e så F A L S K, och det sorgliga e att du redan vet om de och ändå fortsätter vara så..

Kenzas svar: Hmm.. Du känner inte mig och har absolut ingen aning om hur jag är eller vem jag är, men vilken tur att jag inte bryr mig om vad någon främling tycker! Det ska man aldrig göra. :) Ser däremot att du verkar ha problem eftersom att när man söker på ditt ipnr (du kanske ska vara försiktig, du är aldrig anonym på nätet) så kommer det upp en massa störda kommentarer du skrivit…

Reply
mikaela

åh, drar till london den 19e mars . eller, en snabbis till london och sen isle of wight för att överraska min bästa vän som är utbytesstudent där i år!

Kenzas svar: Ha så kul!! :)

Reply
Ellen

Du har en fin blogg (: och det var vädligt mysiga bilder!

Förstår att du aldrig kommenterar andra bloggar eller ens kollar men ni andra läsare får gärna kolla in och kommentera lite om min blogg: ellensterner.blogspot.com

Puss på dej kenza!

Reply
nora

Jätte finblogg du har!
Jag skulle bara vilja säga att jag tycker dina vänner är jätte fina! Det borde vara jobbigt när alla läsare kommer fram varenda dag ni går ut. Dom verkar jätte snälla! Hoppas du förstår vilka bra vänner du har! Puss Nora!

Kenzas svar: Tack! Ja jag är otroligt tacksam över att de står ut med allt och aldrig tappar tålamodet hehe.. Det visar vilka fina vänner de är… Kram!

Reply
Melissa

Hej Kenza!
Jag undrar bara lite kort om var i London du brukar åka till :) kollar lite sista minuten resor och kollar om du kanske kan rekommendera någon plats eller bra och billig hemsida :)
Haa det bra!

Reply
nadja

kenza, vad tycker du om kissie som person och vad tycker du om hennes blogg??? ;)

Reply
Clara

Åh vad jag älskar din blogg Kenza!!!

Jag skulle jätte gärna vilja få ett svar på denna frågan:

hur gör man för att bli modell?

läser din blogg varenda sekund känns det som! :D

puss och kram!

Reply
elsa

Hej kenza, gud vad mani är söt, en sån liten pluttinutt! jag tänkte bara fråga om du har typ något tips för att gå i högklackade skor, vill så gärna men får så jäkla ont i fötterna efter typ 20 min haha.. fail liksom, och du har ju alltid på dig så snygga högklackade! :D ha de gött!

Reply
E M M A - FOTO

Åh, lille Mani. Kommer ihåg när du fick honom, tänk att jag läste din blogg redan då! Haha.

Fick vi något svar varför Mani flög i en dörröppning på en av dina outfitbilder du tog innan du åkte till London förra veckan? Hahaha :)

Hoppas du får en fin kväll med din lille mani!
Kramar

Reply
maria

AAA ja vet de lilla gumman, du behöver inte tala om för mej vad ja har skrivit..och TRO MEJ, jag menar varje ord av det jag har skrivit, du o din pojkvän är sveriges största POSERS, man ser hur ni visar upp er för folk bara, INGET med dej e äkta…o de behöver man inte känna dej för att se

Kenzas svar: Du får självklart tycka vad du vill men jag tror nog att dina kommentarer säger mer om dig än om mig!

Reply
Karin

Använder man concealer före eller efter att man har lagt solpuder eller foundation? Tack på förhand!

Kenzas svar: Före! Kramar

Reply
Amanda

Kenza, tack för en underbar blogg måste jag börja med att säga! Du får mig att att må bra, det betyder jätte mycket för mig.. Jag har länge tänkt kommentera men har inte riktigt vågat, trodde aldrig att du skulle vilja men man måste våga fråga. Så nu gör jag det: jag är helt KÄR i ett skärp som du köpt i Bangkok, den bruna. Och jag har letat efter ett sådant jätte länge men har ej hittat, är endast 17 år och har aldrig haft möjligheten eller vägarna förbi att få besöka Thailand. Jag vill så gärna ha det, du anar inte hur mycket det skulle betyda för mig om du kunde hjälpa mig, jag skulle bli jätte glad och tacksam.. Kan dessutom betala ett bra pris.
Hugs<3

Reply
Elin

Hej Kenza.
Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak, tror nog att du kan det eftersom att du själv är grym på engelska.
Jag har haft problem med engelska i skolan ganska länge, speciellt när det gäller grammatik, läsförståelse, ordförråd och muntligt (uttalet). Har du något tips på hur jag kan bli bättre? Finns det några bra böcker som du kan rekommendera, inte så svårlästa..
Det vore jätte snällt om du kunde hjälpa mig. Du är min förebild!

Kenzas svar: Det är bara att öva öva öva! TV, film och musik är ju bästa sättet att lära sig uttalen typ, haha. Men läs mycket böcker! Hmm.. Läs Twilight-böckerna på engelska!

Reply
Fia

Dina ögonfransar är så himla fina Kenza!
Tar du bara mascara på den övre fransraden när du använder eller nedre också? Så fin ögonfärg!

Kenzas svar: Tack! Jag tar både uppe och nere. Kram!

Reply
Amelia

Vad söta ni är tillsammans!! :D
kolla gärna in min blogg!
Jag vet att typ alla säger så och att du har jättemycket annat att göra så du hinner inte kolla på min lilla blogg men om du gör det skulle du göra en tjej glad och oerhört tacksam!!<3
Kram på dig!!

Reply
Cornelia

Hej Kenza!

Kan du inte berätta vem som vunnit kameran snart?! Jag håller på och dör! Jag går in kanske 10 ggr per dag! Vi går igenom en svår tid hemma och det skulle verkligen lysa upp min vardag om jag kan få vinna kameran! Det skulle va fantastiskt!
MEN SNÄLLA BERÄTTA!

Kram kram :D

Kenzas svar: Hej jag gjorde ju det för länge sen.. En tjej som heter Elly vann!

Reply
Charlotta

Gud vilken fin blogg du har! Och visst är det underbart med hundar, att få komma hem till dom efter en resa, finns det något bättre?! just nu har det hemskaste som någonsin kan hända, hänt mig. I lördags på morgonen dog vår älskade hund i mammas famn utanför veterinären… En tax som hette Flisa, hon var verkligen inte vilken hund som helst. Vet inte någon hund som varit så älskad som hon, en riktig familjemedlem! I fredags var hon jättepigg och glad,i lördags på morgonen kved hon och mådde superdåligt, det var bara att köra till veterinären. Dom öppnade inte förrän 10 och vi kom dit kvart i, så vi stod där utanför och väntade, det var då hon tog sista andetaget i mammas famn.. Har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjort nu. Kan inte förstå att det är sant… Saknar henne så fruktansvärt och påminns om henne varje dag. Nu finns det ingen som krafsar på dörren och vill in och sova i mitt rum, ingen som slickar rent tallriken innan den körs in i disken, ingen som skäller på morgonen så grannarna blir tokiga, ingen som följer med pappa och hämtar posten, ingen som ylar som en galning när “bullbåten” kommer när vi seglar på sommaren, för att sälja bullar och sånt (hon ääälskade när bullbåten kom). ÅÅååh vet inte vad jag ska ta mig till….

Men något som är kul för tillfället är att i början på maj kommer en ny strävhårig dvärgtax till familjen. Valparna föds någon gång nu i veckan. :D
Kram!

Kenzas svar: Nej usch, stackars.. Jag vet inte vad jag skulle göra om det där hände mig! Försök att tänka på alla fina år ni fick ihop och att hon är på ett fint ställe nu. Kram!

Reply
Lena

Hej! Förutom att du är världens vackraste har du en grym blogg som jag måste läsa flera ggr om dagen. Jag har två frågor till dig, hur lång är du? Jag vet att du tar många modellbilder men du borde vara modell på heltid så perfekt som du är. Och du brukar inte prata om din pappa,
Mår han bra eller vill han bara inte nämnas inför allmänheten?

Kenzas svar: Tack! Jag är 170. Jag håller många av mina nära och kära utanför bloggen. Kram!

Reply
Amanda igen

Kan du tänka dig sälja det skärpet? jag skulle bli så himla glad Kenza! *peppar peppar*. Håller tummarna på att du kan ge mig ett positivt svar så att jag kan sova extra gott inatt..
Kram på dig!

Kenzas svar: Har tyvärr inga planer på att sälja något.. Kram!

Reply
bella

hej kenza! vill bara säga att din blogg är väldigt bra!
och sen om du skulle vilja ge mig några tips på vad man ska ha på sig i vår för asså jag vill ha snygga kläder men jag vet inte riktigt vad jag ska titta efter och vart jag ska leta, så om du har några tips vad man ska ha på sig i vår och kanske vart man kan hitta kläderna :)
kram Bella!

Reply
Clara

Kan inte du skriva om hur du och Aleks träffades? Skulle bli överlycklig då :D Kramar till världens bästa förebild!

Reply
malin

för du hittar lätt grejer om du skriver som du vill köpa nåt från läsarna skulle var jätte snällt om du hjälpte mig:)

Reply
Martina

Hej, för det första så vill jag säga att du har en grym blogg! Sen så tänkte jag fråga en sak, det hör inte till inlägget men vill gärna fråga :) Jag vet att du har varit på Kreta ett par gånger, jag ska till Kreta (platanias) i sommar och undrar om du har tips på några bra uteställen.

Kenzas svar: Vill man ha party ska man nog inte åka dit, hehe… Då passar nog Rhodos bättre. I Platanias finns det i princip bara två bra ställen. Lilla Eclipse som är en bar och Splendid.. Kramar

Reply
Denusha

hej Kenza , jag fattar inte är du modell elr inte ?

och en till sak när ska du ha en frågestund? :D
ps : älskar din blogg !!

Reply
betul

oh, skit i den där “maria”. man ska ALDRIG döma en person om man inte känner den.
du är jätte fin, kenza :D gillar dina ögonbryn grymt mycket!

Reply
Sandra

Hej söta Kenza!
Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak.. har frågat dig om detta tidigare men du kunde tyvärr inte hjälpa mig, nu undrar jag om du kan göra det på något annat sätt. Det handlar nämligen om dina Nilson skor, kilklackarna med silver dragkedja. Jag har bokstavligen letat ÖVERALLT efter de i antingen 37 eller 38 men och ringt Nilson men de finns inte kvar någonstans. Och eftersom att du bloggade om dom så tror jag säkert att några av dina läsare har köpt dom, skulle du kunna tro att någon vill sälja dom? jag skulle bli jätte glad och tacksam! Kan du hjälpa mig? Det skulle betyda oerhört mycket. Och jag skulle bli överlycklig!

Reply
amanda

Vad snäll du är som svarar på dina kommentarer :D Tycker det är så roligt att läsa dina kloka och trevliga svar.
Kram

Reply
mm

jag beundrar dig som inte tar åt dig när folk kommenterar onödigt elaka saker! håll det för er själv..
sen undrar jag om du snälla kunde göra en smink video. där du visar exakt vad du använder både på vardagen och till fest!
tack för en underbar blogg kramis!

Reply
sofia

såg att du kanske skulle till italien? Jag kanske ska dit med min familj i år.. Så du får gärna berätta hur det är där och några bra ställen man kan åka till och så, om du nu ska dit :)

Reply
Fia

En dum fråga kanske.. men jag undrar vart dina svarta “basic” trosor är från? de du tog bild med för inte så länge sen, när du skulle visa några magtröjor från Weekday.. De sitter jätte fint..(missförstå mig inte!!)

Reply
catharina

KENZA, imorgon är det ju mars och snälla snälla kan du inte göra ett sånt inlägg som du brukade göra innan, om vad du gjorde den månaden förra året? :D
Din blogg är jättebra, tack!

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Läste igenom dina kommentarer, och såg de tråkiga som du fått av “maria” och även svarat på, du ska verkligen inte ta åt dig och det vet jag att du inte gör! Personer som hon är bara avensjuka. Du är otroligt vacker och jag är verkligen inte ensam om att tycka det. Du är även en förebild för många! Tråkigt nog så svider det för vissa när de inser att de inte har det du har :) Kram Hanna

Reply
Jennifer

Vilken var din favorit butik i london? :)
Kan inte du ha frågestund snart? det behövs… =)

Reply
Maria

Hej Kenza!

Jag ska till London i sommar för första gången, skulle inte du kunna skriva ihop en liten reseguide? bästa shoppningen ( inte allt för dyrt), bästa uteställena, maten, sevärdheter mm. :))

Kraam

Reply
Sarah

Vet du vart Dilay kommer från, alltså kurd från….? Finns nämligen iran, irak osv ifall du fattar vad jag menar :P

Reply
sofie :D

Hej diggar din blogg!!
har sport lov nu men har fått influensa… så kommer nog ligga hemma hela lovet.
har du några tipps på vad man kan göra eller någon bra film?

Reply
amandah

Hejhej! kan du berätta hur man lägger ut videoinlägg?
hade varit toppenbra! och du, har du varit i USA någongång?
eller funderar du på det?:)

jag absolut älskar din stil, så sjukt mycket! du är bäst!
puss!

Reply
Helena

HOPPAS DU INTE SKRATTAR NÄR DU LÄSER DETTA :(
men jag biter på mina naglar och jag hatar det själv, kan aldrig på långa fina naglar som du har.. har du något tips på hur jag kan sluta? Vore snällt!

Reply
karro

Hello kenza :D Älskar din blogg, får du inte bloggtorka någongång, hoppas verkligen inte det för det finns så många som tycker om att läsa din blogg, ja njuter av det iallafall :D
jag har en fråga, jobbar inte du? jag menar det verkar som om du är hemma eller ute på stan varje dag, hihi ;) verkar vara ganska skönt för dig! och det verkar som du lever ett underbart liv med pojkvän och hund, precis så man vill ha det ;) ta kort på din lägenhet någongång skulle vara kul att se hur du har det :) kramar!! :D

Reply
Ellen

Hej Kenza! Får jag bara fråga vilken ras gulliga Mani är? Jag älskar sånna hundar och jag skulle jättegärna vilja veta! Kram :D

Reply
malin

för du hittar lätt grejer om du skriver som du vill köpa nåt från läsarna skulle var jätte snällt om du hjälpte mig:)
bara om man inte ger upp

Reply
amanda

Jag var på Platanias i somras och jag tyckte det var kul för att du hade varit där, haha!
Vilket hotell bodde ni på? Vi bodde på Jasmine Village :)

Reply
Filippa

Hej Kenza :)
Kommer du komma till Malmö igen?
Jag kunde inte komma till förra träffen och jag vill jättegärna träffa dig.
Tacksam för svar, kram! :D

Reply
joanna

hej kenza!:) jag skulle gärna vilja se allt du köpte i london!!:P jag älskar verkligen london, var där i höstas och längtar verkligen tillbaka:D

Reply
josefine

Du och mani är en perfect match! :D
Tack för den bästa bloggen :)
Kram josefine

Reply
Sandra

Hej Kenza, du är min förebild, stilförebild m.m. Men jag har en fråga: Du tränar ju och så, så jag tänkte att du kanske vet?
Jag är en 96a och alltså jag vill börja träna. Men jag vet inte vad. Jag vet inte heller vad jag ska äta för att jag ska vara hälsosam, frisk och stark. Men jag vet inte hur? Eftersom jag inte är bra på sport så går jag inte på någon. Och springa, jag vet inte hur mycket jag ska sprina, hur långt eller när?
KRAM.

Reply
ida

Hej Kenza!
Kan inte du lägga in bilder på din lägenhet, har varit nyfiken på hur den ser ut! hihi :)
Ps. älskar dig blogg, läser den dagligen.

Reply
SANNA

Hej Kenza
Jag vill gärna köpa en skinnjacka från Jofama och undrar vilken storlek du har på din jacka?

Reply
Agnes

Hej Kenza! Älskar din blogg, din stil och dej (fastän jag ej känner dej) men jo, jag är en 16 årig flicka från södra finland och läser din blogg alltid när jag bara har tid, ja du är min förebild! älskar dina kläder och om jag bara skulle ha råd skulle jag stöda dina klädkollektioner men en sånhär 16 årig utan jobb.. ja du vet.. jag hoppas att du skulle svara till mina kommentarer nångång men jag förstår du har int tid o läsa alla o svara men, tänkte bara säga HEJA KENZA o fortsätt sådär! ps. ja höll också på med cheerleading i 5 år! huisit!
KRAMAR, Agnes :) <3

Reply
Elli

Hej igen kenza ! Jag var bara tvungen att skriva en igen efter att jag läste alla kommentarer. :)
Jag tycker bara att det är väldigt omoget av dom som kommenterat att du är falsk och så, de vet ju inte alls hur du är! Det var allt, kram

Reply
elvira

ser mysigt ut sj har jag min mormors rotwailer och mysa med lite då o då men jag hade två andra som min mormor tig hand om lite då o då men oturligt nog bran deras lägenhet ner i lördags kväll så nu är tyvärr dom lite borta saknar dom såå *snyft* dom var ju såå söta precis som mani…..

Reply
Rosa

till maria: Du är fan i helvete störd!

Kenza, jag tycker du är så himla äkta och vacker, såna männikor är bara avundsjuka. Du är helt otroligt och rolig! Jag tycker din blogg är så bra läsa, du är en äkta förebild som går din egen väg och skiter i vad såna idioter tycker. Forsätt så!!

P.S ÄLSKAR DINA COOLA SKOR FRÅN DIN SKO – HAR SAMMA HAHA :D

kram,Rosa!

Reply
Jussan!

Ville bara säga att du är en inspiration källa!
du är absolut egen och det är bara bra det änn är jag bara 12 år men du har hjälpt mig till en viss del att veta vad jag vill bli när jag blir äldre.
det hade jag inte vetat om jag inte funnit din blogg.
tro mig även om du får elaka komentarer så tänk inte på dom tänk på dom possetiva.
fortsätt som du är!

Reply
Vicki E.

naw så sött! jag saknar min hund något otroligt. Flyttade hemifrån för drygt två veckor sedan och det känns så tomt utan att få gosa med henne… =(

Reply
Frida

åh, ÄLSKAR din blogg!
Har bara en fråga, är Armani en renrasig chihuahua, eller vad är han för ras? Ler varje gång jag ser bilder på honom, så söööt! :D

Reply
Alena

Guuuuud vad söööööt han är ha en trevlig mys kväll pussssssssssssss<33333333333

Reply
veronika

hej hej sööta du!
vill bara säga att jag verkligen ÄLSKAR din blogg, man blir ju nästan lite smått beroende, hehe….
skulle gärna vart kul att se på allt du köpte i london! puss och kraaam! :)

Reply
Liridona

Hej hej kenza. Hur är läget?, undra bara när ska du säga vinnaren om den där Kameran..allså duvet den där tvälingen :)? vill så gärna veta vem som är vinnaren. jag hoppas jag vann den! för de skulle vara mitt liv..har aldrig haft en kamera ;)hoppa sjag vinner den..det skulle betyda skit mycket allså, jag vill alltid ha en kamera och fota med den, har inte alls bra mobil :/..den fotar värkligen inte bra. vill så gärna ha en kamera men jaag får alrig någon :/..uppskattar ifall jag vinner underbart mkt :)

Ps. du är sååå himla fin :)

xox.

Reply
Linda

Usch nu när man läser många av dessa kommentarer, fattar inte hur folk kan hålla på o skriva så taskiga saker när de inte vet någonting! Ta inte åt dig !

Börjar jag sakna min hund(han är hos mamma) nu när jag ser era fina bilder <3

Reply
Isa

Det är så mysigt att ha hund!! Det är inget riktigt hem utan en vovve…dom tillför sådan värme :)

Reply
Thove

Men snälla Maria, du visar bara en ointellektuell sida av dig själv. Som Kenza säger så så säger dina kommentarer mer om dig än om henne. Du kan försöka skriva lite mer intelligent om du ska lyckas med att få folk att vara på din sida.

Reply
Cornelia

Oj va dum ja känner mig :( Där får man för att man inte läser det finstilta :P

Kram kram :D

Reply
Hannah

Läste en kommenatr ovan…om det är någon på nätet som värkar vara sig själv(av de bloggar jag känner till) så är det du! Låter sjukt smörigt menmen =D

Sjukt mysiga bilder =)

Reply
Lollo

Hej Kenza! Vart köpte du dina svarta jeans på bilden den 26 februari, där rubriken var Westfield? Så himla snygga!! :)

Reply
houda

Heeyy Kenza

Im from Holland, and im am moroccan too. I just wanted to tell you im so proud of you being so succesful.
I totally love your style, and your blog is wonderful..
You are gorgeous by the way, and i am a big fan,

my sister asked where you bought the jeans dress
xoxo houda

Reply
Sonja

Jag kommenterar jätte ofta på din blogg men har aldrig fått svar så nu Hoppas jag!
Jag älskar din blogg och din super snygga stil! specielt dina ringar! kan inte du lägga upp en bild på alla dina ringar? eller dina favorit ringar? det dkulle vara jätte kul att se och få insperation ;)

Reply
Jag vill helst va anonym

Hej kenza !
Jag måste bara säga att du är en sån stor insperations källa för mig!
Jag har följt din blogg i snart ett halv år, och jag har aldrig varit så självsäker och så modig som jag är just nu.

Tack för att du skapade denna fina blogg, du har förbättrat mitt liv !
Och så måste jag säga att du är så otroligt vacker !
Puss&kram

Reply
Hedda

Hejhej! Jag måste bara säga att det är otroligt häftigt att du bloggat så länge. Har du bloggat längre än tre år och två månader? Har för mig det men är osäker. Medans jag ändå håller på så måste jag säga att jag gillar dina ringar på Guldfund. Kolla bara på ormen!
Kram!

Reply
Vilma!

Hej Kenza!

Har en fråga till dig. Jag undrar om du har kontakt med t.e.x Theo eller Antohny som är dina förra pojkväner? Hoppas det inte är för en privat fråga!

Jag älskar din blogg och har läst den i några år. Det är sååå kul att du svarar på dina läsares kommentarer, men kan du inte dra igång en frågestund snart? Var ju ganska länge sedan, och jag har en till fråga som jag ser att du inte svarat på!

Reply
sara

Hej Kenza! msået börja med att säga att din blogg är helt underbar, verkligen!
och jag måste få ge dej beröm för att du är dej själv(verkar det som) och du plastik opererar inte brösten till meloner och munnen till jag-vet-inte-vad.
underbart! fortsätt så, kramar sara! :)

Reply
Amanda

Det här kan bli din nästa “dagens fråga” : Är det sant att engelsmän är fula?

Reply
Safi

guuud så söt mani är, har nog inte sätt en så söt liten hund <3 haha
anyway hoppas du hare trevligt :D

Reply
Emma

har svarat på frågestunden nu, kika in och kolla :D
läs även om min otroligt roliga helg! :D
ha en bra kväll, puss :D

Reply
Sofie

Haha det är så galet störande när “du” kommenterar min blogg hela tiden, seriöst, dom tror ju att man är helt dum i huvudet :p

ÄLSKAR DIN BLOGG KENZA!!<3

Reply
Frida

Hej Kenza! Kan ju börja med att säga att jag älskar din blogg!!
Jag har själv en blogg som går sådär. Eftersom den inte har så många besökare blir jag licom inte “peppad” till att skriva. Jag skulle bli såå glad om du ville ge mig ett par tips, så jag skulle kunna förbättra min lilla blogg och den kanske får fler besökare.

Är så avundsjuk på dig som ska åka till Köpenhamn och se Bruno Mars! Jag ska faktiskt åka dit nu i veckan, men det blir ju ingen konsert.. :P Men Köpenhamn är ju så otroligt mysig, så det blir npg toppen iallafall!

(skulle verkligen bli glad om du kun de ge
mig tips så min blogg blev bättre, och fler hittade till den)

tusen kramar! <3

Reply
yasmin

Hej!
Undrar vilken ras din hund är, jag vet att det är en chihuahua, men det ser ut som någon blandras. Skulle jättegärna vilja veta :)
Kram

Reply
yasmin

förresten vet du hur man kollar ipnr? för har fått några taskiga kommentarer så skulle jättegärna vilja veta det också! :)

kram!

Reply
Johanna

jag beundrar verkligen dig! du har en så fin personlighet, och verkar vara så snäll… (även om jag inte känner dig) skulle bli jätteglad om du kikade in på min blogg! kram

Reply
Jannike

Hej fina du! Jag var själv i London för 2 veckor sedan. Och staden är ju helt otroligt underbar :) Vi åt också på Pizza Hut. Sjukt goda pizzor! Jag hoppa du hade de lika bra där som jag hade det! Kan ju också säga att din blogg är helt sjukt bra ;)

Kram från Finland!! // Jannike

Reply
wendy

Läser dom bittra kommentarerna och undrar hur många negativa människor det finns. Ni som är bittra och inte har något bättre för er än att sitta och kommentera elaka saker på kenzas blogg dra härifrån, ni skapar dålig stämmning. Kenzas is the best and so ever! :D

Reply
soad

hej kenza hoppas du har haft det bra i london, jag älskar din blogg och dig din blogg är superbra,jag undrar i vilken hemsida man kan se oscargalan för jag missade den och vill så gärna se den:S eller när reprisen kommer? blir glad om du kan svara :D

kram

Reply
Rebecka

Asså hon där Maria har ju en skruv som sitter fel!
Säger bara ush ush ush!
Du är ju fan den snyggaste kvinnan på hela jorden och det tycker
Nog alla förutom en viss Maria då!
Fortsätt vara den du är för du äger fett!!!
Älskar din blogg kramisar;)

Reply
Linn

Hi Kenza! I was wondering, where did you took your plane to London and where did you arrive? In London stansted? Because I also really want to go on a weekend trip to London, but then my plane arrives in London stansted, a hour from London. So how did you do that (by train, or bus) (if you arrived in London stansted ofcourse) thanks!! And i love you blog, you’re really pretty! It’s such a pity that it is written in Swedish, but google translate is always there to understand haha! Have a great evening!

Reply
julia

Vart kan man hitta din skinnjacka? den du har när det är lite varmare ut om du förstår vilken jag menar :) grym blogg!

Reply
Sandra

Hej supersöta Kenza! Jag läser din blogg flitigt varenda dag och jag kan bara säga att den äger! Du med!
Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med allt du köpte i London så att man får se allting samtidigt :)
Det skulle vara suuuuuper kul verkligen!
Kramkram!

Reply
KOLLAA VIKTIGT RAP!

Hej Kenza. Jag har skrivatt dett rapet, do jag vill att kolla gillar do dett? jag domma dettet ska kändis bli och sen göra rap, jag tyker du gillar do mig bra? jag hoppas du gillar mitt rap och dett bra do kan det säga? kommentrrat? jag bli så glad då, micket kul om du tycka gilla! sneeeelllääälllaaa kenaza! pliiizzz. micket vikktigtdet för mig! tack tack akk!!

Reply
Bikterfy Sweden

Bikterfy® är till för dig som vill bekänna något och som verkligen behöver få veta att det finns någon där ute som kommer läsa det och komma med rådgivning, alla vi människor bär på en börda mer eller mindre, därför startade jag denna blogg för oss som inte orkar mer leva i det förflutna, utan vill gå framåt och få en andra chans. Sajten har enbart skapats för oss alla som söker en andra chans i livet, en chans som man verkligen förtjänar till efter alla dumma misstag man gjort, dags att förlåta sig själv och bli förlåten. Vi måste gå vidare med våra liv även om det är tungt, visst kan det väl kännas skönt att veta någon där ute kommer att läsa din bikt och komma med professionell rådgivning? Bikterfy® är öppen för alla åldrar och här respekterar vi varandra oavsett kön, läggning, sexualitet och ras.

Reply
Lindah Marie

Hej Kenza,
vet du det ironiska var att efter du skrivit inlägget om mat & träning som ALLA älskade, så kackade min rygg ihop..
Och enligt läkaren var det för jag rör mig FÖR LITE..!
Hon sa åt mig att genast börja träna haha. Då tänkte jag på ditt inlägg.
Nu är ryggen återställd men träning handlar inte bara om att bränna kalorier, utan om att kroppen behöver motion för att inte bli förstörd..!
Och kom ihåg detta alla: desto mer du sover & ligger på soffan, desto tröttare blir du!!

Reply
kan du ta kritik?

Varför uppdaterar du så dåligt? Lite trist att du tar läsarna för givet, antar du tänker: “Äh, det spelar ingen roll om jag uppdaterar eller ej, de kommer ändå gå in och kolla hos mig”. Farligt tänkande om det nu är så, jag har tröttnat iaf på att du “aldrig” uppdaterar.

Reply
Amalie

Hello Kenza
In this week we have a project in school, and we are three girls writing about fashion. Then we hoped we, because you are a designer, could ask you a couple of questions about the fashion industry? That would help us a lot, and maybe you know other designers we also could ask.
-Amalie, Anne Sofie and Anne

Reply
Sonja

Hej Kenza! Jag har följt din blogg enda sen jag själv skaffade en själv! Jag blev så inspirerad av de du skrev om din ovanligt mysiga vardag så jag själv börjar blogga. Och sen dess har jag alltid läst/följ din blogg! :D

Reply
johanna

hej Kenza!
jag undrar vad Mani är för hund ras, skulle vara väldigt kul att veta för att han är så söt och jag är väldigt sugen på att köpa en hund, och din verkar perfect!
så min fråga är vad han är för hundras? och om han fäller mycket hår?
det är många hundar som gör det, och det är så grymt jobbigt.
vi har en hund hemma som gör det, man måste damsuga hela tiden, jätte drygt!

tacksam för svar :)
Kram

Reply
alfrida

Min hund (chihuahua) brukar också ligga i fönstret och kolla ut :) Om de kommer några hundar så ligger han där om de kommer någon hund så morrar han!

Reply
Melina

Älskar verkligen din stil på kläder, du är verkligen min stilikon! Kan inte du visa allt du köpte i London? Kram!

Reply
Emma

Hej jag är väldigt nyfiken på vad du har köpt, kan du visa allt som du har köpt i london? Jag är nämligen i London just nu och kan behöva lite tips på var man kan köpa fina kläder :)

Reply
Annie

Hej Kenza!

För det första vill jag tacka för en riktigt bra och underhållande blogg :D

Och sedan har jag en fråga. Kameran du nyligen lottade ut, är den värd att köpa? Jag ska köpa en kamera, inte en liten fjutt, men ändå inte en stor fet systemkamera. Storleken på Samsung NX100 verkar perfekt, men jag är lite skeptisk mot att den inte har någon blixt? Jaja, gu vad jag babblar, jag undrar helt enkelt om du rekommenderar den eller om jag ska satsa på någon annan? Hihi. Tack :D

Reply
fäni

Hahahaa, jag trodde det stod “Ser fram emot en riktigt hemlagad pizza ikväll!”

Reply
LENA ♥

Naaw myspys!! Det är väl det mysigaste som finns! Att mysa med vovven på morgonen :D kram♥♥kram♥♥kram♥♥

Reply
Vendela & Emil

Läs vår blogg!
Vi är kusin-kusin. Vet du vad det är?
Om inte, läs bloggen ;)
Något du inte vill missa!
MINST 3 inlägg från var och en per dag med massa bilder!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*