• header

ALEXANDER WANG

Ljusa, skinn, mocka, hög klack, öppen tå, massa dragkedjor, Wang.. Jag vet inte vad jag ska säga! Hej mina nya favoritskor! De kommer passa till allt! Och den ljusa färgen blir ju riktigt snygg nu till våren/sommaren. Och priset? Tja… 6600 kronor ungefär. Men jag har lovat mig själv att använda dem flitigt!

396 Comments

airaM

Haha, jag anade att skorna skulle se ut som nåt i den här stilen, utan platå framtill. Precis som Acne-skorna för några månader sedan. Inte min stil (speciellt inte för 6.600:-) och känns egentligen inte som din stil heller, men som du sa – huvudsaken är att du är nöjd. :)

Reply
LIENE

Jag har suktat efter de här skorna hur länge som helst och nu har du de! Orättvist:O
Hahaha, nejdå, jag bara skojjar:) Men snygga är de!

Reply
linnea

snygga, men använd dem nu! du sa att du skulle använda dina gucciskor flitigt också men de har man inte sett på ett tag :)

Reply
Lucy

Seriöst, Thove, eller vad du heter, och alla andra som säger att hon inte förstår värdet av pengar… Alltså, varför måste hon bry sig om sånt? Jag går ju inte runt och svälter mig själv för att det är synd om barnen i Afrika. Jag måste väl ha kläder? Du har väl fan kläder på dig eller? Okej om hon shoppar mycket, då hjälper hon Sveriges ekonomi istället :) Men jag tvekar på att hon hade kunnat göra någon skillnad för hela fucking Afrika eller Kina eller whatever. Det är in varje individs jobb, speciellt inte bara för att hon tjänar pengar på sin blogg. Så mkt pengar som Kenza tjänar känns det som att hon skulle kunna shoppa SÅ mkt dyrare kläder, men det gör hon ju inte! Hon shoppar på Topshop, HM, MQ, precis där du och jag shoppar. Om hon unnar sig ett par skor för 6000, sure! Låt henne gör det medans du lägger alla din pengar på fattiga barn (vilket du säkert inte gör ändå). Shit asså avundsjuka kommer i många olika och PUCKADE former säger jag bara.

Reply
Jag :)

ÅÅÅH!! :D
SJUKT SNYGGA!! Snälla, svara! Skriv vart du köpte dom!!
PRECIS MIN STIL!!!
ÅÅH.. DÖR AV ATT SE DOM!! :D

Ta väl hand om dom nu ;)

// MIG ;)

Reply
Noelle

Haha, någons kommentar om att du kunde köpt 660 cheeseburgare på McDonald’s för dom pengarna var ganska rolig.. :)

Reply
GÄVLE

FYFAN VAD FULA DEM ÄR, ja kanske kunde du slösa bort 6 o 6 för något annat, men inte värt att köpa ALEXANDER WANG SKOR som alltid är så fula. Brukade läsa din blogg då och då men förstog idag att det inte var värt att läsa ens blogg som bara snackar om skit

Reply
Julia

Hehe, har du tänkt på att du alltid säger att du ska använda dina nya skor (alla dyra!) flitigt? :P

Förresten din lilla klottermaja, säger ” Mika/Nadia (kommer inte ihåg vem av dom) <3 Kenza forever" inristat i omklädningsrummets skåp på nacka gymnasium? :D<3 Kraaaam!

Reply
jasmine

jag hade hellre velat ha de som stängda skor och inte peeptoe. är inte så mkt för det, utom på nån pumps kanske. men de var ändå rätt snygga..om jag bortser från öppningen då :P det drog ner snyggheten rätt mkt

Reply
Jasmine

tja, smaken är som baken. Säger inte att de inte är fräna, för det är dem. men det är nog inget jag själv skulle ge över 6000 spänn för. men kan tänka mig att det är din smak av skor och de blir nog snygga i sommar med solbrända ben. själv är jag ju inte så frälst i högklackat fast jag gärna skulle vilja vara det. känns som jag ska bryta benen vilket steg som helst! haha :) ha det bra

Reply
xoxo

oh herre jävlar vad fuuuuula dom var!:o skulle inte gett 50 kr för de helt seriöst.. haha även om det är alexander wangs klackar..

Reply
mm.

de e snygggga. dock aldrig betala 6000 för skor. folk ändå trampar på dig, man snubblar, ljusa blir snabbt smutsiga hur än nogrann man är. de dyraste ja köpt skor var för över 1000 kr o de blir att man faller så kär i dem att man vågar inte använda de flytigt, för vill inte nåt ska hända osv..
fina, men kan säga i london brukar rean blir så stor, typ 90% kan de finnas både på vanliga o märken, så de e dumt o köpa för ordinare pris nåt där..

Reply
marigonas

usch nu blev jag besviken på din smak :P ..tycker seriöst att dem ser billiga ut.. men men. annars älskar jag din stil! :D

Reply
Jennifer

Tyckte inte dom var alls snygga faktiskt.. Men ta kort när dom sitter på så kanske dom är snyggare! Men dom är ju inte värda några 6600..

Reply
johanna

Ser ut som lågbudget. Skulle tippat på att dem kosta typ, 400 spänn om du inte skrivit priset. Dels beroende på den plastiga klacken, dels pga de grymt fula snörena. Wtf, 6 lax? Nja det hade man ju kunnat köpa massa annat kul för.. tror vi ser dem där på en bloppis snart.

Reply
Ada

När man till slut tjänar en viss summa pengar i månaden, så bryr man inte hur mycket man lägger på ett par skor. 6600 kr för ett par skor som ser riktigt billiga ut…:S

Man märker att du har blivit en sådan där som skiter i hur mycket pengar du lägger på saker, bara det är märke.

Reply
j

nej men nu blev man ju lite besviken! du som sa att de skulle vara JÄÄTTEsnygga, men det är ju upp till dig!

puss på dig

Reply
Josefine

När jag sommarjobbar får jag 5200:- för tre veckor. annars får jag väl 6600 sammanlagt på två år eller något? (får inte mitt studiebidrag) Sisi, du är lyckligt lottad du Kenza :)

Reply
Nicoline

Dom där är så min stil, älskar allt på den där skon <3<3<3Alltså ge mig dina skor, ge mig dina kläder, ge mig dina smycken, ge mig din kropp, ge mig ditt liv !! gaah ! hoppas att mitt liv någongång blir som ditt, verkligen mitt drömliv :D Ha det bäst !

Reply
Catita

Kenza!!! you are killing me! those AW booties are awesome! I’ve had them on my wish list on the shopbop site for some time!!! I am so in love with them! Great buy hun! Let us know if they are comfy :0)
xoxo
Catita

Reply
Camilla

Nej men gud! Jag köpte ett par EXAKT likadana på OFFICE i London, men för 80 pund.. De är verkligen identiska, men de är ju inte Wang trots allt, bara några tusen billigare hehe

Reply
Sophia

OH FY FAN KENZA! Nu är jag riktigt avundsjuk på dig!! :( Dom där skorna har jag velat ha sen jag såg dom på en kändis förra året :( Men dom är ju för dyra för mig, annars hade jag köpt dom direkt. Viker du ner den “översta” delen så blir dom ännu snyggare, bara ett tips ;)

Reply
karin

jävlar i havet vad fula… skulle inte betala en femma för dom. fruktansvärda.

Reply
Michelle

Oj vad många det är som tycker olika! men jag tycker dom var skit snygga iallafall! blir ju avis, tänk om man hade dom pengarna va! :) kram!

Reply
Kristine

Først tenkte jeg at de ikke var så fine, så så jeg litt til på dem, og gud vad snygga!! Jeg vil og ha!! :D

Reply
Lovisa

Haha, asså skämtar du med mig?
Nästan 7000 spänn för ett par skor som ser ut som white trash?
Aja, if you enjoy them so go for it ;)

Reply
Therése

Inte riktigt min smak, förväntade mig ett par dunder snygga oh skyhöga skor, men nej inte riktigt. Hehe, men som sagt, det viktigaste är att du trivs i dom. Men ser att det inte är någon platå i skorna, hatar skor utan platå… Så fult, haha. Fast du kommer väl antagligen att få skorna att bli så mycket snyggare!

Reply
Jessy

om du inte ha med dig en skylt där det står “Wang – 6600kr” ser de ut som ett par som man kunde köpt för 150kr, tom utan rea om man fyndar rätt.
Grejen är att du har råd, men du e naiv. Kändisar köper dyrt för röda mattan, men de säljer de vidare, eller så lånar de för kvällen för göra reklam osvosvosv.
För dig finns inget chans du använder nått sånt “flytigt”. du förlorade en biljett till New York. En budgesemester till spaninen..
Du ska ha de på en bio premiär? Ute på lobbyn, där nån trampar på de o du märker inte ens?
Vet du vill vara lite av en “fashinista”. men saken är ju att de gäller att fynda! Handlar inte om märken osv. De handlar om sätta ihop bitar. 6600 kr.. hade du inte haft en blogg, hade de pengar betytt mer än ett par skor kan ja säga..

Reply
Emilia

du har fin stil kenza, men vad är det som händer nu då? Först är det glas ögonen för 1300 :- och nu skorna för 6600 :- Jag måste säga att du har tappat pengarnas värde.. föresten vad tycker din kille om att du köper då dyra grejer? Säger inte han någongång att det är lite onödigt, dt tror jag att han gör.. Han är ju fan serb, eller kanske inte för han var ju med och rånade banken .. hahah var det inte han som körde helikoptern .. ?

Reply
Filippa

Oj… Blev en aning chokad när jag såg dom, inte alls snygga – min åsikt. Men gillar du dom var det ju ett jätte bra köp! <3

Reply
rebecka

du säger säkert: det är sjukt hur snygga dom är men jag säger: det är sjukt hur fuuula de är, heeelt sjuukt! haha, förlåt kenza :( men de viktiga är ju att du tycker om de :)

Reply
ilsa

väldigt fina! :) skulle antagligen inte passa på mig, men är säker på att de är ursnygga på dig! :)

Reply
Lina

Färgen och själva modellen är underbar. Sen kommer man till klacken… Och ingen platå? Fruktansvärt fula dom vart på grund av det. Fatta dom med en platå, och en högre klack, då hade dom varit to die for. Nu….. Tar hellre på mig H&Ms för 399 typ. Du e galen som lägger ut så mycket pengar på dom, men det är ju du som ska ha dom så. Va kul för dig i alla fall :)

Reply
becka

du brukar ha sjukt bra stil men de där ?? skulle helt seriöst inte ta dom om jag fick dem gratis :S

Reply
Sara

Haha förlåt, men jag tycker de där skorna var riktigt fula! Skulle aldrig ha på mig dem, tror de skulle vara grymt mkt snyggare i svart, men som sagt är huvudsaken att du gillar dem! :)
Förresten kan inte du visa bilder på lite annat du köpte i London? + jag ska ditt snart med en kompis, har du något tips på några grymma affärer?
Puss & kram :)

Reply
Hedvig

HJÄLP! Trodde det var ett skämt först. Smaken är såååå sjukt olika säger jag bara :P

Reply
matilda

förlåt kenza, du får nog ge mig stryk, men tycker inte de var särskilt snygga, men huvudsaken är att du gillar de såklart! Och det skulle ju vara tråkigt om alla skulle tycka likadant! Och du kan säkert matcha de med snygga kläder som vanligt så att de blir snygga till slut så jag ska inte säga något än egentligen haha :)

Reply
Elin

Nä usch där tyckte jag att det blev fel jag hade högre förhoppningar. men som du säger så är det viktiga att du väljer och tycker om dom, inte vad jag tycker eller nån annan. hoppas du kan matcha dom snyggt så kanske jag ändrar mig :)

Reply
ellen

Personligen hade jag inte spenderat dessa pengar på de skorna men smaken är som sagt som baken! förmodligen blir dom kickass snygga på dig som allt annat blir!
Läs gärna min blogg förresten:)

Reply
Judit

Hej igen:) är så nyfiken! vill fortfarande ha ett svar! du reser ju så mycket och därför undrar jag om du klimatkompenserar? med tanke på att flyga är ett av det värsta man kan göra för miljön… snygga skor!

kram

Reply
Sofias blogg

Inte riktigt min stil då jag gillar mörka skor. Men dom ser verkligen stilrena ut eller vad man ska säga. För dom pengarna får du använda dom flitigt ;) Dock inte föör flitigt för det vore ju jävligt synd om dom blev skitiga :P

Reply
Sanna

Kunde du inte betalt min hyra i två månader istället :) Nä, men alltså om du gillar dom vilket är det viktigaste så köp på :P Jag klarar inte riktigt av skor som sticker ut som man bara kan använda i ett år. Skulle kunna lagt 6000 på ett par schyssta stövlar som man kan ha halva livet men inte dessa. Fast din plånbok är ju lite fetare än min också :P

Reply
Sanna

Men jag undrar, hade du köpt dom om dom kostade 499:- på Skopunkten? Känns som att det hänger mycket på designern?

Reply
vendela

Inte fina. skiitfula men ändå asballa… på dig. Men absolut inte värt pengarna. Jag skulle fått spara typ två år om jag skulle vilja ha dem. haha

Reply
HIhihih

MEN HERREGUD!! ALLTSÅ FOLK SOM INTE TYCKER DOM ÄR SNYGGA…AAH SHAME ON U!

JAG MENAR, COMOOOOON!?!!? ALEXANDER WANG SKOR, DOM ÄR SÅ OTROLIGT JÄVLA BRA KVALLA OCH DET ÄR NÄSTAN HEARTBREAKING ÖVER HUR SNYGGT DE KOMMER PASSA TILL ALLT! OMG ORGAAASMM HAHAHA!!

TÄNK DE TILL ETT PAR SVARTA TAJTA JEANS PÅ KENZA OCH SEDAN FIXAR KENZA RESTEN MED HENNES SNYGGA TOPPAR/JACKA OCH SMYCKEN. ALLTSÅ KOLLA INTE PÅ SKORNA SÅDÄR OCH BA BLÄÄ..MEN DET ÄR KENZA VI SNACKAR OM, HON KOMMER ATT GÖRA ATT SKORNA KOMMER LEVA HIMMEL.

PZOUT!

Reply
Ellinor

Vet faktiskt inte ens om jag skulle använda dom skorna om någon betalade mig 6600 kr för det! Men men, viktigare att du gillar dem än jag.

Reply
nu fåre räcka okej

ja, jag håller med om att skorna är fula. men ditt val, inte mitt. till och med onödigt med pengarna, men som ja sa ditt val dina pengar. men en sak?
Kan du aldrig göra något åt andra? Alltså inte bara du, men kenza du är ju en av dom bra så varför kan du inte skänka en liten del en månadslön för svältande istället för shopping?
Tjo du har kläder så det räcker sjukt mycket. Kenza..Min garderob är halv full, inte ens halv, Har inte ens mycket kläder.Skor ochså? Du har ett par hundra stycken och du slutar aldrig shoppa, kenza det finns faktiskt viktigare saker här i livet, du kunde ha gjort en massa med dina pengar. Jag tänker på allt, När jag blir stor (om svältande barn finns då med) då kommer ja skänka en massa, för vey du vad? en hjälte, ja så kallad en hjälte. Tycker synd om dom, det skulle vara jätte fint om du skänkte en mini del istället för mars månad shopping, många många människor kommer bli stolta över dig, iaf att du försöker hjälpa dom. Tror inte att du kommer klara de för du försöker ju och tänker inte ens på det…Men du är min hjälte om du läser det här & lyssnar på mig. Puss <3

Reply
Emma

Oj shieet!! di var ju himla NAJS!! :D Men kanske i dyraste laget ;) Nä man ska unna sig om man har råd :)

Reply
cattis

dom var udda och inte alls så snygga som jag hade tänkt mig, men det viktigaste är ju att du är nöjd!

Reply
Tricolore

Åh gud vad de INTE var snygga! Förväntade mig ett par stilrena och snygga skor men inte de här fula! Inte ens värda 100:-

Nej, usch bara för att man har pengar ska man inte slösa de på så fula skor bara för att det är ett bra märke!

Reply
johanna

åh jag hade så höga förväntningar på att det skulle vara ett par assnygga skor (som du brukar köpa!) och så var det något av det fulaste jag sett
trist =/

Reply
amanda

men noooooooo, antingen har du för mycket pengar eller så har tappat stinget helt…. besviken :(

Reply
sarah

oh my god! i think i just died. most stunning shoes ever! or SNYGGA (is that how you say it?^^)

Reply
Sandriea

Jag tycker faktiskt inte dom är så jätte fina men, det är ju inte jag som ska ha på mig dom så varför ska jag klaga ;) Och Kenza du kan förvandla en soppsäck till en galaklänning så länge det är du som har på dig den, din skönhet alltså.. Helt sinnessjukt.

Ha en fin kväll!

Reply
AjlaM

Sjukt snygga men så dyra var dem inte? Trodde du snackade över tiotusen haha. Men riktigt jävla snygga, wang är grym

Reply
Vicky

Kenza, grymt bra köp! Älskar dem, kan verkligen se dem till ett par brunbrända ben i sommar. Och till alla er som sitter och skriver att dem är fula…hur hade ni känt er om ni spenderat 6600:- på något och folk sa samma sak till er? Lönt liksom..

Reply
julia

one thing!!! dem är inte bekväma.. trust me i know .. ett par ysl hade vart ett smartare val!!

Reply
Sanna

So not my style. Dem ser lite billiga ut, tror jag sett dem någonstans förut men kan bara inte komma på vart. :P Äesch, den kommer nog passa dig bra och om det är till någon tröst så var färgen fin (slipper få stryk).

Reply
Charlotte

Oj vilka grymt fula skor. Ser fruktansvärt billiga ut med allt plotter- dragkedjor, snören, öppen tå, ankel… fattar inte grejen. Less is more, Kenza. Om jag hade varit du hade jag satsat på ett par klassiska mary janes eller christians- de där kommer bli skitiga efter 2 användningar.

Reply
S

Hahah, mår du bra Kenza??? Inget illa menat men smaken är som baken ;) Du skulle säkert passa jättebra i dem, du klär upp allt så beautiful!!! :D

Reply
Kajsa

Hade förväntat mig något annat. Kändes inte riktigt som om dom där skorna var “kenza”. Bättre kan du! :)

Reply
Sandra

Dom är ju vansinnigt snygga! Älskar dragkedjorna och snöret runt om.. Förstår att dom var ett must have !! :D

Reply
karolin

Ingenting i min smak alls, men jävligt snygga är de iallfall, men skulle inte kunna ha på mig de.

Fifan Kenza, du har sagt att du ska ta hand om varenda skor du köper men du använder de bara en gång, som Gucci t.ex. Hahaha :D.

Reply
D

Riktigt fula om jag får säga det själv. Ser ut som något deichmann skulle sälja. Men alla tycker ju olika. :P

Reply
Louise Olsson

shit, sorry men FY FAN VAD FULA! helt vanliga bara ganska fula och du har tjatat som fan? galet var dålig smak du kan ha ibland, som tex dendär kavajen… hahaha

Reply
soffan

Åh vad du är BARNSLIG. Hoppas för din egen skull att du blir mindre ytlig med åren, men jag när inte ett stort hopp. Tyvärr.

Reply
Emma

Tyckte bättre om de svarta, typ likadana, som var med i höstens kollektion för något år sedan, men det är ju min åsikt ;) Men det där med att använda dem flitigt, sa du inte samma sak om de där Gucci-skorna du köpte oxå? :P

Reply
m

alltså, hade dom varit på skopunkten hade INGEn tyckt dom var snygga… dom var fan skitfula? ser billiga ut…

Reply
elizabeth

haha så länge du gillar dem (: smaken är som politiken: delad. hoppas du får många glada dagar i dem! (hjälp vad dyra de var, trodde AW skor låg på 4-5000!)

Reply
Linnea

Njae… gillar dem inte. Det blir liksom för mycket med alla dragkedjor och detaljer.
Plus att jag inte gilla att de var spetsiga längst ut.
De hade varit finare i svart tycker jag också.

Jag hade inte betalat så mycket för dem och jag är ganska förvånad att du betala för dem (oavsett om du gilla dem eller inte).

När man har börjat betala 6600 kr för ett par skor… Då har pengarna plötsligt inte samma värde, och man har börjat byta perspektiv på saker och ting.

Jag hade lagt pengarna i mitt sparkonto istället, för att få en trygg ekonomi, eller hade jag gett lite av det till välgörenhet och sparat resten till min pojkvän och mig.

Synd att du har börjat bry dig så mycket om märken Kenza.
Man hade säkert kunnat hitta ganska likadana för runt 1000-2000 kr.

Besviken.

Reply
Nathalie

Håller med Lucy längre upp. Alla ni som skriver att hon inte vet pengars värde eller att hon ska tänka på fattiga barn. Vad hade ni själva gjort om ni hade haft sjukt mycket pengar och i stort sett kunnat lägga pengar på vad ni vill? skulle knappast tro att ni skulle skänka ALLA pengar ni fick över, nae ni skulle lägga det på sånt ni älskar och kom inte och säg annat, så patetiskt!!!!

Reply
li

vad mycket avundsjuka det är här… hade jag haft 6000 att spendera på skor hade jag fan jort det för jag hade ansett att jag är värd det :D lätt mer dyra sko kenza!såg föresten ett wang linne som jag tror du skulle älska… vitt halvlångt, djup i sidorna fabulöst!

Reply
R

MEN LÅT MÄNNISKAN VARA, LÅT HENNE KÖPA VA FAN HON VILL SNYGGA ELLER FULA ANGÅR INTE ER. HON TKR DOM ÄR SNYGGA SÅ LÅT HENNE. PRISET? LÅT DOM KOSTA HUR MKT DOM FAN VILL

Reply
soffan

Hanna: HAHAHAH! Roligt!! :D

“Postat av: Hanna
Men shit, vad du full när du köpte skorna eller?
2011-03-03 @ 00:20:13”

Reply
mire

Faan vad snygga dom var! De kostade ganska
mycket men när man ser deras skönhet så
glömmer man bort priset. Love them! <3

Reply
winnefried

Usch usch usch, fyyyy inte alls så som jag föreställde mig dem! du som hade så himla fin stil på kläder och skor, vad har hänt med dig KENZA???? ta o skärp dig nu va fan! men älskar dig endå¨puss puss! :*

Reply
daria

du köppte dom för 6000 kronor? är du seriös? du har verkligen tappat greppet om pengar.. jag skulle faktiskt inte använda dom om jag ens fick betalt, fulaste jag sett på länge..

Reply
Lina

Inte så fina men dom kanske är fina när du tar på dig dom! :)
Kan du inte ta på dig dom och sedan ta bild och ta upp bilden på bloggen. De kanske är snygga ;) <333

Reply
Lisa

GOSH vad snygga. Verkligen! Och du kommer att kunna bära upp dem så bra, det vet jag.

Reply
Maria

Det var något av det gräsligaste jag har sett! Och du har betalat 6600 för dem? Jag skämtar inte, jag skulle inte ens ha betalat en tjuga för de där skorna :/

Reply
Jennifer

hoppas du inte får skavsår nu. hehe. Jag är lite klyven måste jag säga. Vid första anblick tyckte jag dom var skitfula. Glodde lite till och insåg att satans vad häftiga dom var! Men jag är lite för feg för att dra till med något så vågat. Go kenza! Modig, snygg, tuff – INSPIRERANDE!

Reply
e

Synd att 7000kr går till ett par skor som du kanske inte ens kommer använda om ett år, än till ett bra ändamål.. Visst, dom var jättesnygga, men.. Ett par skor..

Reply
Evelina

Ojj hur kan du ha råd med att köpa ett par skor för 6600? :O Men snygga va dem allt! ;)

Reply
a

inte alls värt pengarna:/ känns inte som din stil heller men är du det viktigaste är att du är nöjd :D

Reply
Carro

Jag måste hålla med ovanstående, du har verkligen ingen koll på pengars värde.. och att lägga ut 6600 för ett par skor som bara kommer bli smutsiga pga materialet och färgen, sedan kommer du knappast använda dom flitigt eftersom det säger du om alla skor du köper. Lägg pengarna på nånting vettigare..

Reply
Aa..

Nästa gång jag ser dig ute på krogen MED DESSA SKOR så ska jag hälla rödvin över dom så att dom blir förstörda, vem fan lägger 6000 på ett par skor!? Det märks att ni som har mycket pengar tappar förståndet utav pengars värde helt.

Reply
alicja

okej haters? varenda komentar: skitfula, inte min stil, du byggde upp förväntningar. men du ser säkert fin ut i dem :D

okej först tänkte jag “kenza whaaaat?” men sen efter att ha kollat in dem lite mer så ser jag ‘Det’. bilden gör dem säkert inte rättvisa, ska bli kul att se dem på och hur du matchar dem. dööösnygga, precis som du sa!

och alla ni andra som klagar på att hon har tappat greppet, inte förstår pengarnas värde, att hon inte ger någonting till välgörenhet osv. get your facts right, kenza har skrivit någon gång för längesedan att hon ger en summa pengar till välgörenhet varje månad.

och seriöst “shopping är inte allt” “betala min hyra” “tänk på andra” om hon hade lagt alla sina pengar på en annan hobby som t.ex tillverka egna smycken, sy kläder, fiske eller vafan vad som hellst så hade ingen klagat. men när shopping och kläder är hennes intresse då blir det ett jävla liv. lägg ner.

keep it up girl

Reply
Natasha

Hej Kenza!

Shit vad snygga skor! Vart köpte du dem? Jag vet att de var Wang, men finns dem i någon spec. skobuik?

Reply
anonym

KONST! Dom som inte tycker att dom här e snygga förstår sig inte på fashion ^^

Reply
Alex

Okkk de där var bland de snyggaste jag nångonsin sett. Tillskillnad från de klagande fattiglapparna så hade jag betalat mer än 6 lax för de…

Reply
ja?

men vafan äre ni inte fattar?
låt oss skriva om att hon slösar pengar på skit varför ska ni lägga er i? TÖNTAR
alla har ju olika åsikten, precis som ni säger så låt oss tycka att hon borde skänka eller göra någót vettigare? ni har problem..

Reply
meh börja tänk lite

ah men asså du där uppe, thove har ju rätt(vad hon nu heter)
Kenza du måste ju tänka efter lite innan ditt köp?!!!!
Tänk dig jag har bara 1 t-shirt, bara ett par leggins & ett par jeans. Sen har ja bara 3-4 koftor mer har jag inte!!!!!!!!!
Du kan ju fan inge om pengar du har slösat säkert mer än en miljon. Idiotiskt :;///

Reply
Malin

Du får nog ge mig ett kok stryk också…föll inte mig alls i smaken! (Sen förstår ju inte jag mig på mode-grejer heller) men ändå. Huvudsaken är iaf att du gillar dom, speciellt när du har betalat så mycket pengar för dem :)

Reply
Jasmine

som sagt så tyckte jag inte heller att dom var nå snygga alls. Skulle inte ge pengar för dom.
Men dom kanske är snyggare på, du får visa sen

smaken är som baken :)

Reply
lisa

Dom är inte snygga på ett snyggt vanligt sätt. Men de ser jävligt fashion ut vilket gör de grymt snygga i rätt läge, om du förstår..:P

Reply
>:(

asssssssssssssså du har tappat greppet om pengars värde 6600!!?? för de där?? du kommer inte ens använda dom…

Reply
Elsa

Men oj oj oj att folk ens orkar? Jag tror knappast att Kenza bryr sig ifall några tycker att hennes skor är fula? ALL mode är snyggt för 50% och fult för 50%, ingen har exakt lika smak som en annan.
Och… angående pengars värde, så finns det värre saker än att köpa ett par skor för några tusenlappar. Som att köpa en lyxvilla för 50 miljoner dollar. Tänk hur mycket vatten och mat DET skulle ge åt fattiga barn i u-länder.
Get a grip och lägg energi på att klaga på sånt som faktiskt gör skillnad istället.

Reply
Emilia

Ärligt talat tycker jag att de inte alls är snygga :/ men huvudsaken är ju att du tycker om dem! :)
PS. Älskar din blogg!

Reply
sofia

finns ett par liknande på länken heppo.se på stövletter, ganska långt ner på första sidan…..

kram sofia

Reply
Pernilla

SÅ sjukt snygga är dom! Har velat ha sånna i svart hur länge som helst.. liite avis är man ju ! =D

Reply
Sara

Åh herregud så snygga!!! Så fort jag såg den första bilden blev jag helt kär i dom ..!! Herre jesus ! asså ska fan ta och käpa såna!!<3 Älskar dig Kenza <3

Reply
http://www.nikeairmaxwr.com/ Suttongvd

oakley sunglasses sale,As soon as close to warships, aircraft laser gun toward the oakley sunglasses outlet H in the past, which makes the cheap oakley sunglasses busy Dodge stature embarrassed! cheap oakley sunglass of Dodge skills allows the leaf weight shines, the two men master!replica oakley sunglasses, Assessed leaves the center of gravity for the first time!cheap oakley sunglasses, Patriarch’s voice: follow me!fake oakleys, Leaf weight quickly recovered, refused to focus on other people, carefully floating in the channel on both sides of the export of animal husbandry and selected a flight.replica oakley sunglasses, A deep breath, staring at the channel Kurakado of this flight engrossed, does not allow him to think, hands relaxed on the console, in a ready-to-action status.fake oakley sunglasses, Fish or too familiar, where is the cream of the aria, leaf weight’m sure with absolute certainty!replica oakleys, Time second second was particularly slow, two light armor still kept Dodge warships fire, but the battleship apparently did not mind the two flies, like wanted to break with the two light A warship, this is simply is talking nonsense.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*