• header

Black and white

Kavaj från Topshop, skinnbyxor från Jofama by Kenza, tunn t-shirt från Acne, skor från Acne (gick såklart ut med några varmare men tyckte att de var snygga till), kuvertväska Kling/H&M, halsring från Items by Johanna, ring & ear cuffs JFR.

170 Comments

frida

Kan inte du visa upp alla dina skor i ett inlägg? Allt från ballerinaskor – converse – boots – höga klackar. Vore väldigt roligt att se! Skriv gärna var dom kommer ifrån också :)

Reply
Sofia

Kenza, jag måste fråga en sak.
Jag funderar på att skaffa en konto på headweb. Är det värt att hyra en film där eller tycker du att det är lite dåligt? Jag hittade den sidan med hjälp av dig.

Svara gärna. :D

Kram.

Förresten, kläderna du har på dig i dag, är helt SJUKT snygga! :)

Kenzas svar: Om man är lat (som jag) och inte har en videobutik där man bor (som jag) så är headweb perfekt! Koppla bara in datorn i tvn. Jag använder hdmi-sladden från mitt ps3 :) kramis

Reply
Mina

Jättesnygga kläder, Kenza!! Jag bara undrar en sak. Vad har du för ögonfärg? ;)

Reply
linn

Jag stör mig verkligen på dig! Hur kan du vara så perfekt? Kram till världens bästa bloggerska :)

Reply
Felicia

Hej, fan vad fin outfit :)
Hela du är fin.
Älskar din blogg..

Vilken sida köper du dina linnen du har på dig när du tränar ? :D
Dom är sjukt fina..

Kram!

Reply
Liisen

jag undrar om du och Aleks pratar pengar? Hur öppen ska man vara i ett förhållande. Vet han hur mycket du har på sparkontot och liknande…Jag vet inte om jag ska dela med mig så jag behöver råd

Reply
Linnea

Varför har du sån där svart ruta framför ögonen ibland? Ser ju jättekonstigt ut…

Reply
IDA

synd att dina skinnbyxor är så jävla dyra :(
men antar att inte du bestämde priset.

Reply
nadja

hej jag undrar hur du fixar håret varje dag för att få det sådär fluffigt och vågit då du igentligen har rakt och tunnt ?

Reply
Mixo

Dina byxor är så jäkla snygga!! Vet du om man kan få dem i finland? Eller var kunde de finnas på nätet att beställa? :)

Reply
inna

HEJ kENZA!!!

FIN outfit :) jag undrar var kan man få tag på dina skinbyxer ? eller beställa de ??

Reply
Sofia W

Hej Kenza. Tänkte först säga att du är bäst, sen tänkte jag fråga hur skinnbyxorna du har designat är i storlekarna så jag vet vilken storlek jag ska beställa när jag hittar dom.

kram Sofia

Reply
julia

Jag älskar verkligen dina skinbyxor! Dom är så otroligt snygga och ser så himla sköna ut. Vilka butiker/hemsidor kan man beställa hem sånna? Har kollat runt lite, men alla små storlekar verkar vara slut. Hoppas du haft en bra dag:) Kram

Reply
SS

Snällaaa kenzaaaa jag har ett akut problem ahah, jag måste få tag på liknande skor som du har på bilden men har nog inte råd med acne skor. Vet du vart jag kan hitta liknande? :):)

Reply
Elin

Tänkte köpa en easy earcuff från jrf.se
Men jag undrar om det gör ont? Det ser ut som att du har på dig sånna :)
Kram elin.

Reply
Noelle

Det ser lite ut som att du går runt och bär på en Macbook :) Men det var sjukt snyggt! Måste själv skaffa en vit kavaj asap..

Reply
Elin

Jag verkligen avgudar alla kläder du gör!
Super sugen på att köpa en av dina jackor :)
Men jag har en fråga, kommer det komma någon ny skinnjacka till hösten isf vad kommer priset ligga på? :D

Ps.Du är så fin Kenza!

Reply
anna

hej SNYGGING
jag undrar om du skulle kunnat hjälpa mej hur man kan klä sig snyggt som gravid! härmade en del av dina stilar förr men nu börjar magen puta ut o det är svårare att klä sig snyggt!

kram anna

Reply
Camilla

Såg just att Cocoo fått in det där a*snygga halsbandet för bara 95 spänn!!

Klickade just hem ett, fraktfritt också! Wohooo! Tack för en grym blogg!

Reply
Di

hej kenza… måste bara fråga… dina skinnbyxor som du har designat… har du fått de insydda efter dina ben, alltså är just dina som du har här storleksmässigt specialsydda för dig? tänker på att columbine smille har de i storlek 34 å på henne sitter de pösigt, vet inte om de finns i 32 men det är ändå väldigt stor skillnad på hur de sitter på er även om du skulle ha 32.. på dig är de ju som second skin.. jättefint asså :)

Kenzas svar: Nix, mina är bara i en vanlig 32a. :) Tror att Columbine är lite smalare än mig för 34orna (har 34or också) sitter inte lika pösigt på mig som på henne.. Kram!

Reply
Moa

Gick in på JC idag på stan och vilken jacka ser jag hänger precis nedanför rulltrappan och jag DOG! Vill verkligen ha en sån, men den är för dyr för min plånka…
Provade den, den satt skitsnyggt och den är skitnygg! Kram

Reply
Mia!!!

Asså, du är så jävla falsk!!! Borde inte alla få kommentera utan att du godkänner kommentaren först???? Av alla bloggar jag har läst så är du den enda som måste godkänna kommentarerna. Borde inte dina “läsare” få kommentera det dom tycker?? Borde dom inte få ställa frågor???? Du kommer väl inte godkänna den här kommentaren heller. Nejnej, vi du verkar ju inte tåla kritik!!! Och självupptagen är du också som bara tar kort på dig själv. Borde du inte ta kort på andra saker och man slipper se dig på varje bild??? Fokis blogg är fan bättre än din!!!! Så, du behöver inte “godkänna” denna kommentaren. Ville bara säga MIN åsikt. Och den visar att du inte verkar tåla kritik…….

Reply
Helin

Åh, gissa vad jag fyndade idag? Ett par snygga Wildflower: Beautiful by Kenza för halva priset!!
Tror jag ska ha de till studenten!

Reply
Amii

Du ser riktigt vårig och snygg ut Kenza! Blev jätteglad idag när jag skulle på föreläsning och hittade min gamla vita kavaj från VILA! Den blev genast nya favoriten ;) Kram på dig!

Reply
Sara

Åh nej nu får jag ännu mer ångest över imorgon! Ska på fest och temat är black and white, och så ser man dig här i världens snyggaste outfit! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, snälla kan du inte ge mig något förslag? lite kort om tid jag vet, men ändå. Har verkligen inte mycket till inspiration just nu. kram!

Reply
Frida My

Halloj Kenza!
Du är så sjukt jävla snygg, även utan smink – vilket är oootroligt (inte alls många tjejer som ser hothothot ut utan makeup; det är nog bara DU). Din stil, din humor, din utstrålingt – och ja, hela dig – inspirerar verkligen mig och jag blir alltid så glad när jag läser din blogg. Har jag en dålig dag så kommer jag på bra humör igen efter att ha läst några av dina inlägg. Så TACK för att du gör en så grymt bra blogg och är en sån ärlig å häftig person. Du är verkligen unik, Kenza. Och fan, jag diggar t.o.m ditt namn.

Ha de förjäkla bra och ta hand om pojkvännen och Mani!
Puss Frida :)

Reply
Ellen

Du är så vacker!

Men jag har en liten fråga..
Är det du eller kissie som är
Sveriges största bloggerska? :)

På bloggportalen står det att det är du
men alla säger/skriver olika :s

Tacksam för svar! :)

Reply
Sanna

Gaaah Kenza, dina byxor är to die for! Ska tigga lite högre lön från chefen så jag kan investera i ett par ;)

Reply
Amanda

Frågan är ju bara varför alla ska veta vilken storlek du har på dina kläder? haha. Varför och hur påverkar det dem? :o

Reply
klara

hej, vet du någon annanstans som man kan köpa en sån där halsring? :)
Föresten du är världens bästa bloggare och din kläder&smycken är ursnygga!

Reply
Mathilda

Du borde verkligen färga ditt hår! Du ser så himla tråkig ut! Färga det mörkare eller något, det hade blivit perfekt!

Reply
celeste

KENZA! du gör otroligt snygga kläder och är väldigt snygg tjej. många småtjejer ser upp till dig och det vet du själv! Men hur kan dina byxor kosta 4000:- är det inte lite för mycket? jag förstår om Jofama är ett dyrt märke hit och dit, men tänk på dina läsare och du kommer tjäna myyyycket mer om ni förhandlar om ett pris som är bra :) kram!

Reply
Becca

kan du inte berätta vart man kan köpa jofama by kenza ? jag har sett dina skor , men kläder då ? :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*