• header

Februari 2010

Såhär såg mitt februari 2010 ut!

Pratade i radio (NRJ)

Fick en låda med dildos. Nej tyvärr inte

Knappen, jag & Hakim

Köpte dessa coola pumps som jag fortfarande inte använt än.. I år ska jag göra det!!

Vann pris för Årets modeblogg i Aftonbladets stora bloggpris

Omslag för VR

Svarade på läsarnas kärleksfrågor!

En dagens outfit

Hängde på Collage

Och Hells

Vinterpromenader

Hahaha, justja! Fick nässelutslag över HELA kroppen och trodde att jag var döende..

När utslagen fortfarande inte hade gått bort efter ett par dagar träffade jag en läkare och fick medicin. Utslagen på kroppen försvann men jag blev istället rödprickig överallt. Påskkärring!

En rolig frukost med Tyra och Bella

Vann pris för Årets modeblogg och Årets personliga blogg i Finest Awards!

Med mina priser :)

På alla hjärtans dag bokade jag sviten på ett japanskt spa där vi hade en egen varm källa i badrummet. Mys!

Plåtning för vårmode

Aftonbladet

Fortsatte med Jofama by Kenza, gav er en liten smygtitt på höstens (2010) jacka som blev otroligt poppis!

Party med vänner

Hittade en ball kamera

Jag och Mirre avslöjade att vi skulle ut på Tokio Hotel tour och se TH live i 4 olika städer! Vi lottade även ut träff med bandet, intervjuade dem och annat skoj :)

Solstråle

Bjöd er på lite vårinspiration i vinterrusket

Fick en underbar spetsklänning av en läsare på Irland. En av mina favoritklänningar!!

Bloggens statistik låg på strax under 130 000 unika om dagen. Nu är jag uppe i 150 000 – 160 000 unika om dagen. Helt stört vad mycket!! Nu tror jag inte att min blogg, som är Sveriges största blogg, kan bli så mycket större!

Fick en puss av Bobby på Collage höhö

Dansade loss med Markus! :)

99 Comments

Bano

Hur många besökare hade du första månaden du blogga?

Kenzas svar: Det minns jag inte! Ett par hundra om dagen kanske? :P

Reply
sophia

Hej kenza!
Undarar ifall du ska släppa en ny jackkollektion med jofama till hösten?
många kramar från mig!

Kenzas svar: Yes, en riktigt snygg höstjacka och en partykavaj. :) Kram!

Reply
anna

kommer ihåg första dagen du hade 100 000 unika läsare, gud vad bloggen har växt! så himla kul för dig : D

Reply
nenniza

http://www.nattstad.se/nenniza
kolla in och tyck till…
Jag vill att ni ska veta att ALLA människor är lika världa!! jag tycker det är fel att dömma ut människor som inte har gjort nått fel!!! ALLA SKA VARA DEN DOM ÄR !! kolla min blogg och se mer av mina åsikter

Reply
jessica

vilken härlig månad kenza! :-)
har sett dom senaste bilderna och tycker att du passade riktigt bra i mörkbrunt hår, något du tänkt att färga tillbaka eller behålla din nuvarande färg? :D
ha en fortsatt bra dag!
KRAM

Reply
Adriana

Kenza, jag planerar att åka till Marocko snart med en vän till mig.. Undrar hur det är där :D?.
Du har inga planer på att åka dit eller?..

Reply
lovisa

åh så roligt du verkar ha haft det! Härliga bilder också.
Undrar bara ang din statestik, var är det för skillnad på unika besökare och besökare? :)
Kram!

Reply
Jennifer

Alltså den vita spetsklänningen är helt sjukt underbar, kan inte beskriva hur fin den är ! Den sitter jättebra på dig :)
Vill också ha en. Älskar dina ”zebra-pumps” också.
Eller ja din stil överhuvudtaget!

kram !

Reply
linn

jag trodde kissie hade sveriges största blogg..? inte för att jag tycker hon är värd det men hon ligger ju först på listorna och så… kram

Kenzas svar: Bloggportalen (där jag ligger före henne ändå) räknar inte unika besök, utan man ska gå efter andra listor. T.ex. KIA eller Google analystic. Kram!

Reply
Elin

Den där klänningen kommer jag ihåg!
Vart köpte du den? :)
Är ute efter en liknande, har du något tips ?:)

Reply
Maria

Verkar ha varit en fin månad!
Dock så står det klart och tydligt på priset från Aftonbladet att det var från februari 2009? :)

Kenzas svar: Fick pris för bästa modebloggen för året 2009, men galan var feb 2010. Kram!

Reply
Karolina

Åå, jag älskar armbandet som går genom fingrarna! Vart har du köpt det? :)

Reply
matilda

har du verkligen största bloggen i Sverige? kissie säger ju heeeeela tiden har hon har största :s
älskar, älskar, ÄLSKAR din blogg!

Kenzas svar: Nix, jag är störst. Tack, kram! :)

Reply
madde

Har du tips på några student klänningar letat som en dåre och inte hittat någon. Den vita spets klänningen skulle ju vara helt fantastisk fick mig att tänka på det.

Reply
Majs

Härligt:) Men du är faktiskt inte sveriges största blogg. Kissie serru. Om inte det har ändrats.

Kenzas svar: Fast det stämmer inte. Ja, det har ändrats för ett tag sedan. Kram!

Reply
Maria

Hej!

Du är så fin i lite mörkare hår! Du passar i det du har nu med men tycker nog ändå att den lite mörkare nyansen gör sig helträtt på dig! Trevlig helg!

Reply
Maria

Jag fick också nässelutslag förra året, blev skitskraj verkligen. Och det kliade så himla mycket. Men så fick ja medicin och det försvann på en kvart. Superglad! haha, konstigt de kan bli ibland. pussss du är bäst kenza!

Reply
Lisa

Älskar ditt forna mörka hår! Känner du inte att det är dags att färga tillbaka? Fast du passar jättebra i ditt ljusa också förstås! :D

Reply
Nicoole

Jag undrar var du har köpt den underbara blommiga toppen där du har ett par marinblå byxor till?! …vill verkligen ha en sådan !!! :D kram

Reply
Louise :D

Hey Kenza :D
Elsker dine zebra pumbs! Kan du huske hvor du har købt dem? (: (& elsker at følge med i din blog! Du har en masse ting som man godt kan misunde :D )
god weekend (:

Reply
Agnes

Åh, vad fin den vita klänningen är! Har du någon aning om vilket märke det är? Tänkte om man kunde hitta någon liknande nu till studenten i sommar… :) Fantastiskt fin var den i alla fall!

Reply
Malin

Det är inte konstigt att din blogg är Sveriges största – du är verkligen bäst på att inspirera! Och till skillnad från många andra har du en varierande blogg, och du är en sjukt bra och ROLIG person!
Du är och kommer alltid vara min favoritblogg, Kenza. Och det kommer verkligen ifrån hjärtat! :)

Reply
Gabriella

Hej Kenza!
Du har en suerän blogg med massa mode som alla tjejer måste bara älska och du är en jätte söt tjej!
Jag undrar vart du har köpt dina zebramönstradeskor? För de är riktigt balla!
Kram

Reply
cajsa

Hej Kenza!
Hur lång är du? Jag är ganska lång (1.74) och jag älskar alla sorters skor, men eftersom att jag är så lång, och bara 15 år så hur gärna jag än vill, så använder jag inte så höga klackar, jag tycker nämligen att jag blir För lång, visst alla säger att det är snyggt att vara lång, men jag känner mig inte riktigt säker på om jag själv tycker att jag blir För lång eller inte i ett par snygga klackar, vad tycker du? Kan man bli för lång? Hur lång är du själv?
Kramar från mig!

Reply
amanda

Kissies har ju Sveriges största blogg (även om hon inte förtjänar det alls). Hon skrev att hon hade över 300 000 besökare och det är ju mer än du + att hon ligger före på listorna.

Reply
Nea :D

Hej, jättefin blogg och du inspirerar mej och andra!
En fråga, jag ÄLSKAR de blåa midjebyxorna och den blommiga eller vad det är axelbandslösa tröjan, var kan jag hitta dom? Och jaa, du är sveriges största blogg! :) Kram! :D

Reply
Fannie

Jag fick nässelfeber/nässelutslag i ansiktet. På kvällen kände jga mig helt kottrig i ansiktet och det kliade jätte mycket. Jag tog aslvor och så men det sved. På morgonen vaknar jag upp med röda prickar i hela ansiktet. Men jag tog på kylbalsam och det gick över! Kram!

Reply
Victoria

Det armbandet som går upp mellan fingrarna är så himla fint, vart har du köpt det? :) kram!

Reply
Mimmi

Satt bara och tänkte på en random sak, hur länge tror du att du kommer blogga? I hela ditt liv? tills du får barn eller så? Vad har du tänkt om fram´tiden nu?

Reply
Manda

Kenza fan va grym du e
DU E FAN KUNG! :D <3
de e så svårt att förklara, men älskar din blogg så jäkla mkt ;)

Reply
Anita

Men snälla lilla Kenza, statistiken går ju upp/ner varje dag och det pendlar mellan dig och Kissie hela tiden, och oftast faktiskt ligger hon först. Dessutom så varför skulle folk gå in oftare på Kissies blogg än din (tänker på vad du anser om bloggportalen.se).. En läsare kan ju gå in en gång varannan månad, är det fortfarande en bloggläsare då?

Reply
Hej hej

OM du hade haft Sveriges största blogg, varför inte bara skriva det i ett inlägg med rubriken “Jag är Sveriges största bloggare”, typ..? Känns lite som du “tvekar” haha. Inget illa menat men jag förstår liksom inte att skriva en liten prutt sådär, “som btw är sveriges största blogg”..

Jaja, kram!

Reply
Camilla

Hej!
Jag undrar vart du har köp dina högklackade skor(zebra)?
Dom var sjukt snygg & jag hittar dom inte någonstans,
så hade bara vela veta på vilken hemsida.
Du är så söt.
Kram Camilla

Reply
hanna

hej :) vart är den blommiga toppen köpt på bilden 25? den är bara sååå snygg :D
btw, din blogg är BÄST!

Reply
katerina

tänkte bara, varför säger kissie då att hon har störst blogg om det är du som har den största bloggen i sverige, vet du ?
och vad tycker du om kissie ?
älskar att läsa din blogg, puss !

Reply
Meee:)

Ljug inte!! Kissie har sveriges största blogg inte du!!! Kolla listan på “mest besökata privata bloggar” så ska du se att du är 2:a. Din blogg är ju jätte bra och de är super att vara 2:a på en sån lista, du beöver inte ljuga och säga att du har flest läsare i sverige när du inte har de.

Reply
Arlinda

Åh fy satan va duu äär fiiiiiin :( avis!
tycker du ska färga tillbaka till mörkt hår, du passar fint i ljust me säkerrt blått med men dina ögon kommer fram i mer ljusare färg när du har mörkt brunt :) super fin är du!
Undrar oxå vart du köpt halsbandet som du har med en svart klänning, heeelt kääär i det! love you blog u rock ♥

Reply
anonym

hej:) Jag undrar vart du har köpt dina zebraskor, 4 bilden uppifrån? dom är så snygga:)
Btw, älskar din blogg:)

Reply
Lydia

Kissie skrev att hon hade 300 000 unika besökare.. Jag fattar inte riktigt det där, du har ju 160 000 och ändå är du sveriges största blogg (som du är värd att vara, din blogg är grym!) Men hon har mer besökare, då borde hon vara större? Eller? Tacksam för svar, Kram!

Reply
olivia

Sjukt snygg stil har du! Älskar din blogg :- )

Jag undrar vart du har köpt det fina handsmycket som du har på bilden där det står “Hängde på Collage” under?
Vääldigt tacksam för svar :)
kram

Reply
Jenny

Jag försökte gå in på KIA för att hitta din bloggs statistik, men kan inte hitta den, hur gör jag?

Reply
filippa

kissie har ju världens största blogg det vet ju alla ;O plus att hon sa att hon hade 300 000 unika besökare om dagen och det är ju dubbelt så mycke som dig :S kramis du har ändå en jätte bra blogg och så farligt är det väll inte att vara 2:a? vad glad för det istället :D <3333 love u and your blogg! <3

ps. du är ändå number 1 på världens vackraste kvinna!, men snälla låt det inte stiga dig över huvet bara! :) <333333333333

Reply
Tahmina

Hej!!Tänkte bara kolla ifall du visste var man kunde köpa den vita spetsklänningen? Tack på förhand!

Reply
Sofia

Hej!
Tänkte bara tillägga att om du frick röda prickar efter att du tagit din medicin mot dina utslag så glöm inte säga det till din doktor om du mot förmodan skulle behöva medicinen igen. Kan vara så att du är lite allergisk mot den och kan reagera starkare på den nästa gång!

Bara ett litet tips!

Reply
Carris

I revyn, som du var med i, höll mig under trevligt sällskap under tiden jag låg på sjukhuset för blindtarmen. Det var även då jag började läsa din blogg.:) Fortsätt med det du gör! You’r greeeat ;) puss!

Reply
Frida

Åååååh, jag skulle kunna gå över lik för den där Rammstein limited boxen(inte för att jag skulle testa dem utan för att det är ett underbart samlarobjekt), så jävla ball. Skulle vela ha den så otroligt mycket för det är ett grymt samlarobjekt för oss Rammstein fan och jag älskar dem av hela mitt hjärta..

Reply
Maja

Åh gud, nässelutslag är det värsta som finns! Hade det när vi var i Thailand i julas, (såg dig på flygplatsen btw) hemskt!

Reply
Style-Roulette

Ok..honestly Kenza you are so frekaing gorgeous its not even fair anyomre! I didn’t knwo your blog before but can’t stop scrolling throught it right now and you probabyl here this a thousand times each day but you really are amazingly beautiful and have a fantastic figure every girl dreams about!!

Oh and it’s really not fair that you get sooo tanned that quickly ;)

Btw you totally remind me about Leona Lewis, but once more you probabyl herad that a thousand times as well..

Anyway how can I FOLLOW YOU?? There is no google friend connect on here :(

♥♥Style-Roulette

xoxo,
Luísa

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*