• header

OLW Mysmatchen – vinn 100 000 kronor!

I samarbete med OLW tänkte jag ta och tipsa om en grym tävling OLW har där man kan vinna 100 000 kronor! Tävlingen är perfekt för oss chipsälskare och den går ut på att man ska komma på den bästa nya chipssmaken! Vinnaren får 100 000 kronor samt sitt eget chips lanserat i butik.

Så sätt igång och tävla! Du väljer namn, smak och bild på dina unika chips. 3 smaker går till final, dessa 3 smaker kommer under v. 36 & 46 finnas till försäljning i butik och den smak som säljer bäst/får flest röster vinner och lanseras i OLW’s sortiment januari 2012.

Vinnaren får som sagt otroliga 100 000 kronor, 2an & 3an får 10 000 kronor var.

Tävlar gör ni HÄR, för att samla röster kan ni t.ex. sprida ert bidrag på er facebook. Tävlingen är öppen för er som är över 13 år gamla och man får tävla med hur många bidrag man vill.

Lycka till! Håller tummarna för att det är just någon av ER som vinner! :)

55 Comments

johanna

kenza jag älskar verkligen din blogg,
jag tycker om dina bilder från sommaren väldigt mycket och jag undrar om du skulle kunna lägga upp fler fina bilder sen sommaren och dina semestar ? :D

Reply
Ida

Hej :) jag älskar din smyckeskollektion ( och kläd) och har två av ringarna, men har en liten fråga ;) är det du själv som designar ringarna eller är det färdiga modeller? För har nyss kommit hem från Barcelona där jag på ett “el corte ingles” köpcentrum såg en exakt lika dan ring som den jag har från din kollektion ( den stora ellips-formade silvriga med en svart ellips-formad svart sten). Jag kommer inte ihåg vilket märke det var men tror att det fanns matchande halsband och kanske örhängen iaf :S tacksam för svar! :)

Reply
sofie

Haha, jag försökte vara med och tävla innan. Men kom inte riktigt på vad jag ville mina chips skulle innehålla.. haha

Reply
ida

Guuud vad jag blev sugen på chips nu… mums!

Jag undrar om du har lite tips för hur man ska hitta den stil som passar en bäst? Jag har en tendens att köpa snygga grejer, men som inte passar ihop vilket gör att stilen ser ful ut… alltså hur ska man tänka när man mixar å matchar plagg, allt du har på dig e ju alltid så himlans snyggt å fräsht, kram

Reply
Pernilla

haha, jag trodde att du inte höll på med sån härnt? med sponsrade inlägg? men det är väl aldrig fel med en extra påse chips eller två, som du säkert får. ;)

Kenzas svar: Jag är med och håller i tävlingen! Kramar

Reply
Thea

Hejhej Kenza! Ville bara säga att du är bäst och min förebild! Jag undrar om du kunde visa ett par bättre bilder på dina kurt geiger skor från london :) hoppas du ser den här kommentaren :)

Reply
jennifer

Kan inte vara med om man måste vara över 13, jag är 13 :P Men rolig tävling iaf, och vilket toppen pris! :D

Reply
Moa

Hej!
Dina as snygga skor, har du någon egen affär som du säljer dom i elle är det andra affärer som har dom? Isåfall vart kan man hitta dom, om man liksom vill prova;)
Vore väldigt snällt om du ville svara:)
Kram

Reply
Elin

Hej kenza!
förstår att du inte har tid att svara på alla kommentarer och frågor men skulle verkligen vara tacksam för svar.. Joo undrar om du fortfarande röker? har inte sett dig på bild men en ciggis i handen på länge?

Sjukt snygga kläder du har btw! :)

Reply
frida

Hej Kenza.
Har ett problem. Får hoppas att du kanske kan hjälpa mig med det.
“Om bara nån vecka ska vi praoa, och jag har inte en blekaste aning om vart!, Jag tänkte att du kanske kunde hälpa mig genom att säga vat du praode i 8an! vore verkligen toppen och jag skulle bli så tacksam för svar!

Massa bamsekramar! <3
(ÄLSKAR DIN BLOGG!)

Reply
Linn

Nice, vem skulle inte vilja ha dom pengarna!! :D
Jag älskar din blogg, jag följer den varje dag!! :D din klädstil e verkligen sjukt snygg!!! :D

Reply
Lina

UNDERBAR TAVLING!

Jag saknar verkligen svenska chips!! Har borta har dom mest typ “Flame grilled steak” och “Sweet and sour chicken” och typ andra konstiga kottsmaker. Vill man ha kott sa ater man val for faen kott? HAHA

Reply
Emiliijah

skulle behöva pengarna så man kan sluta oroa sig över att man får mat på bordet varje dag!!
Men, som den otursanka jag är så är det inte ens värt att försöka…

Reply
Sandara!

Jag är med i tävlingen :)
Vet att jag inte kommer vinna men för ändå :P

Du är så fin Kenza!

Reply
agnespagnes

tjenare,skulle tävla idag men dem hade stängt tävlingen :/ har en fråga till dig. går du in på dina läsares bloggar tex min ? :D skulle vara jättekul om du svarade på en sån här kommentar ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*