• header

Mer virkat

Tänkte bara ta och tipsa om den här söta virkade klänningen från Zara! 559 kr. Många av er blev sugna på en virkad klänning när jag visade upp den fina från Emma, men var lite tveksamma på att beställa ända från Sydafrika. Så ett tips till er är att kika in på Zara! Där hittar ni bland annat denna (som även blir snygg med ett brunt flätat skärp i midjan!) men även en modell med smala band och utan underklänning.

79 Comments

E M M I E ♡

Jag har lagt märke till att du inte har din navelpiercing längre, har du tagit ut den? Om du har det, har det blivit något fult ärr eller något efter? Bara en tanke som slog mig :)

Reply
ewe

Hej inte för att det har med detta inlägg att göra. Men när var ditt först modeljobb?:)

Reply
matilda e

super härlig klänning! finns det liknande klänning i annan affär än zara?

Reply
elsa

Det finns ännu en snygg virkad klänning för ett super-pris på H&M! Hittar den inte på hemsidan, men om ni kikar in i en butik hittar ni den säkert lätt! ;)

KRAM,

Reply
Tricolore

Superfin! Köpte en vit virkad/spets klänning för några dagar sen från H&M. Tips för er som vill ha någon billigare variant.

Reply
Linnéa

Virkat är superfint! Har längtat hela hösten och vintern efter att kunna ha på mig virkat till en solbränd kropp! Hoppas inte alla går runt med det bara, tycker det är så tråkigt när det blir så. Men, ja. Äsch! :)

Reply
frida

vilken fin blogg du har :) tänkte även passa på att tipsa om mina auktioner på tradera.
vill du ha unika ringar/armband som ingen annan har (dem säljs endast i thailand)?
eller varför inte en virkad bikini likt den kenza har?
kika in på min blogg och kolla mina tradera auktioner -super snygga ringar/armband/bikinis/KNOKK klockor till billiga priser!
http://loviroven.blogg.se/2011/march/tradera.html
vid köp nu bjuder jag på frakten!
kram loviroven

Reply
Emma Lilly

Åh, den ser precis ut som jag har tänkt att min studentklänning ska vara!

Hittar den inte på Zaras webshop dock. Får åka upp till Stockholm eller Götet en helg & leta :)

Reply
Malin

JAG HAR EN FRÅGA!

Skulle vara så otroligt tacksam om du kunde svara på den, jag vet att det är svårt eftersom du får många kommentarer men det vore jätte snällt, here it goes:
– Vart har du köpt din vita virkade bikini hur mycket kostade den? Vet du i vilka butiker man kan hitta någonting liknande?

Tacksam för hjälp! :)

Reply
Albana Nika

Hej! Jag behöver tips och råd!. Jag skall på fest nu till helgen. Har köpt ett par mörkblå byxor och en röd kavaj. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha till kavajen?? Vilken färg?

Reply
Maria

Men åh, det är precis en sådan jag letat efter! Jag måste ha den ;) Ringde till Zara i stan och frågade om dom hade den… Hon hade en som stämde precis med beskrivningen (utseende, pris etc) och hon sa att den bara finns i M, att det är ONE SIZE… Stämmer det? Jag la undan en sådan iallafall och ska åka in och kolla imorgon om det är den!

Hoppas!!!

Reply
Elise

jag hittade en virkad klänning i lite vaniljvit/ljus creme inne på topshop igår. tänkte jag kunde tipsa om den också :)

Reply
Ida

Den var ursnygg! Bästa jag sett hittills :) Hoppas den finns i shoppen för oss som inte har ett zara i närheten… :(

Reply
Ebba

Heeeeej Kenza!
Först måste jag bara säga t du är as läcccker.. och sen hah var ja inne på Zara och såg den och det jag tänkte på var dig! Så jag tog kort på den och tänkte skicka den till diigggg! ;)
Hahah Kolla gärna in min blogg!
Pusssss

Reply
Sara

Älskar vita virkade klänningar, så fina! Och du hittar såklart de absolut finaste kläderna, som alltid haha
Kram på dig!

Reply
Estefania

Hola kenzaaaa! te sigo hace poco pero desde que descubri tu blog lo miro todos los dias. Me gustaria que me dieras un consejo: ¿sabes donde puedo comprar un vestido de punto parecido al que tienes en la foto? siempre que sea accesible para mi ya que soy de España-Canarias. Agradareceria tu repuesta.

kss guapa

Reply
elin

Jättejätte fin klänning! :D vet du vad den heter? (annars skulle det vara JÄTTESNÄLLT om du hade velat kolla på kvittot om du har det sparat) Jag har kikat runt i ett par olika Zara butiker men ingen av dom har haft denna klänningen, skulle vara bra om jag visste vad den hette så att jag hade kunnat ringa och fråga om den finns i göteborg :) puss!

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag undrar vilken storlek du har på den virkade klänningen du har från Emma O? Tack på för hand. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*