• header

Vår 2012

Jag överlevde springturen! Det var riktigt blåsigt men i solen var det skönt. De 9 kilometrarna tog mig 1 hel timme, men jag powerwalkade första kvarten för att jag fick sånt jävla håll. Det kändes som att någon högg mig med en kniv. Det är nog för att jag alltid glömmer bort att andas ordentligt när jag tränar. Sadik brukar säga åt mig hela tiden, speciellt när jag vi kör olika kombinationer med slag och sparkar så håller jag andan haha..

Nu mår jag bra som fan iallafall! Klockan var strax efter elva när jag var tillbaka, då hoppade jag in i duschen och sedan kom Tyra förbi en snabbis. Sedan var det dags att jobba lite med Jofama by Kenza. Proverna för mina vårplagg 2012 har kommit och de behövde testas och göras lite ändringar på. Det ser ut att bli riktigt snyggt och jag är otroligt nöjd! :D

Här får ni en liten sneak peek. Det blir riktigt tuffa grejer!

59 Comments

Thea

Wow, jag kan inte vänta! :) På den sista bilden är det rödsvart spets?

Kenzas svar: Yes, det är fodret!

Reply
belsas -

Vad duktigt att springa en timme Kenza! :) Jag brukar alltid knyta händerna när jag springer, då får jag aldrig håll. :)

Kenzas svar: Haha fan jag testade allt möjligt! Testade att springa så jävla rak i kroppen det bara gick med huvudet högt, sträckte på mig som fan. Det hjälpte inte.. Testade att springa med ryggen böjd framåt och neråt, det hjälpte inte det heller. Måste ha sett störd ut där med min fula rosa kondommössa också haha

Reply
humblebumble

Har du pruttat så att det har kommit bajs i trosan någon gång?

Kenzas svar: Hahaha nää men skrattat så att jag kissat på mig. Själv?

Reply
Elin

Vad duktig du är! :-) Och gud vad träningssugen jag är! Har varit sjuk hela veckan & träning är ju inte det första man ska göra precis när man börjar bli frisk. Men snart så.

Kenzas svar: Krya på dig!

Reply
Anna

Är inte ditt liv helt fantastiskt? :D

Kenzas svar: Det har sina toppar och dalar! Men för det mesta är jag lycklig.

Reply
sara

När kommer kläderna ut? :)

Kenzas svar: Det här är för våren 2012 så i februari nästa år någongång :P I augusti kommer mina nya snygga höstjackor ut!

Reply
josefina

woow grattis med springandet! Jag skuule själv aldrig ha av mig själv orkat flytta på mig och gå ut :DD

Kenzas svar: Haha joooråå get out there and move your ass! :D

Reply
Jessica

När jag var liten och sprang lilla lidingöloppet hade jag alltid med mig en “hållsten” som jag höll i handen :)

Reply
humblebumble

Haha allright! Jo, det har faktiskt hänt mig. Haha! Snacka om att bli snopen…

Reply
anonym tack!

Till vissa av dina läsare (haters)som kommenterar, GET A FUCKING LIFE kom igen, sluta hata!! OM ni inte gillar de hon skriver osv SLUTA BESÖKA/LÄSA HENNES BLOGG!

Kenza, du har blivit lite tråkig men tummen upp för allt du gör! Det finns inte många tjejer som har chansen och få göra allt du gör, njut av de och skit i alla hatare! Tack hej!

Reply
maria

brukar springa 1 mil på en timme. såå himla skönt efteråt, ellerhur? man är värd en klapp på axeln ;D

Reply
stina

Hej Kenza!
Jag älskar dina kläder från Jofama by kenza, 0och jag undrar i vilka butiker dina kläder kommer ut och finns i?

Ps, jag älskar din blogg mega mycket och följer den varenda dag och tycker du är otroligt fin! :)
KRAM

Reply
Nyxos

Blir väldigt nyfiken på plaggen ^^
Blir alltid lika impad av dina plagg, dock är de lite för dyra för mig just nu.
Hoppas att det snart blir varmare i Sverige snart. ^^

Reply
Emma

Jag koncentrerar mig bättre på träningar eller tävlingar om man håller andan lite grann ;) Ser ut att bli en bra vår 2012 :D

Reply
issa

använder du djur som skinn/läder till dina kläder?! isåfall skulle jag uppskatta om du kunde skriva ett inlägg och förklara hur du kan göra det, det finns så bra fejk grejer. du verkar ju vara en sån djurkär människa…. kommer aldrig köpa någon av dina jackor om det är djur.. tvärr :( hur snygga dom än är.

Reply
shoakan

ser snyggt ut! slutsåld efter 2 månader ;)

btw, blev du stoppav av dina läsare när du sprang idag! puss
på dig
från
mig..
hihiih

Reply
Amanda

Vad duktig du är! :D
När jag brukar vara ute och springa (vilket inte händer så ofta..) så brukar jag också ha problem med andningen!! Antingen så glömmer jag bort att andas och kommer på det när jag blir helt yr eller så andas jag bara…konstigt. Vet som inte hur jag ska göra när jag springer! Haha :)

Reply
Pia

Spännande!! Jag vill så gärna köpa en skinnjacka från din kollektion, fast jag flyttade till Libanon i sommras och här säljs dom ju inte.. :(
Du borde börja sälja dom här! :P

Jag har samma problem när jag tränar eller springer, jag håller andan hela tiden! Och mamma brukar alltid säga “Andas,andas…” :P haha

I love youuu!! <3

Reply
jasy

oh, så fina.. finns dina jackor att beställa på internet? isåfall på vilken sida? :) å btw på den förra kommentaren om ekonom programmen så antog jag bara för att du gick ekonomi linjen i gymnasiet.. men jag trodde fel :P

Reply
Sandra

Det är så kul att du åtminstone svarar på en sjundedel av dina kommentarer. & här, (än så länge) har du ju besvarat typ hälften!:D

Reply
Ninni

Hej Kenza! Ville bara fråga; Varför är dina skinnjackor så dyra? Eller liksom allt du har designat? :D

Reply
Elin W

Kan du inte göra en jacka i lite längre modell som passar oss med bröst i B/C-kupa? Provade din senaste jacka och det asatt inte alls snyggt över brösten och det drog upp jackan över midjan..

Reply
kajsa

Kan inte du bara lotta ut en jofama by kenza jacka och göra så att jag vinner. Eller nej lotta inte ens ut en utan GE en till mig direkt!! haha och går inte det kan du väll i alla fall ge mig ett kompispris? Och då förstår jag att vi måste bli kompisar först, men ser du det är inga problem. Har ett tajt schema men tror jag kan pressa in dig någonstans mellan allt som händer i mitt liv. Men skämt åsido GE MIG JACKAN FÖR I HELVETE!

puss/kajsa

Reply
Johanna

vääääääldigt snygga jackor! varför är jackorna så dyra för? :( tittade på kenza 3 jackan, till och med på tradera så var den dyr! aja, bra blogg iallafall. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*