• header

Den perfekta skjortan

Jag hittade den perfekta skjortan inne på Lindex i helgen! Lite pojkaktig med smala ränder. Precis vad jag letat efter! Bloggade ju om en liknande förut. Jag kommer som sagt ha den tillsammans med skinnbyxor. Preppy men tufft!

199 kronor kostade den.

172 Comments

Sara

Skitsnygg! Följde ditt råd och testade att ha herrskjorta med skinnbyxor och det var riktigt snyggt! :D Du är en otrolig inspirationskälla :)

Reply
viccky

FIN KENZA! :D
den var jätte fin! Jag ska gå in till lindex och kolla på den där väskan du pratade om :D
HA DET BRA! :D
// Viccky <3

Reply
Sara

Varför ska du alltid försöka se sexig ut med halvöppen mun på alla bilder? känns inte naturligt

Reply
elin

snällasnälla, kan du berätta för mig vad mani är för hundras vill gärna ha en sån liten hund!! snälla svara så är du gullig!

Reply
alexandra

jaja e de ända du gör el kläder? nästan “viker” ut dig kan man säga hela tiden

Reply
T,

Skjortan var värkligen jätte fin!
Fasst knapp upp 2 knappar så blir den nog snyggare, eller ha den helt öppen med ett linne under ^^

Reply
lo

snygg, men har du tänkt på att smårandigt och småprickigt blir jättekonstigt på bild??:)

Reply
matilda

Hej Kenza! jag skulle bara säga att jag älskar din blogg och läser den minst en gång om dagen :D du får gärna kolla på min om du vill också? :D

Reply
Sara Skog

Hej Kenza !
Skulle inte du kunna lägga ut lite tips på studentklänningar?
Tycker det är svårt att hitta någon som uppfyller hur fin man vill vara på den dagen :D

Reply
karin

Skit snygg! har oxå funderat över en sån skjorta, då vet jag vart man kan hitta den ;) för övrigt så tycker jag att de e skit bra att du har gått om kissie! du e värd fler läsare än vad hon e!

Reply
Josefin Borgman

Snygg den var!
Men jag är sjukt sugen på att köpa dina skinnbyxor från jofama by kenza! Tycker dom är sjuuuukt fina, men jag har inte råd.. Synd att dom är så dyra (vilket jag förstår att dom är, men ändå..) eftersom jag letat efter de perfekta skinnbyxorna/legginsen men de andra jag spanade in är slutsålda.. ):

Reply
Sarah PS

Hej! Kan inte du tipsa om andra bloggare? Med det menar jag sådana bloggar som INTE är kända.. Utan mindre bloggar! Det skulle vara jätte kul att få lite nytt till bloggvärlden! :) Du skulle kunna göra det tex varje vecka! Hoppas hoppas. Kram!
/SARAHPS.SE

Reply
Vicki E.

det är så himla snyggt med den androgyna looken! Speciellt ifall man kombinerar den med något lite mer kvinnligt, eller ett oväntat material,skinnbyxor exempelvis. Så att det inte blir för preppy…

Pour homme pour femme =)

Reply
maja

Heej, måste bara fråga, känns det inte lite jobbigt att behöva ta kort på saker och ting heeela tiden? Ja menar om du skulle glömma kameran hemma en dag skulle du ju i stort sätt vara screeewwweeed :P

Keep up the awesome job girl!! =))

Reply
Lina

Med en jeans jacka eller din svarta skinjacka (jag har den med den svarta kenza 3 nu, suuupersnygg).. kommer bli janon snyggt :)

Reply
Emelie

Har bara en liten fråga gälladen Samsung NX100.
Har för mig att du fick en sån för ett tag sen? Är den bra? Jag fyller 18 år nu på lördag och funderar på att önska mig en sådan. Men som sagt, läser ju om den på samsungs hemsida men dem skulle ju inte precis skriva att den är dålig.. så tänkte bara, vad du tycker om den? Är den så bra som skrivs? :D

Svinsnygg skjorta f.ö. Tack för en grym blogg :) Kram

Reply
Sofia

Det finns verkligen en andledning till att du har sveriges mest lästa blogg!! Kollar din blogg typ hela tiden och när det inte finns några nya inlägg kollar jag lite i arkivet, allt du någonsin skrivit är bara bäst. Du skriver så himla bra, men det jag gillar bäst är när du skriver långa inlägg som det med träningen och det md sminktipset med fler! Men bara att kolla på dina kläder, skor, smycken och önska att man kunde få dit hem med allt vad som finns där är underbart! Tänk att ha en sån gardrob. Åh jjag dör. Ja du är helt enkelt bäst Kenza <3

Reply
felicia

hej jag vill inte verka konstig eller nåt men jag har alltid undrat.. vad har du för bröststorlek?

Reply
Annie

Hejsan!
Jag är väldig sugen på att åka på en weekendresa till London. Skulle vilja veta vart du var, det verkade vara mysigt och med mycke shopping! Hoppas du svarar!
Kram Annie ;)

Reply
Malin

Ett tips är att nelly.com har väldigt snygga skor just nu, och billiga är dom också! :D

Reply
Becca & baby

Efterlyser en speciell telefon, SAMSUNG SGH-ZV40. Vet du var man hittar en sån? Känner du någon som vill sälja? Har du rentav en själv? Hör av dig. Kontaktuppgifter på bloggen!!!!!

Letat sedan min försvann och jag grät som ett litet barn för ca. två år sedan.

Tack på förhand :)

Reply
AmandaBarwich♥

Hejhej, skit fin skorta, föresten jag såg dej på hm i nacka forum, det var jag och min syster som stog vid dig sådär :)<3
Vi vågade inte fråga om autograf ;$<3
Men du är jätte vacker verkligen :D<3

Reply
emilia

Hej! Jag har en fråga som jag jättegärna skulle vilja ha svar på. Hur fick du ditt första modelljobb och för vem var det?
Skulle bli superglad om du gav mig svar, kram!

Reply
Signe

Men du, ska du ta och skicka hem ett par av dina skinnbyxor till mig? :D de är ju så himla snygga, ÄLSKAR dem! Speciellt de snygga fickorna(?) med dragkedjorna där fram.
Very well done!
Så ta och ge mig ett par ! ;-)
Kram på dig <3

Reply
Jessica

Har suttit och kikat igenom din blogg lite nu på kvällen för första gången och jag måste säga att jag är imponerad. Du har hunnit med otroligt mycket och verkar väldigt driftig, ambitiös, duktig och fokuserad (trots din unga ålder, om du förlåter det uttrycket), med en massa härliga framgångar. Men ändå så jordnära, chosefri och bjuder verkligen på dig själv. Jag har hört talas om dig någon gång och jag har garantera hört talas om och även köpt saker från Wildflower kollektionen, ett par skor för nåt år sen, men hade ingen aning om du låg bakom märket. Tappa aldrig din härliga person och fortsätt vara lika okonstlad som idag. Grymt härligt att se en framgångsrik, smart, vacker, ung kvinna med båda fötterna på jorden. En bra förebild för alla unga kvinnor där ute, det finns tyvärr alldeles för många med osunda värderingar och synsätt som påverkar unga tjejer åt helt fel håll. Du verkar dock vara ett bra exempel på en sund med fartfylld livsstil. Keep it up! =)

Reply
Aleks

Vad heter lösögonfransarna som du har från Make up store och hur sätter du på dem, har försökt många gånger men misslyckas alltid xD och tycker du alla passar i rött läppstift? har ganska stora läppar och är rädd att jag kommer se ut som en clown eller att andra kommer tycka det, kram! :D

Reply
twoweeks

vi är fyra flippade brudar i en lägenhet i två veckor följ oss på våran blogg twoweeks.blogg.se och ha en bra dag :-*

Reply
Frederik

That shirt makes you look really sophisticated! It’s a great buy, it make you look truly cool. A shirt and Ray Bans always work! But your glasses ain’t from Ray Ban arent they?

If you wanna then come take a look on my travel blog from Italy and the fresh top ten over amazing and upcoming fashion/lifestyle blogs! :)

/Frederik
http://WWW.THEBLACKSPAGHETTI.BLOGSPOT.COM

Reply
Pärlan

Hej!
jag mår dåligt varje gång jag går in på din blogg.
Du är så fin och smal och har ett perfekt liv, medans jag har gått upp i vikt och mår dåligt och är ful!

usch…

speciellt bilder när du står där med din perfekta mage….
hejdå.

Reply
ewe ♥

Skjortor och kavajer är så snyggt att ha med tighta jeans! Speciellt med skyhöga klackar och stram tofs, kanske rosett i håret? ;)

Reply
Sandra

Hej Kenza!
Älskar dina läppar, de är så… fina, fylliga (?) på något sätt..
men det jag undrar över är om du har något tips, gällande detta:
Jag har jättesmal överläpp! Den syns knappt! När jag ler blir bara det en smalt streck :( plus underläppen som är “normal”. Så är jag vit över överläppen också! Jag har försökt allt för att det inte ska synas men inget hjälper! Och hur får jag det att se ut som att jag har lite “mera läpp” på överläppen?
Du äger och jag inspereras av dig sjukt mycket och du är snygg och snäll (verkar det som)! Kram.

Reply
kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

HAHA du ser ut som om du kommit från en gangster film lol xD
Fett nice <3 KrAmSiSaR <3
du kan spela en film med Angelina jolie :D
eller någon från hollyood <3

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
en ny läsare

och du ska vara en marokan? huh
de skulle jag nog inte tro, vart har din marokanska kultur tagit vägen.. jag ser bara en hundra procentig svensk flicka!
inget negativt laddat.. bara en reflektion

Reply
Damir Calusic

Jag gillar glasögonen, riktigt coola måste jag säga mina “vän” som är en flicka (vet ej om det är korrekt att säga min vännina eller om jag ska säga vän om min vän är en flicka, hmmm… jag tror jag har rört till det lite grann), är helt besatt av dem. Får du säga var du köpte dem? :D

Med vänliga hälsningar
Damir Calusic http://www.damircalusic.com/

Reply
selma MISSTURKIA

Olycklig kärlek? i have been there. älskar att prata kärlek. vill du prata ut om något, anonym eller inte, skriv en kommentar. jag pratar gärna och försöker ge så mycket bra råd som möjligt. du kan läsa tidigare kommentarer och svar om du klickar dig in på Love questions, som finns under kategori.

PUSS / Miss Turkia

Reply
Veronica

Hej Kenza! Undrar vad som hände med den där DJ:n du brukade hänga med (Jason tror jag han hette?), du bloggar aldrig mer om honom :) Kramkram

Reply
Ronja

Svar till Pärlan,
Hur du känner för dig själv beror inte på din kropp, det sitter i ditt huvud. Tyvärr är självkänsla något man måste jobba för att få fram, vore skönt om det kom över en natt. Men jag är ett levande bevis på att det stämmer, väger själv 83 kilo och är lyckligast i världen. Jag tränar och äter precis jag vill helt utan ångest. Sen vad vågen säger spelar ingen roll.
Hoppas du får en bättre bild av dig själv i slutändan för din kropp är din bästa vän.

Reply
Jennie

Snyggt!!! Tyyvärr jar jag verklinge inte kroppen för att använda en sådan shjorta, men grym var den och passar dig rikigt bra! :)

Reply
Tonje Hagen

de är helt åt helvete o gå in på KENZAs blogg !!!!!!!!!!!!!! :o man känner sig så enormt ful när man kollar på henne xD

// Misshagen.blogg.se

Reply
Mo vs Mo

Connecting those sunglasses with that shirt is amazing. Very classy and stylish.

Greetings form Poland Kenza :)

Mo vs Mo

Reply
Linnea

Kenza! Du som blivit så grym på att träna och hålla dig i form. Har du, eller någon av dina läsare, tips till mig för att börja träna på nytt?! :-)

Reply
Pashe

Du är en riktig wannabe. Både i sättet du skriver och i dina “stilar”. Har man följt din blogg från början till nu, så syns en klar förändring över hela dig. How come? Du försöker bli en modebloggerska när du från början var en fjortisbloggerska som älskade Tokio Hotel. Sedan är det din nyfunne pojkvän som fått dig att börja träna, vilket du är så stolt över. Men du tar åt dig all ära för att du är så duktig! Hade du ens kommit i kontakt med Sadik om du inte hade din pojkvän? I don’t think so. Förut var du faktiskt mer personlig och omtyckt… nu har det gått lite överstyr och din självgodhet lyser igenom för mycket. Har det stigit dig över huvudet kanske? Trist att bloggerskan Kenza dog och att denna wannabe tagit över.

Reply
Lovisa

Skit snygg skjorta! Den passar dig riktigt bra. :)
Måste säga att jag älskar dina solglasögon, var har du köpt dom? (a)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*