• header

AFTERPARTY!

Jag hann inte blogga innan vi drog in och köade till spelningen.. Men gissa vad vi befinner oss nu (detta är ett tidsinställt inlägg)? På efterfesten! Gissa om Mika höll på att smälla av när jag berättade för henne för någon vecka sen att jag fått en inbjudan till efterfesten!! Jag med för den delen, haha.

Såhär såg inbjudan ut!

1

72 Comments

Sofia

Jag är så avundsjuk man bara kan bli just nu.. Skulle göra vad som helst för att få se honom live! Men nejnej, klart biljetterna skulle vara slut när jag fick reda på att han skulle dit, haha.
Hoppas ni hade det underbart! :)

Reply
Mariexxks

If fromo the birth you were lived in a small town in Poland and had the opportunity to move to Germany to the big city to my dad, what would it be? friends leave for better opportunities?

Reply
E M I A M

WOW! Jag är inte längre “lite smått” avundsjuk, nu dör man ju till och med av avund! Men hoppas du har det kul i alla fall ;)

Reply
sara

ord kan inte beskriva min avundsjuka. det är bara att konstatera. vissa har det bra alltså.

Reply
Christie

Ooh, Mika must be so pleased. You sound like a good friend. :) Have fun – hope you get to meet him!

Reply
E

Bara för att du är en stor bloggare så får du allt på ett silverfat känns det som.. Och nej är inte avundsjuk för att hon fick gå på afterparty på Bruno Mars.Inte min favorit artist.Men ändå.Lika så Tyra.Men det är ju en annan femma.

Reply
monika poppy

Han var här på jalouse för några dagar sedan, var där då! Inte sådär jätte big deal att komma på celebs after partys men endå have fun!

xxx
LOVE FROM M POPPY
LIVING IT UP IN LONDON

Reply
Hedvig

Vilken klubb var ni på?:) Jag är nyfiken då jag själv bor i Kph! Hoppas gårdagskvällen var amazing!

Reply
Sofia kraft

Hej kenza :) på nelly fanns det två svarta jofama by kenza 3 jackor, en för 2195 och en för 1995. Fast nu är den ena slut tror jag. Men jag undrar vad det är för skillnad, på en står det kenza 3 biker jacket och på en bara kenza jacket(på den dyrare) men de ser exakt likadana ut :o kram!

Reply
Jessica

Jag är såååå galet avundsjuk på dig! Jag finner inte ens några ord. Hela kvällen igår kikade jag in på din blogg varje kvart för att se om du uppdaterat nått om konserten! :p Jag skulle gjort vad som helst för att ha varit på hans spelning, precis vad som helst! Super glad för din skull iallafall! :)

Reply
sara

Nice, vad roligt :D Men hur kom det sig att du fick en inbjudan? Inte för att det är konstigt, men bara undrar :)

Reply
K

Sorry, but I dont understand…why did you get an invitation?! Of course you have a blog with tons of readers, but thats the reason?

Reply
Alice

Hej Kenza!

Åhh jag är så avundsjuk att du fick se Bruno Mars LIVE! Men jag är glad för din skulle eftersom du också älskar han och hans musik. Kika gärna på min blogg, det skulle betyda mycket för mig :’)

Reply
Kajsa

hej kenza ^^ du som är modemedveten, vad tycker du om en militärgrön jacka till denna vår? snyggt eller kanske man ska satsa på nå’ annat :/

Reply
Alice

Hej! Jag är lite nyfiken på din goodie-bag från “Rebecca festen”, kan inte du visa den? :) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*