• header

STUDENTKLÄNNINGAR

Här har ni lite tips på fina vita klänningar! Till er som ska ta studenten – det gäller att vara ute i god tid med studentklänningen och nu är det ju inte många månader kvar! Kan inte fatta att det gått TVÅ år sedan jag tog studenten, vart fan tog tiden vägen? Det känns som igår. En av de bästa dagarna i mitt liv! :)

Har ni någon favvis bland klänningarna? Jag älskar den enaxlade från asos..

139 Comments

SIA

Den enaxlade var snyggast ja, men nummer 3 är också snygg!

Kolla gärna in vår syskon blogg. Vi är tre syskon som lever väldigt skilda liv; en arbetar som modell, en studerar och en tja är en mångsysslare.
Ge den en chans;).

Karin

Den högst upp till vänster är underbar på bild men fruktansvärd i verkligheten. Köpte den till min student. Beställde den 3 månader innan min studentdag, fick den 2 DAGAR INNAN! Fick lämna in den i panik till en skräddare då den knappt gick att använda för att den satt så skumt + att kvaliteten är sämre än Gina Tricot.
1500 kr skräddarkostnader. Kul grej.

Stylebystars.se är en stor bluff!!!!

lena

hej kenza!

jag skulle egentligen ha en bal det här året (går i nian), men det ändrades till en sommarfest istället vilket jag tyckte vad vad väldigt bra!
det ända problemet är att jag inte hitta en fin klännig. det finns bara fina avslutningklänningar och man vill ju vara lite finare på en sån här bal/sommarfest.
Skulle du kunna lägga ut lite inlägg på snygga klänningar? Skulle bli jätteglad för ett svar, din blogg är bäst!!!!

Rebecca

Jag har köpt en klänning på bubbleroom som jag hade tänkt ha på studenten :D

Köpte en från stylebystars först men den var för stor så den skickades tillbaka. Över en månad sedan nu, men jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar :(

Nicole Sanzetth

Snygga! Min favorit av dessa vart nog den i mitten längst ned från stylebystars =)

Freja

Hej Kenza.
Smukke kjoler!
Jeg tænkte på, hvor har du købt dine sorte støvler med nitter på? :-) Er totalt forelsket i dem!

Clara

Hej Kenza!!
Jeg har lige et spørgmål…
Hvor købte du din studenter kjole?
Den var så smuk!!

elsa

Åååå. Jag dör lite när jag ser Asos enaxlade klänning och den ovanför från Stylebystars! <3 Shiiitsnygga allihop. Love love love!

kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D

:D

SJUKT SNYGGA ! UNDRAR OM DET FINNS LIKNANDE MED ARMAR FÖR OSS RELIGIÖSA ??? :D Jag älskar den i mitten på nedre raden <3 åh jag önskar
jag lan hitta en sådan med armar så skulle vita leggings under vara
snyggt med <3KRAMSISAR

:D

:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Panikångest

Åååh jag älskar klänningen längst ner i mitten :)

Kolla gärna in min blogg som handlar om min vardag med panikångest. En ganska deppig blogg kanske, men det är så min vardag ser ut.

Önskar dig en trevlig dag Kenza!

Jessica

Den sista klänningen från Nelly var jättefin! Men jag har redan hittat klänningen med stort K som hänger och väntar i mitt rum på den 1 juni ;)

(jag är inte redo! jag känner mig fortfarande som den lilla 8-åringen som trodde att hon aldrig skulle växa upp)

mrs.reaper

Den från stylebars/första bilden överst! :D
Men jag ville inte ha klänning på min student, jag hade istället en topp med blåa blommor, och en vit vågig kjol! :)

irini

klänningen från stylebystars är ju helt klart min favorit! den skulle jag absolut inte tacka nej till..

Felicia

Jättefina klänningar! Men som många säger, beställ inte från stylebystars! Beställde en klänning i juni förra året och fick aldrig klänningen, avbeställde den tre gånger och har inte fått pengarna tillbaka än! Inget säkert kort, speciellt inte inför studenten!

Klara

Jag beställde den längst upp till vänster till min student förra året. Det skulle ta fyra veckor, men fick vänta i nästan två månader på den. När den väl kom var den jätte stor och jätte ful. Så fick helt enkelt skicka tillbaka den och i panik leta efter en ny!

Så jag råder alla som funderar på den att INTE beställa den, det blir en besvikelse.

Florrie

Jag tycker om den där nere i mitten från stylebystars, jättefin!

Kolla jättejättegärna min blogg! Handlar om fotografering och om min unghund Florrie
Puss o kram!

Crazyshit

Stylebystars är en stor bluff så tycker inte att du ska tipsa om den hemsidan. Har hört om flera som har anmält stylebystars för att de aldrig har fått kläderna de har beställt eller pengarna tillbaka!

Ida

Jag har redan bestämmt vilken klänning jag ska ha, vilket är både skönt och jobbigt eftersom att det finns så många snygga, haha! Den längst ner till höger från nelly har jag kikat på, men har ju som sagt redan än. Mitt problem nu är balklänning.. :P Vilka snygga klänningar du hittat, riktigt bra tips :)

Tiger

Som några har skrivit innan så är Stylebystars SÄMST. Servicen är ett skämt. Det går inte att ta dem på allvar. Jag beställde min klänning förra året två månader innan studenten, fick den DAGEN INNAN. Det var inte bara det, det var massor massor massor med strul med andra saker också. Beställ fan ALDRIG från Stylebystars!

Rebecca

MEN FAN DIG! Nu kommer alla köpa de två klänningarna jag har spanat in :( :(

S

Kan du inte visa lite flashbacks från din student och hur du såg ut?

Mikaela

Haha, ja, jag undrar hur det kan vara snart 6 år sedan jag tog studenten xD Väldigt fina klänningar i alla fall! :)

Vickan

Hehe, ja, jag tycker också att det var nyss du tog studenten, stod och såg så glad ut där i din klänning :)
Vad åren går fort alltså :)

Linn

Jag beställde den första klänningen från stylebystars i förrgår, så nu sitter jag och väntar på den och är så himla förväntansfull!!!! :D

emilia

åh den 3:e är galet snygg, har kollat på den länge men finns ju inte i storlek! gah

emma nygård

favoriterna blev den första från nelly, första från asos och andra från stylebystars :D jag kanske kan ha den på min vanliga skolavslutning :D

emma

favoriterna blev den första från nelly, första från asos och andra från stylebystars :D jag kanske kan ha den på min vanliga skolavslutning :)
tack för tipsen :)

Emmy

Oj, nu när du sa det, jag kan inte fatta att jag har varit inne på din blogg varje dag i tre år!

Charlotte

Superfina!!! gillar den i mitten på nedersta raden bäst, den från stylebystars!! underbar!!!!!

Jennifer

Hejsan!
Jag tänkte kanske beställa min studentklänning från asos.
Så jag tänkte fråga, du som har beställt från asos, hur funkar det med frakt osv? Är det fortfarande svindyrt?
Skönt att veta ju!
Puss fina du!

Caroline

Tänkte bara säga att det är inte så bra att rekommendera klänningar från stylebystars.se. De kanske har jättefina kläder men jag, liksom många andra, har haft problem med dem. Jag har hört att många fått smutsiga kläder levererade, jag har inte fått tillbaka pengar från ett återlämnat köp och lite annat skit. Och jag tycker inte att det känns så kul om andra också blir lurade och tycker därför att det är ganska jobbigt att se att du rekommenderar dem. Så, tänkte bara berätta det.

Emilia

Himla fina! :) Jag kommer att vara ute väldigt sent med min studentklänning känns det som, eftersom jag ska köpa min i Sverige då jag åker dit på semester (bor i Finland). Hoppas verkligen jag hittar nåt :D

Elin

jag gillar dom från nelly och den från asos mest tror jag :) önskar man kunde ta om studenten ibland!

Linnéa

hej, tack så himmla mycket Kenza för att du la ut bilder på dessa fina klänningar! Nu tror jag att jag hittat den klänning jag vill ha när jag ska konfimeras*! Tack så jätte mycket! (a

kkk

den klänningen längst ner till höger är ju den du har i svart, men den är inte alls vit utan champagne, bara så ingen ser fel och beställer den som studentklänning :) visst man måste ju inte ha vitt, men den är betydligt mörkare i verkligheten. jättefin men inte vit som sagt :) puss

Mia

Jag tycker H&Ms conscious collection kommer få in MYCKET finare klänningar än de där :D Du borde kanske ha tagit någon därifrån också? :P

jenny

såg någon fler än jag hade beställt ettan och blivit missnöjd. den såg ut som jag vet inte vad, liknade allt annat än på bilden! skickade tillbaka den och har inte fått tillbaka några pengar ÄN. dessutom fick jag vänta 2,5 månad typ. stylebystars är kaaassst! så ett tips från mig är att inte beställa sin student klänning där ifrån =)

D

Kan du inte tipsa om vita långklänningar som passar till studenten också???

Elsa

Ohohoho!!!
Har redan bestämt mig för den imtten där nere från stylebystars.se !!
Fast jag e 11-12!
Haha ajo!
Pyss

katarina

Kan du tipsa om klänningar till 9ornas bal också, snääälla? :) <3

Abby

HANDLA INTE PÅ STYLE BY STARS!!!

jag handlade min klänning där och fick aldrig hem den, läste sedan på forum att folk har fått hem sina klänningar där ifrån smutsiga och trasiga! De slutade med en polisanmälan för dom, och som tur är fick jag pengarna tillbaka av polisen men det tog JÄTTE långt tid!

ge ingen reklam för dom!

evelina

vafan. har redan köpt en av dem klänningarna, nu kommer massa andra också ha den, och alla kommer säkert tro att jag har den bara för att du tipsa om den. vet att det inte är ditt fel eftersom läsarna vill ha tips. men ändå sjukt tråkigt.

Tea

Skit snygga klänningar!
Men kan du inte tipsa om fina klänningar som man kan ha när man ska på någon annans student? Skulle vara grymt snällt eftersom jag ska på minst 3st i år och har ingen aning om va jag ska ha på mig :D

Tack på förhand! :)

Tea

Skit snygga klänningar!
Men kan du inte tipsa om fina klänningar som man kan ha på studentmiddagar? Skulle vara grymt snällt eftersom jag ska på minst 3st i år och har ingen aning om va jag ska ha på mig :D

Tack på förhand! :)

Sara

Hej!

Jag undrar kan du inte lägga upp bilder på långa vita student klänningar:)
Tack:)<3

Frida

Og jeg kan ikke fatte at det er over to år siden jeg begynte å følge bloggen din daglig! Hahah

emma

Tack så jätte mycket för hjälpen!!! Har haft värsta paniken för bor i en stad där det inte finns så mycket affärer! Beställde precis den längst uppe i vänstra hörnet. Nu är det bara att vänta på dagen så att man får använda den och få mössan på huvudet! LÄNGTAR!!

Mathilda

Älska klänningen från Nelly med den fantastiska ryggen! Helt klart en favvis, inte kritvit heller, mycket finare enligt mig!! Ha en bra dag ;)

Ida

Som jag läst tidigare så suger stylebystars, beställde också den högst upp till vänster förra året när jag tog, men skickade tillbaka den på dirren. Den var riktigt ful i verkligheten, blev istället en från modekungen!

Therese

Tack Kenza! Du hittade precis min drömstudentklänning. Började bli lite stressad nu när det bara är två månader kvar. Nu är den i mitten på översta raden beställd ^^

Sara

HejKenza! Skulle du kunna visa vart man kan köpa snygga kilklackar till en budget pris?? Tacksam för svar!

Emma

OBS LÄS.

Beställde den första där från asos.com (den i högra hörnet längst upp), jättefin i praktiken men satt otroligt fult på. Blev så himla besviken för jag var så himla kär i den. Bara så att ni vet :( Har beställt en annan från nelly som jag ska ha istället, men den satt bra i alla fall. Vet inte om det är individuellt men klänningen från asos satt verkligen inte bra i vilket fall som helst!

klara

Jag har den där beigha med en roset runt midjan. Den är verkligen super fin!
Rekomenderar den starkt :)

Anonyma Jag

Söta klänningar som tusan!

-I min blogg är det bara massa tårar nu, ingen skoj :( .. Vänner som sviker när man behöver dom som mest.. Snart ska jag upp i rättegång :( .. Fy faan

Tiffany

Varnar för Stylebystars! Det var just den klänningen som jag beställde men som jag aldrig fick. Ett halvår tog det innan de satte tillbaka mina pengar.. synd för det är en skit snygg klänning men jag varnar er från att handla hos dem!!!

Andromeda

Jag tyckte inte nån av dessa klänningar va görfina, men den som du gillar är fin och den ovanför :D I H&M finns det en klänning som är GÖRAFIN!!! xD haha
Den är typ blå-bärs färgad med blommor och lång, helt slutsåld :P men mamma köpte den före x(

Johanna

tack så mycket Kenza! jättesnällt av dig för de e omöjligt att hitta något!

Angelica

Den i mitten längst ner va snygg!
De va fyra år sen jag gick ut, känns som en evighet sen.. Saknar student-dagen, för de va den bästa dagen i mitt liv. Skulle vilja uppleva den dagen igen =) Men jag får nöja mej med att glädjas med min bror å hans student i vår =)

josefin!

stylebystars klänning där nere va ju bara FÖÖÖÖR SÖT!
herreguuuuud vaaaaaad jaaaag ääääär käääääääär!

Sofia

Skulle du inte kunna tipsa om balklänningar också? Och kanske lägga upp en bild på hur du såg ut på balen i 9an!

elinor

kenza! skulle inte du kunna tipsa om balklänningar? :D helst inte långklänningar. :D

Tiffany More

klänning nr 2 har jag köpt hihi! Synd att den är så genomskinlig, men en lång vit tubetopp under döljer det mesta! (;

amanda

handla INTE från stylebystars. deras klänningar är totalt felsydda och det tar 3gånger så lång tid att få dom än vad som står på deras hemsida! väldigt dåligt och oseriöst företag!!!

samira

hej,kan inte du tipsa om lite maxiklänningar som man kan ha till balen?:)

Anna

Tror jag har hittat min klänning nu, dock ingen av dom du tipsade om…. Men har du förslag på passande skor till en vit, kort klänning? Kan ju vara lite småkallt sista maj, så bara fötter i skor med remmar kan nog bli lite kyligt… Några snygga klumpskor kanske? Som ändå är våriga/somriga och gärna lite nätta… Du brukar ju ha så sjukt snygga skor! :D

Martina

Åhh älska den enaxlade från asos med, har kollat på den inför min student! Men den hade nog inte sett så snygg ut på mig som på modelen!

ida

KÖP INTE DEN FÖRSTA!! det misstaget gjorde jag och den är verkligen inte den samma som på bilden, den är extremt ful. Man kan inte skicka tillbaka den heller eftersom det är rea-vara… Så mitt råd till er som funderar på den, sluta fundera och kolla efter en annan! ;)

A

Kan du inte tipsa om långa studentklänningar också? Har letat mycket, men det är så svårt att hitta fina sådana. Skulle vara till stor hjälp! :)

Annelie

Älskar stylebystars, handlar alltid mina partyklänningar där

Ajda

Tycker också den enaxlade är fin! :) Men tycker också andra klänningen & femte är fin! :D <3

Daniella

beställde min klänning från Stylebystars.com förra året när jag fyllde 20 och stylebystars var grejjjt,tycker den längst upp till vänster e finast..hade den själv. Gillaarr!

Karro

Hej jag tänkte fråga dig om märket ASOS, har hittat flera supersnygga klänningar därifrån men har ingen aning om man vågar beställa därifrån. Har du några erfarenheter av det märket? :)

Nina

jag skulle vilja ha den andra från asos, inte den enaxlade :) fast den enaxlade var också fin!

Johanna

hej :D skulle du vilja ge studentoutfits tips till oss som inte har storlek 34 utan har massor med “kärlekshandtag”;)? xoxo

Tilda

Åh, är helt förälskad i den längst ner till höger från Nelly och jag är verkligen i desperat behow av en studentklänning..problemet är att jag inte kan hitta den nånstans på hela hemsidan! Har sökt som en tok så jag skulle vara superdupermega tacksam om du kunde länka var du hittade den?

Tack på förhand! :D

Tess

Den högst upp till vänster är nog mest min stil :-) Jag har dock redan tagit studenten. Sedan använde jag klänningen igen då vi tog lite gravidfoton sommaren 2010 :-)

En tjej med Still

Hej kan du inte ge ut lite tips på kläder i mer punk still?

helena

hej, kan du inte lägga upp några mer klänningar, de hade varit jätte kul :D kram

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15