• header

Levi’s

Idag hade jag på mig mina sköna Levi’s (Curve ID), en skjorta jag klippt av ärmarna på, boots från Jeffrey Campbell, ryggsäck från Topshop, armband från Style by Tyra och örhänge från Items by Johanna.

124 Comments

Ellen

Gud vilka fina grejer! Speciellt väskan! Hur mycket kostade den ungefär och när köpte du den?
Kram :D

Reply
Emma

Brukar aldrig kommentera, följer din blogg slaviskt. Men herregud, vad snyggt detta var!! :)

Reply
Nicolina

Älskar ryggsäcken! :D

Jag skriver om mitt liv som student och resan mot ett hälsosammare liv med överflödiga kilon som ska bort, vill du hänga med på resan?

Tror du att jag klarar -8kg till påsk?

JUST NU: Ställ gärna frågor i frågestunden, svaren kommer upp i ett videoinlägg :)

Reply
Elin

Hej Kenza!
Har alltid svårt att hitta bikinis och jag blev förälskad i den du hade köpt på H&M i London, den aprikosfärgade. Jag undrar vad du har för storlek på över och underdelen ( är nästan lika smal som du och är 172cm), den finns ej i butik så jag tänkte nämligen beställa den från nätet.. Vill inte beställa fel storlek. Kram!<3

Reply
Sandra

Hej! jag undrar vad du har för storlek på den fina hoodtröja från BikBok? :) grymt fin var den. Kramis

Reply
Johanna

Hej fina Kenza! Är de skona sköna att gå i? Funderar på att köpa ett par men lever endast på 1000:- i månaden så skulle innebära ett himla sparande. När jag menar om dem är sköna att gå i menar jag om man kan gå i det en hel dag (skolan/stan) utan att få ont i fötterna? Kram!

Reply
gf

Det är ju bra att en liten sak som dig bara får allt du vill ha när du ber om det. Det finns studenter där ute som är yngre, lika gamla som dig och lite äldre som skulle dö för att få gå på en konstert men kan inte eftersom de lever på max 8 000 kr i månaden. De skulle DÖ för att vara där men nejdå en liten dum brud utan utbildning som väljer att säga att hon är modell och att du är storbloggare ska ge dig allt det där. Världen är orättvis, sluta lek så oskyldig och söt, innerst inne ör du en elak liten brud det ser man på dig. Jag hoppas att din blogg läggs ner och att din sk. ”modellkarriär” inte blir av och för att du sen ska få känna på hur det verkligen är att vara en i mängden. Seriöst du gör ju inget vettigt om dagarna.

Vaknar sent, tv, går ut och går med hunden, shoppar för flera tusen, svarar drygt på läsares kommentarer, tycker du är allmänt bättre än andra. USCH FÖR DIG

Reply
Sofie

JÄÄÄÄSINGEN VAD FIN MAN KAN VARA DÅ!!!!!!

dela med med lite till oss andra?! :o
fattar inte hur du kan vara så smal och fin :(<3

KRAAMAR<3

Reply
Sofie

JÄÄÄÄSINGEN VAD FIN MAN KAN VARA DÅ!!!!

dela med med lite till oss andra?! :o
fattar inte hur du kan vara så smal och fin :(<3

KRAAMAR<3

Reply
Lisa

Snygga dom var! vilken modell av jeansen har du? finns ju bold, demi och slight tror jag?

Reply
mikaela

Hej Kenza! Har lite undringar kring din tatuering, “C” på armen. Tycker för övrigt att den är jätte fin! Men iaf, jag vet att du sagt att de gjorde sjukt ont men du vet när man ska vrida handen/armen då flyttar väl dig tatueringen en bit? Jag vettifasen hur jag ska få de att se så rakt ut som möjligt och få den att ‘flytta’ sig så lite som möjligt. ( ska nämnligen snart tatuera en text på samma ställe, därför jag undrar )Så tror du tatueraren vet på ett ungefär vad som är bäst när de gäller ett ställe som de? Och flyttar din sig mycket när du rör på armen? Super tacksam för svar! :)
KRAM!

Reply
Kesiak

So nice ;)) i read your everthing post and it was amazing ! ;) you are very beatiful women and you have a style ! ;D

Reply
elin

Vad skulle du helst jobba med av följande: Mattant på skola, på ett äldrebodende som vårdare eller i en korvkiosk?

Reply
Julia

Hej, jag bara undrar vilken sorts curve ID du har? Bold, slight eller demi? jag fattar inte riktigt skillnaderna, är det höftmåtten eller hur stor ens ass är som bestämmer? ;)

Reply
Maija

Denna outfit gillade jag extremt mycket! Vart hittar man jeansen och vad kostar dem? Kram

Reply
Julia Lindgren

Hejsan! Jag undrar hur lång du är? asså hur lång blir du med lita skorna på? har funderat på att köpa men vågar inte för att jag skulle bli rätt så lång då! :)

Reply
josefine

Har tänkt köpa sånna jeans, men har alltid ett problem med mina jeans, att de töjer sig i benen. Jag undrar om Levis Curve ID töjer sig eller om de suttit bra hela tiden. Känns lite ovärt för mig att köpa så dyra jeans om de ändå ska töja sig ;)

Reply
Finja

You’ve got the greatest body and the loveliest legs i’ve ever seen. I can’t handle that !
greeting from germany <3

Reply
Hanna

Heeej, grym blogg! Fan va skön du är, haha! Jag undrar om du inte kunde ge lite tips på vad man kan köpa för jacka till våren? Vill ha någon snygg, lagom varm och ingen skinnjacka för det har jag redan (även om jag skulle vilja ha din jofama jacka men ändå..)

Reply
alexsa

hej! jag funderar på att köpa Jeffrey Campbell skorna men jag har märkt att de kostar olika beroende vart man köper dom ifrån, nelly har ju men de går på 1.700 och jag läste att en tjej köpt dom för 1.200 inklusive frakt men vet ej vart?
skulle du kunna vara så snäll och säga om du vet någon bra affär/webshop som dom sälj billigare? tacksam för svar:)

Reply
solidfreshdope

hahahahaha the end was classic! although I never understand what you say in your Vblogs :( would you do one in English for the english speakers who follow your faboulous blog??? pweetty pweeeeasssssee????

Reply
Sandra h

Den väskan är så snygg!

Har du den på ryggen när du använder den eller har du den bara på axeln som på bilden?

Reply
Alice

Visst är de typ lika sköna som mjukisbyxor!! Jag skulle typ kunna sova i mina:D

Reply
louise

haha IN MY FACE ;p skorna som jag drömde mardrömmar om. Och om du nu skulle läst mitt psykinlägg, så nej jag har inte strl 46 i skor och tror heller inte du har strl 35. som sagt en dröm. kul bara att du hade skorna just idag :) krya på dig

Reply
gft

varför är inte min kommentar accepterad här? Den var inte anstötande den var sann!! Att du inte accepterar visar hur mycket du tycker som mig.

Reply
lotta!

hej! använder du h&m’s ögonbrynspenna, “dark” eller “light” ? :) har undrat det länge!! skulle va kul om du skrev det i ett inlägg!

bäst blogg!
kram <3

Reply
Josefin

Nu när vädret växlar mellan snö/regn och sol är det riktigt svår vad man ska ha på sig. Vårig eller inte? Du har fixat det perfekt! :)

Reply
ElinAmanda

Sjukt snygga jeans! Och skorna är jag så jääkla sugen på, men min storlek försvinner ju snabbare än en isbit i solen överallt.. ;/

Reply
hanna

shiit, du har så snygg stil!
kan inte du visa lite mer kläder, tex att du visar vilka kläder DU tycker att man borde köpa inför våren/sommarn :D! KRAM

Reply
Hanna

ååh jag har också dem jeansen (exakt samma, faktiskt:P) sitter som en SMÄCK!
med fotbollsben som mig kan man inte göra annat än tacka gudarna (och Levi’s) för deras underbara jeans :D

Reply
Sanna

har samma jeans i garderoben :) levi’s curve id slight, de är perfekta! Och bara 90 euro! inte så myket för ett par levi’s! jäkla snygg outfit :) fortsätt på samma sätt, du!

Reply
Ida

Du är så jävla fin kenza! :D jag undrar vart du har köpt solbrillorna du har på bilden?

Reply
Ajda

Fy, vad snyggt!! :) Älskar din outfit.. Jättefint du har matchat allt! Älskar speciellt jättemycket ryggsäcken & skjortan.. “Woow” :D <3

Reply
Lovisa

Hej :)
Jag köpte ett par likadana jeans när jag var i London för snart två veckor sedan och jag bara älskar dom :) Dom skönaste jeansen någonsin !
Kram

Reply
Julia

Hej Kenza!

Eftersom att du har JC Lita i black distressed leather så undrar jag vart du köpte dom från ? Och vilken strl har du i dom ? Jag köpte mina JC Lita från Nelly i svart, jag trodde att de skulle vara distressed leather som dina men de var inte slitna alls utan ba helsvart läder.. blev skit besviken :( Jag har strl 37 i skor vanligtvis så jag beställde 37 i dessa men de var ganska trånga och jag får skavsår av dom efter bara 2 timmars användning.. Vet du om dessa kommer att töja sig eller borde jag köpa en storlek större (38) ? Mina fötter mäter 23,5 cm. Och om du vet var man kan köpa JC Lita i black distressed leather som verkligen är slitna och inte helsvarta som de jag fick från Nelly så skulle jag vara jätte tacksam, dt skulle vara guldvärt!! XOXO Mvh. Julia

Reply
Emma

hej , din väska va sjukligt snygg ! men när jag letar på topshop hittar jag den inte ( kanske för att jag är sent ute) men vad heter märket och om du vet något artikelnummer lr något så jag kan se om jag hittar den någon annnan stans ! Kram Emma
ps . om du svarar kan du kanske svara till min hotmail ? om du har tid .

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*