• header

Tralalala

Hej hopp! Läget? Jag är lite lite piggare nu än vad jag var imorse. Vill säga att det är för att jag har vilat men jag har varit ute i solen hela dagen. Efter mötet mötte jag upp Jay för att catcha upp vad som hänt de senaste månaderna. Det blev lunch + fika i solen, riktigt trevligt! Underbara vår! (vi ignorerar att det faktiskt snöade inatt…)

Nu ska jag göra mina sångläxor och sedan jobba lite. Puss ♥

63 Comments

belsas -

Vad kul att du och Jay träffades! Jag hoppas verkligen att det löser sig mellan er för ni verkade ha så kul tillsammans! :)

Reply
emma

hej kenza! jag vill köpa ett par oxblodsröda converse med låg kant men jag hittar inte några här i Umeå, så jag undrar vart du har köpt dina?

Reply
Nicolina

Du är ju verkligen galet vacker!

Jag har startat en blogg om min resa mot ett hälsosammare liv och överflödiga kilon som ska bort, vill du hänga med på denna resa?

Och tror du att jag klarar att förlora 8kg till påsk?

JUST NU: Jag kör frågestund med svar i videoinlägg!!

Reply
Nora

Hej!! ;) jag har en fråga: du som är så himla perfekt och det ser ut som att du inte har några problem alls (du skriver inte om hela ditt liv i bloggen men..) så frågan lyder.. Är det något som du är riktigt dålig på tex baka bullar, åka skridskor eller stå på händer. Eller något som du är riktigt missnöjd över tex en leverfläck på handen eller så?

Mvh Nora

P.s Du verkar som en riktigt fin människa! Både innombords och utombords <3 :D

Reply
Sara

Du är medveten om att du ger oss andra jättedåligt självförtroende när man ser bilder på dig? Haha! “:(“

Reply
Ninni

Hej! Ville bara fråga att jag fattar ingenting – sjunger du? Eller vill du bli en sångerska? För att du skriver jämt om att du ska göra dina sångläxor?!

Reply
natasha

Hej Kenza! :Djag tycker att du borde presentera oss som har mindre bloggar samt lyfta fram några från malmö. hehehe kram!

Reply
johanna

lâter som en skön dag!
jag bara undrar en sak. har du tänk att börja plugga igen eller satsar du pâ karriär som sângerska/modell/designer? skulle vara kul om du svarade!
kram kram <3

Reply
Celine

Hej hopp Gummisnopp!
Jag seriöst döör för dina oxblodröda Converse All Star-skor. Har letat som en galning efter ett par likadana. Så min fråga till dig, vart någonstans hittade du dessa pärlor? ;) Ha det bäst Kenza! ♥

Reply
jenny

hej! jag är en tjej som kommer från lilla habo. skulle vilja göra en god gärning för min ganska så nära vän! hennes lilla syster (wilma) har dött i en “skidolycka”. så ellen, wilmas lillasyster skulle behöva lite tröst. vet att det inte finns något som hjälper mot ett dödsfall när någon nära är inblandad. men hon har alltid gillat dig o pratar ofta om hon snygg o fina kläder kenza har! så om du vill så kan du ju skriva ett litet brev eller något dylikt till henne. som en lite present.. här har du artikeln så du inte tror jag lurar dig!! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12786026.ab

mejlar detta också för vill iallafall att du ska se meddelandet och säga vad du tycker om det. för om du nu är med på det ska jag ge dig adressen och sånt som behövs!! puss och kram!

Reply
Lisa

Är det bara jag eller var inte Jay brevid Nicky i söndagens Big Brother publik? :)

you rock Kenza!

Reply
madde

kenza, snälla jag behöver verkligen hjälp. Jag har fått för mig att du har haft problem med magen, typ magkatarr? Det är så att jag har magkatarr och det det smärtar och jag blir verkligen illamående. Har du något tips för att få bort det? Jag behöver verkligen tips! :)
Ha det bäst. Kram

Reply
Frida

Hej Kenza! Tänkte bara tipsa dina läsare om att den ryggsäcken från topshop du köpte reas nu i butiker, (iallafall i Göteborg), köpte en svart för 150 kr idag =) från 799 till 250- fynd!, riiktigt fin!

Reply
jessika

Hej fina du! skulle inte du vilja göra en bloggvideo någon gång när du sjunger? :) skulle verkligen vilja höra dig sjunga :)

Reply
martina

frågestund i bloggen! :)
ni frågar det ni vågar fråga & jag svarar på det jag vågar svara på!
Men inga frågor är dumma. Så det är bara att fråga på.
Klicka på länken nedan för att komma direkt till frågestunden:
http://martinaolsson.myshowroom.se/fragestund/
Samtidigt som du ställer en fråga skaffar du dig även en länk :)

Reply
malin

tycker din blogg börjar bli tråkigare
förut var det mycket bättre och roligare

Reply
banan

Kenzaaaa! Kan du inte lägga ut en video när du sjunger?
Älskar din blogg! Kram!:)

Reply
Ida

Tja, att jag har en fråga. Jag skall till Paris om några veckor och undrar om det är några butiker du tycker att man måste kolla i när man är där? :D (såg att du var där för et tag seda)

Reply
Ellinor :)

Hejsan Kenza!

Med tanke på det som stod ovan så antar jag att du valt att träffas Jay igen och jag ville bara säga att jag tycker att det är bra när folk får en andra chans i alla fall om de är värda den!

Saker kan förändras och även människor.

Kanske känns totalt meningslöst att läsa en komentar från en främmling men hoppas att allt är bra med dig och fortsätt som du gör nu, helt jävla sjukt vad jag tycker att du förkännar alla chanser du får nu! Ta vara på dem och skit i alla som säger något annat!

puss o kram från Ellinor!<3

Reply
Cissi

Kan du inte lägga ut en video där du sjunger? Vill så gärna höra dig sjunga snyggo!!! :)

Reply
Linnea

hej, följer din blogg regelbundet och älskar den inspration du ger mig! himla härlig tjej är vad du är!
Men hur lång är du Kenza? (:

Reply
Sandra

Hej Kenza!

Är det sant att du och Tyra blev blåsta på pengar av nyheter24 när ni gjorde Kenza&Tyra show?! :/

Jag älska din blogg!

Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*