• header

Läsarbilder från Malmö

Min pojkvän tar hand om mig ikväll.. Jag mådde ännu sämre efter plåtningen så jag har bara legat under filten och druckit te hela kvällen, snart blir det en god middag också. Har bokat av morgondagens planer (bland annat träning) så att jag kan stanna hemma och vila.. Måste verkligen bli helt frisk, åker ju till Dubai och jobbar nästa vecka.

Jag har fan varit förkyld (eller halsont.. eller ont i bihålorna.. eller ont i huvudet.. suck) till och från de senaste månaderna för att jag aldrig riktigt hinner bli ordentligt frisk innan jag sätter igång och tränar och håller på igen.. Men nu de närmsta dagarna ska jag verkligen vila ordentligt och trycka i mig c-vitamin!

Vi hörs imorgon istället! Bjuder på söta läsarbilder från Malmö så länge. Puss! ♥

122 Comments

tessa

hejhopp, var alltid förkyld jag med, sen hade vi tandvård i skolan och då sa lilla Fröken att det kan vara tänderna. jag gick till tandläkarn och sa till, och nu har jag inte vart förkyld på hur länge som helst. asgött!
ha det underbart:)

Reply
Mia

Om du vill få i dig så mycket c-vitamin som möjligt kan jag tipsa dig om att äta något som innehåller mycket järn samtidigt, ät till exempel blodpudding med ett glas juice :-) Krya på dig!

Reply
Veronica

Zink, ät zink! Lär vara jättebra för immunförsvaret. Jag brukar sällan bli förkyld (peppar peppar) men en kollega till mig var JÄMT förkyld, så då började hon äta zinktabletter i början på januari och hon har inte varit förkyld en enda gång sedan dess :)

Reply
Sanna

De för att du klär dig som du gör. Klä dig varmare och efter vädret, du är för avklädd, och när man är kall och fryser är man mottagligare för olika slags virus och bakterier (inget illa menat mot din klädstil (?) dör för den)

Reply
frida

heej! jag undrar bara om du har slutat att röka? om svar ja snälla berätta hur du gick till väga, need help! :)kram

Reply
Zina

Hej Kenza! Kan du snälla skriva några affärer eller hemsidor som säljer örhängen som går från nedre örat till övre örat?

Puss♥

Reply
Sara

Jeg var også forkjølt hele tiden, gikk til legen og hadde allergi og astma, gå til doktoren!

Reply
Fanny

hej kanske är en jätte konstig fråga men jag undrar om du hade så fin hy som du har nu när du var i puberteten?
har du någon gång haft dålig hy?
Har du några tips?

Kramisar Fanky :)

Reply
anna

dedär med förkylning är inget vidare. jag har varit förkyld nöstan konstant sen i september. har därmed inte kunnat träna sen dess, och innan förkylningen anföll mig så tränade jag 4 gngr i veckan plus match. SPRING I BENEN!!

Reply
Rebecca

Hoppas att du hinner bli frisk till nästa vecka då du åker till Dubai! Jag är lite lätt avis på dig, vill också resa dit, men det kommer väl någon gång..

Krya på dig! :D

Reply
Alice :D

Kan inte du byta header? Denna är JÄTTE fiin den du har men jag skulle vilja se mer!! :D <3 Hoppas du läser detta :D
ÄLSKAR DIN BLOGG!!! :D :D

Reply
sofia

Hej Kenza! Jag är på jakt efter den perfekta skinnjackan, men har groooovt svårt att hitta den! Så nu undrar jag om du inte skulle kunna tipsa lite olika? Jag är bara 16 år, så det får helst inte vara av den dyra varianten.. hehe :D är ute efter nåt liknande din egna från Jofama by Kenza, fast utan päls och helsvart. Vore riktigt schysst bruden! Tack på förhand, kraaam :)

Reply
Caroline

Om förkylningen sätter sig i bihålorna (som det alltid gör på mig) så testa Sinova forte, det är min räddning när jag blir förkyld! Krya på dig! :)

Reply
hilda

hej hej kenza
älska dig och din blogg läser den dagligen.
jag undrar vilken stl du har i din jofama by kenza jacka kramis

Reply
kurdisk muslimsk tjej

grymt söta bilder :D
Godnatt sötis <3
Jag kommer från en småstad bland massa träd så det enda som är kul är att praktisera islam och kika in på din söta, underbara blogg :D
Det gör min dag säger bag baa ! ;) KrAmSISaR <3 <3 <3 <3 <3 <3
love yaa <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :D :D :D .D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Josefin

Som gammal kroniker när det gäller bihåleinflammation vill jag bara tipsa om att börja skölja näsan! Man sköljer den med koksaltlösning som har samma salthalt som kroppen själv, och detta rensar ur bihålor och gör att förkylningar osv har svårare att få fäste eftersom slemhinnorna hålls i bättre form.

Hade ett halvår som jag var konstant sjuk i bihåleinflammation, gick på penicillinkurer men blev aldrig frisk – sen började jag skölja näsan och har sen dess bara haft bihåleinflammation en enda gång. Dessutom blir jag mycket mer sällan förkyld, vilket är sjukt bra eftersom jag alltid varit förkyld typ hela tiden.

Det är helt naturligt och utan biverkningar så förstår inte att inte fler sysslar med det här eftersom det är så bra! Skulle tro att det är pga att ingen tjänar en massa pengar på det så att det inte finns intresse att informera allmänheten. Själv sköljer jag med hjälp av “Nasaline” en typ av “spruta” som finns på apoteket. Sen blandar man själv till sin koksaltlösning (jag brukar ta ca 1 tesked salt till 1 liter vatten, obs saltet ska vara UTAN jod då man annars kan bli överkänslig) och sedan värmer man lösningen till ljummen och låter den rinna in genom ena näsborren och ut i den andra.

Hoppas att det här kan hjälpa några fler att hålla sig friskare, för mig har det inneburit en jättestor förändring och jag märker att om jag undviker att skölja näsan i typ en vecka så blir jag nästan alltid sjuk, så det gör helt klart skillnad.

Mvh/
Josefin

Reply
Solveig

Hei!

Hva heter rayban brillene du har?:) elsker forresten jakken din, utrolig kul!:)

Solveig

Reply
Natasha

KLÄ DIG VARMARE SÅ KANSKE DU INTE KOMMER ATT VARA FÖRKYLD STUP I KVARTEN. Som en annan läsare sa: det finns ett samband!

Reply
Therese

Når jeg var 10 år, lærte min Bestemor meg at jeg ikke skulle gå med for lite klær i måneder som har R i seg. Det vil si alle månedene utenom mai, juni, juli og august.

Legg noe som er laget av 100% ull rundt halsen din når du legger deg i kveld. Og drikk mye vann og sov mye. God bedring til deg, Kenza:)

Takk for en fantastisk blogg. Du gir meg mye inspirasjon!

Reply
Cheapo

Om det är förkyld du är så kan det hjälpa att äta hela vitlöksklyftor. Man stinker och det gör ont att äta för att dte är så starkt, men det hjälper faktiskt! :) Och att dricka mycket vatten hjälper också.

Reply
Elin

Krya på dej! :) Åh älskar verkligen din blogg, dina bilder och din fantastiskt snygga stil! massa kramar :D

Reply
Jag

Du! Du får fan inte gå ut längre eller träna! Du ska fan vila och äta rikligt med bra mat, förstått? Du har fått en jättefin chans i livet och sluta bli sjuk nu!! >_< Ta hand om dig och förstör inte kroppen…

Efter Dubai ska du vila dig, det är du skyldig dig själv! Inga festliga utgångarar, inte för mycket ränna runt på stan utan ligg hemma och vila dig bara!

Anledning till varför jag säger detta är för att… i somras dog min bästa vän. Hon var sjukt till och från i flera månader… vanliga förkyldning feber etc etc å varje gång kroppen försökte återhämta sig så blev hon sjuk igen. Hennes 19 åriga kropp orkade inte längre och hon dog… Anledningen var just detta.

Jag tänkte på det här om dagen och drömde att samma sak hände dig. Snälla ta hand om dig!

Kramis! Lova!!

Reply
Emmi

Du får ju ta och börja klä på dig ordentligt!! Du går ju halvnaken när den ännu inte har blivit varmt- tycker du att det är konstigt?! mode kommer aldrig före hälsa! Täbk på det!

Reply
Maja

Satt och kollade långt bak i dit arkiv på plåtningar från typ 2007 och där och måste bara säga att gud vad du har förändrats! Inte bara till utseende utan också på hur du skriver! Och de är till de bättre, de lovar!!

Krya på dig Kenza! Kram Maja

Reply
jennie

Klä dig som man ska då på vintern. Skippa dom fula shortsen och allt annat fult. Klä dig som en normal svensk gör på vintern. Ställa in träningen gör du ju varje gång.

Reply
Jannike

Jag har hört så mkt bra om Mivitotal och blivit tipsad om det från flera, många som säger sig ha varit friska sen de börjat med det. Är en dryck som man tar 1-2 msk av 2 gånger per dag. Massa massa bra vitaminer, mineraler osv i det :) Kanske värt ett försök?

Reply
Rebecka

Kenza! Jag har världens enklaste lösning! Ät gojibär!! Dom hjälper mot allt och är goda tillochmed! Finns att köpa på hälsokost och i matvaruaffärerna! Hoppas du blir frisk! Kram!

Reply
lovis*

du har världens finaste blogg och du är så vacker och när ska du ha en läasar träff jag vill så gärna träffa dig men bor i en liten stad som inga kommer till (förutam magnus uggla?) jätte fina kläder har du också, jag älskar din blogg och är faktist lite beroende av den (erkänner) jo jag vet du inte svarar på detta men jag skulle dö om jag fick trääffa dig på en läasr träff så snälla om du ser detta lägg gärna ut eller svara när om du nu har bestämt att du ska ha det! ha det bäst och krya på dig, ge en puss till lille mani också! kram

Reply
Jana

Det här skulle göra dig glad tänkte jag :) Jag talar ryska själv och testade översättningsfunktionen på ryska, med följande roliga resultat:

“Мой парень берет меня сегодня .. Я чувствовал, что еще хуже после съемки, так я только спал под одеялом и пили чай всю ночь, скоро он будет хорошим обедом тоже.”

Det vill säga: “min kille tar mig i dag… Jag kände [manlig böjningsform, oops!], att det ännu värre efter filminspelningen, på det viset jag bara sov under täcket och vi drack te hela natten, snart blir han en bra middag också.”

Google translate i all ära, men läsarna utomlands ställer nog sig lite undrande till det här ;)

Hälsar,
Jana

Reply
Hejsan hopsan

hon läsaren på bilden längst ner är thomas petterssons dotter , komikern ni vet :)

Reply
airaM

Som jag skrivit innan – Sluta längta så mycket efter våren att du går månaderna i förväg. Du klär dej för vår, men det ÄR inte vår. Shorts och skinnjacka räcker inte, hur mycket halsduk du än har på dej. Det är så dumt, inte konstigt att du blir sjuk. Krya på dej nu.

Reply
AMANDA AMANDA :D

jag är också förkyld nu och har ett jättebra tips till dig!

Det finns brustabletter som heter “Berocca” som du lägger i ett glas med vatten. Det smakar fanta så det är ju gott att dircka. Det innehåller massa C-vitaminer och annat som hjälper dig mot förkylningen. Finns att köpa på apoteket! :)

Krya på dig! <3
/ Amanda

Reply
Johanna

Tjejen till vänster på andra bilden uppifrån var sjukt lik Natalie Portman! Riktigt vacker.

Reply
Jenlen

Jobbigt de där samma med mig men blir bara småsjuk emellanåt slår inte ut helt jobbigt de också…krya på dig! Och föresten spännande att åka till Dubai min jobbarkompis som
hem därifrån i helgen va supernöjd!

Reply
Therese

Hej!
Jag var förkyld i ett halvår från och till och hade samma problem som du. Är väldigt aktiv och jobbar med hästar samt tränar, så jag hade egentligen inte tid att vara förkyld! Bihåleinflammation fick jag också på köpet.
Ända sen jag började dricka ett glas Berocca på morgonen så har jag inte ens haft minsta lilla tecken på förkylning! Berocca innehåller C-vitamin, olika B-vitaminer samt magnesium och zink för att kroppen ska kunna hålla sig i balans. Prova vet jag! :)

Reply
Anna

Krya på dig ordentligt nu!

Jag håller på med en “Intresseundersökning” angående mitt bokmanus på min blogg. Titta gärna in och kommentera om ni vill! :)

Reply
sarah

Kul att du ska åka till Dubai! Det är jätte fint där, jag har varit där nämligen :D

Här kommer ett litet hett TIPS!!
Om du gillar musik så är KINGSIZEMAGAZINE först med att visa SOUL RNB ARTISTEN PAUL M’S NYA VIDEO ”So I Came” världens BÄSTA sångare i mina ögon.. KOLLA IN DEN HÄR
http://www.paulm.se
/SARAH

Reply
Emma

jag skulle vilja veta hur du uppnådde modellkariären, skulle vara mycket intressant att veta, för jag själv vill bli modell. Du kan ju coacha lite hur man gör ochså, tror det är mer än jag som vill bli modell och vill veta lite mer:) fin bild föresten.

Reply
Linda hill .

Hej! Hej! Hoppas att det är bra idag! Jag har ett nytt klipp där jag sjunger och spelar gitarr! Det är bara att titta in om nån har lust! :)

Reply
Frida

Hej!

Hoppas du ser denna kommentar: kom ihåg att äta D- vitamin, som har en stor del i vårt immunförsvar (alltför komplicerat att förklara), och extra bra nu på “vintern” ;)

/ finsk blivande läkarstudent

Reply
josephine

Alltså vad har hänt med din uppdatering ? Visst du är sjuk och så nu men jag tycker den har blivit sämre och sämre. Du uppdaterar ju oftast inte förrän jätte sent på förmiddagen och sen är det bara samma inlägg mitt på dagen då du “fikar med en vän eller hänger på stan” sen på kvällen gör du ett inlägg om att “din man gör mat sen ska ni mysa” och sen äre godnatt. Jag säger det inte för att vara taskig för jag gillar verkligen din blogg men det vore ju kul och få så se något annat :) typ ur din garderob osv?
Krya på dig :)
Kram

Reply
josefin

men gud vad du gnäller över att du är sjuk! har du tänkt på att kanske sluta gå runt i korta shorts när det fortfarande är kyligt ute? kanske inte så jätte konstigt att du blir sjuk så ofta, du tar inte riktigt hand om din kropp och hälsa på det sättet. men hoppas du skärper dig snart.
kram

Reply
Lisa

Jag blev sjuk i morses hade tänkt att träna riktigt orndentligt denna veckan! men nepp nu har jag halsont och snuva(y):( Krya på dig:D

Reply
jelena jelic

Jag älskar din blogg!! kan du inte länka olika bloggar som inte ä så kända som du, som tex ngra speciella bloggar , tex sportbloggar jag e boxare hade varit kul om det finns fler boxare :)

Reply
Linnea

Hej, din blogg är kick ass ! undrar om du skulle kunna tänka dig att berätta vart du köpt örhänget som du har “uppe´´ på örat med korset =)?

Reply
Linnea

Hej, din blogg är grym ! tänkte bara fråga vart du köpt örhänget med korset som du har “ uppe´´på örat =)

Reply
rebecca

Inte för att skrämma upp dig nu kenza, men om man har varit dålig till och från länge kan det vara något allvarligt på G.. Min lärare var dålig med jämna mellanrum i ett år och det visade sig att hon hade cancer, en tumör i bröstet typ, exakt samma med min morfar, han har varit dålig tillochfrån i två månader och i går fick vi reda på att han har cancer..

Reply
Hermi

Hej Kenza, älskar din blogg och dina coola outfits.
Ett tips är att du kanske borde gå till doktorn och undersöka dig för du har vart sjuk ganska ofta, så du kanske borde gå för att kolla så att det inte är något allvarligt.
Hoppas du får det så kul i Dubai, puss och kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*