• header

30e mars 2011

Hej på er! Allt bra? Jag mår lite bättre än igår. Somnade på soffan tidigt igårkväll och sov ända tills klockan elva idag. Har fortfarande ont i halsen men bihålorna känns bättre och jag har inte ont i hela kroppen som igår. Nu ska jag INTE ut och flänga på stan som jag brukar göra så fort jag känner mig lite bättre. Som jag skrev igår har jag bokat av alla dagens planer, ska bara ligga hemma och vila.

Som tur är har jag ju vovven som tvingar ut mig på promenader i solen. Jag behöver ju lite frisk luft iallafall! Här är jag och Mani på promenad för en stund sedan. Det är så himla varmt & skönt ute i solen idag! :)

45 Comments

My

kan inte du skriva lite mer om vad du brukar laga för mat, med tanke på att du och din pojkvän ofta lagar mat. puss

Kenzas svar: Hehe ja vi lagar ju varje kväll, man måste ju äta! :P Vi lagar olika rätter hela tiden.. Vi improviserar ofta! Men ska bli bättre på att ge mattips :) Puss

Reply
Dijana

jag har samma problem som dig, Kenza. Istället för att vila ordentligt efter till exempel en förkylning, börjar jag träna när jag känner mig ganska “okej”, när förkylningen inte är över helt och hållet.. verkligen inte bra, för det resulterar i att man blir sjuk oftare!

Reply
Alicia

Kan du inte ha frågestund idag då? det var ju huuur längesen som helst.. och tror att många har saker o fråga dig :D

Kenzas svar: Ställ en fråga här bara! Puss

Reply
Nina

Jag ligger också hemma och är sjuk, tyvärr har jag ingen hund som drar med mig ut på promenader :P

Kenzas svar: Krya på dajjjj!

Reply
Elin

Hej Kenza. jag undrar vad du har för storlek på din aprikosfärgade bikini (under- och överdelen) som du köpte på H&M i London, har nästan samma kroppsform dom dig och den bikinin har ej kommit in i butik än, den finns bara på deras hemsida och vill helst inte välja fel storlek.. Kram!<3

Kenzas svar: Tror jag har XS i trosan och M i överdelen! Ta bara vad du brukar ha! Puss

Reply
Sara

Hej söta du!
Vad har du för storlek på din fina hoodietröja från BikBok som du visade här om dagen? Den såg jätte mysig ut :D
Kram på dig!

Kenzas svar: XS, pusspuss

Reply
Agnes

Vart hade du köpt skjortan som du hade på dig i förrigår (den vita som du hade pimpat)? Du skrev aldrig det.. Kram<3

Kenzas svar: En gammal skjorta från Urban, kram

Reply
Nelly

Förresten Kenza… vad tyckte du om Malmö? Från skala ett till tio ? :P Och vad är bra / dåligt? :D

Tänkte bara tipsa om en tävling på Kanal5 där du kan vinna massor av smink genom att rösta på en outfit! Väljer du att rösta på min och jag vinner ger jag bort smink till värde av 3000 kr till en som röstat! Skriv bara till mig på bloggen att du röstat på mig (Nelly, bylinebild) så är du med!

Du röstar här:
http://kanal5.se/web/guest/stylisterna/tavling

Kramar!

Reply
Sofia

Tycker det är lite småkul att folk undrar vad du har för storlek i olika kläder :P

Reply
MANUELA DESPERAT

Skulle vara riktigt tacksam om du svarade!!! din klänning från topshop som du hade på något award ”grekisk gudinna” finns den kvar?! och vad kostade den snälla svara! och om du orkar ta din tid kan du länka sidan med den. (K)

Kenzas svar: Vet inte om den finns kvar, köpte den för jättelänge sedan.. Kram

Reply
Diana

Hej Kenza, först vill jag börja med att säga; krya på dig!!
och för några dagar sedan när du la in en videoblogg frågade du vad vi ville att du skulle videoblogga om, och i kategorin “frågor & svar” har du redan berättat det men det vore super kul om du kunde visa hur du sminkar dig :) om du säger namnet på produkterna, borstarna/penslarna osv. Vore roligt!
Kram på dig! <3

Reply
Kajsa

Hej! :)
Dina jeans från Levi’s (Curve ID), vilken färg är det på dom? Vet du vad färgen heter? Puss!<3

Reply
Julia

heej kenza! hälsa nadia att jag tkr hon är jättesöt. :D ni passar jättebra som bästisar! du är lycklig du som har tre jättebra vänner som står dig nära, det önskar jag att jag också hade. ta hand om dem! :D

krya på dig!

Reply
Frida

Jag undrar om man kan klippa sig hos din kompis som är frisör? vad heter stället där hon jobbar och vart ligger det? Kramis<3

Reply
hilma

hej! usch det suger verkligen att vara sjuk, jag själv är också det..
men du, hur ofta brukar du och din pojkvän träffas? och bråkar ni aldrig? kram

Reply
jennifer

åh så jobbbigt att vara sjuk, är själv hemma med öroninflammation, ont i halsen, hosta och huvudvärk. hoppas du blir frisk innan dubai iallafall! :-)

Reply
Julia

Meeeen guuuud vad du gnäller kvinna. Prova ha feber å jobba 11 timmar varje dag. Åååäh

Reply
julia

Hej! Har precis fått hem en 12 veckors chihuahua-hane. Känns som att ha en liten bebis:) Vad gjorde du för att få Mani att sova själv i sin bädd? (om han gör det^^) Min Elliot är den värsta knähunden jag träffat på och han blir helt tokig om han inte får komma upp i knät och sova. Vet att man måste vara bestämd och säga nej (vilket är svårt), men har du nåt extra tips? Krya på dig!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*