• header

Hattar

En bild från plåtningen igår! Petra (chefredaktör för Bubbleroom Magazine, stylar gör hon också), jag & Bingo (fotograf)

Hela plåtningen igår var army-inspirerad så Petra hade med sig en massa coola hattar! Längtar tills tidningen kommer ut och ni får se alla snygga bilder. Jag har ett par behind the scenes-bilder att visa er också!

35 Comments

Sofia

Har slutat läsa Kissies blogg nu&kör bara på din&mina vänners! Din blogg är mycket bättre&du skriver mycket mer intreesant. Vill inte att Kissie ska få så många läsare&samtidigt får pengar för det, för det hon skriver är ju bara skit?! och föresten är hon inte värd det. :D

kram

Reply
Miifi

Åh vad roligt med plåtning! Hade jag också velat göra, älskar ju kläder och SKOR! ;) synd att man bara är 1,58cm över havet ;P

Reply
Julia

Gillade faktiskt inte det halsbandet du hade på dig eller vad det var.. som var som en bomb? rätta mig om jag har fel :)
men jag tycker inte alls det är något som borde bli förknippat med fashion överhuvudtaget. Liksom, tänk på det.. så mycket skit som händer i världen, så många som dör pga sådana saker.. och det går du med kring halsen? förstår du hur jag menar? jag gillar det inte.

Reply
Johanna

Kenza, jag älskar dina väskor eller ja dina små väskor då. Fick den rosa i julklapp efter att ha önskat mig en men den blev sltulen efter att jag haft den i en större väska i skolan. hade nu tänkt köpa en ny men det finns ingen rosa någonstans inte svart heller.. Kommer ni köpa in fler??, dom är ju så himla populära jag vill så gärna ha en?

Reply
Vera

KENZA!! LOVA att skriva mer om när Bruno Mars kommer till Sverige så fort du får reda på mer!! LOVA (A)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*