• header

Onsdagsmys

Efter en god middag här hos mami har vi nu myst ner oss i soffan. Snart börjar Grey’s Anatomy & Off the map, mammas och mina favoritprogram! Köpte med mig en godispåse också så det blir ju vårt traditionella onsdagsmys, hehe.. :)

Nu gör mamma i ordning en kopp te till mig, halsen gör fortfarande ont. På bilden nedan från plåtningen igår ser man fan att jag inte mådde så bra, haha. Men det var bara att bita ihop och köra på! Jag klagar inte.. Att stå framför kameran är så jäkla kul!

113 Comments

Ann-Sofie

Hej!
På fredag åker jag till London. Skulle du kunna tipsa om nåt “must go” shoppingställe? :)

Reply
Jennifer

krya på dejj!<33
Kolla gärna bloggen.. asså det e inte direkt min utan min kompis men jag bloggar där ibland oxå… hihi!<33
Tack för världens bästa blogg!<33

Reply
bella

kan inte du snälla snälla lägga upp en bild på din mammma jag vill se hur hon ser ut om ni är lika o så blir mer o mer nyfiken :) men det är du som bestämmer om du vill göra det så :)

Reply
Marina

Kan jang hjälper alltid min hals, samt svenska droppar (svensk droppar möjligtvis) båda är hälsokost!!

Reply
airaM

Jag som tänkte skriva att det typ är en av de snyggaste bilderna jag sett på dej. Du ser sjukt modellig ut. Svinsnygg! :)

Reply
Kristina

Kenza hur gör du för att få så fina lockor i håret? För dina lockor ser så naturliga ut, e de så av sig själv elle kan du tipsa hur man gör för att få de så ? kram

Reply
maria

palla välja just den bilden där dina lår inte går ihop. det är OKEJ att visa att du har kurvor och inte är pinnsmal! Du e inte det..INSE FAKTA!!

Reply
Elionia

ja, stå framför kameran är ju hur kul som helst! :) måste vara ännu bättre när man får göra det till en tidning och allt :)

Reply
Sofia Petersson

Hej :)
jag måste bara fråga dig, skofantasten som du är, om du vet var man kan köpa skor och väskor från märket Nude of Scandinavia. Har sett nya annonser med deras skor i härliga sommarfärger med kilklackar och jag måste bara ha ett par. Men jag hittar ingen internetsida som säljer dessa, och jag vet inte vilka affärer som gör det :( Du måste hjälpa mig!!!

Tack för en superbra blogg! Kramar Sofia

Reply
Alice

Njaa, du ser inte ut att må så bra på den bilden, men på dom andra bilderna som du har lagt ut på bloggen ser du ut att må bra! :)

Reply
E M M E L L Y

Haha, när jag var yngre pysslade alltid min mamma om mig så mycket när jag var sjuk. Kommer ihåg att jag tyckte det var så himla mysigt ;)
Krya på dig Kenza :)

Reply
Annika

Ååå vart är de skorna köpta ifrån?? :) Du ser skitsnygg ut för övrigt;)Massa kramar !

Reply
Mirre

Men GUD vad du tjatar. Vi har fattat att du är sjuk och var sjuk när du tog korten. Enough. Sluta gnäll för fan, ingen som har tvingat dig.

Reply
Candy DeLuxe

Du är ju sjukt snygg ÄVEN om du är sjukt! Vilket är himla orättvist, så jag mest ser ut som en sånn där galen katt-tant som inte har duschat håret på tre veckor och aldrig går ut när jag är sjuk!

PUSS och krya på dig
Candy DeLuxe

Reply
Robin

Stackare! men jag tror det gick superbra ändå :) Du är så sjukt duktig framför kameran, så professionell!

Reply
Lotta

Could you PLEASE tell me what’s your hair color tone? Previously you told something about “havana” BUT could you PLEASE tell me the right tone? I absolutely ADORE your hair and I really would love to have an answer<3 tack så himla mycket på förhand :-) and greetings from helsinki:)

Reply
Becka

Ett tips om du vill bli frisk nu, då går du och köper Kan Jang, du kommer må bättre på nolltid! Finns på apoteket eller i alla möjliga matbutiker. Hoppas du mår bra snart :)

Reply
jennie

Ett jävla gnäll på dig hela tiden, alla vet att du är sjuk. Det räcker. Ställ inte upp på plåtningar då om du är så sjuk och allt sånt!!! Om det är så jävla jobbigt.
Du bara klagar hela tiden, klä dig i normala kläder som man gör så slipper du nog bli sjuk hela tiden!!!!

Reply
Lollo

Ääälskar skorna!!

Kolla in min blogg, där jag skriver om mode&vardag. Jag bjuder er på roliga bilder från dagen och mycket musik.
Välkommen!
//www.llollobc.blogg.se

Reply
Emma

Ville bara börja att säga att du är sjukt snygg, sen undrar jag om du fortfarande röker eller om du har slutat? :)

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Du har en underbar blogg och jag följer den dagligen. Ser verkligen upp till dig.
Har skrivit lite om dig på min blogg, hoppas det är okej?
Du får gärna gå in och titta.
Kram
Ebba

Reply
kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D

:D cutie <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Jag älskar också serierna ! Undrar om blondinen kommer tillbaka till greys anatomi ! Om jag hade en kille som Stallone då skytte han få fett med stryk !

:D Fult att vara otrogen och göra kvinnor på smällen !

:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Sara

Vad du är fin! Tänkte att det alltid är kul att få (och ge) en komplimang ibland!
Älskar armystilen :) Kram!

Reply
JENNY ♥

Kenza, kan du inte berätta lite VAD det är du tycker är roligt med att stå framför kameran? Jag som själv gillar att stå BAKOM kameran har skitsvårt för att stå framför kameran utan att “fula” mig… vad är det för känslor du gillar? var det du gillar med att modella? Vad tänker du på när du står där framför kameran? Kan du inte skriva typ ett inlägg eller nåt om det? :D Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*