• header

BIO

Nu sticker jag iväg på bio! Mys! Vi ska se the Fighter.. Vill så gärna se Black swan men det vill inte Aleks… Så om the Fighter suger, jävlarrrr vad jag ska skylla på honom då!! Minns en av våra allra första dejter då vi gick på bio och såg en film som JAG hade valt, och som inte var himla bra då (den sög..). Får fortfarande höra “kommer du ihåg den gången du valde den där kassa filmen?” varje gång jag ska välja film, haha..

Nej nu måste jag sticka iväg.. Har tidsinställt ett inlägg till er kl åtta! Puss!

123 Comments

emme

black swan är grym, lite knepig, men hellt klart värd att se :D hoppas ni har kul iaf ^^

Reply
Daniella

Jag skrev en kommentar i ett annat inlägg, men du kanske missade kommentaren så jag skriver det igen:

Jag har gjort en fansida om dig, (http://kenzasfansida.blogg.se), jag undrar om jag får tillåtelse att lägga upp bilder på dig där på min fansida? Om jag inte får det, så kan jag ta bort headern och sånt Tacksam för svar! <3

PS: Tycker Tyra det är okej att jag lägger upp några bilder på henne för jag har gjort ett inlägg om Kenza&Tyra show där jag la upp några bilder från eran plåtning tillsammans! =)

Reply
madde

tips black swan har kommit ut på dvd. iaf i usa så det är bara att ladda hem:)

Reply
Linnea

Black Swan är att rekommendera :) man känner sig lite djupare, haha, efter att ha sett den… breddade min smak av film kan man säga

Reply
josefin

åh, då får du vänta lite till på hämnd :p the fighter är sjukt bra!! :)
Men nästa gång kanske han väljer en kass film;)

Reply
Sofie

I värsta fall kan du ju i alla fall tillbringa 2 timmar med att njuta av att kolla på Christian Bale! ;D Du får berätta sen om den var bra eller inte.

Kram
/S

Reply
Erica

Åh, The fighter är jättebra! Och jag gillar inte ens såna typer av filmer egentligen. Men med min favorit Mark Wahlberg i huvudrollen kan ju inget gå fel ;)

Reply
Lina

Black Swan måste du verkligen se! Det är en otrolig stark film och skådespelarna är riktigt duktiga.

Reply
yey!

Yey jag var först! :O haha coolt….;) Black Swan är skitbra! Så om the fighters är dålig får du skylla riktigt mycket på Aleks, för Black Swan är en riktigt toppenfilm! Haha den rekommenderas starkt! Kram!

Reply
Helene

‘Black Swan’ er av de beste filmene jeg har sett. Fikk meg virkelig til å drømme meg bort :)

Reply
kristin

Kollade på the fighter för två veckor sen med en dejt, den sööög! haha
hoppas ni tycker den är bättre:)

Reply
Julia

Black Swan är skitäcklig. Väldigt dyster och typ…plågande, eller nåt. Jag mådde verkligen dåligt efter jag sett den, men jag är en sån som lätt sugs in i filmer och blir väldigt påverkad av dom, annars skulle jag nog tyckt att den var bra :)

Reply
Louise

Hade också jätte stora förhoppningar på Black Swan, men det var bland de sämsta filmer jag sätt!

Reply
Stina

Hejsan! Jag vill bara lägga in en varning till alla, dig med kenza :) köp INTE INTE INTE från http://www.Melba.se !!!! Dom har tagit bilderna på kläderna/skorna från någon helt annan sida sen får man dåliga kopior! Jag gjorde misstaget att köpa ett par skor och såg att dom var inte alls som på bilden så reklammerad men fick tillbaka skorna då de påstår att returen inte var godkänd! Så nu får jag betala 600 kr för ett par skor som är värda 50 kr!!! Så jag säger igen köp INTE på http://www.Melba.se!

Reply
Becci

The Fighter är riktigt bra! Men det är Black Swan också! Så sen den om du får chansen senare! :)

Reply
Nelly

Tänkte bara säga, detta avslöjar inte filmen, att Black Swan handlar om en mammas sexuella utnyttjande av sitt barn. Det fattade jag inte alls när jag såg filmen, haha! Ha det så kul!

Besök gärna min blogg och se bilder från plåtningen! Kram!

Reply
:)

Hej!
jag har en fråga: hur gör du för att få så fin hy?
din blogg är bäst KRAM KRAM!

Reply
Moa

Hej Kenza. Snälla vet att det är väldigt tjatigt och att du förklarat detta tidigare. Men får verkligen inte till mitt hår så som du får till de. kan inte du göra ett videoinlägg där du går steg för steg ? SKULLE VARA GULD VÄRT!

Reply
jessica

Oh Kenza, du måste se Black Swan. Den är creepy på ett bra sätt men främst fruktansvärt vacker och grymt bra! Satt helt fastnaglad vid duken haha^^

Reply
Cajsa

Black Swan är jätte bra! Gå och se den! :D
Eller det beror väl på från person till person, men om man tycker att ballet är en väldigt vacker och underbar dans, så älskar man filmen… :)

Reply
Emma

Om du vill läsa en blogg som bara handlar om naglar så ska du läsa min ^^ Nya nageldesigner varje dag(oftast iaf ^^) Så ses där :)

Reply
Rebecka

Hej Kenza!
Jag skulle behöva din hjälp, det är så att jag ska på bröllop i sommar och jag vill ha ett par riktigt snygga skor och tänkte om du visste några som passar till bröllop? :D

Gillar verkligen din blogg, den är superbra och du är så himla vacker!

Tack på förhand
Kram Rebecka!

Reply
jannike

Hej Kenza. Skulle så GJÄRNA vilja att du kommenterar på min blogg. (: sku älska det♥ Jag har en skinnjacka som du designat hemma i min garderob, älskar den, tack för att du kommit på den. ((: + att jag har skor av dig med, dom är ursnygga. Love It!♥

Reply
Pisa

Black Swan är en riktigt bra film, väl genomtänkt med begåvade skådespelare.. den skulle du verkligen sätt!

Reply
Camilla

Hoppas filmen är bra! Det värsta som finns är när man väljer en dålig film på bio, kan vara svårt att gå ut ifrån den, hemma kan man ju bara stänga av eller byta kanal ;)

Reply
Pisa

Black Swan är en riktigt bra film! Väl genomtänkt med mycket begåvade skådespelare. Den skulle du verkligen ha sätt! Den toppar lätt en av de bäst filmerna jag sätt iaf :)

Reply
Sara

Hahaha men ånej, hatar när det man har gjort blir ett stående skämt haha, men vadå förresten Black Swan ska ju vara jättebra? Den har ju till och med vunnit en oscar (minst).
Kram!

Reply
Eman

Ni borde ha sett “I am number Four” OOOOHH gryyyyymt braaa!!!
Men berätta hur “Fighter” var :)

Reply
Mikaela

Black Swan är hur bra som helst! Det tyckte min pojkvän (och några av hans polare) också som mest gillar the fighter och liknande :) det är ju en thriller och faktiskt riktigt obehaglig! Men the figter är också bra så inget att sura över :D puss

Reply
Ebba

du behöver inte oroa dig, the fighter är världens bästa film! men jag förstår att Aleks vill se den, den är rätt häftig!

Reply
Lenore.

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig som jag så gärna hoppas på att du svarar på. Hur får du till de fina lösa lockarna i ditt hår!?! Jag har försökt så många gånger men det slutar alltid med att de blir hårda och fula. Snälla snälla snälla berätta hur du gör! Kramar från Lenore.

Reply
Mickan

Sådär tjatar min pojkvän varje gång jag vill välja film också och sen lägger han till “Men du somnar ju varje gång ändå, så varför skulle du få välja film?”. Tyvärr är det sant:P

Reply
josephine

Min pojkvän ville verkligen inte se Black Swan (ballerinor och drama liksom) men efter att jag tvingat honom att se den med mig så visade det sig att han älskade den! Hoppas att Aleks vill se Black Swan med dig, det borde han verkligen i alla fall!

Reply
hannah

min pojkvän tyckte att black swan var skitbra! den handlar liksom inte bara om balett…den är ju en thriller!
jag fick honom att se den genom att berätta om den lesbiska scenen (som egentligen inte var så värst speciell, men det funkade som lockbete hahha) och sen när han väl sett den så tyckte han som sagt att den var skitbra. :)

Reply
Nina

Jag såg den filmen med mannen här hemma i tisdes och den var Superbra! Lite annorlundare verklighetsskildring, inte så mycket hollywood aktigt och musiken, ahh så bra! dom använde riktiga låtar :) ska bli kul att få höra vad du/ni tyckte! Kram

Reply
Aleks

Jag har sett båda och tycker The Fighter är grym och att Black Swan är sämst! Hahah dock är det inte många som håller med mig :P

Reply
Jessica

Den filmen är superbra!! Trodde inte att den skulle vara rolig, men det var den verkligen! Över mina förväntningar!

Reply
Anna

I det här fallet har Aleks rätt. Black Swan är absolut inte värd att lägga pengar på! Inte tid heller för den delen… Nej, den var en stor besvikelse! När det gäller The Fighter har jag sett halva, somnade sen, men inte för att den var dålig… jag var bara väldigt trött ;) Men den ser jag gärna klart någon dag! :)

Reply
s

Blackswan e grym!! Ladda ner den på tankafetast istället o kolla hem, lika bra kvalité:) Fick hem din jacka idag kenza4, såååå fin… love it..kram

Reply
Clara

Nejmen gud!
Din kille stämmer in nästan exakt som jag har föreställt mig en karaktär i mina favoritböcker.

Reply
sara

black swan är värkligen en se värd film, ganska hämsk men fan va bra den var, du måste se, tror dock de är kul om du tar med tjejkompisarna då jag inte tror killar gillar den på samma vis :)

Reply
Nad

Hej Kenza! Jag läser en jättebra blogg vid namn nuja.blogg.se
Denna blogg tar upp viktiga problem i vårt samhälle och i vår värld, den är absolut inte politisk vinklad. Utan den tar upp fall om våldtäkt, jämnställdhet, nyheter från Libyen, Kina you name it. Skulle vara oerhört snällt av dig om du kunde länka denna blogg, då jag vill nå ut till så många som möjligt.

Du är en inspiration!

Tack på förhand <3

Reply
Sabina

synd att du inte vann för black swan är grymt bra.
natalie portman är grym i filmen :)

Reply
Mia

Kenza, jag såg black Swan igår, fyyy fan vad bra den var men the fighter är med så grym! Hoppas du gillar den med. :)

Reply
Suzette

Black Swan är en konstig och annorlunda film. Många tycker den är bra men jag tycker man lika bra kan vara utan!

Reply
Maria

Hej! :D

Jag har precis börjat läsa din blogg och jag tycker att det är himla kul att läsa om vad som händer i din vardag! :D
Och så måste jag säga att du är otroligt VACKER! =)

Hoppas filmen var bra! :)

Kram!^^

Reply
Gaymasen

Haha! Låter som första gången jag skulle bjuda min puss (karl) på middag och jag blandade hejvilt; räkor, ananas, mango, turkyoghurt… Det blev pizza. Det brukar jag få höra om ;)

Reply
MAdeleine

Black swan tyckte jag var väldigt knepig, Men visst är den värd att se. Dock har jag hört mycket bra om The Fighter :D ! SKulle vilja se den jag med :)

Reply
Katta

Du bode se Justin bieber: Never Say Never! Jättebra film, även om man inte gillar JB så mycket! KRAM!

Reply
Micha

Vart har du köpt tröjan och hur mycket kostar den? :)
Du är underbart vacker.

Reply
Julia

Har läst din blogg i flera år, men tror nog aldrig att jag har kommenterat!
Vill bara säga att du är jättefin och att jag ser upp till dig för att du kommit så långt i livet, samt att du verkar vara väldigt vettig och smart!
You go Kenza!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*