• header

Mobilblogg – soool!

Jag och Mani promenerar i solen! Vi hinner med en fika med en vän innan vi har tid hos vet. Sedan måste jag hem och ta itu med lite jobb.. Bloggar massor då!

74 Comments

elizabeth

vågar man hoppas på ett lite snabbt inlägg “ur mina garderober” älskar det (: gärna något udda plagg, en cool klänning eller så? ha det bra

Reply
Annika

Du måste se Black Swan! Så himla gripande och välgjord! Och Natalie Portman är ju fantastiskt vacker som vanlig:)

Reply
Sofia

Heej! :) du har säkert fått denna frågan flera gånger men jag undrar om du gick på din studentbal och undrar vad du hade på dig!
You Rock!

Reply
emma larsson

hr en fråga och är tcksam för svar.

hur laddar du upp bilder från din iphone till bloggen?`har försökt göra det men det gick inte. snälla svara! jag behöver verkligen hjälp med detta.

puss o kram du är bäst

Reply
Alien

Hej Kenza! Hoppas ni har en skön promenad ute i solen, här är det pissregn och halvstorm som vanligt. Tänkte bara om du hade lust att hjälpa våra favoritkillar i TH med en liten röst? Det är MTV’s Musical March Madness och vore ju kul om TH vann, just nu ligger de under så ju fler som röstar desto bättre :) Inte menat som spam eller nåt, bara tänkte att du gillar ju dem oxå :)
Ha en jättebra dag! Din blogg är bra!

Reply
josse

Hej Kenza!

Är det inte dags för en liten uppdatering av din header? Jag längtar efter en vårig så att man verkligen får en vår-feeling när man går in på din blogg :D någon solig och fil :) kram

Reply
julia

Asså hur gör du för att få så fin hy? Vet du nå bra tips så dela gärna med dig, det skulle vara jätte snällt! :)

Reply
Daniella

Hej Kenza!

Jag har gjort en fansida om dig, (http://kenzasfansida.blogg.se), den är inte helt klar, men jag undrar om jag får tillåtelse att lägga upp bilder på dig där på min fansida? Om jag inte får det, så kan jag ta bort headern och sånt :D Tacksam för svar! <3

Reply
Elin

Åh vad mysigt med en promenad i solen. Ska nog också ta en lång promenad när jag kommer hem från plugget. :)

Reply
Pernilla

Helt seriöst kenza, tycker du ens att det är roligt att blogga? man vet ju vad det kommer att stå i din blogg varje dag nuförtiden, och sen att du har blivit så sjukt personlig att du inte ens kan säga varför du ska till vetrinären med din hund? så farligt kan det väl inte vara att berätta det? förstår om du inte vill att folk ska veta saker om ditt privatliv, det är ju ditt eget! men det börjar bli för tråkigt när du inte kan berätta NÅNTING längre..

Reply
Victoria

Hej Kenza! du har ju en Canon Powershot G12, jag funderar själv på att köpa en sån och undrar om du tycker att den är bra :)?

Reply
felicia grankammar

hej kenza! undrar vilken storlek du har på din kenza 3 jacket, eftersom att jag nu inom någon vecka skall köpa den, och eftersom att den är slut i affären här i växjö, måste de beställa in den, och då måste jag nämligen vara helt säker på storlek. Pendlar mellan 32-34, hört att den är stor i storlekarna?
Tack på förhand, Kram!

Reply
amanda

Snälla kan du göra ett inlägg med tips om bra shoppingställen/affärer i London?:) ska dit på onsdag, så skulle vara jättetacksam för det!!

Reply
Daniella

Hej igen Kenza!

Jag behöver svar på en fråga;
Var det Gabbi (Gabriella Elio) som sminkade dig till ELLE-galan 2010? Tacksam för svar!

Reply
sanna

hejsan jag undrar om du skulle kunna visa en bild på din mobil? skulle vara roligt att se hur den ser ut och så eftersom att den värkar ha en bra kamera;) kram♥

Reply
kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D

:D KrAmSiSaR <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

söta bilder ! :D Går hunden barfota eller med skor ? Stenar där på bilden !

:D Lycka till med ditt jobb ! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Little ME

Kenza en fråga :)

OM du hade fått chansen till och bli ihop med din favorit från TH,hade du tagit den ? =)

Reply
frida

kan inte du göra en tillbaka blick från när du var yngre? Skulle vara så kul. Tex, första gången du var utomlands själv utan föräldrar, och några minnen. Kan du inte berätta om när den där modell argenturen nobbade dig också? :) Hehe.

Reply
alice

hej:D

jag är på jakt efter en mysig enfärgad hoodtröja… Var har du köpt dina hoodtröjor? ;) tack så länge.

Reply
stina

Vart har du köpt din hoodie? :D
letar som en tok efter hoodies med snygg luva, men kan inte hitta nån. Din är verkligen SJUKT snygg! (precis som allt annat du tar på dig!!)

Reply
johanna

kenza?!

jag fick en rosa väska (alltså dem du designat) i julklapp detta år, hade med den i skolan i en större väska och glömde kvar den i ett så kallat bås, när jag kom tillbaka var den stulen! hade nu tänkt mig att köpa en ny rosa, har tittat runt minst en timme och letat flera sidor på google efter en men exakt alla rosa och svarta är sluut..

Tror du att ni kommer köpa in några mer?? Tacksam för svar
Kram Johanna

Reply
Blerta

Vad är det för jeans du har på dig på den bilden? Såg dem även på inlägget ovan. Världens bästa blogg har du! Du blev galet vacker på plåtningen också^^

Reply
Isabella

Du har super vackra ögon fransar! hur gör du för att få dom så fina och långa ?
Vad använder du för mascara ? :p / Isabella

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*