• header

Nytt från Kan Dee

Här har ni bättre bilder på den snygga t-shirten jag har på mig ikväll! En ny från Kan Dee. Jag verkligen ÄLSKAR hennes snygga linnen och t-shirts! 

170 Comments

elizabeth

åh du är så snygg! sluta vara så snygg ^^ modellen klär dig verkligen, enkelt men ändå sexigt och modernt. ha det mys på bion

Reply
Simone

Va roligt att du är Sveriges största bloggerska,enligt bloggportalen.

Fin magtröja föressten,kram !

/Simone

Reply
B

Hej Kenza!
Jag vill bara säga att jag älskar dej och din blogg.
Jag läser varenda litet ord som du skriver och kollar på varrenda liten bild. Det kanske låter lite stalker men jag menar bara att jag älskar dej! Nu kan jag ju inte säga att jag känner dej som person eftersom att jag aldrig har träffat dej(fast det skulle jag verkligen vilja!), men det som jag “känner” dej via bloggen så älskar jag dej! Jag är lite mullig men du har räddat mej från att börja svälta mej själv och allt möjligt har du hjälpt mej med!
PUSS!

Reply
nora eslander

Hej kenza!
Det va en tid där jag inte mådde bra, va inte stolt över min kropp ville bara försvinna, sedan började jag läsa din blogg och du fick mig att känna mig viktig. Du fick mig att vara stolt över min kropp och fick bättre självförtroende. När jag blir äldre vill jag bli som du, jag vill vara en idol. Jag vill att någon ska se upp till mig. Du var jätte viktig för mig. Tack Kenza du är en del av mitt nya jag!
TAck puss

Reply
Michelle

Du, jag har en fråga, vart har du köpt dina underbara Jeans? älskar verkligen dem!!! tacksam för svar:) T-shirten var jätte fin förresten!!!

Reply
Annie

Åh vad somrig klädsel! Supersnyggt dessutom! Om du är intresserad av navelpiercingar eller ringar till sommarn så får du gärna kika in på min lilla nystartade webbshop – http://navelpiercings.se

Reply
Sophie

Skit fin tröja, jag är också helt förälskad i sådana tröjor har typ hundra!
Men är det inte lite kallt eller?
Kram :D

Reply
Amanda

Hej Kenza!!! :) Alskar din blogg, din still allt! Du som har sa koll pa mode kanske vet vart man kan hitta snygga Marc Jacobs T-shirts? Har du nagot tips!??

KRAMAR!!!

Reply
Stephanie

Hej kenza sjukt vacker är du och du har en jätte fin krobb:) men varför har du inte navelpiercing du skulle verkligen ha passat i en:) puss på dig

Reply
emilia

Riktigt snygg t-shirt!
Jag har en fråga som jag väldigt gärna skulle vilja ha svar på; hur och hos vem fick du ditt första modelljobb?
Tacksam för svar! Kram :)

Reply
Maria

Jättefint! Kan inte du visa vad du i stort sätt brukar ha i din handväska? Vore lite kul :) typ “detta kan du hitta i Kenzas väska..”

Reply
Rikke

Jeg tænkte på… Sender Kan Dee til Danmark? Jeg kan nemlig ikke rigtig finde noget om det på deres hjemmeside :-( …

Reply
Ninni

Jätte fin som vanligt! Eftersom jag har nästa likadan kroppsbyggnad som dig undrar jag vilken storlek du har? :-D

Reply
erica :)

Hejhej,
Jag skulle gärna veta vart du har köpt det översta örhänget.
Det dära med korset vid brosket, haha jag hoppas du förstår ;)
sjukt snygg du är kenza!

/ En tjej som är ett superstort fan av dig!
Erica 13 år! :D

Reply
Malin

Gå in på hellomiami.blogg.se för att se ett tecknat porträtt på Kenza, riktigt bra^^

Reply
J

Heej Kenza! Tänkte bara fråga om du vet några bra online-klädbutiker, om det är så att du brukar handla kläder på internet? Har tappat all inspiration! :O

Reply
Ninni

Jätte vacker som vanligt! Har bara en fråga om man har en smalare kropp än dig passar den ändå? För att det finns bara till S trots allt!…

Reply
Malin

Hej!
Jag och min vän ska till Stockholm snart och undrar om du skulle kunna rekommendera några bra affärer till rimligt pris och vart dom ligger?
Tack! :)

Reply
Hemmafrun i USA

Alskar ocksa Kan Dees grejer!

Imorgon drar jag igang en ny tavling pa min blogg dar jag lottar ut VICTORIA’S SECRET PRISER!!!

MISSA INTE DET!

Kram pa er alla! ♥ ♫ ♪

Reply
Johanna

Sjukt snygg tröja! Nu var jag bara tvungen att köpa en egen och jag som ska till London och shoppa loss också :) Måste bara tillägga också att det är alltid kul att läsa din blogg!

Reply
sandra

hej, jag skulle behöva be om en super tjänst! skulle du kunna berätta hur du håller dig i form? jag är en tjej med ångest över min kropp vill träna. men det är svårt att hitta det rätta träningssättet och det svåraste av allt är att hitta glöden, har du några tipps på hur man kan finna motivationen, villken mat man ska äta osv. alla säger att det är så lätt men det kanske är för att de redan är så smala och fina. men jag står i den sitsen där det verkligen är tungt. snälla vägled mig lite, inspirera mig!
kram/ Sandra

Reply
Michaela

Hur kan du vara så snygg Kenza? Du är verkligen en person som fötts med snyggheten i blodet, måste bara säga att du ser perfekt ut:) Keep going!

Reply
Ella.P

Hvilken strls har du i cheap monday buksene fra weekday? De svarte? De er sykt fine! Har like selv og jeg liker de utrolig godt!! :) stor fan av deg!

Reply
Johanna

FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där
jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder
och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och
politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet,
du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få
upp ögonen för bortglömda missbrukare som intefått den hjälpen jag har fått.
Media är makt. MVH JohannaZoe

Reply
martina

Vill du läsa en blogg där nästan alla inlägg av olika slag blandas upp med min ironiska humor? Klicka på länken och känn dig som hemma i min värld, där en person vid namn Martina Olsson är chef ;)

Reply
Tricolore

Snyggt! Magkort är inne i år! Köpte en grå magkort tröja från H&M häromdagen. Hoppas den kommer till användning.

Reply
marina

Vilken storlek har du? köpte en acne tröja “wonder” som är lite kortare i modellen. anses inte som mag tröja men magen syns ibland ändå =) Tyckte denna var lite väl kort eventuellt då jag har “stora” axlar av mig själv… Vilken storlek har du?

Reply
Fanny Westergård

Hej Kenza! Har letat efter ett liknande örhänge som du har på dig vid mitten av örat ett tag nu men aldrig hittat något. Så jag undrar bara vart du har köpt ditt? :) Maila gärna svar tillbaka! Tack! Kram / Fanny
[email protected]

Reply
Linnéa

i vilken “stadsdel” i stockholm bor du i? :) undrar eftersom det verkar som att du bor typ på stureplan… asso, inget illa menat!! och, kan inte du berätta vilken kennel Mani kommer från? :D

Reply
nelly

hej kenza!
jag har skickat ett mail till dig som jag gärna vill att du svarar på så fort som möjligt! :) det är till ett skolarbete! :)
KRAM! Nelly

Reply
Felicia Denzel

Vad har du för storlek på hennes t-shirts?? Jag vill beställa några och vi är ungefär lika “stora” hehe! Tacksam för svar :)

Kram Felicia

Reply
ilaf yassin

halllllllllllllllåååååååååååååååå,
jag har hört att du och din pojkvän har gjort slut?
..är ju inte direkt säker, kanske får ta och berätta ltie :)

Reply
clara

Snyggt linne, du passar i det verkligen ! :)
Har bara en fråga: Varför har du t.ex örhängen och tröjor som det är kors på om du inte är troende? ;)

Reply
KAN DEE DRAWiNGS

Tack tack tack Kenza för dina fina ord! Jag kan knappt fatta att du skrivit ett helt inlägg tillägnat mig! Jag fick en chock när jag fick se det! Jag är så himla glad och stolt över min vår och sommarkollektion och att då du också gillar den gör mig ännu lyckligare! Tack för att du är en sån fin människa Kenza! Kraaaaaam! <3<3<3

Reply
eemma

helluu Kenza! har bara en liten fundering om dina t-shirtar och linnen från Kan Dee; vad har du för storlek på dom? tycker nämligen att de är så snyggt när de sitter lite löst och det är så svårt att veta hur de sitter om man ska köpa eftersom det inte går att prova…
Tacksam för svar :)

pussar och kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*