• header

White pants

Jag har ju glömt visa er mina nya byxor! Köpte dem inne på Zara för typ 2 veckor sedan, för bara 299 kronor. Var ute efter ett par vita chinos med pressveck, smala längst ner och gärna lite ankelkorta… Och det var precis det jag hittade! Jag kommer använda dessa flitigt i vår/sommar med färgglada toppar eller accessoarer. Orange, blått och rosa är så jäkla snyggt till vitt! Annars så är det riktigt snyggt att köra vitt på vitt också.

De har legat i en påse sedan jag köpte dem så de är lite skrynkliga nu..

92 Comments

GBP

Byxorna är jättefina men jag som är så noga märkte att du kan hantera “DE” och “DEM” på rätt sätt. Få bloggerskor/bloggare som kan det! Hahaha, så det faktumet fick mer av min uppmärksamhet ;-)

*knäpp*

Reply
Lisa †

dom där skorna… har craveat dom ända sen du visade upp dom i bloggen första gången och har bara fått tag i ett par ungefär likadana fast röda!!! skitbajs att jag inte hittar ett par blå. sålde ju som smör på zara så hann inte haffa ett par! damn you kenza! men fan va snygg du är!

Reply
Alexandra

Heej kenza! Snygga byxor :) jag undrar en sak…..hur mycket röker du? Jag röker själv men försöker skära ner eller vad man säger hehe. Några tips???? Puss!

Kenzas svar: Jag feströker.. Men ibland blir det någon till vardags också men försöker låta bli.. Har inga tips, allt handlar om viljan. Kram!

Reply
R

Heeej kenzii hahaha (a) vad har du för storlek på dem? för jag har typ likadan kroppsbyggnad som dig så tänkte beställa ett par, och dom satt så fint på dig asså :) pusspuss. en sak till, världens vackraste är du <3

Kenzas svar: XS! Tack sötnos!

Reply
Maja

Mer om de snygga skorna, tack :D

Kenzas svar: Hehe, gamla från Zara.. Har ett par i chockrosa också. Älskar dem!! :)

Reply
Ulrika

Jag gillar egentligen inte den typen av byxor men dessa var verkligen hur snygga som helst:)
Riktigt snygga också:)

Reply
sara

hahahahha så jävla dålig . du gör exakt samma sak som kisse … åh kolla va ja köpte för 100 år sen bara för att du typ sätt nått snyggt idag eller nått så jävla fult haha guuud assså

Reply
johanna

kenza?!

jag fick en rosa väska (alltså dem du designat) i julklapp detta år, hade med den i skolan i en större väska och glömde kvar den i ett så kallat bås, när jag kom tillbaka var den stulen! hade nu tänkt mig att köpa en ny rosa, har tittat runt minst en timme och letat flera sidor på google efter en men exakt alla rosa och svarta är sluut..

Tror du att ni kommer köpa in några mer?? Tacksam för svar
Kram Johanna

Reply
angela

vilka snygga skor. kan inte du ha en video blogg där du visar dina skor, och kläder?

Reply
Caroo

Hejhej. I have a question, could you see yourself wearing these pants with Converse? Like black. I have similar pants but in beige and I don’t know what to wear with them. I am very tall, so no heels for me. Do you think I could pull out the look with a good couple of Converse? Or do you have some other suggestion? I really hope you could answer to me, even though I write in English.

Reply
Sara

Älskar dina skor! Så himla snyggt med lite färg till våren. Är dom från Topshop? :) Gillar byxorna också, men jag skulle nog inte våga ha det själv tyvärr.
Kram

Reply
undrande

undrar vad du tycker om smycken i brons? SJälv älskar jag silver men har börjat falla för brons :D

Reply
Johanna

Hur fina som helst. Beställde på nätet men satt inte ens i närheten såhär snyggt på mig. Så nu har jag ett par skitsnygga vita brallor hemma som jag får försöka göra mig av med :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*