• header

I’M IN LOVE!

Hur fantastisk är inte min nya silver-klänning från Acne? Jag vill gifta mig med den!! Älskar ryggen, färgen, materialet. Det stod mellan denna och en likadan fast i svart, och jag är så glad över att jag valde den silvriga!

Jag köpte den i en butik i Malmö, 1400 kronor

187 Comments

Hale

<3 u
Varför tar u alltid korta kläder på dig?? eller du kanske är mycket lång så allting blir kort på dig? =P
Älskar dig <3

Reply
Sofie

På ett sätt älskar jag den, men på ett annat sätt känns den som ett nattlinne. Min hjärna blir helt förvirrad, haha! I vilket fall var du fin i den!

Kram
/S

Reply
kimberly

kenzaaa snälla svara på detta :D

vilket läppstift använder du? jag har en favorit från maybelline, men självklart slutar de sälja den -.-.
Färger påminner lite om ditt läppstift :D

Reply
Stina

Den var helt fabulous!
Kan du förresten inte ha ett inlägg om vad du tyckte om senaste h&m katalogen? Kommer ihåg när du hade det för nåt år sen, det var skitbra!

Reply
bella

Urfiiin kenza och den sitter hur snyggt som helst på dig precis som allt annat ;) haha besök gärna min blogg! puss

Reply
Elin

wow, så fin! tur att du tog den silvriga, tänk dig liksom i sommar när du kommer vara sådär riktigt brun :D grymt fint!

Reply
J

hej Kenza! Har en fråga angånde din smyckeskolletion med Guldfynd. Har spanat in ringen med två vingar och kubisk zirkonia (så svårt att beskriva, men tror du fattar vilken jag menar ändå :P). Undrar hur den ser ut irl och hur stor den är? Om du har den hemma, kanske du kan ta kort på den och lägga ut? :)
Mvh
J

Reply
M A L I N

Sådär benig brukar du inte se ut? =( <3 Hoppas det är en speciell vinkel du fotat från bara och ljuset som påverkar det! =)

Reply
Julia

Silver “silk” dresses look fucking hot on a sugar brown skin. Now I wish mine was a bit more tanned ;)

Reply
siri

Snygg klänning!

Tänkte att du skulle veta att det finns en tjej som har målat av dig skitsnyggt! Hennes blogg heter Hellomiami.blogg.se :) Den är så fin så du borde verkligen se den!

Reply
Anneli

Nja, du brukar oftast ha skitsnygga kläder, men denna såg ut som nåt en mellanstadieelev skulle kunna ha slängt ihop på syslöjden i skolan. :-/

Reply
Therese

Jag är en tjej som går ur nian detta året, och jag håller på och letar efter en klänning till skolavslutningen men jag hittar verkligen ingen alls. har du någon bra hemsida som du vet har snygga/söta klänningar som passar till avslutningar? jag har även kollat både bubbleroom, nelly och en massa andra. Snygg klänning dessutom!

Reply
Bella

Sorry honey… Men den ser billig ut. Definitivt inte värt 1400. Snarare 100 kr på någon marknad. Gillar din blogg annars.

Reply
frida

amen herregud vad snygg! jag vill ha.
vart i malmö har du fått tag på den?

åh, finaste någonsin!

Reply
Jullsaaan

Sååååååååååååååååååååååå snyyyyyyyyyyyyyygg!!!!!!!!!!!!!!!!
Synd att Acne plaggen är så dyra :(

Reply
anna

Åhhh, så himla vacker! Du är så vacker Kenza, både på insidan och utsidan!! kram

Reply
sandra

Hej Kenza, jag gillar din blogg massvis, älskar att se alla dina kläder :)
Tänkte fråga dig om ett tips.
Jag har inte varit ute på superlänge, var inte ute under hela graviditeten och har inte varit ute nu efter heller och min lilla dotter är 8 månader! Det var väldigt länge sen och jag börja känna mig lite nervös över detta.
Vi ska ut på dans om två veckor och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.
Kan du inte komma med något tips?
(jag bor låångt ifrån storstäderna och alla acne och topshop butiker osv, men nåt man kan beställa på nätet eller något annat i någon mer “vanlig” affär?)
Snälla hjälp mig!

Reply
Dejana, Beautyfreaks.

Vad faan! Har kollat igenom typ 20 st. av dina inlägg via Bloglovin’, men ALLA dina bilder kapas! Man ser bara en centimeter längst upp på bilderna =(. Vet inte om du kan göra någonting åt saken, men känns ju kanske surt för dig också att man inte kan se dina bilder! Många kramar!

Reply
Sandra

Kärlek vid första ögonkastet! Galet snygg den är!! Vill också ha en sån. Hehe :)

Reply
Hemmafrun i USA

JAG ALSKAR DEN!!!!! SAAA SNYGG!

Missa inte min tavling jag har idag pa min blogg dar du kan vinna lyxiga priser fran VICTORIA’S SECRET for ett varde av 700 kronor!!

VICTORIA’S SECRET, people!!

Reply
maria

ryggen e ju skit snygg o så..men från midja och neråt ser det ut som om det är fööör mkt tyg, o det ser så slarvigt ut :S

Reply
julia

Hej kenza! :D
du var ju hos din syster nyss i Malmö , och så tänkte jag att du kanske kunde lägga upp en bild på henne? Lite nyfiken på hur hon ser ut, om hon är lik dig , elr kanske finare , ne skojja bara , men är lite nyfiken , kram!

Reply
Sofia

Hej Kenza, kan inte du snälla lägga ut en bild på dig och din syster så man ser om ni är lika? :P jag förstår om du inte vill men det skulle va kul!! :D

Reply
Sara

Åh herregud vad snygg!! :D Helt rätt val med silver (vet iofs inte hur den såg ut, men jag kan gissa..)

Reply
Hej!

Från din frågestund, om du upplever att det blir torrt i ögonen pga linser på kvällarna så kan du ta en ögondropp:) finns ju på synoptiker, för linsbärare, kan bli torrt under vintern/torra miljöer. Säkert något bra!:-) Och klänningen, jättefin! :)

Reply
Helena

ÅÅÅH!!!!!! de va ta mej fan den snyggaste klänningen ja fan settt!!!! snart slutar jag läsa din blogg alltså haha varje gång man ser nått snyggt du köpt blir man ju fan deprimerad av priset!! Men men :D .. den satt riktigt fint på dig! pussss

Reply
isabella♥

kolla in min tävling där du kan FÅ ett par awesome örhängen , allt du behöver göra är att skriva jag är med , kraaam =)

chit va fin :O

Reply
katarina

hej!!riktigt snygg klänning,måste ha:)!! varit inne på acned hemsida, e färgen på klänningen leather grey? Det hade varit snällt om du hade lust och tid att svara för den var sjukt vacker…
mvh katarina

Reply
lina

älskar man bara inte när man har svårt att välja mellan två klädesplagg och efteråt inser hur rätt man valde? :D

Reply
Nathalie

Fyfaaaaaan vilken snygg klänning! Och på din kropp sitter den ju perfekt!
Kram :)

Reply
Anna Högberg

Hej Kenza!
jag undrar bara varför du håller upp den på typ alla bilder, är du missnöjd med längden? kram! gillar din blogg :-)

Reply
Nadia

I vilken butik i malmö köpte du denna klänning. Den är otroligt fin och jag vill köpa en likadan. jag bor i malmö.
Fanns den även i vit?

Reply
Petra

Nja ser mer ut som en påse..Eller en hemmasydd grej. Inte det snyggaste du har..

Reply
:)

ååhhh kenza, snälla kan du inte säga vad affären hette för jag vill verkligen ha en sån fin kläning med rygg till skolavslutningnen snällla om du inte kommer ihåg vad affären hette så snälla har du tips på ngn liknande!
loveee, du är bäst!!!

Reply
Elemina Karlsson

Keeeeenza! :)
Hur fin klänning som helst, men när du har en sådan klänning med den sortens ryggar – vad använder du för BH eller använder du ingen? TACKSAM för svar, vill gärna veta!
HUGS!!

Reply
johanna

sjukt snygg stil du har alltså! :)
tycker du inte alls är som alla andra “stora” bloggare, om man skulle jämföra dig med kissie så skulle kissie inte ens klara av att gå osminkad ens till brevlådan. tycker det är så sjukt bra av dig att du vågar gå osminkad och har en egen stil som inte bryr sig om vad andra tycker och gör, vilket väldigt många i sverige är emot, men det kanske är för att du är minst lika fin i smink som utan! fortsätt som du gör! puss

Reply
Camantha

Hej Kenza:) min storebror tar studenten i sommar men jag har ett problem. Kan inte hitta en klänning…Vill verkligen se skit snygg ut eftersom jag är två år yngre så är första skolavslutningen på gymnasiet dessutom:)Kan inte du lägga upp flera snygga klänningar, inte vita eftersom det är de som tar studenten som har vitt. Du skulle också kunna lägga upp skor som matchar;) tänk budget och inte lyx helst, vill ju ha pengar kvar till snygga sommar-outfits:D
KRAM Cam

Reply
RockMamma

Nä, den där gillar jag inte. Tågaparty? Tur att du är så söt att den inte spelar någon roll vad du har på dig ;-)

Reply
Lova

OMG, jätte snygg

PS. Jag är bara 10 bast så kan inte du lägga upp ett ilägg med snygga saker till lite yngre, please!

Reply
rozi

ÄÄÄÄLSKAAA..den är så gryymt snygg.. hur får du den att sitta så fint runt kroppen.. ser ju den är overzise… går du runt med en säkerhetsnål eller något ute? har en klänning som har världen snyggaste rygg.. måste fan göra något åt den, får för mig att den sitter för löst.. figurformat ska det åtminstonde vara.. help.. Kramar

Reply
viktoria

skulle du kanna hjälpa mig med något? Du har så bra stil och jag behöver en klänning till balen i vår. Känns som jag är så jävla efter/alla har redan köpt klänning skor allt och jag har inte hunnt med något. skulle du kunna säga någon butik som har snygga klänningar? Jag vill hälst inte ha något från hm liksom eftersom det då kan va någon som har likadan. kram :)

Reply
Jessica

hej. jag har en fråga bara, angående bilder från butiker. Får man lägga ut bilder från ex H&M, Gina osv i sin blogg och såklart skriva att det är där ifrån, men räcker det.. all det där med typ copyright lag osv. Jag kan inte hitta information om det men tänkte att du kanske vet…
=)

Reply
Jenna

jävligt fin klänning!

en liten fråga bara, vad har du för BH under en sådan klänning med bar rygg?

kram!

Reply
GoodmanErnestine22

A lot of specialists tell that loan help a lot of people to live their own way, just because they are able to feel free to buy needed things. Furthermore, some banks give collateral loan for young and old people.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*