• header

Gamla badmode-bilder

Vad fan? Vad är Hellcats för serie? En cheerleading-serie? Jag dör!! Hur har jag kunnat missa den? Sitter bänkad framför tvn nu, min pojkvän skrattar åt mig och frågar om det här är det bästa som hänt mig idag. Ja fan! Cheerleading är världens roligaste sport och jag saknar det fortfarande.

På tal om något helt annat, vet ni vad jag har fått? Alla bilder från badmode-plåtningen jag gjorde när jag var 17! Bättre sent än aldrig hehe.. :) Vill ni att jag lägger upp dem? När tidningen kom ut la jag bara upp dåliga bilder där jag fotat ur tidningen..

Foto: Fredrik Etoall

256 Comments

frida

du är bara såå himla vacker ! såklart att vi vill att du ska lägga upp flera badmode bilder :D

Reply
matilda

Ååå jag vill ha din kropp!:O den är jätte fin!
Jag har bara en fråga, hur sökte du för att typ va modell när du var yngre? Kram :)

Reply
matilda

Åå du har en sån fin kropp vill också ha en sån fin:O
Jag har bara en fråga, hur gjorde du när du “sökte jobb” som modell när du var yngre? Asså vart gick du och så? Kram:)

Reply
Johanna

Vad sjukt, jag upptäckte också Hellcats idag! Har suttit bänkad framför datorn hela dagen och hunnit med halva säsongen :D

Reply
sofia

Jaaaa cheerleading är verkligen världens bästa sport! :) jag går i twisters där du gick :D kramar <3

Reply
Hemmafrun i USA

Haha – jag dor! Hur kan du ha missat den? ;) Gud, har i USA kanns det som om vi har fatt lite Hellcats OVERLOAD! Det gar typ hela tiden pa TV.

Kramix

Reply
matilda

Har någon någonsin sagt att du är lik Leona Lewis? .. Jag tycker i alla fall att du är det, har tänkt på det många gånger nu! :) hihi

Reply
hjgf

ja lägg upp, eller kan du inte lägga upp några bilder från varje modell jobb du gjort? :D

Reply
ewe ♥

Jag går i cheerleading nu, i GCO, och kan bara säga: Once a cheerleader, always a cheerleader. Även när jag har slutat kommer jag vara en cheerleader. Det är något som är i hjärtat. ;)

Reply
A.

Den är grym! :D den har “precis” börjat visas i sverige, du har missat 3 avsnitt, gå in kanal 5 play där visas avsnitten :D , haha hoppas du gillar serien! ;)

Reply
Amelie

Asså det är en sak jag har undrat över väldigt länge och det är om fotograferna redigerar bilden mycket efter fotningen? För alla modeller ser så perfekta ut.

Älskar iaf din blogg! :D

Reply
fs

lägg upp! :D
och vad töntig kommentar om att du skulle ha silikon. man ser ju att du inte har det

Reply
natta

hela du är så jävla snygg!!Tycker även att du borde färga tillbaks håret mörkare igen :)Fast blont är också fint!Kram.

Reply
Melissa

I love your swimwear pictures, so, PLEASE, do post more of that old shoot!!! I’d really appreciate that! Thanks a bunch! ;)

Reply
Matilda

Gud vad vacker du är! :)
jag undrar lite angående ditt hår, eftersom jag älskar det:
Vad använder du för shampoo, hårspray, balsam och vilken hårtyp skulle du säga att ditt hår är? :)
hur gör du för att hålla det så oslitet som möjligt? :)
Tacksam för svar!

Reply
Matilda

Hejsan Kenza!
Kan du kanske göra ett inlägg, och berätta om hur det var när du var en cheerleader och så. För det skulle vara kul eftersom att jag tränar lite cheer. Och jag skulle vilja vet hur du hade det och vad ni gjorde och lite sånt.. om det inte är för mycket begärt :) <3
KRAM!!

Reply
Pauline

jag går på cheerleading och jag tränar små barn ochså , det är en shit kul sport , jag e bara 12 , och vet nästan allt om det, jag vill bara säga hur glad jag blev när du tog upp det :D (L)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*