• header

Behind the scenes in Dubai

Här kommer ett gäng behind the scenes-bilder! Bilderna hittar ni som sagt i tidningen SOLO snart. Plåtades för två nummer och det första numret kommer ut om en månad (säger till då!), där i kommer ni kunna se vart alla kläder kommer ifrån osv. :)

252 Comments

JULIA

DU är så SNYGG kenza! Jag blir inspirerad av dig och tycker att du är grym! Jag skulle också vilja känna mig snygg och bli fotad av proffs! :) haha

Reply
Lina

alla som är intresserade av vårdest/student klänningar kolla in min blogg, har en massa usröta spets och andra klänningar ! :)

puss ! fråga om ni vill veta varifrån de kommer :D♥

Reply
Sara

Hej! Några av Kenzas läsare kanske har samma problem som mig? Ätstörningar, ångest, kampen mot viktnedgången. Vill gå ned 6 kilo till den 1 juni. Är ni på? :)
Kika gärna in i min blogg och lämna någon kommentar! Kram.

Reply
Amanda

sjukt härliga bilder du lägger upp! vet du vad din fotograf’s kamera på själva plåtningen heter..? ;)

kram!

Reply
erica hector

den bilden på dig i den röda klänningen är den finaste bilden som du någonsin haft i din blogg! :) tkr jag :)

Reply
Vendela

du är så himla fin kenza! hoppas du är så medveten som du borde vara om det:)

har du nåt billigt tips på hur man kan få tjockare och längre hår? är typ desperat, vill ju ha det långa snygga sommarfräscha håret, men nu hade jag förstört det så var tvungen att klippa av typ alt…

Reply
mersiha

den där gula bikinin var väldigt fin och passar bra till din fina hudfärg. Du passar i starka färger!

Reply
Nina

Kmr nog bli riktgit snygga bilder , som det alltid blir på dig!

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
cajsa

Har hon i svart hår, blåa shorts och vitt linne någon blogg? :D
Du är bääääst, kram!!

Reply
tilde

grymt att du faktiskt vågar visa att din mage inte är helt jävla slät när du sitter lutad framåt, eftersom att den faktiskt inte är det på människor som äter vanlig mat på dagarna. bra kenza :D

Reply
Jullsaaan

Ååååå längtar så till tidningen kommer ut, ghaaaa måste få tag i den där underbart fina oranga/persiko färgade klänningen den är så JÄKLA underbart snygg!!

Reply
Elin

Du är så snygg att det är jobbigt att titta på dig. Vilken jädra liv du har :)

Reply
Linn

Hej! Jättebra blogg :). Skulle väldigt gärna vilja veta var den gula triangelbikinin kommer ifrån. Kram

Reply
Ida

Fina bilder men tycker helt ärligt inte att dina bröst ser naturliga ut, just pga av dess form. Iaf har de ändrats väldigt mycket om man jämför med här och några månader tillbaka.

Reply
Madde

Vill ni hjälpa en söt liten flicka att återförenas med sin pappa som just nu är i Ghana ofrivilligt!?
KIKA IN PÅ MINA AUKTIONER – där alla intäkter går oavkortat till att få hem Melinas pappa! Det pågår även en insamling!
Det finns något för ALLA:)
Har även 6 st pågående tävlingar!

Reply
Geraldine

Om man ändå såg ut som dig Kenza! :)
Aleks måste vara riktigt stolt över att ha en sån fin brutta till flickvän! haha

Reply
Anonym

Hej Kenza! hur mycket väger du ? och hur lång är du? asså jag frågar inte för att mena något taskigt men du är sååå vacker,btw jag älskar din blogg :) <3

Reply
Linda

Du är verkligen grymt fin! Jag har skrivit de förr och jag skriver det igen, du är en sån himla fascinerande person så jag blir galen, haha! Du inspirerar mig sjukt mycket också! Och jag förstår inte hur man kan bli så snygg på kort som du blir, alltså de är verkligen de mest omöjliga man kan bli ;) men de blir väl så om man är naturligt vacker!

Reply
Malin

Den orangea/ rosa klänningen är så otroligt fin, och du passar verkligen i starka färgen tycker jag, super fint på dej :) Kramar

Reply
viccky

åh! Kenza! Du är så himla vacker på ALLA bilder! Och du verkar ha rolig humor och verkligen vara en helt underbar människa! :) Jag önskar jag kände dig (inte bara som bloggerskan, personligen :) ) jag är 13 år, hihi och du är min förebild!! :D

// Viccky <3 :)

Reply
emma

Hej Kenza!

Ville bara säga att du är sån förebild! Du gör min dag. Blir så inspirerad och glad varje gång jag går in på din blogg! Du är verkligen sveriges bästa blogg (enligt mig och säkert många andra!).
Om du har det jobbigt tänk bara på att hålla huvudet högt och alla vänner och familj som finns för dig:)! + självklart alla läsare !

kram!

Reply
Jessica

Hej!

Hon tjejen (med jeansjackan på sig) som är på den åttondebilden (om man räknar från den översta), vad heter hon? Jag kommer inte ihåg vad hon hette, hon vart med på min fotoplåtning jag gjorde sist… Och riktigt trevlig var hon med! Hmm, ganska coolt att vi fick träffa samma person!

Kram!

Reply
Sofie

Färgklicks-klänningen klär dig verkligen. Får till och med en solskygg sate som jag att fundera på att fixa en bränna…

Reply
Shirin N - fotoblogg

Hej!
Den bilden jag fått av dig är att du är en klok tjej, som bryr sig om världen, om människor och andra svårigheter. Jag tänkte på dig när jag såg denna artikel på aftonbladet om trafficking. De har en namninsamling nu som du kan läsa om här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article12880410.ab

Jag tänkte att om du som har ett nätverk av så många läsare skulle kunna tipsa om att folk skulle skriva under, så skulle det bli många underskrifter. För en mänskligare värld liksom. Det är så sjukt hemskt, och jag hoppas verkligen att detta får ett slut. Och det rörde mig så otroligt mycket att det är så otroligt liten grej man gör, helt gratis, och detta kan hjälpa stackars barn som utnyttjas såhär.

Jag hoppas att du vill hjälpa till (jag tjänar inget på det nu om du tror det, bara ett försök för en god gärning)

Reply
Sara

Vilka härliga bilder!! Hur fint som helst ju. Var det för SOLO alltså, inte SOLO mode? Hon som är moderedaktör på SOLO (som syns på bilderna) är förresten min kusins bästa kompis haha
Kram på dig

Reply
Rosanna såklart!

nu har jag en fråga, som säkert är hur dum som helst. Har du några komplex över din kropp? Och då menar jag inte “oh no min pekfingertå är längre än min stortå” eller “mina ögonbryn är för smala”. Utan jag menar som oss vanliga dödliga? Typ, att din rumpa är för stor/liten? Brösten kunde varit i en annan form? Längre ben? Celluliter?? För enligt många som läser din blogg, är du PERFEKT! Och jag håller med dem.. vad tycker du själv? Kram schnygging!

Reply
lotta

HEJ! JAG SÖKER EXAKT EN SÅDAN RÖD KLÄNNING SOM DU HAR PÅ DIG PÅ EN AV BILDERNA!!! VART ÄR DEN ÄR FRÅN?? OCH VAD KOSTAR DEN?? JÄTTETACKSAM FÖR SVAR, KENZA <33

Reply
Tilda

Vart är den rosa klänningen ifrån? Mycket tacksam för svar den va otroligt fin!! :)

Reply
Elin

kan inte du skriva ut vart den vita bikinin kommer ifrån när du får reda på det? :D kram

Reply
Anna

Hej Kenza! Jag är ett riktigt stor Lil Wayne fan, och undrar vart exakt i Paris du köpte Lil Wayne t-shirtarna!
Vore väldigt snällt om jag fick ett svar! :)

Reply
Linnea

Hej kenza! Ska snart bli fotad och förmodligen “modella” lite, några bra tips? :)

Reply
minna

den sista bilden är så söt. du ser så oskyldig ut, haha! vacker du är Kenza.

Reply
Julia

Åh, Kenza så dumt det var att du skrev ut den tjejen Jannies ip adress. Även om du kanske försökte lära henne en läxa så var det inte okej, har hon fått ta jätte mycket skit från dina läsare nu. Och du som bloggare vet du faktiskt vad du har gett dig in på, det är på dessa villkoren du bloggar men Jannie har inte gett sig in på något sådant! tyckter bara de var ett misstag från din sida, de är faktiskt lite synd om tjejen!

Reply
zaret

Wow. the blessings for being a beautiful human being!
congrats on being beautiful and all, and have fun in every place you go!
puss och kram från NewYork

Reply
Lina

Du är verkligen otroligt vacker, både med smink och festblåsan på eller om du är osminkad i myskläder, spelar absolut ingen roll! You are very lucky that way ;) En annan vill ju knappt visa sig osminkad för sin sambo ens ;)

Reply
uwera

åååh såå fina bilder, du är verkligen duktig.
hoppas allt är bra efter all drama med hon bruden :)
kolla gärna in min blogg osså :)

Reply
jonna

Jag skulle verkligen behöva din hjälp!! Jag ska hem till min pojkvän för första gången nu på lördag då hans bror fyller år.Jag är verkligen super nervös. Mest för att jag känner att jag inte har något att har på mig. Har du några bra tips. Vill inte se uppklädd ut, men ändå vill jag göra de. Kan hända att det blir en utgång mot kvällen. Jag äger inte ett par skor med klack, så jag endast har 34-35 i storlek.Älskar din stil!!!

Reply
Karin

korallklänningen är helt sjukt snygg! kan du inte avslöja vart den kommer finnas att köpa sen? :)

Reply
nicolina

Hej, ÄLSKAR verkligen den vita bikinin längst ned av bilderna! vart kan man få tag på en sånn och vad ligger priset på?

Kram!

Reply
evelina

Hejhej! jätte fina bilder Kenza, och ser härligt ut med vattnet i bakgrunden =) Kika gärna in på min blogg, väldigt personlig men mixad med bilder, tips och råd, mina tankar & åsikter, samt lite mode och annat smått och gott! Ewennberg.blogg.se, Kram :)

Reply
Maria E

Jag absolut älskar din hudfärg!
Vart kommer dina föräldrar ifrån? Hur tar du hand om skinnet på kroppen, salvor?

Mvh Maria E

Reply
Nicolina

Riktigt fina bilder! Men du, förut visade du en liten smygtitt på den nya höstjackan från Jofama by Kenza som kommer ut i höst. Det var en grå skinn jacka med kedjor typ. Vet du exakt när den kommer ut och hur mycket den kostar och i vilka butiker den finns i ? Kram

Reply
madelene

Hej Kenza! När kommer den orangea klänningen gå att beställa? Den var underbart härlig och skulle vilja ha den på min mösspåtagningsbal 23 Maj.
Du har en fantastisk blogg!

Reply
cornelia

Hej Kenza! Den stickade klänningen ungefär i mitten, var någonstans finns den och köpa ? Skulle varit tacksam för svar! :)
Din blogg är så underbart bra och jag kan inte sluta läsa den. Jag kan säga att jag kollar den 24/7. Ha en bra dag och sköt om dig.
kramar från cornelia

Reply
Elin

good work, du är skitsnygg! :) har du någon koll på vart den korallfärgade klänningen är ifrån? den är ju helt galet underbar!

Reply
claudia

hej,
hvor er den super fine hvide ‘strikkede’ bikini på sidste/nederste billede fra??
GOD WEEKEND!

Reply
Jennifer

åååå guud vad fin du är! :) Du måste skriva sen vart den där supersöta Orangea/Korallfärgade klänning är ifrån :)

Reply
Vickan

Men allvarligt, ni som tjatar om brösten, dom ser ju stora ut på vissa bilder där hon lutar sig framåt och ganska mycket mindre på vissa bilder där hon har vanlig trekantsbikini liksom.

Jag tror det är bikinin det beror på.

Jag själv har för små för att ha en A-kupa liksom, kan ju ha det men fyller inte upp ordentligt, men nog fan om jag lutar mig framåt så hänger det ju fram lite så dom ser större ut..

Hon kan knappast opererat sig om dom ser olika ut på varje bild, det är ju olika bikinis.

Sen så är dom ju ojämna (alltså inte illa menat nu Kenza) men dom ser naturliga ut som dom gör på alla oss andra.

Så det ser absolut inte opererat ut..

Reply
nicole

Va vacker du är! Jättefina kläder också.. längtar tills tidningen kommer så man kan få veta var den orangea klänningen är köpt :)

ha en bra dag! kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*