• header

ARMY

Army-inspirerad kavaj i mocka från Jofama by Kenza. Jeans från Carlings. Pumps från Zara. Kuvertväska från Marc by Marc Jacobs. Brillor från RayBan.

Jag ÄLSKAR min armykavaj! Äntligen är värmen påväg, har längtat så mycket efter att använda den. PS. HÄR hittar ni alla butiker som säljer Jofama by Kenza. Vill ni beställa kavajen på nätet vet jag att bl.a. shestore.se och nelly.com säljer den!

219 Comments

Shabbi

Hej!

Jag skickar denhär kommentaren för att jag behöver all hjälp och stöd jag kan få.
Jag upptäckte idag på facebook att en gammal vän till mig är borta. Och jag skulle uppskatta All hjälp att dela med artikeln och bild på honom för att se om någon känner igen honom eller har sett honom.

Jag vänder mig till dig för att många skulle se det här och chansen blir då större för att hitta honom!

Tack; Shabnam

http://gd.se/nyheter/hofors/1.2971189-var-ar-deber-

Reply
Hemmafrun i USA

men sluta vara så snygg! :P

För er som vill ha lite lyx – just nu lottar jag ut ett par örhängen från Tiffany’s och en parfym! Lite härligt till påsken, tänkte jag!

Kika in och kommentera! <3

Reply
elizabeth

väskan är löjligt snygg! bara en liten fråga, byter du skor innan du kilar ut eller är det så varmt att ni stockholmare kan gå i klackar utan strumpor?! så varmt var det inte när jag besökte fina huvudstaden. :( ha det bra och fin tillbakatitt, alltid lika kul att se hur du förändras. (:

Reply
Sara

Väldigt fint! Visst är jackan i äkta mocka? Det är ju bäst att satsa på kvalité, håller ju i längden också :)
Snyggt med den väskan till också, en riktig färgklick! :D

Förresten, tänkte bara fråga dig. Du tog ju studenten för snart två år sedan, visst? Planerar du att plugga vidare någon gång i livet, eller är det egenföretagare som du kommer förbli eller vad man ska säga? Bara så att du vet, det var ingen värdering i frågan, det är ju upp till en själv om man vill plugga eller göra något annat :)
Kram!

Reply
Elin

Jag ska till Paris i sommar och undrar om du har några tips på bra kläd- och skobutiker?
Snygg outfit btw! :)

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag letar efter turkosa converse och hittar dem inte någon stans. Jag undrar om du har en aning var de kan finnas! :)

Reply
jessica

gud vilken snygg clutch, var har du köpt den? :)
din grym är riktigt awesome :D <3

Reply
jessica

gud vilken snygg clutch, var har du köpt den? :)
din blogg är riktigt awesome :D <3

Reply
alexandra

hej kenza! skulle inte du kunna visa en bild där du har på dig klänningen från Conscious Collection? :) vore jättekul! och vad skulle du säga om att ha den på studentdagen?

puss!

Reply
ashley

Inte för att vara elak men då och då så kan du ta dina pengar och ge de till t.ex. Röda Korset, istället för att köpa dyra kläder som du bara använder en gång :)

Reply
Mikaela

Snälla svara på denna frågan! När köpte du jeansen och för hur mycket? Har letat efter ett par sådana svarta jeans i den modellen, men aldrig hittat några. Jätte tacksam för svar!

Reply
lisa

jag har undrat väldigt länge men hur gammal är din pojkvän och hur träffades nI?

Reply
Elma

köpte en likadan kavaj, är super nöjd! nästan så att man hoppade upp och ner när man såg att den såldes i en butik i vår lilla by. den var värd pengarna, även om den var lite dyr. vill även säga att jag är ett stort fan av din blogg och du är riktigt duktig på det du gör!
KRAM

Reply
Sverker

Stiligt, men så mycket army är det ju inte. Jag tycker inte skorna verkar särskilt fältmässiga.
I min blogg idag ser jag ner på dagens ungdom. Som omväxling till gårdagens som handlade om synd. I nag armykläder där inte!

Reply
Maja

Hej Kenza! tänkte bara berätta att lite av texten du skriver försvinner.. vet inte om du vet om det redan, men nu vet du. jävlar vad vet det blev.. vet vet vet vet vet!!.. xD

Reply
Mire

Okej, jackan är fin o de men jag skulle aldrig köpa den
(som för övrigt är riktigt dyr) för att bara kunna
använda några gånger.

Hellre en jacka som går att använda ofta, som kenza 3.

Reply
ninlo

Kenza seriöst…. när du pratar med din mongoröst och gör dina miner…haha herregud vad jag skrattar!
Så har jag o min bästa vän hållit på i mååånga år(jag e ett antal år äldre än dig :) ) , och att se att det finns fler av oss människor som gör så roliga ljud/saker och allting däremellan e ju bara helt jävla underbart.

Reply
Nikoline

Hejsan, vart har du köpt dina underbart fina skor Kenza? Jag säger som Carolina ugglas: SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA säg vart dom kommer från och vad dom kostade, Jag fan ta mig älskar dom!! så fina att jag dör rakt ut :) du har en underbar blogg fina du! puss från Kalmar<3 Du är jätte välkommen hit så kan jag och min kille guida er på öland och i Kalmar som är helt underbart på sommaren

Reply
Clara

Riktigt snyggt! Älskar hur du matchar den tuffare army-jackan med den glada, färgsprakande kuvertväskan. Gryyyyymt snyggt! ten points;)

Reply
Emma

Riktigt snygg outfit! Måste fråga dig vilken modell det är på dina RayBan? Har du något artikelnummer på dem?

Tacksam för svar :)

Reply
Sofie

Aah maah gaash, dina skor är riktigt snygga! Du passar riktigt bra i sånna spetsiga skor Kenza, grymt snyggt!

Reply
Erika

Hej!
Tycker din kuvertväska är super snygg!
Var har du köpt den och vad kostade den?
Jag åker till Paris nästa veckan, kanske är den därifrån? =)
Tack för en inspirerande blogg!

Reply
frida

hej kenza! jag har en fråga. du verkar ha så bra självförtroende! hur får man det? jag är väldigt blyg o hatar verkligen att prata inför typ klassen & sånt. men hemma kan jag prata hur mycket som helst haha! har du något tips?:)
förövrigt ät du jävligt grym! puss på dig

Reply
Elly

Åhh Kenza! Åt du verkligen av chipsen du fick av OLW? Du är ju så smal! Men fin :D Skit snygga kläder och fantastisk blogg, hälsa Mani :D Kramkram

Reply
Ida

shit vad fin du är!! Älskar verkligen dina kläder och framför allt att läsa din blogg!! Kollar den flera gånger varje dag!! Puss o kram Ida♥☺♥

Reply
alexandra

hej kenza!
skulle inte du kunna ta en bild då du har din klänning från Conscious Collection på dig? :) vore kul att se den på!

Reply
Lotta

Hej Kenza!
Ville bara säga tack för din fina blogg! Har haft en förjävlig kväll, så gick jag in på din blogg och det hela kändes faktiskt bättre! Så tack tack tack! :)
Kram Lotta

Reply
Estera

Wow! Incredible! The shoes are amazing, you orange clutch is beautiful and I really love the army jacket + aviators <3
I really like reading your blog!
Have a nice day ;)

Reply
maria

härlig vår-outfit, du har otroligt fint sval men knut är hett!:) väldigt snyggt med lite färg också!

Reply
Wendy

Hej Kenza!
Vill bara säga att jag ÄLSKAR och läsa din blogg. Gör det varje dag. Sen så har jag en fråga som jag vill fråga dig är mkt tacksam om jag kunde får svar på det. Det tandläkare stället som du brukar går till (hade för mig att du har skrivit ut det i bloggen) men jag kommer inte ihåg vad det hette. Där kunde dem göra så att tandställningen sitter bakom tänderna så är nyfiken vad stället heter. Tack och Kram!

Reply
sanne

Mycket snyggt!
Tyvärr har inte en utflyttad 19årig student råd att handla dina fina kläder! Vinner jag på triss så blir det ett par tillskott i garderoben, MED DET SAMMA! haha :)
Ha en mysig kväll! Puss

Reply
Emily

Damn Kenza!! Vilken outfit!!!! Gillar egentligen i orange, men här passade det hur bra som helst! Älskar dig och din klädsmak!!! <333 Kram!

Reply
N

Cool väska vill också ha en sån

Jag har precis börjat blogga så häng med min blogg från början

Reply
Michelle

Skitsnygg outfit, skorna och väskan tillsammans… UNDERBART puss ha en mysig kväll!

Reply
inna

Skitsnyggt verkligen och kavajen borde du älska…detta har du gjort bra…synd bara att den inte passar om man har en aning större bröst…blir inte snyggt…tyvärr…

Reply
Amanda

Måste bara säga att du har en otroligt bra klädstil, älskar hur du klär dig och blir väldigt inspirerad!
Ha det bra! Puss och kram

Reply
Ellinor

tror inte jag skådat en finare människa en dig Kenza! helt otroligt. Men det som får mig att följa din blogg är helt klart din personlighet. Jag menar man kan va fin utan hjärna och derför är jag så glad att just du har blogg. Du är fin på både utsidan och insidan!

Reply
erika

du har så jävla fina kläder Kenza ! Herregud, du är min förebild inom mode ! Det var någon outfit du hade häromdagen, den tyckte jag var rkt fin . Det var någon ljusbrun skinnjacka av ngt slag, vita converse, jeans , och en vit T-Shirt från Acne ! Det var rkt fint , och alla dina andra kläder. Där en skitbra modeikon ! Kan du inte sända några outfitar till mig, inte skicka kläder, men sända några modetips inför sommaren !

Reply
rita

‘Hej Kenza, jag undrar en sak, varför är dina jofama by kenza såå jäkla dyra :/?

Reply
Agnes

Jag funderade på en sak… De skor/kläder du designar, har du ett av varje exemplar hemma? :D eller har du bara lite utav det du tycker blev snyggast? Puss!

Reply
ejmy

nu börjar det likna nåt! De där skorna och kuvertväskan är snyggga och orginella. Förut var det sådär lite “blanda in i massan” outfit.

Reply
Eda

Skulle göra mycket för att få tag på den looken! Skorna – bloody love’em, väskan – WAH!, jackan – jag dör, jeansen – o my gosh. Fullpoängare rakt igenom!

Reply
Rebecca

Hej Kenza jag funderar på att köpa en hund och jag tycker att Mani e så fin:) Vilken ras är han?

Reply
Vera

Hej kenza :D
Skitsnygg clutch eller kuvertväska!
Men du skriver inte så mycket om ditt jobb i bloggen, eller liksom det verkar som du inte har så mycket jobb att göra på dagarna? Jag bara undrar om det är så eller om du har mycket jobb och saker att göra bara att du inte visar eller skriver om det i bloggen?

Kram :)

Reply
Våld

Jasså det var fina kläder. Men fett ointressant att läsa om. Jag tror inte jag e bättre, men ha precis börja kolla runt på bloggar och blogga själv. Om du kollar på min tipsa gärna om jag ska ändra på något. Lycka till i livet och hoppas det kommer gå ba för dig.

Reply
Lollo

Måste bara säga att du verkligen är en bra bloggare. Du är rolig snygg och helt underbar synd att man inte har dig som kompis. Du ska bara veta att när jag läser din blogg blir jag varje gång så lycklig och får livsglädjen tillbaka.

Reply
Isabel

Seriöööööst Kenza du måste säga hur man gör den söta knoppen i håret!! får aldrig till den ;) <3

Du är bäst!

Reply
Michelle

vad kostar din kuvert väska är superfin! vill ha en sån på min student :) vart har du köpt den?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*