• header

24e april 2011

Good morning sunshines!

Shit, det var länge sedan jag var uppe såhär tidigt på en SÖNDAG. Klockan ringde halv nio och då var det bara att klä på sig och gå ut med vovven. Anledningen till varför jag är uppe såhär “tidigt” är för att jag måste tvätta. Har så jääääkla mycket som ska tvättas, så jag tänkte att om jag börjar tidigt så blir jag även klar tidigt och kan sedan njuta av denna soliga dag! :)

Så min söndagsförmiddag kommer bestå av tvätt, städ & säga hejdå till syrran. Puss!

Här om dagen när jag träffade en jättesnäll & fin läsare vid namn Malin!

49 Comments

Johanna

Vad skönt att vara uppe så uppe så tidigt! Vadhar du för någon storlek på din virkade klänning (mini dress)? Ha en bra dag!

Kenzas svar: Ingen aning, fråga Emma! modellbloggen.se

Reply
Dessan

Har du fixat en ny header ? Eller är det bara min iPhone som är lite efter ? :P
Om man har en blogg; vad vill läsarna mest läsa om ?

Reply
mrs.reaper

Skulle jag träffa en läsare(för första gången), då hade det blivit ett pirr i magen både hos henne/honom och mig! :P

Men det måste va roligt att träffa läsare.
Kram på dig! :D

Reply
Veronika

Vad har du för hårfärg kvinna??:D På alla kort ser det olika ut:D Förstår att det är ljusets påverkan, men ändå=) Kramis

Reply
josefin

Skulle man inte kunna få se en bild på dig och din syster? : )
Det skulle vara kul o se hur lika ni är och sådär, hihi.

PUSS!

Reply
Anna

Hoppas du hade det riktigt kul med din syster! Min syster kom också hem över påsken och det har varit såå härligt att ha henne hemma :D

Reply
dddsseeee

Du är så himla fin. Ditt liv är perfekt. Snygg kropp, snygga kläder, snygg pojkvän, bra med jobb, fin lägenhet, snälla kompisar och familj, och en supersöt hund. Hela ditt liv är perfekt. Är det någonting du är missnöjd med ?

Reply
mariaa

haha är det konstigt att säga att jag tycker att det är skitkul när du har tvättdagar? då blir det alltid extra många inlägg!

Reply
sara

du har visat en bild på din lillebror, varför visar du inte en bild på din syster? och du bloggar jämt om att du ska träffa din mamma, nästan aldrig om din pappa och du säger att det beror på att du vill hålla nära och kära utanför bloggen men har du visat din bror så kan du lika bra visa syrran.. haha :D kram!

Reply
Sofia

Jag vill också ha hund, finns det några för- och nackdelar som inte är självklara som du kan tipsa om? :) Fin blogg!

Reply
Malin Pettersson

Hej du underbara!!! Åhh vad söt du va som la upp bilden!!! =) Jag är så glad att jag fick träffat dig Kenza… du är så otroligt vacker och en sån fin människa… Tusen tack!!! // Malin

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*