• header

HOW TO MATCH – höga vita shorts

De höga vita jeansshortsen från Conscious collection/H&M matchar jag såhär till vardags! Med en vardaglig men söt topp från BikBok, ett brunt skärp (köpt i Bangkok), ryggsäck från Topshop (i en matchande färg),  hallonröda Converse och RayBans. Älskar kombinationen vitt + brunt, men det kan lätt bli lite tråkigt så den hallonröda toppen och skorna gör det hela lite roligare! Andra snygga färger att ha till brunt + vitt är t.ex. marinblått, orange & cerise.

Till fest kör jag en lite finare topp till, gärna i något mer festligt material som ovan (och gärna struken haha). Jag älskar färgen på det här linnet från Zara! Och det bästa med de här vita shortsen är att man kan köra flera färger till utan att det ser konstigt ut. Till fest matchar jag gärna väska och skor, och den här blåa färgen är riktigt snygg ihop med grönt. Väskan är köpt i London på Dorothy Perkins och skorna är köpta på Zara. Känns det lite naket kan man ha t.ex. en vit tunn transparent skjorta (uppknäppt) över!

Säg till om ni har sett något plagg här i bloggen och vill ha lite inspiration till hur ni ska matcha det!

337 Comments

hanna

Den första vardagliga outfitten är ju helt MAGIC haha älskar den! Allting ser så snyggt ut på dig kenzmenz, beror nog på dina amazing legs, ska fan också skaffa mig sånna babe ;)

Reply
shillan

i love this! another idea is black tights in leather material. till vardags? haha bästa jag kunde komma på just nu. eller jeansjacka fest/vardag? :D

Reply
Thilda

Har rätt svårt att matcha de virkade shortsen från Conscious Collection och även jeans jacka som inte går att ha till jeans! :)

Reply
Nicole :)

Du är jättefin! man blir nästan lite ledsen när man går in på din blogg.. jag är en tjej som är ganska mycket mer kurvor än dig. skulle nog inte kalla mig typ tjock men ändå.
skulle du kunna ge lite tips för tjejer som har lite större kurvor än dig? :D
puss puss!

Reply
ebba

vilket bra inlägg kenza!! fortsätt gärna med detta! gärna om du någon gång skulle kunna matcha ett par RÖDA BYXOR, har nyss inhandlat dem från zara men tycker de är svårt att matcha rätt, puss och kram!

Reply
Emilia

Verkligen suuperduper snyggt! älskar kompinationerna på första bilden! <3 men likaså jag, har köpt de virkade shortsen ifrån hm conscious collection, men har ingen aning om hur man ska matcha dem med någonting..! snälla snygga du, insperera! :D

Reply
meda

Kan du inte le lite mer? :))
Inget illa menat men du ser så .. allvarlig ut :p
MEN JAJA skit snygga outfits!
Kram

Reply
Nora

Du har ju köpt den virkade toppen med fransar från conscious collection(Hm) och jag har en lika dan men jag har ingen arning hur jag ska matcha den! Hjälp mig snälla! :D
Kram’

Reply
johanna

Riktigt bra inlägg!
jag skulle vilja ha tips om vilka skor som är snyggast till de svarta skinnshortsen som du designat :D

Reply
m

du är såå snygg man får ju fan komplex dumma dig! Kan inte du visa hur shortsen ser ut bakifrån, för midjehöga byxor har ju en tendens att sitta mindre bra så det skulle vara kul att se hur dessa är!

Reply
Hanna

Visa gärna vit kavaj/beige! :D har ingen aning vad jag ska ha till den, fast den är så jävla snygg!!

Reply
-L

Hej Kenza!
Hur matchar du dom virkade shortsen och den virkade västen? Funderar på att köpa dom men jag är så osäker haha, skulle va kul med lite tips =)
Kram!!

Reply
Mina

Skriv gärna hur du skulle matcha den vita kavajen också har haft den hängandes i min garderob ett tag nu älskar den men har verkligen NOLL inspiration till nån riktigt snygg outfit SNÄLLA HJÄLP?!?!

Reply
malin

De virkade shortsen från h&m är jättesvåra att matcha något med, tipsa om de!!!:)

Reply
Clara

Den virkade västen :) Du har två tror jag? Inte den med alla fransar utan den andra!! har en liknande men vet inte hur jag ska matcha den! :D

Reply
peace

vilken smart idé! tack för att du hjälper oss som inte vet hur man kan matcha vissa kläder! puss

Reply
kimia

kan du hjälpa mig med att välja en fin tröja eller linne för en fest om man ska ha den med svarta vanliga leggings vad tycker du passar bäst?

snällaa hjälp migg!!

Reply
lina

Det vore roligt att se hur du tycker att man kan matcha med en enkel jeansjacka dag och natt. :D

Reply
becka

Jag undrar hur du matchar ditt svarta, korta acnelinne som har en bronsfärgad dragkedja i mitten som man kan dra ner? Jag har också den i min garderob, men jag tycker det är så grymt svårt att matcha den snyggt :) skulle vara guld att få lite inspiration!!

Reply
Lisa larsson

Herregud vad snygg du är kenza! Undrar bAra om de gröna linnet finns att köpa nu? Vad låg de för pris på den o fanns den i mer färger? Du är
Bästa bloggaren, läser den minst 3-4
Per dag! Puss

Reply
ANNA

oo härlig idé! och sjukt fint och somrigt dedär 2 outfitsen! :) älskar själv (höga) shorts ! :) ha en fin dag, kram anna!

tips: leggings? jag vet, converse lång topp etc etc etc, men om du har några nya fräscha tips? leggings är ju så casual, skulle vilja få lite nya idéer till de :)

Reply
Terese

En vit virkad väst skulle jag gärna vilja få tips om :)Köpte en precis och har inga ideer..

Reply
elina

jag undrar hur man matchar helt vanliga jeans? asså har sjukt svårt att använda dem för har så långa ben och kort överkropp, så snälla ge mig tips!!

Reply
sophie

Hej!
Jag tycker det är så otroligt fint med virkade klänningar, shorts, västar, u namne it. Men jag är lite osäker på hur jag ska matcha.. Snälla hjälp!!

Du är grym btw!

Reply
NICKY

sa på en annan kommentar att det blev jätte snyggt men nu undrade jag, kan du visa hur du skulle använda dina dösnygga alexander wang skor? och så var det också dina oranga shorts från zara. skulle verkligen vilja se det :D tack och puss :)

Reply
Casandra

De virkade shortsen från Conscious Collection, och västen med fransar?!

Sen undrar jag också hur man matchar vit kavaj, vet att det passar skitbra till skinnbrallor – men vadfan mer?

:)

Reply
Sofie Larsson

jag verkligen älskar dina blåa skor men hittar dom ingenstans på zara. Vet du om dom säljs någon annan stans? Eller vad skorna heter? :)
uppskattar svar, det skulle betyda jättemycket för mig :)!

förövrigt så älskar jag din blogg, finns ingen annan som ens är i närheten så bra som du! Du är en sån härlig och skön person rakt igenom! Att du är världsnygg dessutom är ju bara pricken över i:et!

Reply
Sara

Vilken bra idé! Ser fram emot fler såna här inlägg. Gillar shortsen väldigt mycket förresten, kram!

Reply
Otilia.nu

Hejsan kenza!
gillar du väskor?
det skulle vara jätte gulligt om du ville besöka otilia.nu och se ifall det finns en väska för dig!
ska man skicka en väska ifall du länkar sidan?
är det så man gör, nu för tiden. :-)
kram :-)

Reply
Emma

Riktigt snyggt! vet inte om du har detta plagget men jag undrar hur man matchar en jeansväst med andra kläder.. vad ska man ha under? :) förövrigt så läser jag din blogg varje dag den är suuuuuuper! krammmisaar!

Reply
A

gör mer sådana här inlägg, det var skit bra! är riktigt sugen på att köpa dom shortsen nu :)

Reply
Felicia

Hur bra kategori som helst! Speciellt när din stil typ är snygast i världen!

Men skulle inte du kunna visa upp hur du matchar dem höga rosa shortsen? Och hur du skulle mach ett par tighta beiga jeans. (ej speciellt höga i midjan) Vore toppen!

Massor av kramar!!!

Reply
jessica

Kör en hur man matchar dina jofama by kenza shorts, skinnshorts kan ju kännas lite utmanande till vardags så det skulle vara sjukt kul att se hur du matchar de – för jag vet att du skulle göra det så grymt snyggt :)

Reply
Karin

Skitsnyggt! Och var är de hallonröda conversen från?! Har letat men hittar inte dom! Tacksam för svar :)

Reply
Alva

HEJ SVEJS jag undrar om du kam how to match en svart klänning behöver verkligen hjälp för det är svårt KRAM ALVA

Reply
Elin

Hej!
Den kategorin låter som en jättebra idé tycker jag. Jag behöver verkligen lite klädinsperation.
Din blogg ÄGER!!!
Kram

Reply
Mia

Hej, du har ju köpt ett par nya rosa shorts, jag skulle gärna vilja se hur du matchar dem för jag har själv ett par liknande, inte exakt samma men nästan:)

Ha en bra dag:) Kram!

Reply
hanna

Jättebra idé!
Skulle inte du kunna berätta lite mer om din hårfärg, vilken du har just nu:)? Din hårfärg är ju jäkla snygg!
Älskar din blogg btw! kram på dig:)

Reply
micaela

ooooh, du har en sån himla fin stil. du gör mig galen och avundsjuk! fortsätt med det du gör! du ger mig massor av inspiration, har själv de där shortsen! tack så mycket kenza!!! loove

Reply
sara

Kenza, fest-outfiten var sjuktsnygg! Älskar den där väskan!
Har en fråga, vet du vart man kan köpa en jeansväst? skulle verligen vilja ha en :)

Reply
Sanna

Hej Kenza!
Jag har en lång korallfärgad klänning med små diamanter runt midjan och tänkte ha den till min studentfest, dock undrar jag hur jag ska matcha med skor och väska. Vill så gärna ha din inspiration! skulle bli mer än tacksam för det!

BTW, I loooove your blog! It’s so awesome!

Reply
sara

din stora oversize randiga kofta som jag inte har sett på länge!! älskar den!! inte nödvändigtvid matcha till fest men ha på iallafall :D

Reply
Matilda

Jättebra kategori, och eftersom du har ännu bättre stil så blir det ännu bättre! :D
plagg som jag skulle vilja se är jeansskjorta och beige kavaj :)

Reply
Frida

Yeeey första gången jag kommenterar din blogg!

Skitkul med matching hörru! :D

Reply
Sofia

Sjukt snyggt! :D kan du inte göra den här till en egen kategori så man lättare kan titta tillbaka? <3

Reply
Annelie

Riktigt snyggt matchat! Älskar den blå färgen :) Vilken storlek har du på shortsen?

Reply
Siis

Ryggsäcken fån Topshop, är verkligen fin. Jag hittade inte den på deras hemsida. Hur mycket kostar den?

Reply
lisa

Snyggt! :) Skulle behöva hjälp med att matcha den korta vita virkade västen från Conscious Collection HM. Sjukt svårt tycker jag… Vad tusan ska man ha den till?!

Reply
elin

jättefint! tack så mycket, jag har sådana byxor!
jag har en idé för nästa gång: du skulle kunna visa hur man matchar tråkiga, enfärgade bas-tischor, för alla (i.a.f.jag hehe) har hur många sådana som helst,
de ligger och skräpar i garderoben… snälla? :D
hur som helst var det en smart idé, det där med “how to match”… :D

Reply
Emilia

Hej! Jättefina matchningar, jag har de där shortsen så nu fick jag massa inspiration!

För ett tag sen köpte du en virkad väst på Dorothy Perkins, och jag köpte en som är jättelik den från conscious collection. Grejen är att den är sjukt svårmatchad och jag har ingen aning om vad jag ska ha till. Har du några tips?

Reply
rebecka

ursnyggt!
Jag undra om du inte kunde skriva om hur man matchar ett par vanliga jeansshorts? :).. och kanske kavajer?
kram!

Reply
Rigat

Hej!
Jag typ drogar din blogg :P
Tycker att du är jätte söt ♥

BTW, jag ääääälskar din klädstil!

Reply
Emma

Vart hittar man H&Ms Conscious collection? Finns kollektionen i alla H&Ms butiker eller är det särskilda butiker?

Din blogg är super! :)

Reply
sara

Visa hur man matchar en liten vit virkad väst :) har precis införskaffat en och får gärna lite tips! :)

Reply
sanna

Kenza, jissies vad snygg du är. Helt perfekt och lite till..
Jag ska på studenten om några veckor, alltså min morbror ska ta studenten och jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig.
Har du något tips? Som inte är rätt så dyrt men endå snyggt!
kram ♥

Reply
victoriav

jag skulle också vilja ha tips om hur och när man ska ha vanliga långklänningar! Har köpt två stycken på H&M på senaste tiden, och det har blivit väldigt populärt! Jätteglad för tips om det.

Reply
corinne

grymt snyggt!
jag skulle vilja ha tips på hur du matchar de virkade shortsen från Conscious Collection? jätte svårt tycker jag , men de är så fina så jag ville ha dom ändå! :)

Reply
Manar

Jag har en liten bal i skolan snart och undra om du kan visa några snygga klänningar som man kan ha? Som du har eller som du har sett :D Skulle bli jätte glad då <3

Puss och kram ditt största fan :D <333

Reply
Sandra

Kan du inte visa hur man matchar kläder till haremsbyxor? Dom är ju så himla sköna, men vet oftast inte vad jag ska ha till, haha.

Förresten är du världens bästa bloggerska, kämpa på tjejen!
Kram. :)

Reply
Cajsa

Gud vad snyggt! den dära grön linnet var ju as snyggt! jag har letat på zara men jag hittar det inte, var det längesen du såg de där? :O för det var värkligen ur snyggt!
älskar dina kläder och hela dig kenza, såg din lillebrorsa i nacka för typ en vecka sen lr nåt, jag snackade faktiskt med han, haha! ;)
kram på dig kenza!

Reply
Ronja

kan du inte matcha de virkade shortsen från conscious colletcion? har dem själv och vet inte hur jag ska matcha dem, då jag tycker de är väldigt svårmatchade! och så skulle jag vilja att du visar hur du matchar dina hängselbyxor:) tycker de är svåra att matcha utan att bli tråkiga :)

Reply
Fanny

Vilken superkategori du kommit på nu! Hoppas verkligen du orkar uppdatera den för här kan man hitta inspiration! Det är precis sånt här som behövs för oss som inte riktigt har råd att ha en massa olika fest och vardagsklädslar.
Gillar starkt!

Reply
ss

sjukt snyggt! Gillade när du matchade med blått och grönt :).Skulle vara roligt med flera !

Reply
hiba

faaaan va bra, jag har ett par marinblå jeans som är väldigt höga + guldig dragkegja på ena sidan av höften, jag älskar byxerna men kommer inte på ngt att matcha de med! hjäääälp!

Reply
Anna

Himla rolig idé!
Kan du inte matcha långklänning? Har tänkt köpa en som är ganska vid, med vet inte hur jag ska matcha den. Alltså inte en tajt långklänning, där har jag sett många snygga matchningar. Men det är ju en vid jag vill ha!

Reply
sarar

Asså ååååh, du har så jäkla snygga ben!! tänkter på det varje gång jag ser dina outfits, haha! puss

Reply
Linn

Hej Kenza! Jag tänkte höra hur du matchar din svart-vita (mycket mönstrade) korta kavaj från H&M. Har sett dig använda den en gång här på bloggen och jag har den också men den känns svårmatchad…
Tack för en bra blogg!
Kram Linn

Reply
josefine

tyckte dom där shortsen såg jättefula ut framtills jag såg detta inlägg. så jäääkla snyggt!

Reply
Lovisa

Åh, sånna här inlägg är så roliga! Du får jätte gärna ha mer sådana :) Väldigt inspirerande!

Reply
Madde

Vilket bra inlägg! Jättekul att få inspiration och hjälp med hur man kan matcha olika klädesplagg, fortsätt gärna med dem! :D Tack för en jättebra blogg!

Reply
Cassie! :)

Hej! Festklädsen var verkligen assnygg! Tänkte att det är skolavslutning snart, och jag är en sån som vägrar att ha klänning! Har du något tips på vad man kan ha istället? Gärna där man visar benen. Jag har verkligen svårt att hitta och kombinera kläder, och du lyckas hela tiden!

Tack för en riktigt bra blogg! :)

Reply
Evelina :)

Hej bästaste Kenza :D

jag undrar bara om du skulle kunna göra något inlägg om hur man ska klä sig utefter sin kropp (wtf hur lät det ?!)
haha, nejmen jag har verkligen så sjukt svårt med det, man vill ju visa sina bästa sidor och de hjälper ju kläder till med ;)
om man vet hur man ska använda det då ;) skulle verkligen vara till sjukt stor hjälp :D

dessutome ville jag bara att du skulle veta att du är den bästa bloggerskan, du känns så mycket mer äkta än vissa andra (vissel vissel vissel) thihi :)

xoxo

Reply
mikaela

får jag köpa eller hyra de blå skorna den 8e juni? hahaha ja jag hör hur det låter men vill så gärna ha de på studenten. skitsnygga outfits också!

Reply
Sandra

Virkade överdelar. Köpte en virkad kortare tröja på H&M i Barcelona. Så fin, men jag tycker det är svårt att veta vad man ska ha under. :)

Reply
ella

Skulle du kunna göra ett inlägg om snygga klänningar som passar till konfirmationen samt skolavslutningen och skor till + smycken? :D Skulle vart sjukt tacksam, då jag har no insperation och min konfa är om 10 dagar!!

Reply
Heidi

Skit snyggt ju älskar den blåa väskan samt gröna linnet bra smak du har passar perfekt :)

Reply
Emilia

Shit vilken underbar outfitt (Den gröna)!!
Den var helt otroligt vacker !!
Åh vad jag skulle vilja ha dom shortsen och väskan..och linnet…..och skorna ahhahahahaha ! xD Men framför allt shortsen och väskan dom var grymt snygga !!
Du har en otroligt fin klädsmak :)
Forsätt så haha ;) :)
Kraaam :)

Reply
matilda

ja fler sådana inlägg tack :) vore asgutt med massa tips då man själv inte är så jätte haj på detta med att sätta ihop outfits ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*