• header

Hemmakväll

Fyfan vilken seg dag! Klockan är redan halv nio och det känns som att jag inte gjort ett skit idag. Vilket jag i och för sig inte har, haha. Har varit så trött efter inatt då vi firade Nadias birthday… Nu tänker jag inte gå ut på ett tag, i helgen stannar jag fan hemma!

Ikväll gör jag det iallafall. Mötte upp bästis efter mötet, satt och snackade, tog en liten promenad i solen och sedan drog vi hit och lagade middag. Nu slappar vi i soffan! Vad gör ni ikväll? Puss ♥

Idag på Utecompagniet

101 Comments

Elina

Fin bild!
Är det där dina nya Levi’s shorts eller de gamla som du har pimpat? Vilken storlek har du i dom? Kram!

Reply
Filippa

Jag har nyss varit och kört ett svettigt kickboxningspass! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara slappa :D

Reply
Malin

Hej söta du!
Jag undrar vad du hade för skor på dig till outfiten idag? Den var verkligen jätte fin, och vart kom den svarta koftan ifrån?
Dessutom så undrar jag vad det är du har för halsband och vart den är köpt, den är så söt! Pussar!<3

Reply
Malle

Jag firar att jag är ledig fredag, lördag och söndag med ett glas vitt vin, jordgubbar, mango och physalis på min inglasade veranda med sjöutsikt. Ja du, sämre har jag ju haft det! Ha en fin kväll!

Kenzas svar: Fan det lät inte fel!! Ha det så mysigt!

Reply
Sara

Hello! Jag undrar vad du har för storlek på dina spetsiga mocka pumps från Zara och på din army inspirerade jacka från Jofama by Kenza som du visade upp här om dagen? Kramis!

Kenzas svar: Vet inte om jag har 37 eller 38 i dem.. 32 i army kavajen!

Reply
Emelie

Hej Kenza! Jag undrar vilken ögonbrynspenna du använder? Du har galet snygga ögonbryn, och tack så jätte mycket för en otrolig blogg, du är verkligen min inspiration till jätte mycket! :)
Kram! <3

Kenzas svar: H&Ms!

Reply
kristina

vi pluggar :(:(:(:( hahah kenza XD så orättvist jag vill också slappa XD typiskt!! hihi älskar läsa din blogg imellan något medan man pluggar ;) <3

Reply
Moa

Jag måste bara säga, jag älskar att läsa din blogg och jag får jättemycket inspiration från dig, sluta aldrig blogga! ;)

En fråga, Vilket är det plagg du älskar mest just nu? (konstig fråga)

Reply
Erica

Hej Kenza!
Jag undrar om det är din mobilkamera som du använder när du mobilbloggar, som t.ex. nedan? är det dina nya levi’s jeans som du har på dig? vad har du för storlek i dom? Puss & Kram!

Kenzas svar: Yes det är mobilkameran på min nokia n97 mini. Ja jag hade mina nya levis shorts idag, inte de pimpade. Vet inte vad jag har för storlek! XS tror jag det stod på Urban outfitters tag på shortsen

Reply
Linas blogg

Haha så brukar jag också säga “Denna helgen blir en vit helg” men sen kommer fredagen igen… Och nu är de ju valborg också!

/Lina

Kenzas svar: Haha nej faaan, är det valborg? ÅÅÅHHH, nu lär det bli alkohol ändå. Men jag orkar verkligen inte haha!! :P

Reply
Mrs.reaper

Jag ska spela tv-spel, sen så ska jag titta på en av mina favoritanimen- Naruto! :D
Ibland gråter jag när jag ser vad han har gått igenom…*snyft* T^T

Reply
Emma

Va har du för storlek på dina 501or ? Vill köpa likadana på Tradera men tycker det är svårt med storleken …

Reply
louise

inte för att det hör till detta inlägget, men du har inga studentklänningar du skulle vilja sälja? eller någon fin vit klänning iallafall? :)

Reply
SARA

Inte för att vara elak eller så, men jag tror ingen hade läst din blogg om det hade varit en annan tjej. det enda du skriver om är vad du har på dig och lite kläd tips? hahahha…
folk läser den bara för att det är “kenza” aja tråkig blogg.. jag vet ingen tvingar oss att läsa den men ändå. Ha en bra dag =)

Reply
johanna

Hej!

Skulle du kunna göra ett tips vad man kan ha på skolavslutingen? nästan allt försvinner så fort så det är inte så lätt att hitta. Skulle bli jätte tacksam om du ville göra det! Kram Johanna

ps: du har världens bästa blogg!

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag undrar bara vad du använder för produkter när det gäller håret för att få ett fint och glansigt hår som du har?

Reply
vera

Har sjukt dålig koll på bra fik och restauranger i stan. Du skriver jämt om mysiga mat ställen men jag har ingen aning om vart de ligger. Allt ser så mysigt ut kan du inte ge tipps på dina favorit ute ställen och vart de ligger?
Super bra blogg älskar din nya kategori också.

Reply
inna

Ibland är det rätt skönt att inte göra nånting. Det behöver man också! Hoppas du får en fin kväll! Jag ska beundra min nya bikini och längta till semester ikväll haha :P
ha det gött!

Reply
gabriella

Om jag känner dig rätt, så kommer du gå ut i helgen! haha :D

Men jag har en liten fråga som skulle göra mig så jäkla glad om du svarade på den!
Finns det någon affär/internet-shop som säljer dina
“Late night” gladiator sandaler? dom är sjukt snygga men jag har inte köpt dom ändå på dessa år,och nu när jag tittar i alla internet shoppar står det att dom inte finns i sortimentet osv! :(
skulle bli så glad om du visste,letar ju som ett jävla fån här hemma på allt,även tradera/blocket osv..

Reply
Jennifer

Måste bara fråga vad du använde för hårspray igår på Nadias Birthday, ditt hår var såå himla fint idag. Är helt kär i det! Vad är det för märke?
Dessutom så undrar jag vilken parfym du använder just nu? eller oftast? :P Vore roligt att veta! Ha det bra<3

Reply
Ida

En dum fråga kanske.. men jag undrar vad du hade på dig för skor idag? Om det var converse, vilken färg och var det höga eller låga? :P Såg nämligen inte nederdelen… Älskar din blogg! sååååå grym!

Reply
Frida

Hej Kenza!
Jag undrar vart du har köpt din kofta? den var väldigt enkel och tunn :) vad hade du för väska idag? fin outfit måste jag säga! <3

Reply
Matilda

ÄLSKAR DIN BLOGG KENZA! KOLLA MIN OM DU VILL OCH HINNER :D
OCH SÅ KLART ALLA ANDRA SOM SER DET HÄR OCKSÅ/// KRAMAR ;)

Reply
airaM

Haha, är tämligen säker på att du kommer stå i något snyggt fodral framåt helgen och säga “Äh, man lever bara en gång, nu drar jag och tjejerna ut och dansar!”. ;) Och så är det. Vila kan man göra när man är död.

Reply
Ida

nyss kommit hem och bänkat mig i soffan framför big brother, och ska äta frysta bär nu. Haha ja det är skitgott! KRAM:D

Reply
Isabelle

Jag ska egentligen plugga på mitt projekt arbete. Dock lyckas jag alltid hitta in på din blogg efter 5 min av pluggande.. synd för betyget.. men de kan jag leva med =)

Reply
Aldijana

oj det är inte ofta man får se dig bära halsband. kan du ta en bättre bild på det? och berätta vart du köpt det? ser fint ut, det lilla man ser iaf:) kram!

Reply
issa

”i helgen stannar jag fan hemma”
yeah right.. så skrev du förra veckan också och förrförra veckan! ändå går du ut xD

Reply
ronja

hej kenza!
har du funderat på att ha en typ bloppis snart? du har så fina klänningar och andra kläder så det hade varit super kul! :D ha det bra!

Reply
Anja

Hei Kenza jag ville bara si till dig at du verkär vära en sjukt bra vän och person och du är värkligen inspirerenda på alla sett, inte minnst hur du är typ den snyggasta personen i hela sverige. du inspirerar mig till och med att äta nyttigt for att du ser så bra ut haha! ville bara si till dig så du vet du inspirerar en viss nordmann som är lite svensk och lite fransk och ganske mycket lost til tider :p det ger mig mycket gleda att titta inn på din blogg och se lite vad som hender i sverige. masse hälsningar från champagne regionen i frankriket

Reply
jennifer

hej kenza! :) jag sitter och funderar på vad man kan ha till en vit kavaj. Skulle vara kul om du kunde matcha till den :)
Kram!

Reply
anna

märks att du bor i stockholm, här i lund taggar man inför valborg flera månader innan:D

Reply
Alma.

Jag har varit med min bästa vän & vi har haft det riktigt mysigt! Speciellt efter att hon nu har varit i London (Vilket jag är avis på!!)! :)

Reply
Vicky

Hej Kenza! Skulle inte du kunna slänga ihop några snygga outfits som man kan ha på sig nu till Valborg på lördag? Är själv helt fantasilös för tillfället, haha! Kramisar :)

Reply
sofia

tjena Kenza! javeeeeeeeeeeet att du får den här frågan millioner ggr, har ju läst om det på din blogg o så MEN!!! hur gör du för o få så mkt volym i håret?? har helt livlöst hår och tunt,långt och RAKT!!! orkar inte med det och ja har alltid “dålig” hårdag(har ju egentligen inte det med tanke på att de ser likadant ut varje dag):( så jag hade varit väldig tacksam för svar.tuperar du håret eller liknande eller använder du endast locktång,borste och hårspray? vilken locktång använder du osv :)))

Reply
Maria I usa

Hej.
Ville bara beratta att Bruno mars precis upptradde I American idol!!

Reply
Fredrik

Det är ju VIP-helg på Kolmården! Du kan väl höra efter om du och några vänner får komma!? :D Finns mycket mer än bara djur iår!

Reply
Madeleine J

Keeeenza, jag under så innerligt varför du alltid uppdaterar så sent?! Tänker ibland, ähh ingen idé att kolla hennes ännu, hon har ändå inte uppdaterat! Alla “andra” bloggare uppdaterar alltid mycket, mycket tidigare än dig. Sover du så länge om mornarna :)

Reply
emilia

Hej kenza !
Din blogg är jätte fin osv, och jag läser den varje dag!:)
men jag skulle vilja se mer utav din lägenhet och så?

Reply
Malin

Vart är ditt rosa linne ifrån? är ute efter ett knallrosa/cerise linne i rosa och blev kär i färgen som är på ditt!!:D

Reply
Rebecka

Heeeej Kenza ! Snälla kan du skriva på din blogg om hur du fixar ditt hår :D Det är skit snyggt !

Kram :)

Reply
MLI

Du är så sjukt jäkla fin! Förstår bara inte hur man kan ha ALLT. Vissa har ju åtminstone ett skönhetsfel, men inte du, cuz you’re the definition of perfection! T.o.m din personlighet är grym… Vad fan liksom, du kunde ju ha fått något motbjudande, typ en ful tå eller nått xD Aja, ska sluta tvinga på dig fulhet! :O Vacker är du och din framtid likaså :D Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*