• header

Mobilblogg – på Utecompagniet

Sitter på Ute med bästis och dricker cola! :)

81 Comments

k

såg dig! vi va två tjejer och en kille som stog och småkolla lite på dig hihi. men vi ville inte störa dig! vacker var du i alla fall. puss puss

Reply
Alva

HEJ!
JAG SKULLE BLI JÄTTE GLAD OM DU KOMMENTERADE ETT INLÄGG PÅ MIN BLOGG!
DET SKULLE BLI VÄRLDENS BÄSTA ÖVERRASKNING!
//KRAM ALVA

Reply
sofia

Vad brukar du beställa för drinkar när du är ute Kenza? :) Tips på några riktigt smaskiga tack!! :)

Reply
ellen

Hello! Kan inte du tipsa om bra sidor att beställa bal eller festklänningar ifrån? Skulle bli jättetacksam

Reply
Henny

Kenzaaaaa!
I love youre style :-)
Vem tar bilderna på dig ? Och var får du din insperation ifrån?
Svara gärna Här eller på bloggen <3

Reply
Ella

Hejsan Kenza!
Jag har en liten fråga åt dig. Den röda långklänningen du hade ifjol sommar på ett bröllop, varifrån var den? Finns det nån möjlighet att kunna beställa en likadan? Den var så otroligt vacker.
Orsaken till varför jag skulle vilja ha en är att min bror gifter sig i sommar och jag är på jakt efter den perfekta klänningen ;)

Reply
Michaela

Hej Kenza! Vet inte om jag är helt efter men kommer du att släppa en skinnjacka tillsammans med Jofama nu till sommaren också? Eller kommer det till hösten? Är nämligen på jakt efter en skinnjacka och kommer det en från dig till sommaren så vill jag absolut ha den! :) Skulle bli jätteglad om du kunde svara!
Ha det bra! Kram Michaela

Reply
Ebba

Hej!
JAg bara unrar hur du fått din kropp så perfekt som edn är och behåller den så?
JAg har testat allt! Sluta äta socker och alla olika dieter. Har till och med gått igenom ätstörningar för att få snyggare kropp, försöker ignorera det jag inte är nöjd med och bara leva. Det går tyvärr inte och nu har jag slut på ideer, Jag tränar umellan 10 och 12 gånger i veckan. har inte tränat under 10 ggr på länge nu och jag vet det låter mycket men det är inte så mycket….
Du har den snyggaste kropp jag sett och behöver hjälp snälla!

Reply
Therese

Hej Kenza!
Jag har funderat på att ha vita höga shorts på skolavslutningen, typ som dina från HM. Jag undrar hur jag kan matcha dom? :)

Kram Therese

Reply
Ebba

Kan inte du ge tips på hur man kan bära de vita virkade shortsen från HM på bästa sätt? Med vad osv :) Kram!

Reply
Josephine

Hur får du din färg på håret? är så grymt avundsjuk! färgar, slingar, tonar hur gör du eller är det din riktiga?

Reply
Elin!

Hej kenza!
Jag följer din blogg och tkr den är grymt bra!
Jag tkr du är jätte fin i lockat hår men har altid undrat hur du såg ut i plattat.. :P
Skulle inte du kunna lägga ut en bild på det?
Skulle vara jätte kul tycker jag!
KRam!

Reply
Emma

Så fin du är! Hoppas att du har en jätte trevlig kväll! :D
Superfin outfit!! Äääääälskar dom shortsen, vart har du köpt dom??:) PUSS & KRAM!! <33

Reply
Ida

vad mysigt det ser ut att bo i en storstad.. haha själv bor jag typ i världens minsta och trååååkigaste stad. Trivs du i stockholm? :-D

Reply
Melina

hej kenza! jag har en how-to-match-fråga till dig! jag har nämligen köpt den virkade västen från H&M:s kollektion och nu undrar jag hur jag ska matcha den… den är ju väldigt fin till bikini, men har du några förslag på hur man skulle kunna matcha den till vardags?
tack på förhand och ha en fin dag! :)

Reply
steffi

hej kenza! jag undrar bara hur lång du är och hur mycket du väger? det gör nog de flesta. du har en såån fin kropp & så är du söt och har en bra blogg också<3

Reply
sara

jag har alltid undrat varför du aldrig lottar ut saker till dina läsare. du som har så sjukt mycket pengar, tack vare dina trogna läsare som läser din blogg varje dag. har aldrig sett på din blogg att du lottat ut saker, gratis. hmm..

Reply
Emilie

För tusonde gången- det heter Sitter som EN smäck! eller “sitter som smäcken” Inte “som smäck”. Det kommer ifrån smäcken som är typ “keps” och man säger i princip “sitter som kepsen” eller “sitter som en keps” inte “sitter som keps” som du skriver

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*