• header

29e april 2011

Hej bloggen! Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Hade en jättemysig kväll igår med bästis, vi gick och la oss rätt tidigt så jag vaknade upp pigg och glad imorse. Har suttit och jobbat lite nu på morgonen, ätit frukost och packat väskan. Jag hade tänkt åka hem till Mika om en stund.

Sitter och går igenom mailen nu och fick ett mail från en rysk läsare som gjorde mig tårögd, men så jävla glad! Ska visa er snart. Så länge får ni se en söt liten groda haha. Undra hur många gånger (speciellt när jag var mindre) jag pussat grodor? Man vet ju att det inte stämmer, att det blir en prins, men man kan ju inte låta bli ändå! :P

45 Comments

Sara

Hej Kenza!
Jag undrar vad du hade köpt den enkla och tunna koftan som du hade på dig igår och vad du hade för skor till? Såg ju inte nederdelen på din outfit så bra. Hade du din Marc by Marc Jacobs väska? :P Kram!<3

Reply
Emma

Vad fint halsband du hade igår! Kan inte du säga vart du har köpt det och hur det ser ut? Det var jätte fint. Ha en bra dag! Puss

Reply
ida

Kenza beställde du dina army pants i den hemsidan? eller köpte du i en butik? :)

Reply
LSIA

Kenza! Skulle inte du kunna berätta hur du och Aleks träffades? Hur ni blev ihop etc? Vore kul. Du kanske redan har skrivit det, kan du länka det inlägget i nästa inlägg då isf? :)
KRAM

Reply
Tina Dalemo

Mår också toppen. Men har inte pussat någon groda :)
En anna sak du inte bör missa är att tävla om en resa i min blogg. Titta in om du får lust. Mina ämnen är i och för sig lååångt ifrån de ämnen du skriver om, men tävla kan man ju alltid :) Kul att följa din blogg förresten! Ha nu en fortsatt toppendag.

Reply
Maja

Hej
Vi skriver just nu vår C-uppsats om företag som väljer att marknadsföra sig via bloggar och vilken påverkan det får på företaget.Vore det supersnällt om NI kunde hjälpa oss att svara på vår enkät!
Den är helt anonym och tar max 5 minuter att fylla :) Ni får gärna tipsa kompisar att fylla i enkäten också då vi behöver minst 100 respondenter!!
Vänliga hälsningar Maja & Anna.

LÄNK TILL ENKÄTEN:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dF96RlFXWlRUUjZjdWJLWHlpMkU2QlE6MQ

Reply
Jessica

Hej!

Vad jobbar du med utanför bloggen? Jag menar du gör ju modelljobb och sådant, men du skrev nyss att du jobbade lite grann?

Kram!

Reply
Hanna

Nämen gud vilken söt bild Kenza!! :D
Grodan må vara lycklig och känner sig säkert som en liten prins efter att få ha fått en liten puss av dig Kenza! ♥

Ha det bra!! ÄLSKAR DIN BLOGG!! ♥♥♥♥

// ett “Kenza Fan” Hanna ♥

Reply
Sara

Söt groda! Vad du däremot kanske inte är medveten om är att grodor har extremt känslig hud och slemhinnor, så när en människa håller i en groda får den smärtande skador liknande brännskador på huden under hela fötterna. Något många inte vet men det är värt att tänka på! Så nästa gång, låt grodan vara :)

Kram!

Reply
Sofia.B

Hej Kenza!
Jag tänkte be dig om en sak..
kan du lägga en videoinlägg där du visar dina kläder du har i din garderob eller dina garderober.
Bli så så så glad om du gör det!
Ha det så bra <3!

Reply
Lisa

Åhh så fint:):)
Ser också att det verkar vara väldigt grönt i Stockholm nu.Jag ska dit nästa helg :):) Hoppas jag träffar dig!!<3<3

Reply
Johanna

Hej Kenza, har precis börjat läsa din blogg och jag jag blir alltid så glad för du är så himla positiv i dina inlägg! Var precis i stockholm och hoppades på se dig haha men tyvärr gjorde jag inte det :P Där hittde jag en ursnygg skolavslutnings klänning på Zara som jag aldrig hade köpt om jag inte hade sett den där virkade klänningen på dig, kände mig verkligen jätte fin i den för min var ju också virkad! Tack för att du är en sjukt bra förebild och inspirationskälla, önskar all lycka till dig och din pojkvän, ni är såå söta !
Kram Johanna

Reply
Daniella

Du vet att grodor kan dö när vi håller dem i handen för att vi är för varma, de steks typ i våra händer. Din blogg är grym!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*