• header

From Russia

Det här damp ner i min inkorg på min födelsedag. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga! Vad mer kan jag säga än….HELVETE vilka fantastiska läsare jag har?!?! Inte bara svenska utan runt om i hela världen. Thank you guys!!! Soooo sweet of you! ♥♥♥♥♥

De söta tjejerna länkade även till min ryska fanpage där jag har hela 5850 ryska fans. Galet, men otroligt kul! :D

117 Comments

MayiB

Hej, kan du ge tips på sidor man kan köpa studentklänningar? Helst maxiklänningar :) Hittar inga och jag tar studenten i år.

Reply
Alinka

Hi!!! Kenza :) GRATTIS i efterskott..
Grymt va det av tjejer vill jag ba säga )) Umnichki )) bästa önskningar…

Reply
Jessica

Gud vad roligt! Kan man inte ta reda på var du har fler fans än sverige och ryssland? Vore kul!

Reply
Sonja

Hej Kenza! Jag måste börja med att tacka dig för en fantastisk blogg! Och sen vill jag bara fråga dig en sak. Där du skriver egen text om dig själv och din blogg, så vill jag oxå ha! Du har massor med bilder i samma spalt, och jag vill ha så med. Jag har kollat runt mkt, men hittar inget, och då kom jag och tänka på dig. Du har ju precis så jag vill ha!
Tacksam för svar :) Puss&Kram

Reply
Oliwia

Din blogg är bäst, men varför tycker folk från andra länder att den är bra, dom förstår väl inte vad det står? eller dem kanske bara kollar på dina snygga bilder!!?

Kenzas svar: 1/3 av mina läsare läser min blogg från andra länder (enligt min statistik) och de gör det med hjälp av google translator. Den översätter inte så korrekt jämt, men man förstår iallafall. Kram! :)

Reply
Nassy Preis

Eeeeeeeeeee))))
so nice that you wrote about us))really))
Russia love you))Come St.Petersburg))

Reply
Hanna

Åhh vad gulligt !:) du är jätte fin kenza! brukar du och foki besöka varandras bloggar?
Kram!<3

Reply
Jenni

Wow !
Thats a great and sweet idea. Get you might a little Tear when you see this? I think its so great.
Yeah you have many Fans from all over the World :>
Have a nice day <3
Greetings from Germany

Reply
Vasse

Haha, vad roligt att ha läsare i Ryssland! :)

Själv är jag en rysk, mina föräldrar är födda i Ryssland! :)

Reply
Vikki

Gud, det gick en rysning genom hela mig av ren typ .. glädje? Det måste vara en fantastisk känsla med vetskapen om att folk följer en från hela världen :)

Du är awesome.

Reply
ellen

coolt! roligt! jag tycker samma! happy b-day Kenza (i efterskott :D )!!! love u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bästa bloggen i hela sverige! <3

Reply
Elsa

Har själv bott i Ryssland några år när jag var yngre – ryssar är trots allt ett fint folk. de tar hand om varandra känns det som.

kram!

Reply
ellinor

Jag är så glad för din skull och framgång! du är min inspirationskälla, du är min största förebild. Jag älskar verkligen dig ! <3

Reply
Malin

Haha vad kul! Men vad konstigt ändå… jag skulle aldrig börja följa en blogg som jag inte förstod. Google translate är ju inte så bra.

Reply
Linda Ström

Visst är det häftigt Kenza, att en enda människa kan vara en sån stor förebild & förändra så många liv. Du har förändrat mångas , även mitt på nått sätt med din skönhet och dina positiva inställningar :)
Och jag tror att en människa kan förändra flera människor, till något bättre eller sämre !

You Rock !
Love u girl ! :)

Reply
hehå

åh gud vad fint! kenza säger detta med ren ärlighet, du är en sådan fin människa! grattis till din stora framgång & att du kan hantera den så jävla bra, inte många som skulle vara så down to earth som du är med den framgång du bär på! du är värd all kärlek!

Reply
Alya

WOW! WE ARE SO HAPPY THAT YOU LIKE IT!
I’m the second from the right in the third row! ^___^
So,in general, I’m not a blogger’s fan, but I really like your style and I think that you’re one of the most beautiful girl I ever seen)
So! You said that you have to see russian fans! It’s so niiiiice ^___^
WELLCOM TO RUSSIA! WE WANT TO SEE YOU IN MOSCOW!
By the way,Tokio Hotel will visit Moscow at the 3rd of June) I know that you love them, so let see their show here ;D You will see them and us too! It will be amaizing! YEEEEEAAAAAAAH!
Anyway we will waiting for you ;)

Reply
Eliin

Jag tycker att ryskor , alltså ryska kvinnor är mer som slampor än att se kanske söt ut..

Reply
Lanah

Ja, vi ryssar är ju som lite söta! Hehe. Du borde åka dit någon gång, du skulle verkligen inte ångra dig. Moskva och St. Petersburg är några av de underbara platserna i Ryssland. Like I said; du skulle inte ångra dig. Jag älskar mitt hemland! Sverige är ju också det, men föddes i Ryssland så kallar det ändå för hemland.

Reply
Jenna

Du har massor av läsare i Finland också!!!massor av kramar från somriga Helsingfors <3

Reply
GBP

Är du känd för ditt bloggande eller är det modellandet? :-) Hursomhelst JÄTTEKUL och gulligt :-D

Kram

Reply
Maria

Welcome to Russia! Moscow is amazing huge city with one of the best night clubs in the world!

Reply
Anna

I’m so exited that you liked it! I with “К” in “KENZA” :)
And, yes, Tokio Hotel will perfoming in Russia on June 3. If you come to their perfomance then we could meet!:)

Reply
Liseberg Backstage » Visste ni att…

[…] Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 12:36 Oskar Linnros firar sin födelsedag med att spela på Liseberg den 15 augusti. Kan vi inte hjälpas åt att hylla honom! Finns det några förslag på hur vi kan fira honom och göra hans kväll oförglömlig, kommentera gärna. Kanske något i still med det här! […]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*