• header

Ha en trevlig fredagskväll!

 Nu har de andra kommit så nu ska vi åka iväg och handla! Det ska bli så himla skönt med en mysig tjejkväll. Det blev en hel del festande under påsken eftersom att både jag och Nadia fyllde år osv, så jag ser fram emot en hemmakväll.

Vad ska ni göra ikväll? Ska ni ut och festa eller spar ni det till imorgon (Valborg)? Vad ni än gör, ha det så roligt och ta hand om er! :D Puss ♥

På Laroy i onsdags – bild stureplan.se

117 Comments

Erica

Vad är det för fint halsband som du hade på dig igår? Jätte fint, verkligen! <3

Reply
Malin

Måste bara fråga vad du använde för hårspray iförrigår på Nadias Birthday, ditt hår var såå himla fint igår (det kanske var från hårsprayen i onsdags?).. Är helt kär i det! Vad är det för märke?
Dessutom så undrar jag vilken parfym du använder just nu? eller oftast? :P Vore roligt att veta! Ha det bra<3

Reply
tASHA

ha det så myyysigt! :D :D :D
:D :D :D:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
http://ellohell.blogg.se

Reply
Sara

En dum fråga kanske.. Men jag undrar vad du hade på dig för skor igårr? Om det var converse, vilken färg och var det höga eller låga? :P dessutom så undrar jag vart du köpt den svarta tunna och enkla koftan som du hade? Och hade du din Marc by marc Jacobs väska (den svarta)? Älskade outfiten som du hade på dig igår men såg nämligen inte nederdelen… Älskar din blogg! sååååå grym!

Reply
Agnes

Dit vita linne är så himla snyggt. Jag vet att det är från H&M men jag hittar det inte där. Vart finns den?

Reply
Emma

Hade du inte kunnat visa hur man ska matcha dem virkade shortsen från CC collection på H&M?? Har själv köpt dem men vet inte hut jag ska matcha dem, tack för hjälpen! :)

Reply
Emma

Hade du inte kunnat visa hur man ska matcha dem virkade shortsen från CC collection på H&M?? Har själv köpt dem men vet inte hur jag ska matcha dem?? :)

Reply
Emma

Hade du inte kunnat visa hur man ska matcha dem virkade shortsen från CC collection på H&M?? Har själv köpt dem men vet inte hut jag ska matcha dem, tack!!

Reply
Fuxia

I wish I could go party oohhhh … unfortunately I will stay at home watching TV – ugh
I envy you … Hope you will have a lovely evening

Reply
Sanna

Så fin du är!! :) Jag ska ha det sjukt kul på vappen, ha det du med! Kramar från Finland

Reply
chloe

du borde uppdatera oftare, tycker du har varit lite dålig med det på sistonde!

puss puss

Reply
viccky

såå söt Kenza!! :D Jag har en fråga! När du är ute och joggar eller tar ”dagens outfit” bilder (t.ex.) vem är det som tar de? Är det själv utlösare elr är det någon kompis? :D

ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG KENZA!!! <3 <3 :)

Reply
tjejen i bakrunden

shiit vad jag släpper loss på danceflooret, yeah yeah, yeah yeah.

Reply
tessy

Ditt hår e såååååååå himlaaa vackert KENZA!!! älskar dig kenzaaaa <3 <3

Reply
Elise

Hej! Kan inte du tipsa om lite bra romantiktips? Jag har en torka här och vill verkligen göra något annorlunda för min kille!

Reply
Julia

Heej Kenza, kan börja med att säga att jag tycker din blogg är jättebra, du är grymt snygg osv osv. Det är en grej bara, när jag kollade igenom ditt arkiv så undrar man varför du aldrig är med på några såna här http://kenzas.se/2010/04/28/28e-april-2010/#comments eller såna här http://kenzas.se/2010/04/29/kopt-en-resa/#comments bilder längre? Det är så otroligt mycket finare/roligare än alla stela “snyggposebilder”. Förstå mig rätt, du är alltid snygg, men det blir liksom lite…livlöst? gamla kenza kändes mycket spralligare!

Reply
frida

HEJ KENZA!
Jag hade tänkt köpa en sådan klocka som du hade fått(dom i olika färger), tyckte du dom var bra (kvalitet), och sköna. Skulle bli tacksam för svar!
P.S din blogg äger ;)
KRAM FRIDA

Reply
KENSA SVARA GÄRNA PÅ DETTA!

Men Kenza du är ju INTE Sveriges största bloggerska! 1/3 av dina läsare är ju från andra länder vilket betyder att du har runt 110 000 SVENSKA läsare (165000/3*2) jämfört med Kissies runt 150 000 läsare som ALLA är svenska.

Hehe har alltid tyckt det var konstigt att du låg före henne med dina “Kock-Kenza”-inlägg och drömmar (inget illa menat, men inte så intressant att läsa alltid)

Hon har ju inte ens en översättare på sin blogg!? Fast i och för sig, om hon hade det skulle det kanske inte göra skillnad så dåligt som hon skriver med flit..

Reply
Jakob Andersson

Detta blir säkert som en av alla tusentals frågor du får varje dag. Men vore superkul och väldigt tacksam om du svarade på denna! :D

Jo, jag är en fotointresserad (fotogalen, haha!) kille och fotograferar vanligtvis med en digital systemkamera, i höst ska jag ut och resa och jag är lite (läs: väldigt) försiktig och funderar på att skaffa mig en Canon G12 och ta med mig, du har ju haft med din G12:a (antar jag?) på dina resor och undrar vad du tycker om den? Gillar du bildkvalitén, funktionerna och videoinspelningen? Är sjukt sugen på att skaffa en G12:a väldigt snart.

Kom ihåg en sak, du är grym och förtjänar all framgång no matter what! :) Oerhört glad för din skull. Kram!

// Jakob, en utav dina manliga bloggläsare.

Reply
Lovisa

Såg att du gillade sushi, det gör jag med ;) du borde prova dom med omelett och ris dom är super goda! Puss

Reply
Melissa

BESÖK MIN BLOGG !! DET HANDLAR OM MODE, STIL, KLÄÄDER OCH ALLT MÖJLIGT KOMMER UPPDATERAS DÄR ! Hoppas ni kikar in och glöm inte kommentera ! ;)

Reply
julia

Hej kenza

Kan du ta kort på din tattoering ( alltså dinna hjärtan på handen ).
och lägga up den på bloggen skulle vilja se hur de ser ut

KRAM JULIA <3

Reply
Andi

Man borde kanske åka till Stockholm nång gång och kolla in utelivet, verkar ju roligt =)

Hälsningar från Dubai

Reply
Jiffi

Hej kenza, kan inte du visa hur solglasögonen ser ut framifrån? =o fick ett par idag men jag tror dem är för små..

Reply
jessica

du har säkert hört detta massor med gånger, men jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din hårfärg! sjukt snygg :)

Reply
Lauren

Hej

Jag undrar var du har köpt den här vita toppen i från som du har på dig??? Den är jätte fin och jag har letat efter en sån.

Reply
Hanan

Hej Kenza.
Använder du nåt specillt när du fixar håret?
För det är typ som “vågor”
Gör du det med plattång?
Hör av dig.
Snälla svara. Puss<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*