• header

Mobilblogg – solar

Har hängt här på Mikas balkong sen klockan ett. Bara solat, käkat sushi (det börjar bli tradition nu haha), läst tidningar.. Så sjukt varmt och skönt!

Snart kommer de andra tjejerna också, då ska vi iväg och handla. Vi funderar på att göra tacos till middag! Och sen köpa en massa godis och annat gott också. :)

84 Comments

Sanna

Bra att du lärt dig att äta sushi.. det är så sjukt gott! Du borde förresten smaka tofun, den gillar jag bäst :)

Reply
alexandra

Var ute och solade idag men de blåste så j*vla mycke så blev knappt liiite brun :´( Tacos låter supergott! ;) Lägg upp bilder på de du handlar sen :).
PS. Du är världens bästa bloggerska jätterolig och snäll mot sina fans! :)

Reply
Loppan

Skitsnygg bikini! Är det oxå ett Thailands fynd? (hoppas inte ;) ) Ser helt ljuvligt ut!

Reply
alexandra

Det är så trevligt att läsa din blogg. Du är inspirererande! även för en tjej som är ett par år äldre än dig=) Tack för att du finns, och ett stort tack för att du är Du!

Ha en fortsatt underbar fredag med dina vänner.

Kram

Reply
Ida

På min blogg skriver jag om sådant jag tycker är vackert. Kika gärna in (och släng kanske med en kommentar, så besöker och kommenterar jag tillbaka på era egna bloggar). Tack, och hoppas ni trivs på mitt eget lilla bloggkalas.

Reply
Lellabella

Tänkte fråga vad du köpte till Nadia i födelsedagspresent:) vore roligt om du svara.

Kramar till dig världens bästa Kenza:*

Reply
Olivia

har du ngn gång träffat kissie? vad tycker du om hennse blogg ?

PS. jag älskar din blogg den e så bra och du är så sötast kenza!

Reply
josefine

Åh vad härligt! Så fort jag kom hem från skolan satte jag på mig bikinin och la mig ute och pluggade, såå skönt! Synd att det nog ska bli kallare nästa vecka.. :(

Reply
Butiksrean

Det har kommit en ny hemsida där du kan se aktuella reor på butiker och webbutiker i Stockholm. Ta en titt på Butiksrean.se och se själv! OBS! Glöm inte nästa gång du ska shoppa i Stockholm att kolla med Butiksrean.se först, DET LÖNAR SIG!

Reply
Fanny

Hejsan Kenza! jag undrar bara vad är Mani för ras? :-) är han någon blandning eller? din blogg är skit bra förresten! jag är inte ofta online på min hotmail, men kan du svara på facebook i ett personligt meddelande? Jag heter Fanny Mukka och kommer från Haparanda.

Reply
ellen

ser härligt skönt ut!!! här i Finland är det bara molnigt och kallt! :P urgullig bikini!!! :)

Reply
Sandra

Hej kenza!
Vilken storlek har du i bh eller bikini?
Och vet nu några bra övningar för fettet vid låren, du vet där längst uppe, svårt att förklara?
Ha en bra dag! :)

Reply
amanda

Älskar din blogg, du gör mig alltid så grymt glad hela tiden. Även fast man är på sämre humor och sen går in på din blogg får man alltid ett leende på läppnarna. Fin bikini!
Kram från Amanda

Reply
Hanna

Ser att det inte bara är jag som gillar din bikini ;)
Men den var skitsnygg!! Vart är den köpt? :)

Reply
Josefine

Jag skulle göra allt för att få ha ett sånt fint leende som du har! Och dendär modell kroppen skulle inte skada att ha heller ;) Puss, loveu :)<3

Reply
Ninna

Dina solglasögon är så fina, och dom passar dig sååå bra! Vart har du köpt dom? :) skulle vara tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*