• header

30e april 2011 – mobilblogg

God morgon! 

Vaknade upp för en stund sedan här hos Mika, Nadia sover fortfarande så jag ligger och gosar med vovven. Försökte väcka henne genom att kasta en kudde på hennes huvud men det blev inte så uppskattat haha, fick världens elakaste blick tillbaka. Mika ska iväg till jobbet snart så vi måste verkligen upp nu men jag vågar inte väcka Nadia!!! Blir fan rädd. Haha nej men nu måste jag få liv i henne, sedan ska vi ut i solen. Vet inte vad vi ska hitta på men det är fint väder så någonting utomhus iallafall! :)

39 Comments

esma

Häll vatten på henne!! Och spring sedan ut ur rummet.. LOL
Men vad fint väder det är, kolla in min blogg esos.blogg.se

Reply
Haha

Hahah, det förvånar inte mig att hon skulle ge dig världens ondaste blick ;)
ps. Första kommentaren ^^

Reply
Ida

Vill bara säga att jag älskar din blogg. Plus att du är en så inspirerande person! Smart,söt,snäll! Så Kram på dig!

Reply
Fanny

Hej tänkte tipsa om en grym tävling på en grym blogg: Hemmafruniusa.com Kenzas blogg läser jag dagligen men jag läser även denna blogg dagligen….det säger väl en del om vad jag tycker om den! Bloggen handlar om en jättemysig tjej som heter Elin som skrivder om sitt liv i USA! Bloggen är allt från rolig och intressant till väldigt personlig och jordnära. Hon anordnar även många jättebra tävlingar som den som är igång nu då två outfits som Kenza nyligen burit är i potten, så alla Kenza-fans borde bli glada när dom läser detta och klickar sig in på HEMMAFRUNIUSA.COM :)

Reply
Ruhanna

Vad ska du hitta på denna lördag då då? Är ju valborg idag så kan tänka mig att du kanske väljer att hitta på något! ?
:D

Reply
Hanna

Haha, I know the feeling ! ;D man ba: men vakna nurå, det är helt Awesome väder ute och vi måste ut typ nuuu ! :)

Reply
Louise

Det var härligt ute för någon timme sen i alla fall, nu börjar det bli molnigt! Hoppas att det är fint väder senare när man ska till brasan! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*