• header

Konståknings VM

Jag och Nadia är kvar hos Mika, vi sitter här och tittar på konståknings VM! Nadia (min lilla isprinsessa) tvingar mig. Haha nej men jag tycker faktiskt att det är otroligt kul att titta på! Sån himla vacker sport. Så vi sitter här och käkar chips och tittar på alla duktiga tjejer! Det är ändå molnigt ute så vi kan lika gärna sitta inne.

Vi sitter såklart och hejjar på svenska Vicky (och hennes syster!). Vicky var tjejen som gjorde mig & Tyra till isprinsessor i ett avsnitt av Kenza & Tyra show. Minns ni? Det var jäkligt kul, men svårt…

En bild från när vi hängde med Vicky och blev isprinsessor. Tyra var så rolig som stoppade in “skydd” i brallan så att det inte skulle göra ont när hon ramlade…haha

71 Comments

Sverker

Jag är säkert kass på skridsko, men jag är en baddare att springa fort på is.
Om du tar en sväng till min blogg förstår du säkert varför.

Reply
Manuella

Hej kenza! Jag måste hitta en snygg balklänning och jag har ont om tid! Det skulle vara jättegulligt om du kunde tipsa om några snygga korta klänningar som skulla passa till balen. puss så länge <3

Reply
Alice

På min dator (och iphon) kommer din gamla header upp?! Ska det vara så eller ?

Du har en grym blogg btw !

Reply
matilda

Du passar i allt! ;D fast jag säger inte att du ska gå runt med den klänningen på stan eller så ;P men bara så du vet

Reply
anonym cheerleader

det är CHEERLEADING VM pågång också! eller de var i florida 28-29 april :) kolla från ICU:s hemsida vetja!

Reply
joline

Snälla Kenza
Jag behöver insperation till ikväll ( valborg) skulle du kunna lägga upp en bild på en snygg enkel outfit, helst med riktigt tajta jeans!
Vore verkligen verkligen underbart om du kunde göra det!
PUSSS!

Reply
Louise :D

Hej! Jag har åkt konståkning nu i 10 år och det är verkligen jättekul! Inte alls svårt nu :) Jag åker teamåkning som jag personligen tycker är mycket roligare än singel, du borde kolla in det! Himla fräckt att kolla på! :)

Reply
Madeleine

Hej Kenza!

Nu börjar ju sommarn närma sig och jag undrar om du kan tipsa om sidor som säljer bikinis. Vart shoppar du bikinis? Har varit inne på HM, Asos, Nelly men min byst är lite större så det är lite svaårt att hitta modeller som passar.

Reply
Karin

jaa konståkning är en helt otroligt vacker sport!jag har själv gått i det och älskar sporten verkligen! det är ju första gången på 64 år som vi har med två svenska tjejer på VM! Yoshi och Victoria åkte så fint!

Reply
nicole

Hihi så kul att du kollar på konståkning! Själv tränar jag konståkning 17 gånger i veckan :) Ha det brau!

Reply
Linnea

Jag har tränat konståkning i 8 år.
det är ganska svårt i början men sedan går det som en dans!
och jag håller med, kläderna, åkningen, allt är som konst på is. :)

Reply
E-K

Kollade också på Konståknings VM!!! Så fint det ser ut när dem svävar över isen!!! ❤ Föresten I ❤ Kenza & Tyra Show!!!! :D

Ha det gött!!! ;) ❤

Reply
Louise :)

Hejhej! Jag har åkt konståkning nu i 10 år och tycker det är jättekul! Nu är det inte alls svårt :) Jag åker teamåkning, vet inte om du hört talas om det innan men du borde kolla på det någon gång. Det är väldigt roligt och spännande att se faktiskt! Kram

Reply
Malin

hejsan! tänkte bara höra om du kan hjälpa oss tjejer som ska ta/ha studenten/skolavslutningar. lite tips om frisyrer, do and don’ts, tips på BRA bandlösa bhar och kanske affärer du skulle rekommendera där det finns fina smycken eller klänningar :) kanske någonting om hur man kan hitta självförtroende till att våga ha det man vill på balen och så och berätta gärna hur du hade det osv. tror många tjejer skulle uppskatta det!

Reply
malin

hejsan! tänkte bara höra om du kan hjälpa oss tjejer som ska ta/ha studenten/skolavslutningar. lite tips om frisyrer, do and don’ts, tips på BRA bandlösa bhar och kanske affärer du skulle rekommendera där det finns fina smycken eller klänningar :) kanske någonting om hur man kan hitta självförtroende till att våga ha det man vill och så och berätta gärna hur du hade det osv. tror många tjejer skulle uppskatta det!

Reply
amy

hur blev din blogg så himla känd egentligen?
skit glad om du skulle svara:)
kram!

Reply
HEMMAFRUN I USA

Nu har tävlingen som hyllar Kenza dragit igång – i “WIN THIS LOOK” har jag satt ihop två outfits ala Kenza som ni nu kan vinna! Vem vill inte se ut som Kenza liksom? Because we LOOOVE her! :)

Kramisar på er och be safe ikväll!

Reply
Frida

Hur mycket och vad tränar du för att hålla dig i form? Gym, olika sorts gympapass, löpning? Och hur ofta? Och vilken sorts mat äter du, är det något du försöker låta bli etc? För du ser så himla fräsch ut! Kan du inte göra ett inlägg där du berättar om din träning osv? Jag skulle verkligen uppskattat det! PUSS

Reply
amanda

min moster har gått i samma konståkningsklubb som dom och känner dom (vicky&joshi) :)

Reply
Madeleine

Heej Kenza!
Stort fan, SToort fan här ;) ;) älskar verkligen dig, du verkar ha ett sådan underbart och inspirerande liv med saker du älskar att göra, du är verkligen en stor förebild till mig!! Följer din blogg som en vardagsrutin!

Jag har själv åkt konståkning i snart 7 år och jag verkligen älskar det!! Precis som någon annan skrev där uppe så är teamåkning en riktigt cool gren inom konståkning! Bara såå himla häftig känsla när 15 tjejer intar isen heelt synkroniserade in i minsta detalj. Har precis börjat prova på teamåkning i Uppsala och ska på träning imorn kväll, dock var det Verkligen mycket svårare än jag trott!

Ha det super!

(lägg gärna upp lite fler tips på kläder och så, för dem du lägger upp är verkligen super fina och hjälpsamma!)

Kram Madeleine! :)

Reply
mathilda

Kul att se en bild på dig i ens egen hemort! Där har tom jag åkt skridskor:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*