• header

Nya brillor

Nu sticker jag iväg! Mani ska som sagt få leka med Jaysons lilla valp. Vad kul att en av mina vänner (som jag umgås med ofta) äntligen har skaffat hund!!! Har fan väntat på det! Nu slipper jag vara ensam om att “nej jag kan inte….vovven du vet..” haha! Och så får Mani en kompis, det blir ju så himla kul! :)

Idag kör jag på mina nya brillor från Market HQ – och färgglada läppar. Om jag vågar, och inte går och tar bort det nu.. Hehe.. Ha en underbar dag! Puss!

59 Comments

Emma

Hej Kenza!
Skulle du kunna tänka dig att sälja din jeansklänning från fashion against aids?

Reply
Fanny

Vore toppen om du kunde göra färgade läppar poppis! Så slipper jag bli uttittad varje gång jag går ut med rött läppstift…

Reply
julia

snyggt med stram hästsvans/backslick! :) tycker det e as fränt att ha det men själv kan jag inte ha det, passar inte i det, ser ut som en blandning mellan en slickad katt och ett ägg (ägghuvud-form) hahaha :)

Reply
Anna

Du är asfin i läppstift! Det passade med den vita blusen och solglasögonen! :) förresten, vad är det för fint halsband du har? :)

Reply
Sverker

Jag har inga brillor. Jag behöver inga, men jag är en baddare på att lukta mig fram istället.
Idag kan du se på min blogg när världens finaste pris delades ut.

Reply
Emma

Kenza, du om någon måste våga gå ut med sånt där!!!
Du ser så jäkla bra ut i det(du ser bra ut i allt, till och med om du skulle gå ut i en banandress typ) och det är sådana som dig som får andra att våga gå ut med sånt här(nu lät det som du var lesbiskt eller ngt, men du fattar.)

SÅ SNÄLLA SNYGGA KENZA, du är bäst och snyggast i Sverige, så folk uppskattar bara att du kommer med nya grejor hela tiden! Rött läppstift idag, lila imorrn, och till sist kommer du i blått lixom, och då kommer andra också att våga det!! :D
Tack för bästa bloggen någonsin. KRAM

Reply
Becka

Det är så himla snyggt när du har färgglada läppar. Så var inte rädd att ha det för det är ur snyggt!!!

Kram // Becka

Reply
johanna

nej ta inte bort! :) jag är lika feg men har man gjort det en gång så vänjer man sig!

Reply
Malin

Skit snyggt med färgglada läppar!:) Läckra brillor, vad tycker du om solglasögonen från kollektionen Lanvin for H&M? :

Reply
Charlie

Men slutade du inte umgås med honom förut p.g.a. nåt allvarligt (lät det som iallafall)? Är ni vänner igen, kan du inte förklara det lite bara? :)

Reply
Olivia hihihi

Var inte du och Jayson ovänner förut? Whuuut I’m confused! Btw du är dgo Kenza

Reply
Mary

I vilket sammanhang säger du någon gång “nej jag kan inte vovven du vet” undrar jag? när du ute och festar? när du reser? när du plåtas? hehe, sorry men tror inte den meningen används så ofta i din vardag. så ännu mer intressant är, vem passar din hund när du gör alla dessa grejer? ;)

Reply
Nerma

Vän med J igen? Var inte ni ovänner? Nu antar jag att du kommer svara som du brukar, att du egentligen delar med bloggen bara en fjuttdel av ditt privatliv, men just den här delen har du faktiskt delat med dig av, så lite till kan du väl bjuda på? :) du förstår väl att folk blir nyfikna när du efter det du sist skrivit om J, nu skriver ” en vän som du umgås ofta med”…
hur som helst, kul att ni är vänner igen!
/N

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*