• header

Can’t get enough

Forgive me father for I have sinned, typ. Har köpt ännu ett par Levi’s shorts! Kan helt enkelt inte få nog av dessa jeansshorts med hög midja. Så sköna, och så snygga! Nu har jag ett par ljusblåa (med nitar på bakfickan), ett par lite mörkare blåa och ett par gråsvarta. Nu är jag nöjd, haha. Även dessa är från Urban och kostade 449 kronor!

118 Comments

tilda

men snälla, du kan inte få nog av något. det är väl så om man har över 200 tusen.

Reply
Linn

Hur lång är du eftersom att du är modell?
Skulle blivit tacksam om du svara, kram :)

Reply
Bellen

Jag håller verkligen med, riktigt bekvämt med hög midja. Men det kan bli riktigt hemskt då hög midja ofta ger en päronformad rumpa.

Läs mig blogg för mer intresanta tankar.

Reply
Ellen

Kenza du hade typ gjort en tatuering vid örat som du inte blev nöjd med vad gjorde du åt den eller vad man säger ? :*

Reply
Lisa

Hej Kenza!
Måste ju bara säga att du är den största inperationskälla jag har, varje gång jag klickar mig in hit såå får jag en massa nya idéer i huvudet!
Sjukt snygga shorts du har införskaffat, min fråga är om dom finns i vit? Det är ju den perfekta modellen. Vore tacksam för svar, kramkram Lisa

Reply
Cornelia

Hur snygga schorts som helst ! :D Måste bara säga att du har en jätte bra smak när det gäller kläder men såklart när det gäller allt ;) kram

Reply
maria

Vem vill se ditt tredje par avlånga shorts SOM INTE ENS E FINA, visa allt annat fint du sa att du hitta, typ som bikinin och det andra..

Reply
Märta

Hej Kenza! Du är min favorit bloggare<3. Jag älskar din blogg<3. Jag läser den varje dag. Jag vill bli lika bra bloggare som du när jag blir lika gammal som du<3. Jag driver en egenblogg som jag hoppas att du kan gå in och titta på, (då skulle jag bli jätte och kanske skriva en komentar. Du har jätte fint utseande och ser ut att vara gulligt snäll<3
Jag har bara åtta läsare så jag skulle bli jätte glad om du kunde kolla in på min blogg! <3
Puss och Kram Märta

Reply
klara

Hej Kenza! din blogg är jätte fin. och du är jätte vacker och Jag skulle bli jätte glad om du kommenterade min blogg då skulle jag bli jätte glad. Du är min favorit bloggare. Jag heter klara och är 12 år du är jätte duktig på att blogga.
När jag är lika gammal som du ska jag vara lika bra som du eller jag ska försöka men det kommer bli svårt. Min blogg läser bara sju stycken om dagen ungefär och jag skulle så hjärna vilja ha fler läsare om du läser har jag tio och du är ju bäst och då kanske jag också kan få några fler läsare jag skulle bli jätte glad om du skrev en kommentar
du ser jätte söt och snäll ut pussar och kramar PS jag älskar din blogg du är bäst. från klara <3

Reply
Frederikke

Hej.

Hvilken model er disse?! Jeg synes de Levi’s shorts, du har købt er super nice, og jeg leder og leder efter dem, men kan ikke finde dem nogle steder. :-(
håber du kan hjælpe. :-D
Kys.

Reply
Matilda

KENZA! Jag undrar en sak, vad ska man ta för storlek när man köper ett par levis 501:or shorts tycker du? det finns massa olika och jag begriper mig inte på vilken som passar vilken kroppstyp.

Du är grym!

Reply
johanna

Hej! Kan inte du visa how to match med dina höga jeansshorts? :) typ vad man kan ha till fest och vardags. Vilka skor man kan ha till och så? :)

Reply
Petronella

Händer det att du shoppar second hand? Om du inte gör det, eller inte ger det en chans, varför?

Reply
Isabelle

Hej Kenza!
Grattis i efterskott! :)
Såg på dina bilder att du fått en “helkroppskudde” eller vad man nu ska säga i födelsedagspresent! Jag skulle verkligen bli så himla glad om du kunde ta reda på var dina vänner köpte den någonstans! Har letat födelsedagspresent lääänge länge nu till min syster men inte hittat någon och så såg jag den här kudden och jag tyckte det var världens bästa idè :) Så nu hoppas jag innerligt på svar.

Det skulle betyda så mycket!

Tack iaf :)
/Bella

Reply
N

Asså hur får du tag på de? Jag var inne på Urban Outfitters nån dag sen och det fanns bara jätte få och bara i storlek L!!! Vart i affären ligger de? (ifall du minns sånt) Hade blivit jätte glad om du svarade för jag har letat som en galning efter ett par levis shorts!

Kram

Reply
L

http://onstage.metro.se/artist/54920

RÖSTA PÅ BANDET PÅ METRO ON STAGE!
TRYCK BARA PÅ DET GRÖNA HJÄRTAT ( LOGGA IN I HÖGER HÖRN – VIA FACEBOOK )

DET TAR DIG 10 SEKUNDER MAN KAN FÖRÄNDRA ETT LIV!
Snäll Kenza, låt denna kommentar komma med. Dem har enorm talang!

Reply
mrs.reaper

Vad snygga!
Dom liknar nästan mina egna par, för mina är svarta och är jeans med, men dom har lite ljusa fläckar med. :D

Reply
wilma

har samma fråga som iingetnaamn, asså har letat i hela göteborg men har inte hittat några. Skulle vara jättebra att veta om det fanns några i göteborg?

Reply
josefine

Hej Kenza! Ville bara be lite snällt om en “How to match” med den vita kavajen från H&M, har nämligen köpt en själv och hade behövt lite tips på vad man kan ha till! :) hade verkligen uppskattat det Puss & Kram

Reply
Sava

Hej, kan du svara på min fråga? Vilken storlek beställde du din klänning som är ifrån Emmaclothing? Den heter ” handmade crochet over-sized mini-dress” Du bärde den någon dag efter din födelsedag. Med brunt bälte i midjan och vita låga converse. Har även mailat dig ang. den. Tack för ett svar :)

Reply
Roza

Heej Kenza! har bara en liten fråga, har sett att du på sista tiden har användt samma halsband flera dagar i rad. Är det något speciellt med det?
Kram och tack för en suverän blogg!

Reply
matilda

fyfän vad jag är avis på dig kenza!! har suktat efter ett par höga levisshorts ett bra tag nu men hittar inga i närheten och så har du tre par, skänk gärna ett par till mej haha. :)

Reply
märta

Hur har du fått det här temat?? det med en svart linje under rubriken och så?
Har också devote men kan inte hitta det temat!

Reply
Anna

Kan inte du lägga upp lite tips på olika vita klänningar som man kan ha till t.ex konfirmation eller student?

Reply
Emilia

Hej Kenza! Asså ville bara säga att din blogg är sjukt grymt bra! Jag insireras verkligen av dig! Önskar att jag kunde lyckas så som du med din blogg! Jag bara undra var köpter du alla dessa snygga shorts? Tacksam för svar!
Kram Emilia :D

Reply
felicia

men lova att du klipper av dom så att dom blir sådär fransigt snygga lite rump korta haha mkt snyggare än när dom är uppvikta!

Reply
Hanna

AS snygga!du har nå jävulskt mycke kläder och skor,kvinna du lever de liv vi drömmer om,önskar att jag var i dina skor nu,du är så grymt fin och allt de goda,hoppas jag blir som du en vacker dag:)
mena,de är inte ofta man kan resa så mycket som du,ha så mycket pengar,köpa ((nästan)) allt du vill,att va modell är ju en dröm för mig iaf,men fär dig är det verkligheten,DU ROCKAR TJEJEN !!

Kramar/ Hanna

Reply
Jullsaaan

Kan du inte göra en how to match med de där shortsen. Jag tycker det är ganska lätt att style jeansshorts till vardags/dag men jeansshorts till kväll/fest är liiiite svårare. I need your help!

Puss och kram!

Reply
Merca

Do they really cost 449 dollars..?? They do when you translate your blog to english.. Is not that a bit much for a pair of Levi´s?

Reply
Angelica

Hur är dessa shorts i storlekarna? tänkte kanske beställa ett par, dom är ju riktigt snygga!

Reply
Emelie C

KENZA JAG HAR FÖSRÖKT ATT HITTA DOM SHORTS DU BESTÄLLT MEN HITTAR BARA LIKNANDE, VAR EXAKT HITTAR DU DINA PÅ URBAN OUTFITTERS? MVH EMELIE!! PS DU ÄR EN AV DET VACKRASTE TJEJER JAG SÄTT!

Reply
Caroline

Jag är seriös desperat jag har letat jättelänge efter liknade, och jag hittar inte detta på deras hemsida kan du inte du säga hela namnet på dem tex: Renewal Levi`s 501® Turn Up Denim Shorts, eller så???

Super tacksam för svar!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*