• header

Nattinatt!

Efter att jag mötte upp Angelica så drog vi hem till mig och chillade innan vi åkte in till stan för att äta middag. Vi satte oss på Grodans uteservering och käkade, sedan blev det även ett glas medan vi satt där och pratade i någon timma. Väldigt trevligt!

Nu är det dags att sova. Godnatt fina ni ♥

56 Comments

Sverker

Godnatt.
Innan du somnar kan du läsa den sorgliga historien på min blogg om en stackars katt i Frankrike. Det gick riktigt ila för henne.

Reply
Jenny

ah, vad harligt med grodans uteserverig :) langtar tills i sommar nar jag kommer hem till sverige och kan ga dit jag med!

ps. kolla garna in mig blogg :)

kram

Reply
Pilar

Åhh! Sov gott mina favorita bloggerskor! Det är så kul att se att ni är vänner, ni är så underbara och unika båda två! <3

Reply
´Anné

Måste bara säga! GRYMT SNYGG HEADER! Bästa hitills =)! Love it! =) tihii… =)

Reply
Paula

Hmm, lite besviken på din nya header. Känns som att redigeringen är lite fel, speciellt om man tittar på skuggan till ditt ben och jämför med ditt riktiga :(

Finns oerhört mycket snyggare bilder på dig, för du är så jävla vacker. Men jag förstår att du ville ha variation med en nyare bild :)

Ha det bra!

Reply
Jennie

Såg grymt mysigt ut det där! :) Jag längtas till tusen då jag ska besöka min syster i halmstad och mysa på uteserverningar :)

Reply
Nina

Din vän ser precis ut som en blandning av Blondinbella och Anna Hibbs hade gjort! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*