• header

Bye bye Sverige!

Nu hoppar jag och Angie på planet ner till Cypern! Det blir en vecka med sol, bad och lite partyparty. Bara koppla av och njuta av lite varmare väder! Vi hörs när vi kommit fram ordentligt! ♥

206 Comments

mrs.reaper

Vad härligt! :D
Så jävla skönt att åka till ett varmt ställe där man kan plaska i vattnet varje dag. ;)

Ha en trevlig resa.

Reply
Felicia

Hej ! Brukar vara inne och läsa din blogg lite då och då :) Blir glad av att se att du har lyckas trots att du haft det svårt som jag har förståt på vad du skrivit , Själv kommer jag från en missbruks familj både narkotika och alkohol och när jag tror att jag aldrig kommer lyckas så går jag in och läser din blogg och då vet jag att man kan lyckas så då ska ja banne mig lyckas , du är inspertion för alla ungdomar både dom som hare svårt och dom som är mode intresserade. jag ville igentligen bara såga att fortsätt med det du gör det hjälper många fler än vad du kan tänka dig.
Tack Kenza för alla hjälp och ha det bra i cypern och lycka till med vad du än gör för det kommer alltid bli bra
// Flisan

Reply
Louise

ha det så bra ! jag, min pojkvän och två kompisar åker till spanien idag och är borta samma datum :) ha det kanon, kram

Reply
Linnéa

Lova att ta massa bilder! Alltid de underbaraste att se massa utlandsbilder :D Gärna mycket vid havet å så. Kram! :D (och NJUUUT, kommer bli såå avundsjuk)

Reply
jolina

Hej Kenza! DU ÄR SÅ HIMLA SKÖN.
skulle varit roligt om du video bloggade oftare och liksom la upp smink videor och så! Du är jätte vacker och jag fattar inte hur du fått så fin kropp. Helt otroligt!
Älskar din blogg och är ett riktigt fan. Och jag skulle vilja vara precis som du, modell & ha en bra karriär. Jag har alltid velat bli modell men det är liksom inget jag kan hoppas på att bli eller försöka med eftersom det är typ omöjligt om man inte ser ut som du.
Älskar att du har så bra självförtroende och är stark.

KRAMAR / jolina

Reply
Maureehn

Hej Kenza! Fan vad skönt med värme asså!!! Ni kommer få det skit nice.
Jag har en fråga när du rest med din kille eller en kompis så är ni ofta två st. Hur gör ni när ni vill bada och så med alla saker ni har med er till stranden T.ex. Kamera?

Vore super snällt om du kunde svara. Ska själv iväg med min kille snart :)

Puss!! O ha det fett nice!

Reply
Hyll

heey Im from turkey and my boyfriend is doing his military service in Cyprus :)) I hope you enjoy it there our little island

Reply
Sverker

Cypern lär vara fint. Jag har aldrig varit där dock.
Men i Frankrike har jag varit. Men du kan se på min blog att det är inte alldeles trevligt jämt. Jag berättar hur en stackars fransk katt blev utsatt för svårt lidande. Inte så kul.

Reply
beatrice

hej Kenza ! :)
Hoppas du får en superbra resa i Cypern, inte ett dugg avundsjuk ….

Tänkte bara berätta en rolig grej, jag drömde inatt …
att du jag och Alexs var och shoppa i Westfield och var på jakt efter en skrikrosa kjol till dig, det var en väldigt rolig dröm då du var helt crazy och aleks dansade mellan afärrerna ;)

Reply
Jennie

Jäklar vad underbart! :D Inte det minsta avensjuk! Själv åker jag och tillbringar en helg i Halmstad med mina bästa vänner och syster, inte så illa det heller om jag ska vara helt ärlig ! :)

Reply
Johanna

Ååh vad underbart! Ha en super duper resa :) Längtar tills jag ska till Mallorca om 3 veckor!

Reply
Theresé

Åh, ha de nu så härligt.. vilket fusk!! Du ska veta att jag läser din blogg varje dag och tycker du är fantastisk!! De är lika kul varje gång man kollar in din blogg :)) Trevlig resa!! Sola lite för mig också.. Kram!

Reply
Ellenor

Hej finaste Kenza!
Jag måste bara skriva och tacka för ett inlägg om vikt o.s.v du skrev för ett tag sedan. Jag är 174cm och jag hade som gräns att aldrig väga mer än 45kg. Jag vägde mig minst 2 gånger om dagen, men efter att jag läste det där inlägget har jag inte vägt mig någonting alls. Nu har jag börjat äta “normal mat” och träna lite smått sådär. Nu mår jag mycket bättre både fysiskt och psykiskt.

Tack Kenza, du är verkligen bäst!
Många kramar från Ellenor :)

Reply
ellen

NICE!!! vill o dit!!! lyckans dig! :) du har underbar bikini på dig på fotot!

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Va roligt att du skall till Cypern! Jag skall ner till Ayia Napa för att jobba, dock anländer vi den 13 så jag hoppas vi ses på flygplatsen om inte annat, ha en himla rolig vecka! KRAM på dig vackra kvinna! :)

Reply
Beundrare

Hej Kenza! Jag tycker din blogg är jätte bra och de roligt att läsa den! Men jag har en fråga, hur blev du modell?

Reply
johanna

åh så härligt! Jag vill också. Åker dock till Turkiet om en vecka, så man får väl leva på det istället ;)

Reply
Emelie

Åh vad härligt! Jag åker själv till Cypern den 20. Föväntar mig massor av bra tips på restauranger och ställen av dig nu ;)

Reply
Anna

Vart i Cypern ska ni? Var i Ayia Napa i somras och där Är det partyparty;)
Hoppas ni får en fin resa!:)

Reply
emma

Hehhe!! jag och min kompis åker ner till cypern nästa fredag, komiskt!! berätta allt och tipsa om uteställen tack ;)))

Reply
Lovisa

Din glidare!!!! GUD vad härligt att få lämna den här vårkylan ett tag! NJUT!
Och riktigt snygg ny header också :D GILLAR!!

Reply
Malin

Fyfan vad jag är avis nu! ÅH!!!!!! Vill också resa bort!! Ha det så bra på Cypern iallafall. :)

Reply
Hilda

Har varit i cypern runt det datumet du ska dit, kanske lite senare och det var ISkallt i vattnet!! ville bara säga det ;P

Reply
Nora

Ha det jättebra och koppla av! Jag skulle gärna åkt till cypern med, för lite lägre temeratur, 35 grader är varmt som skamm, särskilt med jeans! Förresten så är din nya header super! Känns lite annorlunda än vad du brukar ha, vilket är positivt såklart! Men det spelar ju ingen roll hur den ser ut igentligen, en header med dig i pyjamas hade varit snygg! Du ser helt otroligt vacker ut! :)

Kram Nora ♥

Reply
Ditte

Heldigt for dig, håber vejret er med jer!! Jeg er pt i nord Spanien og her er ikke særlig godt vejr, men syd på er det vidst bedre.

Fin blog, kom tjek min ud så bliver jeg glad :D

Hilsen Ditte – Glimmer Glam

Reply
Madde♥

Hej Kenza♥

Visst är det den dära bilden tagen i Thailand??? :P

Men jag tycker någon gång att du ska göra en ny kategori!
Det ska vara saker som du köper till din lägenhet och sen så tycker jag du ska visa hur det ser ut där du bor, asså i lägenheter!

Hoppas du gör det för min skull♥♥♥♥♥

/Madde!

Du är otroligt vacker! ♥

Reply
mikaela

haha, varje gång jag ser på chiquitas nya reklamfilm tänker jag på dig. så galet lik dig (såsom jag fått för mig att du är privat med dina vänner -vrickad på ett bra sätt!)

Reply
Thuy

Hej Kenza!

Dina bilder ser fantastiska ut – vilken kameramodell använder du om jag får fråga? :) är det en system eller digital? Jag tänkte skaffa mig en jättebra som din för att dokumentera min Australienresa så jag vore jättetacksam för hjälpen! :)

Ha det så gott!

Reply
Mathildad

Hej Kenza,ville bara säga att du ärså otroligt vacker,och att du är lik beyonce..Glöm inte att du är vacker !!
Pussmathilda<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*