• header

Jello shots

Nu ska vi ut och käka! Men sedan blir det en lugn kväll..

Igår däremot, den kvällen var allt annat än lugn. Vi började kvällen med pizza, och sedan satte vi oss på en mysig bar med live musik. Där drack vi drinkar och till och med jello shots! Vi hade aldrig smakat det innan så vi var tvungna att testa, hehe. Jag blev inte så förtjust men Angelica gillade det!

När vi hade druckit några drinkar drog vi till en klubb som heter Castle, där dansade vi typ ensamma på hiphopgolvet och battlade mot en kille. Vi ägde honom! Sedan drog vi till vår favvoklubb Black & white och dansade någon timma till skön hiphop. Det är så jäkla kul här!! :)

Här kommer ett gäng bilder från igår:

Avslutar med denna fina bilden för att jag tycker att vi gör samma tråkiga miner på alla bilder hela tiden, haha (pussmunnen t.ex. åker ju alltid fram klockan tre på dansgolvet)

152 Comments

felicia

Hej kenza!
Älskar din blogg den är grym och dina kläder också jag undrar vart du har köpt din blommiga tubtopp någonstans
och om de inte finns, finns det någon liknande=)
Skulle bli jätte glad om du svarade :D
Kram Felicia

Reply
Ida

Vad bruna ni är! Ser ut att haft en grym kväll också! :) Jelloshots är inget för mig heller, gillar inte konsistensen, hua!

Reply
Sverker

Det verkar ha blivit lite snurrigt där.
Här borde det ha varit fest, eftersom det idag är ett av årets viktigaste dagar. Istället får jag sitta med min resursfamilj utan att festa.
Kolla min blogg så förstår du allt!

Reply
Leila

HAHAHAHAAHAHA den sista bilden <3 du är för bäst alltså, älskar att du bjuder på dig själv!! GLÖM INTE ATT "TURISTEN" OCKSÅ MÅSTE TA ETT PAR BILDER I CYPERN :) :)

Reply
Emma

Du får ej missa de bästa stället på cypern. BEDROCK där har dom “tyst disco”, det bästa någonsin. du får ett par hörlurar med egen musik i. grymt kul. dit gick vi under dom 6 månaderna vi var där! missa ej. njut!

Reply
Johanna

Åååh Kenza! På den drinkbaren satt jag på för 4 dagar sen! Flög hem från Cypern i fredags! Ledsen att jag missat dig :) Vi bodde i fig tree bay men hängde endel i Aiya napa! Hoppas du får en fortsatt härlig semester på vackra Cypern, jag saknar det redan! Kram!

Reply
Silje

OMG!! siste bilde gjorde hele dagen min myyyyyye bedre. haha! jeg kan ikke slutte å le!

Reply
Sara

Måste passa på att rekomendera ‘blue moon Bar’ på Ayia Napa, nordiskt stuk på klubben med riktigt bra musik! Där dansade jag och mina tjejkomipisar i princip varje kväll/natt när vi var där under hösten!

Reply
Sara

Älskar dina kläder, och Angelicas också! Kan inte du berätta varifrån hennes shorts och linne kommer ifrån? Thanks

Reply
Hedvii

ahhhh fattar inte hur du kan vara sååå jääkla snygg på varenda bil kenzaaaa…. aviiis<333:D

Reply
Kira

Hip Hop är det enda rätta!
Du har flera gånger nämnt att klubbarna spelar hiphop. Nu funderar jag som är ett riktigt hiphop-monster vad man spelar för sorts hiphop där?
Kan du nämna nån rappare så vet jag ganska bra vilken stil, men typ old/new school, gangsta rap, alternative?

Reply
mimmi

hej kenza!
jag undrar vad du använder för värmeskydd till håret när du fixar det (ex. lockar håret)? Hoppas du svarar! Kraaam

Reply
Julia

Asså Gud vad du är söt Kenza! Om man ändå hade ditt utseende, din självkänsla och allt! Söt med som utan smink, äta vad man vill utan att gå upp 5 kg av ba en bulle! Asså åå älska dig själv!

Reply
Malwina

I am wrriting to you again – i know that you dont have too much time to write back to all but mayby you will :) my question is : do you use any sun protection? You spend sooo much time in sun so I am wondering if you protect somehow :)

Reply
Josefine

Kan du inte skriva ett inlägg om hur man gör för att få dom där ljusstrecken på bilderna? Jga har en g12 och har försökt med allt utan att lyckas och blir så avis när jag ser dina coola bilder!!

Reply
Josefin

Den sista bilden är ju bara så bäääst!
Älskar att du bjuder på dig själv! :)

Reply
Sarah

Kenza!!!!!! Estáis guapísimas!!! ¡Qué bien esas vacaciones, que suerte ;) !
Disfrutad mucho, un beso!

Reply
mikaela

vilken färg har du på håret? sjukt snyggt, har mörkt nu och det är så tråkigt till sommaren..

Reply
Ewelina

I am really curious if your friend from that photos has a blog. Could anyone write her blogadress? I would be extremely grateful.

Reply
Karin

kenza FY FAN SÅ SNYGG DU ÄR MED HÅRET SÅDÄR! jiiissess. Du ser mycket mognare och äldre ut, på ett bra sätt alltså!! du kör alltid ditt lockiga hår på sammma sätt. du ser yngre och ‘mesigare’ ut då. förlåt, men damn. såhär ska du ha! SÅHÄR ser du ut som en riktig babe!!! ingen liten söt flicka, utan en vrålsnygg babe!! vacker, sexig, het och fin på samma gång! DÖÖÖR! kvinnlig ser du ut! hur fixade du håret sådär? fattar inte hur man gör för att få det sådär avlsppnat men ändå med volym i? snälla ge mig tips :D har du ngt speciellt i? fönar du det på ngt sätt? har du spolar? eller gör du Något med plattång..? heeelp please! :) svinsnyggt! du borde verkligen ha sådär oftare!

Reply
Emilia

haha!

snälla kan inte du ha en frågestund det hade varit jätte kul! please!

din blogg är bäst! <3

Reply
Anna

Låter som ni har de riktigt nice!! Ska dit om en månad och jag längtar järnet!! Ni måste äta på den mexikanska restaurangen som ligger uppe vid den japanska som jag inte heller minns namnet på… :S Men på den mexikanska har de iaf supergoda margaritas!! Och på Pepper (som ligger vid hotell Napa Plaza) har de de BÄSTA strawberry daquires!! Ha en fortsatt trevlig semester!!!

Reply
DArling

Åhhhh cypern ja!! Bring back memories, var där när jag var typ 15 år, kommer fortfarande ihåg castle, så jääääääävla kul!! dock var vi där när det var högsäsong

Reply
linnea johnsson

Shiet, jag blev väldigt förvånad att se dig i sånt hår. Alltså itnehelt platt men ja, det var jättefint! det passar dig perfekt :)

Reply
Natalia

Heeeya ! Guud va kul ni verkar ha, jag blir avis =)
När du kommer hem sen, kan inte du visa lite vilka ansiktprodukter du använder. Du har så fin hy :)

Reply
Vendela

Snällaaaaa kan du skriva ett inlägg vart du har köpt den blommiga toppen ifrån? :) du är så jääääääävla snygg. Man kan ju bara inte tycka illa om dig. Du har väl inga haters? Pusss

Reply
viccky

hahaha! Kenza! :P Den sista bilden MÅSTE bli din standard min! hahah sååå vacker! ;) Du är alltid vacker! <3
Kram! :)

Reply
.

alltså kenza, du är så sjuukt fin och SNYGG!! du passar jättebra i rakt hår och snedbena som du har på bilderna. :D im just tellin ya!! lite avis blir man juu!!

Reply
Gabrielle

ni verkar ha så jäkla härligt där!! :D
men jag undrar en grej,är inte du rädd för att bli t.ex
rånad efter ni går hem från clubar osv? haha jag är jätte
mesigt för sånt där :(

Reply
Martina

Nu är det REA på MORSDAGS smycken i min blogg =) Ta en titt och kolla även på flera utav nyheterna! =)

Kramar

Reply
adaa*

wow u look gorgeous! =)

hey, where’s your flower printed top from? would be very nice if u write back!

enjoy your stay in cyprus!

Reply
Mirela

fina ni ääär =) Undrar bara vart Angelicas fina vita kofta/tröja är ifrån?

Reply
sara

du e sjukt jävla vacker. o din topp e så jäkla fin!! var har du köpt den? :)

Reply
Max

hej!
Tack för en underbar blogg! Undrade vart ifrån angelicas fina vita kavaj kommer ifrån? min syster fyller år snart å önskar sig en vit kavaj, tänkte att den skulle vara en bra idé :)
Skulle verkligen uppskatta svar :)

Reply
Marlene

Guud vad fin du var i snedbena! Du måste ha det oftare! :) ps. Jag älskar din blogg!

Reply
Jessica

Vilka härliga bilder! Man blir sugen själv att åka till ett partyställe och bara dansa loss :D De där jelloshots påminner mig om en shot som jag drack förut, piggelin-shot! Jättego, som godis, antar att jelloshot är likadant ^^

Tänkte på när ni somnade i solen, jag skulle ärligt få
brännblåsor av det och inte kunna sitta men ni verkar ha klarat er bra. Du är ju brun som en pepparkaka (typ) men anglica verkar vara lite röd? Hoppas det blir till brunt sen! ^^

Take care!

Reply
GBP

Alltså killarna måste ju typ ha dreglat efter er :-D SJUKT snygga är ni! Jobbar din vän som modell?

Reply
Nathalie

Hei! :-)
Jeg er en norsk leser, og jeg har et spørsmål! Jeg ser du er ute og reiser veldig mye. Hvor får du alle pengene fra? :-o Misunner deg da selvfølgelig!

Reply
Jessica

snygga! kenza, ditt hår var skitsnyggt där! eller ditt hår är alltid fint men hur har du gjort det sådär? :) kram!

Reply
melinda

när jag var där (dock för ett år sen) så var en klubb som hette ambassadeur riktigt rolig :) bra musik och mkt dans. ligger mitt i ayia napa typ..

Reply
ina

hej kenza, du var jätte fin samma sak med angelica !:)
jag älskar dans och det värkar som om du också gör det, kan du inte sätta upp en video där du dansar eller battlas ?
hade varit skit kul att se det :3<3

Reply
Emma

Min lärare har haft dej som elev en gång i tiden! Hon berättade det till mej och jag dog nästan! Skitcoolt, vi har haft samma lärare!!!

Reply
Elin

Sjukt snygg linne det där med rosor!! vart har du köpt det? har letat hur länge som helst efter något i den stilen!!! :)

Reply
Felicia

Kan inte du berätta hur du får ditt hår sådär bra? Har du annars tjockt hår eller hur får du det sådär fluffigt? :D

Reply
Pontus Rydberg

Gud vilken snygg kompis du har! Förlåt jag tycker du är jättesöt också, men den andra har jäkligt cool stil. Hälsa det från Pontus!

Reply
Sofia

älskar din blogg Kenza!
+ bänkarna ni sitter på , eller aa stället, där satt jag i sommras. Cypern är super mysigt, med mycket roliga människor!
Ha deeeee bra där nere , & sola för mig :)

Reply
FM photos ☆☆☆

åååå, hon har sjukt fint hår!!
kan inte du lägga upp bilder där man ser hur hon fixat sitt hår? eller bara allmänt hur man kan fixa kort hår snyggt? jag har typ till axlarna..
jag vill ha långt fint hår, men kanske kan man vara snygg i kort också eftersom hon lyckades..? vore i allafall super kul och vore jätte tacksam om du ville lägga upp lite olika vardagliga frisyrer för oss med kort hår :)

super härligt ser det ut också! blir avis!!

Reply
Malin

älskar att du vågar lägga ut roliga bilder. Blir så trött på alla som känner att de måste vara ÖVERsnygga på varenda bild

Reply
Raquel

Hallo ich habe mal eine frage, und zwar wüsste ich gerne woher du deine corsage hast ? Kann auch sein das es die hier in Deutschland auch nicht gibt.

Liebe Grüße Raquel

Reply
..........

Måste fråga vart du har köpt den urgulliga toppen :) blir jätte glag för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*