• header

ONE MORE TIME

Nu drar vi ut och dansar igen! Men först blir det såklart middag, sedan sätter vi oss på någon bar och dricker drinkar tills nattlivet kommer igång ordentligt. Vi hade tänkt testa på lite nya klubbar ikväll! Men jag har en känsla av att vi lär hamna på Black & white igen..

PS. Många av er undrade vad jag hade gjort med håret i lördags. Först och främst så hade jag låtit bli att locka det som jag annars alltid gör haha, och sedan hade jag bara våfflat lite med volume mastern (Björn Axén) för att få lite volym! Den är superbra, men glöm inte värmeskydd innan. Tusen tack för era fina kommentarer, ni är så jävla fina ska ni veta ! ♥

116 Comments

Olivia

Hej Kenza!
Jag har en idé om en ny kategori! Den skulle kunna heta “Mina resor” så har du alla dina resor i den. Som nu, när du är på Cypern så är de inläggen kategoriserade som “Mina resor”.

Kram.

Reply
carro

Hej Kenza!
Hoppas att du läser det här:)
Jag tycker att din blogg är grym och att du är en riktigt bra modell!
Undrar en sak bara:
Vad äter du för att hålla dig smal?
Äter du godis på lördagar osv och dricker läsk eller tar du bara vatten?

Tacksam för svar!

MVH Caroline

Reply
Christie

Have you lost weight? You look a bit underweight, maybe… :( Still beautiful, but maybe even better with a couple more kg? Anyway, you look like you’re having a great time! :)

Reply
emma

vad kul :) du är jättefin på den bilden!

Vilken färg är ditt läppstift för typ 2 dagar sen ? Det rosa ?! :)

Reply
becky

Hoppas verkligen ni skyddar er mot den väldigt starka solen Nu när ozonlagret är tunnare än vanligt! Hudcancer ökar i Sverige och risken att drabbas ökar ju mer man ligger och solar timma efter timma.så sola med måtta!

Reply
Sophie

fin du är!
Lockar du håret ?
Är inte ditt hår redan krulligt ?

Kram Sophie! <3

Reply
Emily

Jättekul att se bilder från Cypern, älskar det stället! :-) Du är för fin du Kenza! Hoppas ni har det bra:) Kram!

Reply
Ezgi Özarslan+:)

Du är såå jäävlaaa finn Kenza din underbaraste ! <3 Jag älskar precis allt på dig , Det finns alltid en sån hära kommentar till alla ''ingen är perfekt'' Men joooooo Du äärr jag tittar precis överallt på dig och kan inte hgitta det minsta felet, Din personlighet allt är sååå jävla fint , du är en prinsessa :) Kram Ezgi <3

Reply
gäst

Jättefint, tänkte bara fråga.. jag har själv björn axel.. på mig oavsett hur långt ner jag börjar så syns det alltid våfflorna.. hur kan man göra tips?

Reply
defne balkanli

Seriöst stockholms snyggaste tjej!? Finns ingen snyggare än dig. Omg, avundsjuk jag är. VILL se ut som dig! Du ser ut som en modell också. Stockholm’s next top model. Om du var med på en sån tävling om stockholm hade någon sån hade du posat bäst & sett vackrast ut på alla bilder! Du är ASVACKER kenza. Hoppas jag lär träffa dig igen någon gång :’)
Kram snygging. Ha det så bra ikväll!

Reply
Julia

Hej. Jag måste bara säga att jag älskar din blogg men även ditt hår! Det är ett sånt där vill ha hår :) Men jag ville också fråga om hur du blev känd? Kram :)

Reply
Claudia

haha du bloggar mer på din semester än hemma ibland ju! så borde det inte vara :P hoppas bara att du njuter fullt ut! fast här hemma väntar dig värme också ifs :D

Reply
becka

du är så perfekt så man blir nästan lite deprimerad av att kolla på dina bilder…
hoppas att ni har det awesome i cypern i alla fall! jag har också varit där två gånger och det är det härligaste landet jag vet.

Reply
Ida

Haha, läste nyss det här inlägget i google translate. Du har ätit en bit våffla med master volume (bjorn axén) haha

Reply
bella

herregud du är så vacker! Skulle döda tusen gånger om för att ha ditt utseende

Reply
Ellie

Du är så otroligt, naturligt vacker! Skulle vara jättekul om du kunde dela med dig av några skönhetstips! :)

Reply
frida

vart har du köpt den toppen? :) superfin! och skulle du kunna tipsa om vart man kan köpa liknande? skulle vara jätte roligt! du är fruktansvärt fin förresten!

Reply
moa

enligt mig (och säkert många andra) slår du megan fox och angelina jolie. allvarligt kenza, du är så jäääkla fin!

Reply
Iida

Du är säkerligen den vackraste tjej jag har någonsin sett <3 Jag också beundrar ditt självförtroende. Du är alltid glad och orkar le hela tiden. KEEP GOING GIRL!

(förlåt mig min svenska. Det är inte lätt att försöka övertyga en rikssvensk när man pratar på riktigt bara lite finlandssvenska. ;)

Reply
Leo

Your body is amazing! Har du alltid haft en sådan smal och muskulös kropp, eller tycker du att den förändrats för att du tränar mycket? Hur ofta tränar du – och hur länge har du tränat regelbundet? Står ofta att du “bakar kakor”, äter godis, och dylikt, men äter du hälsosamt i övrigt? Din kropp är verkigen ett bra ideal, och jag tycker det är roligt att du inte verkar ta så hårt på att äta godis och sådär, men hade varit kul att veta om du äter hälsosamt i övrigt – i så fall är du ännu mer en superförebild kroppsligt :) Det är ju så det skall vara , äta nyttigt och träna, men ändå inte ha några “no-nos” när det gäller att äta godis, fet mat eller vad man nu gillar.

Reply
Charlotta

Hej Kenza! Jag undrar vilket hotell det är du bor på i Cypern, och vad du tycker om hotellet. Vilket är bästa utestället och bästa stranden tycker du? Är inne på att åka till Cypern :)

Reply
Annie

Volume master is thaa shiet! ;D fast det är lite störigt att det vågiga syns ibland.. fast det är skit samma :)
En fråga som du säkert har hört förut.. Är värmeskydd väldigt nödvändigt om man använder volume master och platt tång som jag gör? Tack för om du svarar :)

Reply
Malin

Hoppas ni har det toppen i Cypern :) du har en blommig liten väska som är supersnygg. Har letat överallt efter något liknande men utan resultat. Så nu är min fina fråga den att OM, och bara om, du inte använder den längre så kanske du kan tänka dig att sälja den? Hör gärna av dig på min mail i så fall, [email protected].

Once again, HAVE FUN!

Reply
bet

Asså shit. Jag drömde en såå äcklig och konstig dröm i helgen. Att din pojkvän hade dött (men visste ej hur) och du var jätte glad och sprallig men helt plötsligt slog det dig och du föll på golvet och grät så jävla mycket. När du grät så var det som om att jag var inne i din kropp och att det var jag som kände sorgen, men ändå var jag inte du och kunde se att det var DU som grät…du hade på dig bikini och jeans shorts…och det konstiga var att jag inte ens visste att du var utomlands då jag precis läste dnia inlägg om cypern efersom att jag inte hade tillgång till datorn under helgen. Helt plötsligt så slutade du och bestämde dig för att skriva allt på bloggen om hans död och du bestämde dig once in for all att gå vidare sakta men säkert och skrev ner massa i bloggen om du skulle fortsätta eller inte. Men det sjuka var att när jag vaknade så kände jag mig så nere och ledsen som om att det faktiskt hände och jag ville bara gråta. Efter några min gick det över. Sedan minns jag ej mer av drömmen än sålänge. RING HONOM OCH SE TILL ATT HAN MÅR BRA OCH SKRIV DET PÅ BLOGGEN SÅ ATT JAG VET :D

Reply
Sara

Hej Kenza!

Måste bara börja med att säga att din blogg är väldigt bra och jätte inspirerande!

Jag är nyfiken på att få veta vad du har för mått? Typ runt stuss, lår osv. Det är så svårt att kunna uppfatta storlek då man aldri sett dig irl.

Du är så vacker och har typ perfekt kropp, så att veta dina mått skulle verkligen bli som en morot för mig, något att sträva efter så gott jag kan!

Hoppas du svarar & Hoppas du får en fortsatt trevlig semester! :)

Reply
johanna

FÖLJ MIN VÄG TILL ETT DROGFRITT LIV… Jag är en 19 åriig tjej som har tagit sig ifrån ett tungt opiatmissbruk, och på min blogg kan du följa min svåra väg mot ett drogfritt liv. Du kan även dela min passion för kläder och mode och den svenska narkotikapolitiken. Vill du också göra en skillnad, så kan vi göra det, med dina och mina läsare. Media är makt ! Kramar Johanna

Reply
Jessica

Jag och min pojkvän bokade precis vår första utlandsresa ihop efter 3 år tillsammans, till just Cypern! Tyvärr är vår ekonomi inte den bästa. Vore jätte snällt om du kunde ge lite exempel på priser och så vidare på till exempel öl, drinkar, middag, lunch, alkohol i affärer, buss, taxi och så vidare!

Njut av din resa nu!du förtjänar det :)

Reply
Ashley

Kenza!!! I have been a follower for a long time, but I have never written you a comment. I have recently created my own blog because your blog has inspired me. You are my fashion inspiration! I love your blog!!!

Reply
nilo :)

Vet att du får typ hundra kommentarer så du kanske inte kommer svara på just den här men jag undrar två saker :) skulle va snällt oom du svara :D vad äter du för att ha så fin kropp? Har du platt elr lockigt hår egentligen? ,:)
kram

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Ser ut som att ni har det underbart där nere, fortsätt och njut för det förtjänar du!

Jag undrar om du skulle kunna göra mig och min pojkvän en lätt liten tjänst. Vi bokade nämligen vår första resa ihop efter 3 år tillsammans till Cypern, ayia napa.
Skulle du kunna skriva ner lite priser, på till exempel lunch, middag, drinkar, öl, buss, taxi, alkohol att köpa i affärer och så vidare..

Det hade varit jätte snällt så att vi kan planera in en budget och slippa stå utan pengar dom sista dagarna :)

Tack!!

Reply
Sara

Du är så otroligt vacker!Men snälla Kenza, vart har du köpt din blommiga top? :D:D

Reply
jenny

Hej! :D vart har du köpt den där tröjan du har på bilden? har letat som en galning efter en blommig tröja överallt, men aldrig sätt någon så fin som du har på dig!

Vore jätte tacksam om du ville svara på min kommentar, förstår att du har många andra att svara på också! men jag hoppas du har tid för att svara på min lilla kommentar! :)

Reply
Rebecka

Jag MÅSTE säga detta, fast än jag vet att du har fått höra det säkert en miljon gånger i ditt liv så är du SÅ HIMLA VACKER!!!
Du är verkligen en jättestor förebild för tjejer i alla åldrar, du är dig själv och kör ditt race som är så coolt!

Du slår alla med storm!
Många kramar från enn som beundrar dig något så galet mycket!

Reply
julia

Hej! :D
Jag vet inte om du ser det här, du har ju ganska många kommentarer ^^ Men jag undrar var du har köppt toppen du har på bilden? Verkligen jätte jätte jätte fin! :D

Reply
Vida

Hej Kenza , Vida här :)
Du jag har alltid nu i två kollat in din blogg men de
här är första gången jag skriver till dig.
Ville bara s’ga att du är jätte söt och du verkar vara vädigt “down to earth” person.
Ville fråga dig vart du har köpt den söta toppen du har på dig.
Va vänlig och svara :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*