• header

10e maj 2011 – på Cypern

God morgon solstrålar! ♥

Hur mår ni idag? Jag mår sådär.. Gick aldrig till apoteket igår så jag får skylla mig själv, nu kliar det som in i helvete i näsa, gom och öron.. Har blivit täppt i näsan också och lock för öronen som jag alltid får då. JÄVLA pollen, nu måste jag verkligen till apoteket!! Är det mycket pollen hemma nu också?

Jaja, igårkväll var vi iallafall ute och käkade på en polynesisk restaurang som hette Fiji. Sjukt god mat! Efteråt satte vi oss på en uteservering och drack drinkar innan vi kollade in lite klubbar. Men det var inte så mycket folk ute igår som det varit de andra kvällarna, så det var lite segt. Vissa klubbar öppnade inte förrän sent (typ halv två) så vi satt på lite olika barer innan vi drog in och dansade. Vi var hemma redan vid 3 så vi har fått sömn inatt iallafall! :)

Den goda maten

Vi två på Black & white

76 Comments

Jannika

Anledningen till att det inte var så mycket folk tror jag var att oftast på Cypern så flyger man dit på Måndagar och fredagar, så många lämnar Cypern på måndag och dem nya som kommer anländer ofta sent på måndagarna, var så förra året var där i flera veckor! Men märks ju mer nu när det inte är högsäsong men går ni ut ikväll eller imorgon lär ni märka skillnad! :D

Kenzas svar: Tänkte på det! Har snackat med en massa som åkte hem igår (måndag) så det måste ha varit det. Kram!

Reply
Annika

Lite avis man blir när man ser hur ni har det bra på stranden;) Men hoppas ni får en fortsatt härlig tid där!

Reply
Ruhanna

Hej,hej! Så söta ni är som alltid!!Tänkte bara fråga om hon också har en blogg?!.. Isf vad heter den?
Kram

Kenzas svar: Yes! Angelica Blick på modette.se Kram!

Reply
MANDY

NI ÄR SÅ HIMLA SNYGGA NI TVÅ!! Jag stillar onekligen mitt resesug en aning genom att gå in på min blogg. Är mitt uppe i juristutbildningen så kan inte åka förrän den 31 maj men förfan vad jag ska ta igen resandet då. Saknar att bo i Milano så det skriker om det. Vad tyckte du om den staden btw? Puss! / http://mandyn.se

Kenzas svar: Håll ut!! :) Jag gillade Milano, hann dock inte se så mycket..

Reply
Petra

Kenza, vart kommer ditt dösnygga knallrosa läppstift ifrån som du har haft nu på Cypern? :)

Kenzas svar: Make up store!

Reply
isabella♥

Asså gud va snygg du är!
ska du skaffa barn i framtiden! ;)

Kenzas svar: MÅÅÅNGA barn!! Haha närå, jag vill ha 2. Men min kille vill ha fem, jag har sagt till honom att börja leta efter en potentiell mamma då, haha.

Reply
Åsa

Jag vill tacka dig för att du lät mig länka till min namninsamling här inne. Jag kan med glädje meddela att den har gett resultat :) Pressen har nu hört av sig och ska skriva en artikel om det, så STORT tack!
Kram,
Åsa

Reply
Ebba

Det är sjukt vad du är SNYGG kvinna!
Du är nog världens snyggaste, helt seriöst.
Och du verkar ha rätt bra självförtreénde,
så jag undrar om du kunde göra ett inlägg med några
tips för bättre självförtroeénde och självkänsla? :)
Kram!

Reply
Emma

Hej söt!

Tänkte bara höra med dig om vad det är för priser ungefär, på Cypern… Lunch? Öl? Drink? Vattenflaska? Solstol?
Ska nämligen dit med stora kärleken om 27 dagar (!) och vill planera lite hur mycket cashis vi ska ha med oss.

Tack för en grym blogg ( som även läses av 34-årig tvåbarnsmor :) )

Reply
Dixi Wonderland

Åhh ni verkar ha sjukt kul där nere :D Pollen är i full gång här i Sverige. Sen är ju de smartaste att gå till en läkare så man vet vilken pollen som man är allergisk mot för då är de lättare att ta rätt medicin för de. Min pojkvän har känt av de ett bra tag nu medans min bästa vän som verkligen blir jätte sjuk på sommaren har börjat känna av de nu, men köp tabletter så får vi hoppas att dom funkar för dig! (:

Reply
ellen

Fyfan vad gött det ser ut då! Ni är så snygga brudar! Tyvärr upplever i alla fall jag att det är rätt bra med pollen hemma.. kliar rejält, så spring till apoteket du!

Reply
alva

ska åka till aiya napa i sommar! hur är priserna där? dyrt? billigt? vad kostar en drink ute? :)

Reply
Anna

Seriöst, din vän är den vackraste tjejen jag någonsin jag sett i hela mitt jävla liv. sinnes sjukt att man kan se så bra ut!! =)

Reply
Tindra

Kul att läsa att Fiji Restaurangen finns kvar!! :) Var där för 5år sedan & deras mat är GRYMT GOD!!! Cypern är härlig & det var vår lataste semester någonsin, vi bara bada,solade, åt gott & festade på kvällarna, Dolce Vita!!!
Nu tillbaka till Blöjbyte & spyor ;)
Puss på dig fina Kenza

Tindraohara.blogg.se

Reply
stella

Älskar din klänning var har du köpt den måste verkligen få veta för jag ska ha den när min systers tar studenten !!! :) Du måste svara snälla !!! :)

Reply
bjonddinaa

Blir alltid adventssjuk när jag kommer till din blogg!
du är så snygg osv.
O skit snygga kläder, önska att jag var du! :D

Reply
Michaela

Det är ganska mycket pollen här hemma i Sverige just nu. Och varmt också! Vet inte hur det är i Sthlm men här i Eskilstuna ca 12 mil från Sthlm är det varmt satan! Ha det gött i Cypern! Kram!

Reply
Lisa

Säg till angelica att sluta sola med solglasögonen, ser riktigt roligt ut och inte så speciellt snyggt :)

Reply
Annika

hej! jag undrar hur du gör med rakningen, eftersom att du nu rakar dig som ja har för mig att du sa ? hur ofta gör du det? du verkar va hårfri hela tiden , får du aldrig stubb ? eller får du det men badar o solar ändå?? tacksam för svar :D

Reply
Linnéa

Ja, det är väldigt mycket pollen här med. Min lillkusin som har pollenallergi kunde inte öppna ögonen på morgonen, och vad jag läkaren åt det? inget.

Reply
Linnéa

aa, det är mycket pollen hemma :/ tycker jag!
är också tepp i näsan o lock i öronen och sånt så himla jobbigt med kliande ögon och sånt , men hoppas du har mindre pollen där! för vill inte att du ska ha det jobbigt! <3
puss & kram /// Linnéa
juste vart köpte du ringen? <3

Reply
Alexandra

Hej sötis! Tänkte tipsa om Den bästa restaurangen i ayia napa, det är en italiensk restaurang som ligger i byggnaden mitt emot grabbarna grus, fast på andra sidan så att säga. Om du gillar pasta o carbonara- ÄT det hos dom! Guuudomligt gott, pizzorna är också jäkligt goda men bäst av allt är deras goda soppa dom alltid bjöd oss på innan maten, jag tror det var sparris eller åt. Grön var den iaf, ibland fick man tomat med den gröna skulle jag kunna hugga av min vänstra hand för! Jajamen, hoppas du har en fortsatt trevlig semester, och MISSA fan inte att äta där ;) PÖSS

Reply
Liane

Hej!
Jag jobbade på Cypern förra året i 8 månader.
och under denna period du åkt är endast en kortare period med pollen, den var hemsk för mig men jag fick ett par ögondroppar (vit flaska med ett öga och nåt grönt på) samt nässpray retz..blabla nåt det hjälpte nästan omedelbart måste jag säga:) Sen beror det på vad du har för allergi.

Jag skulle rekommendera Bedrock – silent disco de är väldigt bra ställe, dock tror jag inte de kommit igång i full kaliber (ligger nära castle) såhär tidigt vad jag minns från förra året.

Sen har restaurangen Nautilus ( i Pernera landets godaste pizzor) och Quadro har en mat och en mojito utan dess like:)

Reply
Fashion fan!

Ni båda är galet snygga! Ni borde hänga jämt…kärlek till er tjejer

Reply
Sanna

Jag är också allergisk och har precis samma sympton, sjukt irriterande! Som tur är har jag allergitabletter hemma som funkar super, iallafall för kliandet.

Reply
Elsa

Åh vad gott det såg ut! En fråga bara, för ett tag sen bloggade du om att du inte riktigt vågar ha läppstift på dig typ o då hade du ett jättefint ganska knalligt rött läppstift på dig, vart är det ifrån och vad heter färgen? :) Kram :D

Reply
Anna

Hej. En liten fråga, använder din kompis brun utan sol? Isf vilket märke? För är det brun utan sol verkar den ju sjukt bra. Och ni är båda grymme snygga!! ;)

Reply
Hanna

Vad härligt ni verkar ha det! :D Hoppas ni får fint väder veckan ut! Vad har du köpt den där blommiga bikinin du hade på dig idag?:) Kram!

Reply
den bästa

eftersom du har smycken by kenza som säljs i guldfynd tänkte jag på att fråga dig om du kommer designa kläder också by kenza (hehe kanske inte i guldfynd då)det skulle vara jätte bra /¨kram

Reply
elsa

tänk att du, kenza, är så snygg och grym, sedan har du en lika snygg kompis !
har hon också en blogg? :)

Reply
Lina

Vad skönt det ni ser ut att ha det! Jag längtar så grymt mycket efter sol och bad. Men det är ju inte så dumt här i Sverige heller, 20 grader. ;) Ska till London om en vecka, har du några förslag på butiker man bara måste besöka på Oxford Street? :)

Reply
Art By+Tina/Tina+Axelsson

En av dom restaurangerna jag gillade bäst när vi var där, polynesiskt var helt min grej. Besökt “klamydiapoolen” Kalypso tror jag det riktiga namnet är typ raggae-inspirerat – trots smeknamnet gillade jag festerna som var där hela nätterna långa med poolparty/skumparty fram till 9-10 på morgonen. Galet!

Reply
kläd-tipsaren

Hejsan!
Jag vet att du har skit snygga kläder men jag skulle kunna tänka mig att du är skit snygg i det märket jag ska tipsa om. Du är ju rätt vågad av dig så du skulle nog passa bra i de :)
http://www.camillawellton.com
Hon har as sköna kläder, stil rent men fett annorlunda :)
Hoppas du kollar in de!

Reply
Eliin

Hej Kenza!

Jag tar studenten nu och jag letar efter en snygg ring, den du har var jävligt snygg, vart har du köpt den? eller vet du någon annan stans man kan få tag på en färgstark, snygg och stor ring?

XOXO

Reply
bianca

Kenza!
Jag måste bara säga att du lätt är den bästa bloggerskan i världen, helt sjukt bra! Du är en riktigt bra förebild för alla unga tjejer i världen!
Dessutom är du riktigt snygg i platt hår! ;)

Reply
Malin

snälla svara, har kris :O har ingen kläning för skolavslutningen.. tack för svar :) Rolig blogg har du med btw :D

Reply
Anne (LLT)

Lol, your in my domain now! Jag har vuxit up i Black and white. Jag var den första 4åringen som någonsin blivit insläpt där under dag och nattetid, och nu är jag snart 27, så man kan lungt säga att det var ett tag sedan. Hoppas du hade skoj ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*