• header

11e maj 2011 – på Cypern

God morgon solstrålar! Vi missade frukosten imorse, typiskt.. Vi båda somnade om efter att klockan ringde. Fattar inte hur vi kunde vara så trötta! Vi stannade nämligen hemma igår. Eller ja, vi gick ut och käkade såklart men min fina vän mådde inte så bra så vi åkte tillbaka till hotellet och tittade på 90210 istället innan vi la oss.

Nu är vi uppe iallafall, klockan är elva här och vi ska dra ner till stranden nu. Vi har bara två dagar kvar här så nu jävlar ska vi ligga och pressa i solen haha! Ojuste….håret. Jag överdrev en aning igår, det sååååg faktiskt lite grågrönt ut precis efter eftersom att mina gyllene slingor lös igenom den kalla tonen men nu ser det faktiskt helt okej ut. Jag skulle nog beskriva färgen som brun med lite guldiga skiftningar, men jag hoppas att det bleks lite nu i solen de sista dagarna! Lägger eventuellt i lite ljusare gyllene slingor när jag kommer hem.

58 Comments

Johanna

Hej Kenza! Satt och läste igenom dina arkiv igår och läste tex. hela din och Teos “story”. Vad tänker du nu om du tänker tillbaka på hela historien?
På många sätt var det ju sött, men kunde inte bli och småflina till vissa av inläggen :D.

Reply
Emma

Heej kenza! ;D Vet du om de virkade vita shortsen från H&M går att få tag på än & vart? :) Vore tacksam för ett svar från dig..

ha en fin dag!

Reply
Cornelia

Skit i det! ät pa Zorbas!!! SKITGOTT! plockmat plus kanske världens godaste islatte!!!!! :D GO THERE!!!!!

kram

Reply
J

Jättefin bild :D Vad har du för storlek på den här bikinin?? (ska beställa o de är alltid så olika i storlkerna på hm) suprt tacksam för svar! :)

Reply
Sarah*

Hej!
vill du att håret ska blekas, pressa i citron och ligg med det i solen. Håret kommer kännas skabbigt men tro mig det hjälper!
Och Det slits inte alls!

Kram på dig!

Reply
issa

gah, man blir ju så avis på dig som just nu steker på cypern ;) men sommaren börjar ju komma till sverige, så man ska väl inte klaga ;) ha en underbar dag :D

Reply
Rebecka

Hej vackra Kenza! Skulle du kunna berätta vilken kamera du använder? Vet att jag har läst de flera gånger haha, har försökt söka mig till det också men hittar inte riktigt… Tycker bilderna blir otroligt fina! Ha en trevlig semester! Kram / Rebecka

Reply
Lovisa

NJUT NU!!!! Men vi har det hett som tusan här hemma i Sverige nu också… I alla fall på min balkong där jag befinner mig nu x) Ta ett dopp för mig också!! Kram!

Reply
charlotte

HAHA. varför ville du få bort det solblekta och bli mörkare, när du sen vill att det ska solblekas och dessutom skall lägga i ljusare slinor när du kommer hem? Onödigt att färga håret överhuvudtaget då ju? Fattar inte riktigt hur du tänker angående ditt hår?

Reply
Lolla

Här i Skåne är det shteek. Riktigt varmt och härligt. Så ni lär inte komma hem till något kyligare :)

/L

Reply
Alicia

åååh jag var på cypern för några veckor sen på exakt samma ställe där e jätte fint och du är ju jätte fin i ditt bruna hår!!:)

Reply
Carolin

allvarligt talat, vet inte ens varför jag kollade in på din blogg. just nu verkar du bara vara så sjukt jävla självupptagen som bara lägger upp en massa “modellbilder” på dig själv hela tiden från din semester. Tycker din kompis att det är kul att fota dig i dina “strandoutfits” flera gånger om dagen? Om du nu har semester så koncentrera dig på det och var en snygg modell när du jobbar med det så kanske folk kan få se att du nog faktiskt är en vanlig människa som kan hitta på någonting du också. Har du ens sett dig omkring i staden och gått på några roliga marknader? Jag tror väl inte att du är sådär dryg och självupptagen som du verkar här på dina semesterinlägg???

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*