• header

With my baby

Hej bloggen! Flygresan hem från Cypern gick bra och trots det regniga vädret så var jag glad över att vara hemma igen. Min pojkvän stod och väntade på mig med en bukett blommor, det var fyra timmar sedan och vi har fortfarande inte släppt varandra, haha. Vi är som två plåster på varandra nu, vi har saknat varandra så jäkla mycket!

Vi kommer tillbringa kvällen här hemma med massa god mat & film. Vill bara ligga i hans famn hela kvällen… ♥

133 Comments

Alexandra

Heej Kenza!

Min vän Sofia är en sjukt duktig sångerska och hon har en egen youtube kanal, men tyvärr är det inte så många som vet om den så jag undra om du skulle kunna nämna den i nått inlägg eller nått (om du tycker hon är lika bra som jag såklart). Det skulle uppskattas jätte mycket!

http://www.youtube.com/ItsMeInsideYourHeads

Tack för en super bra blogg!

Reply
Emelie

Hej Kenza. Jag blev totalförälskad i din vita virkade klänning från emmaoclothing. Oh så fin du var i den. Vill verkligen verkligen ha den, men är så osäker på det här med storlekar. Snälla svara hur du tyckte den var i storleken? stor/liten?, har ca. samma längd och kroppsbyggnad som dig, vilken storlek tog du? och hur ska man beställa den, via mail? för man kan ju inte klicka vidare efter man valt färg och storlek på hemsidan? oh vad jag skulle bli tacksam om du kunde ge mig ett svar via mail. Det hade gjort hela min vecka!! Kram.

Reply
Freja

aaaauw you 2 are so incredible perfect for each other..
I kinda love your relationship haha.
And you are beautiful kenza!

Reply
Klara

Fy va gulliga ni är! :) Glad att höra att det inte bara är jag och min kille som är så hela tiden även efter 3 år ;D

Reply
Amanda

Men va gulliga ni är! Förstår att ni är som plåster på varandra! Det var jag och min pojkvän också när jag kom hem från en vecka i Egypten :)

Reply
Sofia

Hej Kenza! Kan inte du visa en helbild på ditt kök? Vi ska flytta och har tänkt oss samma stil med vita luckor och rostfritt, tycker mig se ett turkost kakel hos dig, och tycker den kombinationen verkar super snyggt! Mvh Sofia

Reply
anna

Vad mysigt det ser ut :) Själv är min pojkvän utomlands, han ska vara där ännu i 8 dagar, gissa om jag saknar honom :) 2 veckor är trots allt ganska lång tid :D

Reply
KeyKey

I don’t understand what You write here, because i don’t understand your language, but I love your picture! You are so cute! I love your make-up, hair and cloths! Don’t worry I’m not crazy, I just wanna say I really like your blog, I’m here everyday! Good luck :)

Reply
johanna

FÖLJ MIN VÄG TILL ETT DROGFRITT LIV… Jag är en 19 åriig tjej som har tagit sig ifrån ett tungt opiatmissbruk, och på min blogg kan du följa min svåra väg mot ett drogfritt liv. Du kan även dela min passion för kläder och mode och den svenska narkotikapolitiken. Vill du också göra en skillnad, så kan vi göra det, med dina och mina läsare. Media är makt ! Kramar Johanna

Reply
dee

du har gjort nåt med dina ögonbryn.. inte fint. eller asså du e ju katt men låt de växa ut

Reply
hanna

hej kenza, du har alldrig talat om när plåtningen med solo kommer ut, om du kan göra det blir jag samt vi på bloggen jätte glada tack :D

Reply
Louise

Säljer en HM CONSCIOUS COLLECTION frans-virkad-väst i storlek 32-34. Min pojkvän råkade köpa fel storlek till mig i England, så jag kan inte lämna tillbaka den :/

Reply
asabovesobelow

Hej Kenza!

Jag har en kort fråga. Du och Alex verkar så oerhört lyckliga tillsammans (så klart skriver du inte om allt i bloggen, trots att jag är säker på att ni är precis så lyckliga som ni verkar vara). Men det det jag undrar är, bråkar ni någonsin, och om vad i så fall?

Jag har nämligen varit tillsammans med min pojkvän i 2 år, och vi är precis lika kära som ni verkar vara, vi bor också tillsammans, som ni nästan gör, men ofta händer det att vi bråkar om en massa detaljer som egentligen inte har någon betydelse i slutändan.

Kan ine du berätta om något löjligt bråk du och Alex har haft så jag får känna mig som en vanlig människa med vanliga problem? =)

Eller bråkar ni verkligen aldrig? (det måste ni ju nästan göra, efter mer än 2 år tillsammans, haha)

Tack på svaret. / astrologibloggen.

Reply
Sandra

Jäklar vad biffig han såg ut på den bilden ;) Yum!
Ni är så himla fina tillsammans !!! Skönt att vara hemma hos sin älskade :)

Reply
sofie

åh, kenza du får en alltid på så bra humör! din blogg är alltid så glad av sig!
du och din kille passar så grymt bra ihopa! han måste vara vara världens lyckligaste som har dig, och du måste vara överlycklig som har honom!
din blogg är toppen! och tusen tack för alla tips jag har fått där man kan matcha kläder, you rule!

Reply
Emma

Jävlar vad biff pojkvän du har! NICE lite skillnad från dig kanske dock hehe :)

Reply
HEMMAFRUN I+USA

OH La La – vilken raffig bild! Värsta biffen och puman… så kollar man på sin egna karl… Haha! Inte samma sak, riktigt, fast med ett hjärta av guld! <3

Just nu kan du vinna Victoria's Secret priser på min blogg – och fram till den 19:e maj har Victoria's secret fri frakt. Kolla in mer på min blogg för info!

Reply
Linnéa

Hej Kenza! <333
du är sjukt go, fin, söt ,snygg :D och du har skit fin stil!
du passar jätte bra ihop med din kille :)<3
jag har 2 frågor jag hoppas att du kan besvara dom.
1.vad jobbar din kille som
2.har ni ofta tid med varandra?

puss & kram , jag älskar dig och din blogg kenza!<3<3<3

Reply
Louise

Hans kropp… Ah nej jag ska inte ens börja! Fy fan va ni passar tillsammans,så otroligt vackra!

Reply
lesber

herre gud det är den största mannen jag någonsin sett! haha okej inte riktigt, men kanske. vad är det han jobbar med? har aldrig vågar fråga för han är väl någon typ av sportslig kändis, men nu frågar jag!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*