• header

14e maj 2011

God morgon!

Jag vaknade upp och var krasslig i halsen, kunde knappt prata.. Även helt snorig i näsan. Nu har jag som tur är mina pollentabletter här och ska ta en nu, men jag satte mig ändå med min lilla…vad fan ska man kalla det? Plastgrej med tratt? Fick den av min sångpedagog. Man häller iallafall i kokande vatten och salt, sedan sitter man och andas in ångan. Antingen med näsan, munnen eller både och. Det lenar stämbanden och det hjälpte även nu! Allt slem lossnade (haha, ursäkta) och nu känns halsen mycket bättre. Grymt! Har inte tid för att vara sjuk nu.

Ska nämligen packa väskan och ge mig iväg på ett litet äventyr snart..

86 Comments

Anonym

Hej kenza! Ville säga att din blogg är jättebra! Men det är en sak jag undrar över som jag hemskt gärna vill att du ska göra ett inlägg om. Du vet de här fina virkade klänningarna(har för mig att du har en sådan). Ska man ha någonting under eller hur ska man ha det? Dem är ju håliga. Skulle vara jättekul om du tog upp detta i ett inlägg!

Kram på dig!

Reply
Lotus

Hej Kenza! Jag har inte läst din blogg på ett tag och blev väldigt chockad av hur mager du blivit. Är det på flit eller har du varit sjuk? Hoppas du inte har någon ätstörning!!!

Reply
Daniella

Hej :)
Jag skulle verkligen uppskatta om de berätta vad den saken heter elr var man kan köpa den. Jag har såna problem med min hals och har testat allt typ, och vill fortsätta testa saker i förhoppningen om att det blir bra nån gång… så som sagt, vet du vart man kan hitta en sån? :)

Kram Daniella

Reply
Linnea

Heej älskar din blogg och du är jättesöt :) var i cypern va ni? vill jättegärna åka dit! kolla gärna in min blogg och kommentera gärna :D Kram♥

Reply
Alex

Kul att du ska iväg på ett äventyr igen. Brukar läsa din blogg någon gång ibland men när du var till Cypern var jag tvungen att följa din blogg. No offence men det var mycket mer intressant att läsa än vardagsinlägg och lite vanliga outfits. Det är mycket roligare med bilder och outfits som får en att längta till sommaren och utomlands!

Reply
emelie

haha en sån har jag också :) brukar ha eteriska oljor med typ pepparmint o sånt som är sköna när man är förkyld

Reply
Jennifer

jaha det stod beat på din tröja, bilderna från igår med din pojkvän så trodde jag att det stod “bea” med ett hjärta runt haha. alltså bea-sås hahah!

Reply
cupcake

Heeej kenza!
Skulle verkligen uppskatta om du kunde berätta/svara/skicka en mejl till mig vart du köpte din tröja! Otroligt söööt! Foki har också en fast typ med en rosa hjärta.. Aja, SNÄLLA svara
btw, söööt blogg <3

Reply
Elin

Är det okej om jag lånar en bild av dig från Cypern till en skoluppgift där jag skriver om lycka? :)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Måste bara skriva även om du inte läser detta. Har suttit och kollat genom hela bloggen nu i ca 40 minuter (shit, låter som en stalker) Men jag vill bara berätta att jag har fått såååååååååå mycket inspiration nu och det jag vill göra nu är att gå och köpa några lotter och hoppas att jag vinner någon miljon sen bara åka och SHOPPA! Har även märkt att du har varit en trend-sättare. När de mönstrade svart&vita byxorna kom ut t.ex. så hörde man “Såg ni dom byxorna Kenza köpt? Ser ju ut som en galning” – Sen ser man nästan alla som bär dom nu för tiden!

Okej du kanske inte läser detta men vill bara att du ska veta att du har varit en fete inspiration när man ska iväg och inte vet vad man ska ha på sig.. “Men gå in på Kenzas blogg då, så hittar du någon kombination” & JA det hjälper!

& För det sista, jag totalt älskar din blogg. “KAN JAG FÅ LOGGA IN PÅ DIN DATA?! HAR INTE LÄST KENZAS BLOGG IDAG” Haha, och + totalt förälskad i mina Jofama by Kenza jacka 3, glädjetårar när jag fick den i födelsedagspresent!!

Tack för mig, (lovar att jag inte är någon stalker :( .. )
Kram!

Reply
hjärtrud

jaha så du har en sång kariär. Vet du vad kenza det har jag också haft jag och berit sjöng jag måste ringa carina av larz kristers på kvarters krogens kareoke-kväll blev en riktig hitt. Det var tillochmed så att gunnar kom fram och sa att han tyckte att vi var bra! ha det.hejdå

Reply
Katja

Ahaa vilken smidig uppfinning! Sån borde man ha så kanske man kan lindra sin astma lite! ha e fin dag :)

Reply
mrs.reaper

En sådan har jag aldrig prövat på, men jag hade såklart skämts om någon av mina vänner eller familj sett mig använda den. :P
Ha en trevlig dag iallafall! :D

Reply
Jo

om du vill ha ett till tips på hur du kan lena och värma upp stämbanden, gör såhär :

Vrid huvudet åt sidan
du kommer se en sena som går längs halsen (du har två – dom går typ från öronen till den lilla gropen man har under halsen9
Dra sedan i dom lite smått och massera relativt hårt.

det är ofta obehagligt till en början, men om du vänjer dig med det så kommer du mäsrka hur sjukt uppvärmd man blir bara genom att göra så.

Reply
rebecka

Heej :)¨
jag tänkte på att du är förkyld och sjuk väldigt ofta. du har väl pollenalergi men jag har lärt mig att om man äter minst två frukter. och massor av grönsaker varje dag får man asbra emunförsvar :)
jag äter frukt och grönt hela tiden och är aldrig sjuk längre, va de väldigt ofta förut

Reply
Hilma

Hejhej Kenza! Jag ville bara fråga, kan Mani några trick?? Ifall han kan det, kan inte du lägga upp en video på när han gör dom?? <333

Reply
Alice

Hej kenza!
Jag skulle bli sjukt glad om du eller någon annan som läser detta kan säga vad saken heter??
Jag har nämligen väldigt stora besvär med min allergi och har ofta svårt att andas p.g.a slem i min hals!
puss och kram! :D

Reply
Louise

låter som en suverän grej det där. var kan man köpa en? verkar vara bra till hand som sångare:D

Reply
Marie

Vill också gärna veta var man kan köpa en sådan liten bra manick :p
Ha en trevlig resa till Båstad :)

Reply
Ella

ÅH! Jag är genomförkyld och har fyra stora konserter nästa vecka… var kan man få tag på en sådan?! Skulle bli jätte, jätte tacksam för svar! Hoppas ni har det härligt i Båstad! Kram

Reply
Josefin

Jag sällar mig till mängden, var kan man få tag på en sådan? Har ofta problem med halsen och skulle verkligen behöva en sådan där mackapär, snälla Kenza svara var de går att få tag på!

Reply
Amelie

när jag är hemma hos min mormor och jag är förkyld så får jag alltid andvända en sådan vit sak som du har men jag sätter några droppar eucaliptus i och det fungerar riktigt bra!!!

Reply
Hieu

hey kenzaa
i reaaally like your blog
but i have a little question:
how tall are u ? :DD
cause ive seen lot of pictures with u and ur boyfriend and
he’s just a little bit taller than you !
greetings from germany,
Hieu

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*