• header

Mot Stockholm!

Nu kör vi hem till Stockholm! En fem timmars bilresa, med huvudvärk från partynatten haha.. Woho!!!! :P Men min man och vovve väntar på mig där hemma så jag är glad ändå!

143 Comments

Michaela

haha hur snabbt kör ni egentligen? ;p det tar väl iaf minst 6 timmar att åka från Båstad till Sthlm? =) men ha det så kul iaf =)

Reply
Therese

Hei! Jeg lurer på hvilket kamera du bruker? Du får så klare fine bilder! :)

Reply
Sessan

Borta bra men hemma bäst!
Visst är det en skön känsla att komma hem?
Speciellt när man vet att sin älskade väntar på en ;-).

Kram, kör försiktigt hem.

Reply
Sverker

Har man en vovve som väntar på sig, så kan man alltid vara glad. Du kan trösta dig med min blogg tills du kommer fram.

Reply
Meeep Meeep!

Hej Kenza!
Du jag undrar en sak… Du har ju varit tillsammans med din kille ett bra tag nu och.. du är en tjej jag ser upp till och jag följer mer än gärna tips från dig.

Min kille är lite besatt av bootyshakes och sånt och jag kan inte sådant. Känner mig mindre sexig för jag vet att jag inte kan ge honom det han tycker om. Brukar du göra bootyshakes? Har du tips på hur man kan vara “sexig” på andra sätt? Lapdances? eller vad?! Jag vill verkligen kunna tillfredsställa honom.

Kram.

Reply
Jenny

Alltsa de dar shortsen ar sa jakla snygga, jag dor :D Hoppas du far en bra dag och att huvudvarken lattar!

ps. kolla garna in min blogg :)

Reply
:)

Hej underbara kenza!
Jag bara undrar vad du har för typ av mobil?
Din blogg är bäst :) KRAM

Reply
Emma

ditt silverhalsband är verkligen jättefint,blev sugen på att köpa ett liknande, kan man inte få se en närbild på de och isåfall vars du köpt de? :)

Reply
Caroline

Åh! vad är det för fint halsband du har? tycker själv om när det är enkelt, lätt och snyggt!

Reply
Sanna

Om ni gillar att läsa olika texter och dikter, och upptäcka riktigt mysig musik du inte hört för så kika in på min blogg vetja! :) Du får väldigt gärna publicera dina egna texter på min blogg också.. kontakta mig bara!

thehiddenkiss.blogg.se

Reply
emma

KENZA!!
kommer det komma en till säsong utav Kenza & tyra show?
för att jag är besatt jag är helt tokig i det ni är ju så sjukt roliga! jag vill iallafall att det kommer en säsong två!

Reply
sol

hahah.. fan vad kul att du va i Båstad igår, jag bor där! :) hoppas att du har haft det skit kul! :D<3

Reply
Anna

Kan du inte lägga ut en video när du sjunger? Vill så gärna höra dig sjunga!

Reply
elizabeth

kan inte du tipsa lite om några schyssta skor? det finns så mycket som är gjort av barnarbetare (converse!!!) och jag vill verklien hitta schyssta alternativ. människor kan inte hålla på som vi gör, det är inte ok. inte mot människor, djur eller vår gemensamma miljö.. kan inte du hjälpa oss konsumenter att välja rätt?

Reply
Carolina

Dom där shortsen … näää mycket snyggt har jag sett i den här bloggen men tänker direkt på mormor trosor! :) Sorry men ser mest ut som du glömt att ta på dig byxor/kjol över :)

Reply
Erica

Jag såg dig idag på Mcdonalds i Mjölby! Var där med mina kompisar, men vågade inte gå fram och säga hej, haha. Kram

Reply
Linn

buuhuu jag förstår att du senaste dagarna inte kunnat tänka på bloggen hela tiden, men din uppdatering ligger verkligen på botten nu.

och somsagt, menar inte bara nu när du åker i bilen eller har vart bortrest, utan överhuvudtaget.
hoppas det blir bättre för jag avgudar dig verkligen :)

Reply
H A N N A [foto, mode, mitt liv]

Hejsan Kenza! :D

Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att göra ett collage med klänningar man kan ha till t.ex student, skolavslutning och konfirmation?
Det skulle varit sjukt kul att få se vad du tycker är snyggt, eftersom du har sån grym stil! Har ingen inspiration just nu, så behöver verkligen din hjälp…
Din blogg är bäst!!

Kramar!

Reply
Julia

Heej Kenza! Jo, jag undrar, vad har man för trosor under sådana virkade shorts? Skulle vara kul om du svara :D Kram och ha det bra!

Reply
filippa

hej! skulle va kul om du gjorde sånna där “ur min gaderob” lite oftare. det skulle också vara kul om du gjorde ett inlägg där du visar dina favoritskor, favoritjeans, favoritlinne osv osv. alltså dina favoritplagg. din blogg är bäst kenza! :) kramis

Reply
U

Hej! tack för en jättefin blogg! du har ett jättesött halsband, var kommer det ifrån? :) Kramar

Reply
Elsa

“Angående skuldkänslor.. Jag vet att väldigt många barn i min situation inte vågar göra något för att de tycker synd om sin missbrukande/psykisk sjuka förälder samt skäms för denne. I Sverige lever ca 15% av eleverna som jag, och så fort jag har tagit mig ur denna svåra situation som jag och min familj har suttit i i flera år, så ska jag göra mitt allt för att hjälpa barn som har det som jag. Allt! Vi måste förstå att det inte är vårat fel! Det är den där jävla sjukdomen och vi måste försöka se framåt….hur svårt det än är.

Som ni kanske förstår så mår jag inte bra. Jag har inte mått bra sen jag var liten. Men jag har alltid kämpat och jag tänker inte låta det här sänka mig. Men ibland så kan det vara svårt att låtsas om som att allt är bra, och skriva på i bloggen om den där snygga väskan jag såg på stan eller vad jag gjort idag…..när det ibland bara handlar om att jag har legat hela dagen med mina våta kinder inborrade i Armanis päls.”

Utdrag ur din blogg från 2008. Vi väntar fortfarande, vi som är i din forna situation.. på att någon ska se oss.

Reply
Fanny Arvidsson

Hej!
jag vill bara säga att du är så oootroligt snygg och älskar din blogg! Men jag har tänkt på en sak, du har inte riktigt berättat om när du började blogga osv, jag menar hur fick du din blogg att bli så stor som den är idag? Skulle verkligen uppskatta om du svarade på min fråga. Tror det är många som undrar samma sak och det är nog många som skulle behöva ett litet tips på hur man ska få fart påsin blogg.

TACK!<3

Reply
David

Kolla gärna in bloggen om ni vill! Släng in en kommentar då ni ändå håller på att läsa! Skriver om allt möjligt, från mitt liv till kändisar, musik, mode, tv-serier som Gossip Girl och Desperate Housewives!
Är en kille i skåne som bloggar:) Loove and take Care!

PS: Du är väldigt söt Kenza! Som vanligt! modemedveten såklart!! Ska till Sthlm i sommar! kan du tipsa om någonting? :)

Reply
Anna

Men äru snygg elleeeer?
Hade föresten varit dödsfint med ett färgstarkt (typ orange eller rosa) slappt linne till de där shortsen, instoppat på samma sätt som du har på bilden.

Reply
Nadia

Hej Kenza, skulle bli väldigt glad om du skulle kunna svara på den här frågan.
Jo du vet den där underbart fina klänningen du hade på din 20års dag, vilken storlek tog du på din? Jag ska nämligen ha en sån på skolavslutningen och vi har typ samma mått exakt överallt ser det ur som! Skulle verkligen vara tacksam för svar. Är osäker på om jag ska ha en 34 eller 36a :D
Kram!

Reply
Sigrid (sigrideleonoras.blogg.se)

Hej Kenza!
Jag har bara en liten fråga jag tänkte fråga: vad var det som fick dig att börja blogga?

Har funderat lite över det och är lite nyfiken :)
Ha det gryyymt! Älskar bloggen! (och de virkade shortsen) ;)

Reply
Jessica

Hej kenza! Har 2 frågor!
1. Hur lång blir du m klackar?
2. Hur ser din dagliga kost ut?

Tacksam för svar :) Btw. Du är grymt snygg!

Reply
Linda

Hej! Jag vill börja med att säga att du är väldigt vacker och din kropp är verkligen perfekt! Hur har du fått den så? (förutom antagligen redan perfekta gener) Har du någon hemlighet? så fall DELA MED DIG!!! :D
/ en trogen läsare
Ps. älskar att du skriver så mycket om dina resor, för själv ÄLSKAR jag att resa!

Reply
Sofia i Båstad

Hej! Jag bor i Båstad och var också på pepes igår :) Ballt att se dig, lika snygg i verkligheten! Hoppas du kommer ner till sommaren igen :)
/Sofia

Reply
Lina

Hej kenza !:) snälla skriv om dina Levis shorts , jag vill beställa ett par men har ingen aning om jag ska ha s eller m !!! Har skrivit några gånger nu men inte fått något svar så snälla gör ett litet inlägg om dom!!:)

Reply
Bettan

Kan inte du snälla snälla säga vart man kan få tag i en sån där “tratt” som du skrev om förut? :)

Reply
Maja

Åh jag älskar Båstad! Synd att inte jag var där just då, men du kanske kommer dit i sommar? Hoppas du hade det bra där nere!! Och du e så gryyymt snygg!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*