• header

Mitt Facebook-konto har inaktiverats

Fan hjälp mig nu, jag får typ abstinens. För några dagar sedan inaktiverades mitt fb-konto utan att jag gjort någonting! Fick inte ens ett mail från dem eller någonting, på hemsidan står det dock att ens konto inaktiveras om man t.ex. låtsas vara någon annan. Så här får jag MITT konto inaktiverat när det varje dag dyker upp en ny fake-Kenza på fabebook, eller flera tiotals användare med andra namn som använder mina bilder. Lyckat!!

Jag gjorde iallafall som man ska och skickade in bild på mitt id-kort osv men får inget svar. Jag fattar att de säkert får många mail och så men vad fan.. Läste runt lite och tydligen är det flera som fått sitt konto inaktiverat bara sådär, och för vissa tog det flera månader innan deras konto öppnades igen. Hjälp, vet nån vad jag ska göra? Behöver fan min facebook haha, har massa viktiga kontakter där, bilder osv…

107 Comments

nadia

kenza hjälp!
jag gillar ditt hår väldigt mycket, det känns liksom som att du alltid har vårdat och fint hår. osv osv. men vad gör du med det?

själv tvättar ja det varannan dag, borstar de morgon och kväll och försöker ta väl hand om det. men endå känns det trist och slitet och platt. och som att ja har samma frisyr varje dag.

har du tips? för mer volym? vill lyckas få mer volym utan att behöva gå och köpa massa. kan man inte använda hårspray eller något?

snälla svara!! love you

Reply
Sverker

Ingen aning, men jag var av med mitt ett par dagar och sen kom det tillbaka.
Det är bra att ha en e-postadress som man bara använder där.

Reply
Keso ^^

Hmmm… Jobbigt, önskar att jag kund hjälpa till! :I
Min kompis hade något liknande för bara någon dag sedan men sedan så funkade det igen när hon provat logga in några gånger.

Lycka till! ^^

Reply
yasmin

Sådär hände det förut med min bror när någon hade försökt hacka hans konto. Det försvann ett tag och han kunde inte logga in.Efter typ 1-2 dagar så kunde han logga in igen.
Försök skapa ett nytt konto då? :)

Reply
Melissa

Hej,hej! Har du sett Glee? Isåfall har du också tänkt på att Alex är grymt lik Kurts pojkvän Blain. ! Jättelik.

Kram Melissa

Reply
Diana

Fan, fattar de inte att det är den stora Kenza som behöver hjälp? ;)

Nä, seriöst… fattar att det måste vara bigtime surt alltså!

Reply
Yasmine

Mitt konto fungerade i alla fall :)

Ring till Facebook och fråga dom vad det är som har hänt, och att du behöver din facebook :)

Reply
felicia

en i min klass tog bort sin facebook, sen tog hon tillbaka den bara sådär. så jag vet inte, men borde det inte gå på nått sätt att återskapa? :)

Reply
Yasmine

Kan inte du kanske börja med samma sak som Kisse? Typ dagens blogg läsare eller nått :) Det skulle vara roligt.
Eller du kanske inte orkar eller har tid :) För det är ju ganska krävande :)

Reply
caroline

det kan vara så att du är inloggad på en annan dator. typ två andra datorer, då kan man inte logga in! Det hände med mig . mitt var inaktiverat i en vecka då.! hoppas det löser sig! Kram!

Reply
Helin

Jag har också fått mitt facebook inaktiverat 2 ggr!!!
Fick maila och båda gångerna mailade de tillbaks att de var av misstag så då åter aktiverade de det som tur, tro mig jag fick panik!!

Reply
Christie

Sounds annoying! Maybe you should use your passport instead of an ID card. They may not know what your ID card is.

And maybe take a few different photos from different angles to prove that it’s not just some clever photoshop.

Reply
maja

Det beror på konto bekräftan, det hände samma sak för mig och jag ringde och frågade, det kommer inte fixa av sig själv du måste ringa och bekräfta att du är den riktiga kenza och de tar bort alla fejka konton på dig ;)

Reply
Natalie.

Usch, blir riktigt sur på folk som låtsas vara andra, t.ex Justin Bieber och det. Skaffa egna liv! Hoppas att du får tillbaka din facebook, ♥

kram

Reply
Helen

Det e tråkigt :( Jag va en av dom första i sverige som skaffade facebook, och på den tiden var man tvungen att skriva in vilken skola man gick i..min fanns inte med så mitt konto blev anstängt -.-

Reply
Julia

Hallåå!! det blev sådär för mig en gång också, och då fick jag reda på efter ha klickat på massa saker om att mitt konto har stängts ner några timmar eller dygn.. men dagen efter var det bra igen=) så det är nog bara att vänta..

Reply
Bellah

Har du mailat Facebook teamet? Jag mailade dom när det inte gick att ändra mitt namn på sidan. Dem svarade efter sisådär en dag :) Och dom hjälpte mig!

Reply
Hanna

Men du, nu när du skrivit det på bloggen kommer de att öppna kontot imorgon igen, så att du slipper vänta som vanliga människor! Du får ju allt du skriver om.

Reply
Moa

Mitt konto blev hackat för inte så länge sen, jag kom varken in på det eller min mail för någon hade bytt lösenord. Jag mailade med facebook och de hjälpte mig mycket, men efter en hel månad. Allting blev som vanligt, men det tog tid…
Dock blev mitt konto raderat igen, men det var troligen för att jag hade virus och att en person lätt kunde ta sig in på min mail. (Men oroa dig inte för det!)

Reply
ananas

Facebook säkerhetsavdelning hänger inte riktigt med i svängarna längre. I och med att du antagligen inte vill ha ett nytt konto pga kontakter, bilder osv. är det nog bara till att vänta :( Vänta och tjata!

Reply
ewe ♥

Förstår vad du menar med abstinens! ;)
Men hoppas att det löser sig snabbt, annars tycker jag att du får kotakta Facebook på annat sätt! Kanske ringa om det går? Hoppas det löser sig.

Massor av kramar!

Reply
felicia

ahhh, jobbigt. så har det blivit på mig med :s
fast jag har fortfarande inte fort den tillbaks…

Reply
Isabella

Det hjälper om du har vänner som kommer åt sina konton, som kan styrka att du är du :) Be dem skicka mail till facebook med, lättast om du har ett facebook id.

Reply
Elin

min kompis konto blev hackat, både facebook och hotmail på samma gång, hon försökte få tillbaka det jättelänge med hjälp av facebook och hotmail men fick tillslut göra nya konton :/

Hoppas allt löser för dig!<3

Reply
Cornelia

Åhh vad jobbigt, tycker synd om dig, och jag tycker bara att det är så himla omoget att försöka låtsas att vara någon annan! kram hoppas du får det tillbaka

Reply
Dixi Wonderland

DET HÄNDE MIG! Blev helt paff och fattade ingenting. Trodde först att någon hade hackat mitt konto. Pallade dock aldrig att skicka ID informationen osv så jag skapade ett nytt konto.

Reply
Sandra

Det har hänt mig också men oroa dig inte!
Skaffa en ny med ett namn som bara nära och kära vet! Det hjälpte mig :D

Reply
Elsa

Exakt det hände mig, du har blivit hackad. Jag kontaktade en datorkunnig som hackade “tillbaka”.

Reply
Tina

Det har ingenting med de att göra. Det har kommit upp varningar på facebook att dom har tagit bort “http://” så att sidan bara heter facebook.com och då är ingens konto säkert så man måste gå in på “Kontoinställningar” sen “kontosäkerhet” och kryssa bocka i rutan “använd säker anslutning http://” så får man sitt konto säkert. Om man inte gör detta så kan dom inaktivera.
Kram :)

Reply
Mikaela

Hej, jag undrar om du har tips på hemsidor där man kan köpa kläder. Gärna om du kan några andra ån ellos, Nelly, bubbleroom och asos. Tack :)

Reply
C

hände precis samma sak med mig, skriv till dem och säg att det är du, och förklarar dig, det tar ungefär 2 dagar tills du får svar av dem, men du du kommer få tillbaka den :) så oroa dig inte vacker

Reply
Elise

hände samma sak med mitt förra året när någon försökte ta sig in på mitt konto, men det kom tillbaka efter 24 timmar :)
hoppas ditt också gör det :)

Reply
Suzi

I hear that nowadays so many times! I know something about that because of my friend’s girlfriend. Her fb was disabled. After a few days, it was OK. Then she changed her password immediately and she disabled her account so that someone else don’t do this again. I don’t know what can I help you really. BTW, my mother saw news about FB on TV a few days ago and she was like ‘ The TV says, if you change your fb passwords it would be good, because so many problems (virüs, hacker etc. but it is certain that that’s an international problem!!!) came out about FB.’ I’m thinking that disabling our accounts is far better than changing our passwords for now. When it become safe, maybe we can active our accounts again. (And last, my firend said ‘If one of your friend tag you in a picture when your fb was disabled by another friend, it works!’ But I don’t know how much is useful and I never tried that. :D)

Reply
anonym

det har hänt mig tre gånger! Det finns sidor du kan trycka upp när det meddelandet står. Så följer du bara massa säkerhetsfrågor, och så har du din facebook igen på mindre än 15 min!

Reply
Nikki

Die facebook die! Ha dina bilder sparade på datan och alla dina kontakter i mobilen…Personligen tkr jag att det verkligen är skönt att ta bort sitt konto och inte känna fb-abstinensen längre haha lovar =)

Reply
Jenny

En vän till mig skrev på facebook att det är någon länk som skickas runt typ och råkar man klicka på den så inaktiveras ens konto för att det är någon hacker typ som tar det. Hoppas det inte är det som hänt :/

Reply
Laura

Min fb blev inaktivarad för typ 1 månad sen samma sak hände mej fick maila de flera ggr.. Jag skickade in bild på mitt körkort som du gjort och dagen efter fick jag tillbaka den. Fick inget mail utan mina kompisar sa att jag var tillbaka.. Din fb kommer vara som förut, de va iaf min förutom att de ändrade mitt namn till för och efternamn eftersom att jag hette Laura Laura innan.. De någon som jävlas med dej och har anmält dej flera gånger.. no-lifers finns de gott om:)!

Har en bild på oss från collage i somras, ska jag maila den? Puss!

Reply
lisa

Mitt facebook-konto blev hackat tidigare i år och det tog mig ca 2-3 månader att få tillbaka det igen. Hade till och med hunnit skapa ett nytt konto för vem klarar sig utan facebook i månader liksom? ;) Men jag mailade dem hur många gånger som helst och på alla mailadresser som jag hittade och dem svarade oftast dagen efter eller till och med senare samma dag. Kolla runt på deras hjälpcenter där hittade jag i alla fall flera saker man kunde göra. Vad det var som gjorde att jag fick tillbaka mitt konto vet jag dock inte, eftersom jag hade gjort så många olika anmälningar.
Men sen när du har fått tillbaka ditt konto bör du fylla i alla frågor och saker som kan underlätta om ditt konto inaktiveras eller hackas igen. För hur hemskt det än är så kommer ju folk vilja komma åt ditt konto.
Hoppas du får tillbaka kontot snart och att folk får lite vett i skallen och inte gör sådanna saker igen!
Keep up the good work med bloggen, älskar varje inlägg och du är verkligen overkligt vacker!!

Reply
zoe

Hände exakt samma sak med mig också. Skickade en bild på mitt ID, och har inte ens fått något svar nu 2-3 månader senare!!! Det suger minst sagt….

Reply
houd

kenz , skriv till dom! hände exakt samma sak mig. för mer info skriv till min hotmail adress.. hoppas de löser sig:)

Reply
denise

dom kan inaktivera ditt konto om du t.ex kommenterar för mycket eller har massor (tusen) av vänner, om du är en fake, etc.
hoppas att det fixas snart! :)

Reply
Emelie

Hej Kenza!

Om du loggade in på kontot utomlands kan den också krångla. När jag var i Ayia Napa förra hösten och gick in på mitt konto blev jag tvungen att svara vem av mina vänner det var på en massa bilder och vissa bilder var bra knepiga, hade jag inte klarat det skulle kontot gjorts otillgängligt.

Hoppas det löser sig!

Reply
Sandra

Oroa dig inte, vi kommer dö på lördag så lägg inte mycket energi på att försöka aktiver din Fb, utnyttja tiden till något annat! hehe ;)
xoxo

Reply
Sandra

Tänk inte på de så mycket! Tycker faktiskt att du borde utnyttja tiden till att göra något viktigt! VI DÖR JU PÅ LÖRDAG FÖRFAN !!!
Puss.

Reply
ella

När jag var i Thailand o loggade in på facebook fick jag mejl om att någon hade försökt logga in på min face i thailand kanske har nåt med att du lottat in på face i för många länder på alldeles för kort tid;

Reply
Adam

Wtf är det här! Du finns inte som min kompis på facebook längre, inte på Nadias heller. Så får det inte vara! Utgång snart eller? Dags för en reunion typ.

Reply
Linnea

Mitt konto blev avstängt bara sådär en gång, jag gjorde allt man skulle göra för att få tillbaka det men fick aldrig svar eller någonting. Jag gjorde helt enkelt en ny med annat personnummer och hotmail. Men jag fick aldrig tillbaka mitt… varför vet jag inte!
Kram

Reply
emily

Om ditt konto blir inaktiverat så ska du bara kunna logga in med din kod och mail ändå. För det inaktiveringen avtar då!

Reply
Isabel

He conocido tu blog a traves de Blogovin y es muy bueno.
Te sigo.
Siento lo de tu cuenta de Face, espero que se arregle pronto.
Bsss Isabel
SsasDairy

Reply
Carrooouw

Det är inte så att du har tryckt på viruslänken med “Kan inte tro att jag varit inloggad på facebook 576 timmar bla bla”? Alla som gjort det har fått konton, mejl och så kapat.

Reply
emelie

mitt konto inaktiverades, men jag fick tillbaka de en dag efter utan att ja skrev nånting till dom, så håll tummarna bara så kommer nog dit konto tillbaka idag

Reply
D

Min kompis fick också sitt konto inaktiverat, av okänd anledning. Hon fick aldrig tillbaka kontot utan fick göra ett nytt och ALLA hennes bilder, videos och vänner var borta. Det värsta är att FB aldrig svarade på hennes frågor eller hjälpte… drygt

Reply
Malin

Det hände mig också förut, skitskumt! Jag hade inte heller gjort något konstigt eller annorlunda, det var så i typ en vecka och sen kom den tillbaka igen som om inget hade hänt, jag tänkte att det bara var en liten miss, men om det händer många är dom ju jävligt klantiga! :D men din kommer säkert också tillbaka som vanligt då snart igen! :D

Reply
Joy

Mitt konto inaktiverades för kanske två år sedan, fick aldrig reda på varför och kommer antagligen heller att få veta. Skaffade därför ett nytt konto men det var ju inte kul att alla bilder och liknande försvann…

Reply
Andrea

Det er helt sikkert på grunn av at du har kjørt en “ulovlig” konkurranse, som bryter med facebook sine retningslinjer:-/

Reply
TWOHEELS rebecca

hände mig förra året, har fortfarande inte fått tillbaka det och mailen som jag andvände för att registrera det kontot med går inte att använda på nytt, stod att det var någon som redan hade den. så fick göra om hela skiten! inte kul alls..

Reply
Johanna

Hej! det där hände mig med förra sommaren, helt plötsligt var min facebook borta. Har du klickat på “like” på någon sida någon gång så kan det vara det, det kan ta ens lösenord har jag hört och radera ens konto..jag tror det var det som hände mig iaf.

Reply
Anja

Jag har hört att du kan få ett mejl där det står att det finns nya facebook och att man ska klicka in på länken för att prova på och det är typ ett virus som tar ens facebook :S Det ha hänt ganska många så öppna INTE den länken kram!

Reply
Sara ~ Candis

Fick du igång ditt konto eller vad hände??? Sitter själv i den sitsen och har varit utan i 1 månad. Inget jävla svar ifrån dom, mailat tre olika mail minst 3 ggr, försökt nå dom på twitter mm mm. Men inte ett ljud ifrån dom :((

Du har säkert skrivit i ett annat inlägg om du fick tillbaka kontot, men googlade och hittade ditt inlägg via den vägen <3

Reply
linda

Min killes fb är inaktiverat och vi fattar ingenting och hans Hotmail står det att den inte finns . Vad ska vi göra

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*