• header

Oversize

Det fattades en knallrosa väska i min clutch-samling! Beställde denna för flera veckor sedan men den kom inte fram förrän igår. Den kommer iallafall från vivistyle och är i en rätt stor modell, får lätt i min lilla laptop plus annat.

72 Comments

Tess

Lite tråkigt att alla bloggar ska blogga om precis samma saker. Först Victoria Törnegren, därefter din vän Angelica Blick och senare samma dag du. Blivit sponsrade allihopa samtidigt eller? Det var ju det där med trovärdighet och originalitet? Visst är väskorna helt okej men ändå?

Reply
Norelle

Hej kenza, ja tänkte bara fråga, eftersom du har en så otroligt fin och brun hudfärg, använder du något speciellt när du solar? Kramis <3

Reply
Sara

Jättefin väska verkligen, och blogg också för den delen! Har du några bra tips på var man kan hitta fina kuvertväskor för ett bra pris? Har nämligen bal snart och börjar få lite smått panik över det. Tacksam för svar! :)

Reply
anna

Otroligt fin clutch! Skulle du möjligtvis kunna ta ett kort på dig och väskan så man ser hur stor den är i verkligheten? :)

Reply
Lisbeth

Vrååålhet väska!
Tänkte bara fråga om du vet vart jag kan hitta en trenchcoat som skulle passa en kort tjej, jag älskar såna jackor och har letat överallt efter en som passar men jag hittar aldrig…

Reply
Neah

Hej KENZA!!

Älskar din blogg, den är bäääst och du får ALDRIG sluta blogga!

Ville bara att du skulle veta det, hihi<3

PS. Kan inte du visa dina favoritskor? Du har gjort samma sak fast med Jeans och det skulle vara roligt om du gjorde det med skor!

Ha det bra!

Reply
Andréa

HEEJ !! jag skulle bli SJUKT glad om du svarade på min fråga på Finest awards 2011 så hade du juh en SJUKT snygg kläning från topshop och jag hittar inte den :( för jag skulle vilja ha den på våran skolavslutning nu i 8:an för det skulle passa till skor och det jag ska ha! kan du hjälpa mig??? :o :( skulle bli skit glad verkligen :)

Reply
dzenita

najjjjs ;))
kan du inte säga hur man kan matcha en blå clutch till fest och vardag? ska på fest nästa vecka och tänkte ha en blå clutch men vet inte riktigt hur man kan matcha det snyggt?

Reply
H E M M A F R U N I U S A

Ja denna var verkligen snygg! Som tidigare frågat skulle jag gärna vilja se hur stor den är – så kan du inte ta bild med dig och väskan?
_________________________________________
Kika in på bloggen – just nu kan du vinna lyxiga priser från Victoria’s Secret och samtidigt läser du en av bloggarna du bara inte får missa just nu!

Reply
Fanny

Har beställt ett par skor från Vivistyle. Ska ha dom på skolavslutningen den 10 juni. Hur lång tid tog det för dig att få hem väskan? Börjar bli lite orolig..

Reply
Johanna

Sjukt fin.
Tänkte på en sak, kollar du någonsin igenom kategorin “kenza shoppar”, finns hur mycket fina kläder som helst du bara glömt bort!
Lyllo. :)

Reply
shima

Sjukt finna!! Jag köpte en likanande!!! Älskar chockrosa!!! Fick 2 dagar efter beställningen. SJuk snabbt!!! :) ps. det är inte biligt att köpa från fashionpash om du kollar på frakten!

Reply
Oversize clutch | Miss Jeanett

[…] flotte farver at vælge imellem, men jeg hælder pt mest til den blå som Victoria Törngren har, den pink som Kenza har eller den grønne. Desuden har den også en hank, så den kan bruges som skuldertaske… smart! […]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*