• header

Closer look

Här har ni en närmare titt på de fina ringarna jag har på mig idag! :) Allihopa från Guldfynd by Kenza.

134 Comments

Sofia

Åh Kenza! Hoppas du ser mig!! ^^ Haha, det lät wierd, men aja! Jag tycker om dina blogginlägg, och jag har försökt att skicka mail till dig och kommenterat allt, för att du om du vill förstås, tipsa min blogg :)
Ha en UNDERBAR dag :)

PS! Visst är Tom Kaulitz snyyyggisch <33 hehe… :)
// Sofia

Reply
anna

Hej Kenza! Det ser ut som att ena sidan av din hand är jättebrun medan den andra sidan helt vit! Hur kommer det sig??
Haha kramar från Anna

Reply
Lina

Hej på dig, du ger mig otroligt mycket inspration.
Men iallafall här kommer en knasig fråga: Kan en modell ha en utåtnavel eller liknande? Eller måste modeller ha inåtnavel? Tacksam för svar! <3

Reply
magda

vad fina!:) är inte du en lycklig ägare av en onepiece? vad tycker du om de “klädesplagget”? Tack för en grym blogg. kram!!

Reply
NORA

Åh gash så snygga, lila snygga som du!!! Hehe. Såg dig på Slussen nyss och lilla mani så söt.. höll dock på att nästan trampa på honom! Hjälp ;) kram <3

Reply
tove

frågan är dock varför halva din hand är svinbrun och halva typ vit? Haha. Nej men ringarna var superfina =)!

Reply
ett fan

när kommer du till jönköping så att man kan se dej här med ? (A)
Du är otroligt söt, & jag vetatt du har hört det tidigare, men det är för att det är sant :D
svara gärna ;)
puss

Reply
jojjo

hahaahahahhahha och så bläddrar jag ner och ser att du har skirvit vilken kamera du har XD sorry kenza (a)

Reply
Jessica

jättefina ringar!
jag tyckte det var jättekul förrut när du visade favoritplagg ur din garderob :)
Kan du börja med det igen ? KRAM

Reply
Julia

Skitfina! Fast jag tänker aldrig sätta på mig en ring igen, iaf inte en som är justerbar… I förrgår missade jag 2/3 av skoldagen pga. min ring som hade fastnat. (Skolsyster lyckades inte, heller inte träslöjdsläraren som försökte knipsa upp den med en tång.) Var tvungen att åka till vårdcentralen och ta bort den, hahaha… Otur jag har alltså.

Reply
Johanna

Tycker du kan designa guldringar också. Tycker smyckerna är sjukt fina men är ingen silver människa. Guld är mer min grej.

Reply
hej

hej kan du tipsa om fina avslutningsklänningar?:)
ja har problem me att hitta en…

Reply
Nina

oh god kenza they’re so pretty. I’m so jealous of you having your own jewellery line and clothing line.

Reply
TinTin

Hej Kenza! Jag tänkte bara fråga en sak, har du facebook? Jo för det är så att jag är vän med en Tom Kaulitz (fake tror jag) och då står det att han har haft ett förhållande med dig, (Kenza Zoutien) då är det alltså någon som har tagit bilder på dig och lagt ut det på facebook. Tacksam för svar.

Reply
Annica

Sjukt snygga ringar!! Synd bara att dom är så dyra, annars hade jag köpt massor!! Men det är klart att dom är dyra om dom ska va äkta.. men synd hur som :(
Vore kul om du lottade ut nåt smycke nån gång ;)

Reply
Therese

Hej! Undrade bara om ringarna är i silver? Det är så tråkigt när ringarna blir fula efter ett tag :)

Reply
Anna

Skitsnygga! Haha, jag kunde inte låta bli att titta i bakgrunden, din högra fot ser typ jättesvullen ut :P Jag med min dåliga humor! ;)

Reply
cattis

Hej Kenza! Jag älskar dina ringar men nästan alla är för små. Kan inte du börja göra dina kollektioner till storlek 20 till 21, jag skulle bli så himla glad och jag tror det är fler tjejer där ute som har stora fingrar ;)

Reply
Beth

Jag har en ring som nästan ser exakt ut som den första (närmast kameran), kostade typ 4£ i London på ALDO’s.

Reply
Rebecca

jag ska nog köpa den med turkosa stenen när jag kommer till stockholm i juni, eller så innan det om jag inte kan hålla mig ;) haha! love it

Reply
Pernilla

Den ringer du har på mittenfingret ( änglavingarna ) har jag också :) Fick den i present, men är lite för stor så jag hoppas jag växer till mej lite och får lite “tjockare” fingrar så den passar :D
Fick även örhängen med änglavingar, också från Guldfynd by Kenza !
Så tack så mycket!

Reply
amanda

Du verkar ju ha väääldigt mycket smycken. Så jag undrar: Hur förvarar du dina smycken? :) Mina ligger i en enda stor hög och jag försöker hitta ett sätt att få i ordning på allt och så att man ser allt samtidigt. Något tips?
Tacksam för svar! =)

Reply
nominem

Min favorit ring är från guldfynd by kenza, ville bara att du skulle veta det, hehe (jag har på mig den varje dag sen den dagen då jag fick den(30 april) och suktat efter den sen i julas)

Reply
Ida

Du är verkligen jätte jätte duktig! Köpte en av dina ringar för nagra dagar sedan och jag bara älskar den! Härligt tjejen, fortsätt sahär :)

Reply
Anette

Ringen med änglavingar Wings från Guldfynd by Kenza är den till salu
tacksam för svar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*