• header

RANDOM/TEST

Foto: Carl Wilhelm Klingspor

En bild från Dubai! Den kommer inte användas i SOLO, utan bilden tog jag och fotograf Carl bara helt random ute på balkongen medan vi väntade på att de andra satte ihop nästa outfit. Testade ljuset lite och sådär.. By the way! Jag tror att det är nu i veckan tidningen kommer ut. Det ska bli spännande att se resultatet av jobbet nere i Dubai!

Nu ska jag tillbaka till tjejmyset vi har här. Vi har käkat tacos och nu sitter vi och snackar och tittar på Grey’s. Puss!

177 Comments

Emily

Du är bara för vacker du, Kenza!! <3 PUSSAR OCH KRAMAR

Kenzas svar: Tack!! Massor med kramar <333

Reply
Sara

Otroligt vacker! En fråga som jag hoppas du kan svara på! Accepterar om du inte vill. Hur mycket väger du och hur lång är du? Skulle bli glad om du ville svara! :)

Kenzas svar: Jag är 170 lång! Jag brukar inte väga mig, äger ingen våg.. Men vägde mig på gymmet för några månader sedan och vägde då 52, som jag gjort de senaste åren (plus minus något kg kanske). Kram!

Reply
Maya

Vilken fin bild!
Du blir verklgien bra på alla kort :D (Tycker jag i alla fall)

Hoppas du får en trevlig fortsatt onsdagskväll!
Kram!

Reply
Rebecca

Wow, det skulle varit grymt att äga en sån baddräkt, men jag antar att den sitter bättre på dig än vad den skulle gjort på mig. Valde du att ta med dig den hem? :)

Tusen kramar!
/Beccy

Kenzas svar: Visst är den fin! Nej, när man plåtas för tidningar så har moderedaktören bara lånat kläderna från företagen. Däremot om man plåtas för något märke eller någon butik, t.ex. Nelly som själva äger kläderna, så kan man ibland få plocka hem något… Om man är snäll hehe :P Puss

Reply
Sverker

Dels är bilden snygg och ljuset också, dels håller jag med Emily.
Om du vill ha recept på en enkel, kaloristinn tårta, kan du titta på min blogg idag. Du är värd en tårta och tål säkert lite kalorier.

Reply
Anna

Hej Kenza!
Jätte fin bild, verkligen. Jag undrar vad du har för storlek i din vita kavaj som du hade på dig när du skulle på party i Båstad. Är det denna fast i vit, det är den ända som jag tycker liknar din. Här: http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_YTT_KAV&shoptype=S

Dessutom så hade du en cream färgad kofta på dig häromdagen. Denna: http://kenzas.se/2011/05/15/brunch/
som jag undrar vart den är köpt, den var väldigt enkel och fin. Kramar!<3

Kenzas svar: Jag har 36 i den! Nej det är inte den.. Jag köpte den i Dubai så den kanske inte finns på hemsidan, ingen aning! Koftan är från Market HQ. Puss!

Reply
Josefin

Vackra människa, blir alltid så avundsjuk! du ska verkligen vara nöjd med dig själv, så otroligt fin är du!

Reply
Dixi Wonderland

Jag vet ju att när man jobbar som modell så är de inge meningen att man ska se ut som en själv men jag måste säga att jag tycker du är mycket finare än vad du gör på dina photoshoots. Menar absolut inget illa så jag hoppas inte du blir ledsen men du ser gammal ut på denna bilden, jag förstår inte hur dom redigerar bilderna på dig för jag tycker inte dom förbättrar dom. Kanske är de så att du redan är så snygg så när man försöker redigera dom så går det inte att förbättra så de går åt fel håll vad vet jag ;)

Reply
Sara

Din clutch som du visade idag var underbar! Jag undrar ifall du kan beskriva vad den heter, de har otroligt många modellen och jag tycker att alla liknar varandra eller ser ingen skillnad på dom, dessutom undrar jag priset och vad färgen heter på deras hemsida. Skulle vilja ha en sådan på en studentmottagning som jag ska på! :D
Sköt om dig, kramis!!

Kenzas svar: Det är den Urban för 249!

Reply
Annie

Du platsar i Victoria’s secret ;D kram

Kenzas svar: Haha verkligen inte, men tack! Fan vad ni är söta alltså. Blir asglad ska ni veta! Puss och kram

Reply
Sara

Okej! vad snällt av dig att svara! :D SOM SAGT MAKALÖST VACKER! Kram världens finaste!

Reply
mimmi

tänk alla tjejer som har så otroligt dåligt självförtroende, så ser du ut sådär, helt perfekt.. undra hur det skulle kännas att titta sig i spegeln och se ut som du!
hahaha kram

Reply
Josefine

Vackraste flickan i hela världen! Alltså finner inga ord, hur kan man vara sådär perfekt? just det, perfekt, det är precis vad du är! Hade nog kunnat offra min högra hand för att få se ut som dig, eller vänster kanske så att jag fortfarande kan skriva ;) hehe puss på dig!

Reply
tess

Varifrån kommer baddräkten? :D Verkligen jättefin!

Kenzas svar: Jag är inte heeelt säker nu, men jag tror att den är från Topshop! Men är inte hundra.. Puss!

Reply
Sandra

Jag hade gjort vad som helst för att få ditt utseende. SÅ SJUKT VACKER! Din kropp, din perfekta bruna hy, dina vita tänder, din perfekta näsa, dina fina läppar, dina gröna ögon, ditt perfekta hår. Nej alltså det här är inte rättvist! Du har så fantastiskt vackra drag Kenza. Du har inte lust att dela med dig lite av din skönhet? PUSS

Kenzas svar: Haha va fan sluta nu, ni skämmer bort mig med era fina ord ju!! :P Tusen tack! Tack tack tack!! <3

Reply
lollo

Åh du är så vacker! Sen känner jag inte dig men du verkar då inte vara en otrevlig typ iallafall, haha väldigt trevlig människa faktiskt :D

Reply
Linnea

Jag vet inte om du har tagit upp det i något inlägg, men då får du göra ett nytt :P Du måste skriva hur du får till din snygga kropp med träning, vanor, mat asså ALLT som du kommer på som du gör för din kropp. Jag litar inte på att du inte göra någonting för det är Helt omöjligt XD

Kenzas svar: Som jag har skrivit förut så äter jag ALLT. Jag går inte på någon diet utan äter det jag tycker om och unnar mig ofta godsaker. Men däremot så försöker jag att äta riktig mat, hemlagad mat, inte snabbmat eller skräpmat. Jag och min pojkvän älskar att laga mat! Och så försöker jag träna, hela vintern tränade jag med PT 2 ggr i veckan, men den senaste månaden har jag inte hunnit med det alls (plus att motivationen sjunker lite såhär på sommarn då man kan göra en massa annat skoj än att stå och svettas på ett gym), men då försöker jag iallafall ge mig ut på en powerwalk. Jag har alltid sett ut såhär (minus lite magmuskler kanske), min mor var likadan i min ålder, hon kunde äta vad som helst och ändå inte gå upp i vikt, men det betyder inte att man ska slänga i sig en massa onyttigt för det mår man inte bra av. Kram!

Reply
Kajsa

Åh Kenza, jag dog lite. Föööör snygg!! Bara en helt vanlig bild på balkongen ja, haha galet vad du är fin. Kram kram :)

Reply
Alicia

Du är världens bästa förebild. På RIKTIGT. Tycker du är så rolig, skön, har vettiga åsikter och är en vanlig, ödmjuk tjej fast att du är bäst och vackrast! Kram på dig

Reply
Linn

Ah you’re the prettiest woman I’ve ever seen! I loovvee your blog, always happy when you have a new blog post :)!!! Sometimes when i have a sad day, and i read a happy post of you, my mood is getting better haha! Enjoy your evening!

Reply
Dijana

NEEJ! jag missade Grey’s Anatomy! Och Off the map också eftersom jag måste sova.. glömt att spela in det också.. FAN! hahaha

Reply
Adela

Hej supersöta Kenza!
Vill bara säga att jag tycker det är sjukt coolt att du gillar TH :) Har själv gjort det sen sexan (snart 3 år) och de känns bara så grymt att du av alla är ett så stort fan. De röjer ju undan massa fördomar om “emomusik” och sånt.. Tycker du är ball som vågar stå upp för dig själv och inte dras me i bloggpressen om barbiestilen o sånt.

PUSS PÅ DIG !
O förresten, har inte du nån textrad på ryggen..? :D Kan du inte visa upp den i bloggen? Ha det bra! :*

Kenzas svar: Yes jag har Hilf mir fliegen i nacken, den har ni sett massor med gånger! Googla kenza hilf mir fliegen så hittar du den. Puss

Reply
Fanny

Damn gurl! Detta måste vara en av de snyggaste bilderna på dig jag någonsin sett!

Reply
Malin

Gud så fin bild!! :D Du är ju helt underbart vacker!! :D Jag har bara en fråga, tror att jorden kommer gå under på lördag??? Är nämligen lite orolig :/ :) Men om det inträffar så kommer du vara ett väldigt fint lik. (okej förlåt, det lät kanske lite hämskt)

Kenzas svar: Jag tror att något kommer hända snart, men absolut inte att jorden GÅR UNDER på lördag klockan sex. Om du är orolig, försök att inte tänka på det och hitta på något skoj på lördag så att du inte sitter och kollar på klockan haha :P Puss

Reply
Mia

Om “baddräkten” är jättedjup i ryggen så är det en body från H&M :) Såg att många hade frågat vart den kommer ifrån.

Skitsnygg är du också människa!

Reply
linndha

Herre min gud va du är vacker kvinna! Läser din blogg mycket alltså och jag kan inte få nog av ditt utseende!! :o Avis på en sådan gudinna som dig! :(

Reply
Jenny

Du är så jävla vacker, det är ju så avundsjukt. Jag hoppas fan du är nöjd med hur du ser ut, annars kommer jag med gummiklubba och slår dig!!!!!! :D Kram!

Reply
Sofie

Du är så himla fin, och jag tror att baddräkten kommer från H&M! Såg nämligen en sån i kph häromdagen :) kramkram!

Reply
Laura

Åh herregud vad du är snygg! Det är nästan jobbigt att kolla på dig för man får så sjukt dåligt självförtroende när du är liksom helt perfekt! :)

Reply
tina

Kenza ooh… Hur kan du vara så fin ? Du är en av dom vackraste jag sett, helt sjukt! Din kille har tur som har den världens finaste flickvännen. Jag undrar är du nöjd med ditt utseende? För det borde du göra, annars kan du ge mig ditt underbara utseende, haha!

Reply
Micaela

Wow, vilken fin kropp du har nu, snyggt kurvig!

Vad brukar du använda för ögonskuggor? Jag har grönbruna ögon och brukar ha en varm rosa med brunt oftast. Guld är fint också! Har du några vardags- och festtips på färger? :)

Kramkram <3

Reply
Sandra

Asså du är verkligen sjukt perfekt Kenza. Jag säger som en annan tjej: Du är en riktig Victoria Secret modell! Allt med dig är perfekt, din hy, ditt ansikte, din kripp hela ditt liv!

Reply
S

Haha har Calle Klingspor blivit fotograf?!
Kommer ihåg honom och hela hans släkt som bodde utanför Eskilstuna i ett jättevackert slott. Deras farfar är typ Greve eller nått sånt =)

Kul att höra hans namn igen varje fall!

Reply
Hanna

Men ååh så fiin kenza.. som vanligt!! Du är som vackrast när du har aprikost/ rosa på dig, för då framhävs dina ögon och solbrända hy, pusss

Reply
Madelen

Hejsan

Bor I cape Town Sydafrika. Tydligen rostat forra veckan att blir basta staden i varlden. Alskar att bo har men att komma fran Sverige betyder att vi ar otroligt bortskamda med fashion och klader. Skicka mig ett mail om du vore intresserad av att salja Jofama i Sydafrika. Du forstar inte vilket behov vi har av snygga klader har. Jag har readn kontaktat H&M varfor de inte redan har oppnat en butil Det ar tydligen p G men inte tillrackligt snart. Det skulle bli en succe.

Mvh Madelen

Reply
Jenny

Hoppas verkligen att du kan svara kenza, vad heter färgen på väskan du visade upp idag? Deras hemsida är lite konstig och jag förstår inte riktigt…
Kram, inga kommentarer på din VACKRA bild, den är så fin så jag har nästan inget att säga om den. PUSS!<3

Reply
keela

JAG HAR EN SKITBRA IDÉ!!! vi byter kropp med varandra?! Den du får är lite smygfet och sne, men den funkar. DEAL?:D

Reply
Cami

Alltså. Jag vet inte. Men jag tycker du ser ut som en tjock råtta. Verkligen inte din bästa bild. Men alla här inne verkar galet på att slicka röv på dig. På samma vis som du sjunger SÅÅÅÅ bra. Mmm. Eller inte.
Jeje. Finns bättre bilder på dig helt klart.

Reply
Susanna

HAHA kallar man dig en tjock råtta har man ju seriösa problem. Hoppas verkligen inte en dålig kommentar bland 500 fina känns! förstår om det kan göra det, men du är så jävla vacker.

Reply
manina

hur sminkar du dig sådär, har ett och samma sminksätt hela tiden, börjar tröttna.. uppskattar ett svar eftersom att det där var sjukt snyggt!! tack på förhand

Reply
Chili

Oj vilken härligt underbar bild =) Kan du inte skriva ett inlägg om tips på hur man ska agera framför kamera, tv-kamera osv. Ska på filminspelning nästa vecka och börjar bli lite smått nervös

Reply
Diana

HAHAHAHAHAHAAAAAA jag dööör verkligen av att någon skrev att du ser ut som en tjock råtta :D snacka om ett tappert försök i att må lite bättre själv. Sjukt onödig kommentar! pinsamt vare :) Du är jättefin kenza! Pussochkram!

Reply
diamantias

Vad roligt att du svarar på läsarefrågor=)Jag fyller 25 år idag så du kan vara lite extra snäll mot mig och svara på min fråga=) Försök att vara ärlig nu för jag är verkligen nyfiken. Jag undrar hur mycket pengar (med handen på hjärtat) du drar in på din blogg varje månad. Och hur du gör det?
Du har säkert hört detta 1000gr men du är verkligen 1 av de vackraste kvinnorna jag sett. Lycky you! kram

Reply
Francisca

You’re so perfect :O and i love your pictures, and your cloth and your hair and everything haha you’re the best in the whooooole world. Love ya *-*<3

Reply
Lindah Marie

Håller med den som skrev att du är vackert kurvig! :)

Så därför tycker jag det låter konstigt att du bara skulle väga 52 kg, till 170 cm, som du sa..?
Det låter som kraftig undervikt, men du ser ju så välsvarvad & sund ut på bilden (och även på header-bilden). :)

Och du som dessutom tränar; muskler väger ju en hel del menar jag..?
Jag är 167 och väger 55 – men jag har också storlek 34/36 som du skrev att du har.. Och jag tränar aldrig.

Fick inte ihop det där gumman; du menade inte 62 då? Det låter mer sannolikt isåfall med tanke på att du tränat så pass mycket & länge samt att du har kurvor och inte är nåt benrangel. :)

Hehe, men men: man ska inte gå efter vågen utan efter hur det känns och hur kläderna sitter! :) Eller hur?
Själv har jag alltid sett smalare ut än vad vågen säger,
och det är så lätt att bli besviken då den visar på mer än dagen innan;
men det kan vara vatten eller vad som helst – så släng vågen brudar;
lyssna på Kenza! :)
Hon har tamejtusan mer vett & vishet än många medelålders! ;)

Och Kenza, jag har skrivit frågor flera ggr här men du har aldrig svarat på mina; skulle va superkul att få ett svar från dig nu!
:)

Kramar till Kenza och alla andra fina!

Reply
Kristina

Gryyyym blogg som jag är beroende av haha! :D Undrar bara, hur länge har du och pojkvännen varit tillsammans (du har säkert skrivit det i något av dina inlägg men jag kommer helt enkelt inte ihåg) och funderar ni på att ta det nästa steget, dvs förlovning och kanske gifta er? :D

Reply
Sanna

Dina tänder börjar bli riktigt fina. Visst är det värt att plåga sig själv med den där tandställningen trots allt :)

Reply
Ida

Hej!
Jag köpte den där virkade klänningen/ tunikan från Afrika som du hade på dig för ett tag sen med ett brunt skärp i midjan.
När jag provade den tyckte jag hålet vid huvudet var väldigt tajt så det gick inte att få det till att hänga ner lite snyggt över ena axeln så som de gjorde på dig..
Har du klippt upp din tunika vid halsen? Hur isf? Rädd för att göra det och kanske råka förstöra hela klänningen så därför jag frågar. Tacksam för svar!

Mvh ida

Reply
Linnéa

Grym bild! Ibland gillar jag inte bilderna från plåtningarna för att de ser lite för pose:iga ut och ibland inte så likt dig (även om du är vrålsnygg förstås!).
Men denna lilla test-bilden var riktigt grym.
Och seriöst mannen, tebba Victoria’s secret.

Reply
Ida

Måste som allla andra i det här inlägget säga att du är fruktansvärt naturligt vacker.
Du verkar ha en jätte fin personlighet och jag diggar den här bilden skarpt.
Visa tänderna oftare. Du är skit vacker när du har öppen mun :)

Har du föresten något nytt modelljobb inom kort?? :)
Kram

Reply
Angelica

Inte alls så fin som du brukar vara. Du ser ut som en häst i ansiktet å kinderna hänger. Hejdå

Reply
Anna

Kenza! Jäklar vilken fin bild, du är extremt vacker och jag hoppas du tar åt dig av varenda bra sak som dina söta bloggläsare skriver och säger! Du ska också ha extremt mycket creds för att du är så otroligt sympatisk och verkar vara så godhjärtad och härlig. Keep up the good work ! puss

Reply
Mia

hej! i just wanna say that i think u’re my favorite blogger! my swedish is just so bad that i need to use translator through google;D but lycka till with everything and keep going’

greets from finland :) xxx

ps. u owe amazing hair!

Reply
Sofia

Jag gillade verkligen baddräkten. Hittar aldrig nån fin baddräkt, kan inte ha bikini heller, för pinsamt. Älskar rosa med. Vart ifrån kommer den? Skulle så gärna vilja ha den<3
Pusssss!!

Reply
Louise Ewing

Hej Kenza!
Jag har en fråga om din Cypern resa. Hur mycket fickpengar behövde du ha med dig dit, för mat och dricka på en vecka? Jag ska åka dit i sommar med några vänner och vet inte alls hur mycket pengar jag bör ha med mig.
Kramar Louise

Reply
steph

MEN DU ÄR SÅ VACKER DET ÄR HELT SJUKT!!
bADDRÄCKTEN KOMMER IFRÅN hm förresten, använde den själv när jag stylade en plåtning :) kramen!

Reply
Maja

Ojj, de ser verkligen inte ut som dig på den bilden!! Tolka inte fel, de var super fin men såg inte ut som dig :) <3

Reply
Amanda

Hej Kenza, jag gillade baddräkten jätte-mycket :) Du passar jätte-mycket i ROSA, fast rosa är inte min favo färg min favo färg ee blå men du passar mycket i ROSA jag tycker att du ska köpa mycket kläder som är rosa :) KRAAM////// AMANDA!

Reply
Fidds

DÖR VAD SNYGG DU ÄR! Finns INGEN som är så vacker som dig… Herregud säger jag bara! Kan inte sluta kolla på bilden!!!!!!!

Reply
Emma

Hej(= måste börja med att säga hur fin du är och är riktigt avis på att du blir så bra på bild, men nu till vad jag egentligen skulle fråga, var var kan jag hitta en sån? baddräkten är nämligen ûber fin och det hade varit väldigt snällt om du kunde säga vad man får tag på en sån (=

Reply
TV

Titan Television söker härliga familjer med en dröm om att bo på bondgård i sommar.
Ni får chansen att prova på lantlivet på riktigt, en upplevelse för hela familjen.
Anmäl dig och din familj så kan det bli ni som får bli tv-stjärnor och samtidigt besanna er dröm om landet!
Hör av er till [email protected] eller 08-52801160 så berättar vi mer.

Reply
Linda

Det där ser ut som ett riktigt proffsfoto! Ballt att det bara var taget som test. Du är galet fin..

Reply
Jenny

Gud vad bra det var att få se den bilden! Var precis inne på Kissies blogg och hon är ju så fruktansvärt smal :(
Men du är ju bara smaltsnygg!! Inte överdrivet smal så man liksom börjar oroa sig… Du är skitsnygg!

Reply
mimmie

super fin bild verkligen! du sa att de bara var en test bild men denna är så vacker att den skulle va super fin och vårig att ha uppe på headern, finaste tjejen är du kenza :) !

Reply
Kim

Otroligt vad vacker du är!! Och baddräkten kommer ifrån H&M, inte Topshop, köpte den sjäöv för nån månad sen ;)

Reply
Julia

Alltså Kenza..
Du är så himla vacker!!
Känner mig skitful när jag tittar på dig, ååååh!
Skulle kunna döda för att se ut som dig! :(
KRAAAAM!

Reply
I

Hej kenza undrar hur du kan håla dig i form gör du typ nån diet eller nåt annat snälla kan du dela med dig ditt tips :)

BÄSTA BLOGGEN BÄTTRE ÄN KISSIES OCH DESSIES =) PUSS ÄLSKAR DIG!!<33

Reply
matilda

så himla fin är du kenza, kär i ditt nagellack, det orange/röda, vilket märke/färg? vill veta kram !<3

Reply
Felicia

Du är riktigt, ah vet inte ens vad man ska säga, snygg, söt sexig, allt som är bra som finns att säga! Hon som blev vald till världens snyggaste tjej tror jag det va.. Hon har inte ens en chans mot dig. Du är nog världens snyggaste kvinna, skojar inte!
Blir så glad när man läser och ser alla outfits så provar man ngt liknanade.. Men man har ju inte riktigt Kenza kroppen som jag skulle dö för att ha!

Älskar ditt utseende ska du veta! Puss på dig <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*